PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van valami jo játék ps2-re amiban lehet 2-en játcani?????????

vafan kulooo

jaszy
A halo Xbox os játék! Ps2 re nincs....

lene még valami ugye megvan a halo 2 ps2-re vagy valami jo játék
az a lényeg hogy 2-en lehesen játszani

lehet😄

lahaet😄

Seth
Vagy csak nem igazodsz ki rajta?? 😊

PSN ID.: Beegabor

jatekaim.hu ez nem nagyon jo de azért jo😄 XD
van valami más oldal is???XD

kösz

kösz

az mindegy😄

DanielT
jatekaim.hu
Magyart, vagy külföldit?

Papesz

theone91
Azt pont én csináltam (de szentem tudok nála jobbat is, szóval ha arról lesz szó értesítsen már valaki és nekiszaladok méegyszer...)

szevasztok
kelene egy kis segitség mondjatok már ojan oldalt ahonét lehetne rendeli ps2-tö játékokat???
köszi a segitséget😄

Smithie
Nem ártana a faq,meg volt itt lentebb egy frankó ps2-es avatar,azt is be kéne már rakatni.A tulaj szólhatna egy modnak.<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

theone91
Lassan tényleg kéne csinálni egy FAQ-t!

Sziasztok! Letöltöttem egy ps2-es játékot a netrõl. Kicsomagoltam. Fõként SBZ- fájlok lettek belõle. Hogy kell ezt kiírni dvd-re? Adat DVD-ként?
jaszy
Lehet fej, de mármi más is!

Hello!

Nem tudjátok mi lehet a baj hogy berakom a lemezt és nem forgatja??
Nem a fejjel van a gond szerintem?
Kösz<#szomoru1>Akkor már meg is van a születésnapi ajándékom a családtól<#szomoru2>

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

graphitman
Olyan 4000-5000 körül/db. (a lényeg, hogy megakarom venni a HEATSEEKER játékot ,ami 7 it nálunk.

Graphitman

jaszy
Egy gyári új fej be!

És nagy kérdés,az új fej mindent beolvas-e tökéletesen:-S

Hát az...😞

Szervízben kérdeztem, 13000-et mondtak. Keresek-kutatok de eddig 9000 Ft-ert találtam fejet legolcsóbban, külföldon. Ha ügyes vagyok be tudom szerelni magamnak. :-)
Azért szemétség, hogy a SLIM-be feleannyiba kerül a fej :-(

Ha valaki tud olcsón khs400B -vagy 400C -fejet az légyszi jelezzen!
Köszi!
Nagyon úgy túnik,hasonló a problémám,mint Azirafael2 fórumozótársunknak😞

Sziasztok!Nem akarok vészmadár lenni,de a jó öreg PS2-mnek szerintem haldoklik az olvasófeje(3xxx-széria) 😞 Ebben a típusban cserélik vajon még,és általában mennyiért szokták ezt megoldani?Ha csak koszos a fej,van rá házimódszer a tisztításra?

Amennyiben megjelent rá, akkor igen.

Papesz

Üdv. Meg tudja mondani valaki, hogy a Dragon Ball Z Shin Budokai 2 (another road) elindul Ps2-n?
Nem akarja vmiért. A linken belül majd megtalálod, vagy a neten keress rá, aztán eldöntöd milyet és mennyiért. De ezzel pl. lehet 2-nél többen is nyomni. Már, ha persze a játék is támogatja. Twisted Metal Black az ilyen. Ott 4-en is lehet egyszerre. Négyfelé vágja a képet. No remélem tudtam segíteni.
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=459]gamepad[/url]
Vezeték nélküli gamepad a megoldás. Pl.: [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=459]katt![/url]
Akkor ha lejjebb ereszkedek az olvasófej mélységeibe, és bevágok vagy két felest, hogy neremegjen a kezem, <#pias> <#vigyor4> <#nyes>
akkor ezt:
https://www.ps2repairs.co.uk/catalog/images/ps2_laser_emitter.jpg
kellene valamilyen módon kicserélnem?
Hello!

Lenne egy olyan problémánk, hogy szeretnénk egyszerre többen (többen, mint 2) játszani a playstation 2-vel. Már próbáltunk 2 féle multitap elosztót, mind a slimhez, mind a sima ps2-höz (mind a kettõ chippelt változat), de sehogy sem mûködik.
Elõre is köszi.
jaszy
Egyszerûbb a komplett csere.
Tovább tart....

Hi Azirafael2

Ez csak a tekercs+lencse de a lényeg az lentebb van 😞
http://www.mod-chip.com/images/spare_parts/400b_400c_lens_loop.jpg
ezt akkor kel cserélni ha a tekercs értéke ne 5ohm-os vagy mar a ba ic-t is leégette ha kisebb az érték .

Ami kellene az ez http://www.mod-chip.com/images/spare_parts/400r_lens_loop.jpg

Nekem is ez van bedögölve ezért Usb rol hasznalom filmnézés stb.
Annak a cseréje sok problémát felvet. A legnagyobb: az esetek zömében elromlik az optikai tengely és rálátás, ezt nem lehet (illetve kell hozzá idõ türelem hozzáértés) otthoni eszközökkel beállítani.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sztem a loop cserét tuti nem tudod otthoni körülmények között elvégezni!

Sziasztok! Servízes dolgokba tud valaki segíteni? van egy vastag ps2-õm csak cd-t olvas. Mindenképpen fejcserére szorul? Az egész fejet cseráljem ki, vagy érdemes a fej belsõségének a cseréjével foglalkozni?
http://www.mod-chip.com/images/spare_parts/400b_400c_lens_loop.jpg

Vagy az túl bonyolult? Mert nem mindegy, hogy 10000-ért veszek fejet, vagy párezerért a belsejét. Vagy nem?
Ps2-nek birni kell akkor is ha megy éjjel-nappal, hisz erre van tervezve (nem arra hogy elõvegyük hétvégén egy-két órát). Nem halottam vagy látam olyat hogy a melegtõl, ment volna tönkre egy gép. Ha normális szellõs helyen van (nem pl egy fiokban bezárva), akkor akármilyen meleg is gép, nem lehet gond szerintem, még hosszutávon se. Ha esetleg mégis túlmelekszik, akkor kikapcsol (vagy lefagy)! Szóval tökmindegy hogy állítv a vagy fektetve használod!

Megoldás. Nem kell ésjszakákon át gyûrni. Mi naponta 1-2 max( de ez már NAGYON ritka ) 3 órára vesszük elõ van amikor meg 2-3 napig ki se jön a szekrénybõl. 😊
Szóval csak használta kérdése...

Smithie
Miért is?Mert nekem 4 év alatt egyszer se csinált semmi furcsaságot a stand-el.Ellenben mikor stand nélkül gyürtük neki éjszakákon át,nos akkor melegedett mintha fütöttem volna neki lángszoróval...És hidd el,sok konzolom volt,PS2-böl szám szerint ez a negyedik,elsõ szériás slim,de ez birja a legjobban,és megvagyok gyözödve róla hogy ennek a kis ketyerének köszönhetö!(Meg annak hogy rendszeresen takaritva van) <#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

biziclop
Üdv!
Project Zero 3 The Tormented gyönyörû állapotban eladó
Érdeklõdni priviben

jaszy
No azt én kihagynám 😊

theone91
Nem szokásom...csak néha nem figyelek a kábel hollétére és hosszára... 😊

Smithie
Nem kell rugdosni,akkor semmi probléma nem lehet a stabilitással.

tudom, de én nem a fejhez nyultam, hanem a fém lemezre ami befedi az alaplapot.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

theone91
viszont kevésbé lesz stabilabb...