PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs rosszul mondtam, nem a select-et, hanam a start-ot kell hosszan nyomni és akkor jó amikor kiír valami ilyesmit, hogy "chip disabled"!
red13
Nem tört szerveren fog futni, hanem ha megpachteled beenged a hivatalos szerverrekre! Játékban nem lesz semilyen változás és igen, olyan mintha eredeti lenne a játék online szempontjából!
Papesz
Nem tudna nekem vlki segiteni abban,hogy online tudjak játszani?Ps2 slimem
van,ki is vanchippelve(most nem tudom hogy az jelenti-e az akadályt?).Eredeti játéknál se enged online játszani.Vlmi beállítási hiba van?
próbáltam mind a háromfélét csak akkor túlzsúfolt lett a kép...
(nemcsakhogy gagyi de már unalmas is)
(A slimet elvileg korrektül úgy lehet csak leállítani hogy power off... 😄DD)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
hát igen eddig ps2-t csak 1-2 havernál láttam akiknek régebbi verzió van meg szóval meglepet hogy hogy lecsökkent a mérete. Jó jó tudtam hogy slim lett de hogy ennyire? Mégis más élõben látni. 😊
+ Fura hogy a játék leállítsánál és al emez kivevésénél pár pillanatig még forog a lemez de meg lehet szokni. 😊
Mindent összevetve nem bántam meg. És még hány remek és egyedi játék ( FF dorozat PErsona stb... ) vár még rám .😊
A játékok ( a karcosok is ) remekül mennek a DVD filmeket is jól játsza le. 😊
Szóval most örülök. 😊
RGB kábelt hol lehet kapni debrecenben?
Kerestem az 576-ban. Nem volt.
Kerestem az Electro Worldben. Ott sem volt.
Kerestem a Media Marktban. Ott sem volt.
Hol nézzem még meg? A Tescoban még nem voltam a coraba viszont nem fogok kimenni...
Lehet egyedi eset az enyém(kis szoba,fekete "porszívó"bútorok😄),de a hátsó szellõzõ rácsokat ki kell pár havonta szippantanom porszívóval,mert beleül a por, utálom ^^. Szóval jó ha szellõsebb helyen van ,nekem körbe van véve mindenféle kacattal (azért kap levegõt 😄)
PSN ID.: Beegabor
2.Jól szellõzõ helyre rakd,portalanítsd néha
Ezt hogy érted? Törölgessem le vagy mnt ahogy néha a számítógépeket kell portalanítani úgy csináljam?
Ne félj nem megy majd 20 órákat. 😊 Vigyázok rá mint a szemem fényére. 😊
2.Jól szellõzõ helyre rakd,portalanítsd néha
3.Dugod és megy ,ps2-vel nem lehet memókártyát formázni (alapban^^)
4.Csak a szokásos beállításokat a system konfigba(idõ,dátum,nyelv,videókimenet)
5.Ne menjen azért 20 órákat egyhuzamban 😊 + lásd 2-es pont
De azért pár kérdés...
1. Ha veszek RGB kábelt akkor csak azzal kell rákötnöm a TV-re? Vagyis azt a kábelt nem kell használnom amit ELEVE ADNAK HOZZ?
2. Hogy óvjam meg a lehetõ legjobban a gépemet?
3. A Memeókártyával kell valamit csinálni ( pl elsõ használat elõtt leformázni ) vagy csak bedugom és kész?
4. Kell magával a géppel csinálni valamit az elsõ használat elõtt?
5. Mire figyeljek a géppel kapcsolatban?
Eggyelõre ennyi... A válaszokat elõrre is kösz.
Valaki mondja meg lécci, hogy USB-joystikot lehet-e PS2 csatlakoztatni és hogyan?
Azt írja bad memory card vagy ilyesmi. Elkezdi a mentést, és rögtön ezt írja ki, csinál neki egy 1 kb-os "corrupted data" nevû fájlt. Nem egyedi eset, más játéknál is elõfordult. Még megnyugtató lenne ha mindennél ezt csinálná, de egyes játéknál ez van, egyeseknél meg simán lehet menteni.
Ez innentõl okoskodás <#zavart1>#zavart1> aki tudja a választ az ne is olvasson tovább, nem akarok bénának tûnni, pedig ehhez az vagyok, persze kizártam itt pár dolgot.
Gondoltam kevés a hely, de több mint 6 mega szabad. Vagy van olyan játék aminek ennél több kellene? Mert legtöbb mentés az 100 kb alatti. Szal gondolom ez nem baj.
Olvastam, hogy elõfordul, úgy ánblokk konzolos memókariknál, nem tudom ps2-nél lehet e, hogy bizonyos játékokhoz kell egy fix, hogy tudjak menteni. De ez megint megdõlni látszik, mert van olyanom ami, másnál jó volt, igaz az már a másolat másolata.
Talán csak egyszerûen nem jó a kártyám?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Amúgy jól lehúzzák akkor a mediások az embert, 6900 jobb helyeken a sony joy
Az 576-ban jó kis gép+kártya+gamepad kombót adnak. Én viszont akarok még1 eredeti gamepadot hogy ketten nyomhassuk a tesóval. Egfy eredeti gampead 9990 -ft a Mediában. És ott van melett a hivatalos Sony csomag Memó+Gampead 10990 -ért. Szóval egy kicsivel többet fizetek és máris jobban megéri. 😊
A debreceni 576 -ban kapható rgb kábel? Vagy a Médiában?
Jelenleg kb 15 játék mentése van a memókártyámon és még van 3,5 mb helyem
Vegyek vajon + rgb kábelt? ( azt halottam 1500-2000 ft körül van ) Megéri?
Csinálj róla képfájlt mondjuk imgburn-el és ha nem ír ki semmi olvasási hibát,akkor okés (FFX-emet nem tudtam még másolni sem ^^,pedig alig látható karc van rajta)
Anno és most pénteken veszek Ps2-t és márelõrre beszereztem rá pár játékot. De ezekbõl van vagy 3 a,it hasznáûltan vettem és amikr a fény felé fordítom õket látom hogy karcosak. De a PC DVD-olvasója olvasta õket. Akkor jó eséllyel fogja a Ps2-is?
ha a PSP 4"-es képernyõjén élvezhetõ a játék, akkor már csak attól függ, hogy hány méterrõl fogod nézni a 14"-et...