PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia Tukko!Köszi most annyiból jó,hogy kiírja azt hogy disabled infinity v 1.99,de nem megy tovább,és nem is reagál semmire,csak áramtalanitva indul be újra!
perkany1987
Bocs rosszul mondtam, nem a select-et, hanam a start-ot kell hosszan nyomni és akkor jó amikor kiír valami ilyesmit, hogy "chip disabled"!

red13
Nem tört szerveren fog futni, hanem ha megpachteled beenged a hivatalos szerverrekre! Játékban nem lesz semilyen változás és igen, olyan mintha eredeti lenne a játék online szempontjából!

Engem csak annyi érdekelne, hogy ha az iso fájlt megpecselem úgy, hogy menjenek online-on, akkor egy tört szerveren fog futni a játék, esetleg lesz benne valami hiba vagy simán fog futni mintha eredeti lenne a játék?

Szervusz!Még mindig kiírja a Dnas error-t szóval nem tom.Nem kéne vlmit jeleznie, hogy a chip kivan kapcsolva!Tudnál még néhány alternatívát mondani,hogy tudnám kikapcsolni a chipet!
theone91
itt gondolom ilyenre gondolsz mint God of War I-II 😉

Ha tényleg matrix, akkor mikor bekapcsolod a gépet nyomd folyamatossan a select-et!

Seth
Nagyon strapabíróak

PSN ID.: Beegabor

1-2 játék eléggé gampeadgyilkos. Vajon meddig bírjak egy ededeti Sony gamepad? Bár gondolom azok direkt erre a nay nyúzásra vannak kitalálva. 😊
Gagyi? Ez a hivatalos PlayStation 2 logo.

Papesz

Még megtudád mondani hogy tudom kikapcsolni a chipet?Ha minden igaz matrix chip van benne!
Gondolom DNAS-nél ir ki hibát! Eredetinél ki kell kacsolni a chipet , írott game-nél meg meg kell pachtelni a képfájlt mielött kiírod! Keress rá a topic-ban a "windip" szóra, ha több infót akasz a pachtelésrõl!

Szervusztok!

Nem tudna nekem vlki segiteni abban,hogy online tudjak játszani?Ps2 slimem
van,ki is vanchippelve(most nem tudom hogy az jelenti-e az akadályt?).Eredeti játéknál se enged online játszani.Vlmi beállítási hiba van?
theone91
igen annak szánom 😉
próbáltam mind a háromfélét csak akkor túlzsúfolt lett a kép...
(nemcsakhogy gagyi de már unalmas is)

Ha ezt uj topiclogónak szánod én támogatom!<#taps>
Még annyit változtathatnál rajat, hogy mind a három féle ps2-t rátehetnéd!
link
link
link
Ez a mostani logó amugy elég gagyi!

theone91
bannyer? ^^

Frappánsan megoldották a lepörgetõt egy rugósfékkel 😄DD
(A slimet elvileg korrektül úgy lehet csak leállítani hogy power off... 😄DD)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Új gépet is ki lehet b..xni a harmadikról 😄DDDDDDDDDDDD

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Benyomások. 😊

hát igen eddig ps2-t csak 1-2 havernál láttam akiknek régebbi verzió van meg szóval meglepet hogy hogy lecsökkent a mérete. Jó jó tudtam hogy slim lett de hogy ennyire? Mégis más élõben látni. 😊
+ Fura hogy a játék leállítsánál és al emez kivevésénél pár pillanatig még forog a lemez de meg lehet szokni. 😊

Mindent összevetve nem bántam meg. És még hány remek és egyedi játék ( FF dorozat PErsona stb... ) vár még rám .😊

theone91
<#eljen>

Na bejelentem hogy megvan a Ps2 szóval mától én is a konzolosok táborába tartozok. 😊

A játékok ( a karcosok is ) remekül mennek a DVD filmeket is jól játsza le. 😊

Szóval most örülök. 😊
Sinyo70
Pécsen A tescoba van a a ps joystikok mellet 1090ft-ért.Nálatok is lehet hogy van!

theone91
...hogy jó nagyot puffanjon 😄😄Asd

Portalanításhoz: lehetõleg a gép (és általában a ventillátoros léghûtéses cuccok) minél magasabban legyenek elhelyezve, ne a földön...

Értem. Még1 kérdés.

RGB kábelt hol lehet kapni debrecenben?
Kerestem az 576-ban. Nem volt.
Kerestem az Electro Worldben. Ott sem volt.
Kerestem a Media Marktban. Ott sem volt.

Hol nézzem még meg? A Tescoban még nem voltam a coraba viszont nem fogok kimenni...
Seth
Azért annyira nem kell,mint egy szgépet,hogy szét is szeded.
Lehet egyedi eset az enyém(kis szoba,fekete "porszívó"bútorok😄),de a hátsó szellõzõ rácsokat ki kell pár havonta szippantanom porszívóval,mert beleül a por, utálom ^^. Szóval jó ha szellõsebb helyen van ,nekem körbe van véve mindenféle kacattal (azért kap levegõt 😄)

Kösz a gyors válaszokat.

2.Jól szellõzõ helyre rakd,portalanítsd néha

Ezt hogy érted? Törölgessem le vagy mnt ahogy néha a számítógépeket kell portalanítani úgy csináljam?

Ne félj nem megy majd 20 órákat. 😊 Vigyázok rá mint a szemem fényére. 😊
Sztem simán mehet 20 órákat, birnia kell! Láttam én már olyat is hogy egy hétig ment mert nem volt memoriakártya!XD

Csinálj egy ulaunch elf dvd-t a leirtak alapján (12486 hozzászólás) és rakd rá a dvd-re ezt a fájlt is link. De ha már van ulaunch-os lemezed akkor csak másold fel ezt a fájlt egy pendrive-ra és onnan indítsd! Ez egy memóriakártya formátoló program, lehet hogy segít valamit. Nekem régen a GT4 csinált Corrupted file-okat! Formatálás elött érdemes lementeni a régi mentéseket pendrivera ha szükséged van még rájuk!

Seth
1.Azzal kötöd rá, a hozzávaló kábelt félreteheted(kivéve ha nincs a tv-n scart,akkor az rgb közepetáján lévõ RCA dugaszba dugos a hozzáadott rca kábelt)
2.Jól szellõzõ helyre rakd,portalanítsd néha
3.Dugod és megy ,ps2-vel nem lehet memókártyát formázni (alapban^^)
4.Csak a szokásos beállításokat a system konfigba(idõ,dátum,nyelv,videókimenet)
5.Ne menjen azért 20 órákat egyhuzamban 😊 + lásd 2-es pont

Na a rég vált idõ közelít és ha minden jól megy holnaptól már én is Ps2-használók népes táborához fogok tartozni...

De azért pár kérdés...

1. Ha veszek RGB kábelt akkor csak azzal kell rákötnöm a TV-re? Vagyis azt a kábelt nem kell használnom amit ELEVE ADNAK HOZZ?

2. Hogy óvjam meg a lehetõ legjobban a gépemet?

3. A Memeókártyával kell valamit csinálni ( pl elsõ használat elõtt leformázni ) vagy csak bedugom és kész?

4. Kell magával a géppel csinálni valamit az elsõ használat elõtt?

5. Mire figyeljek a géppel kapcsolatban?

Eggyelõre ennyi... A válaszokat elõrre is kösz.
Seth
van usb csati a gépen, de kétlem hogy felismerné

Sziasztok!

Valaki mondja meg lécci, hogy USB-joystikot lehet-e PS2 csatlakoztatni és hogyan?
Waterhorse
Az mitõl lehet, hogy nem tudok a memóriakártyára menteni?

Azt írja bad memory card vagy ilyesmi. Elkezdi a mentést, és rögtön ezt írja ki, csinál neki egy 1 kb-os "corrupted data" nevû fájlt. Nem egyedi eset, más játéknál is elõfordult. Még megnyugtató lenne ha mindennél ezt csinálná, de egyes játéknál ez van, egyeseknél meg simán lehet menteni.

Ez innentõl okoskodás <#zavart1> aki tudja a választ az ne is olvasson tovább, nem akarok bénának tûnni, pedig ehhez az vagyok, persze kizártam itt pár dolgot.
Gondoltam kevés a hely, de több mint 6 mega szabad. Vagy van olyan játék aminek ennél több kellene? Mert legtöbb mentés az 100 kb alatti. Szal gondolom ez nem baj.
Olvastam, hogy elõfordul, úgy ánblokk konzolos memókariknál, nem tudom ps2-nél lehet e, hogy bizonyos játékokhoz kell egy fix, hogy tudjak menteni. De ez megint megdõlni látszik, mert van olyanom ami, másnál jó volt, igaz az már a másolat másolata.

Talán csak egyszerûen nem jó a kártyám?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

theone91
ahham, akkor üdv a körben 😄

Nem volt. Akkor harangoztam be hogy majd lessz és anno káérdeztem egy csomó PS2-val kapcsolatos kérdést. + olcsó PS2 játékokat kerestem. A másik fórumnak hála már találtam is jópárat. 😊
theone91
amúgy volt már korábban ps-ed? (úgyhangzik mintha kekeckedésbõl kérdezném, (pedig NEM!) csak mintha réggebben is írtál volna a topicba...

Arról nem iks beszéve hogy nálluk 40 000 -a sima alapgép és tegnap nézem hogy már 43... ezért nem vásárolok nálluk.
Seth
Ja hogy a joy-jal egy csomagban van, úgy már értem ^^
Amúgy jól lehúzzák akkor a mediások az embert, 6900 jobb helyeken a sony joy

Hogy miért veszek 2 memót...

Az 576-ban jó kis gép+kártya+gamepad kombót adnak. Én viszont akarok még1 eredeti gamepadot hogy ketten nyomhassuk a tesóval. Egfy eredeti gampead 9990 -ft a Mediában. És ott van melett a hivatalos Sony csomag Memó+Gampead 10990 -ért. Szóval egy kicsivel többet fizetek és máris jobban megéri. 😊

A debreceni 576 -ban kapható rgb kábel? Vagy a Médiában?
Seth
Mindenképp vegyél rgb-t, 2 memó viszont nem értem minek 😊
Jelenleg kb 15 játék mentése van a memókártyámon és még van 3,5 mb helyem

Hajaj már csak 3 nap... Ilyenkor a legnehezebb. 😊 Viszont egy szerencsés véletlen folytán úgy 6-7 -ezerrel többet tudok rá fordítani mit terveztem. Amit akartam venni. Gép+2memó+2gamepad arra már együtt van a pénz.

Vegyek vajon + rgb kábelt? ( azt halottam 1500-2000 ft körül van ) Megéri?

Kösz a válaszokat... LEgkésõbb pénteken kiderül. 😊
A karcok jellege és mennyisége a döntõ....ilyen szampontból a körkörös karcok a rosszabbak. A slimek elég jól olvassák a gány lemezt.

Erdeti játékok.
Seth
Nekem sok karcos van (mondjuk nem eredeti), semmi gondja nincs vele, beolvassa õket.
Csinálj róla képfájlt mondjuk imgburn-el és ha nem ír ki semmi olvasási hibát,akkor okés (FFX-emet nem tudtam még másolni sem ^^,pedig alig látható karc van rajta)

Backup vagy originál játékok? Pc és a ps2 olvasója nem egy súlycsoport!

Mennyire karcos DVD-t nem játszik le a PS2?

Anno és most pénteken veszek Ps2-t és márelõrre beszereztem rá pár játékot. De ezekbõl van vagy 3 a,it hasznáûltan vettem és amikr a fény felé fordítom õket látom hogy karcosak. De a PC DVD-olvasója olvasta õket. Akkor jó eséllyel fogja a Ps2-is?
theone91
😊

Az mitöl lehet ,hogy eredeti lemez karc mentes,alighasznált chip nélküli gépben kb 2 perc után szaggat a jaték ,de ha szétszedem és ventilator van az olvasofejnél müködik rendesen. A BA5815 és a BA 6664 ic-t már kicseréltem. Laser csere vajon segitene? Ha Van valami tapasztalatotok akkor légyszi irjatok.
tényleg idióta a kérdés 😊
ha a PSP 4"-es képernyõjén élvezhetõ a játék, akkor már csak attól függ, hogy hány méterrõl fogod nézni a 14"-et...