17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Seth
    Farkas Úr, az internet új arca ! ^^
  • theone91
    ^^

• Seth
    Most akkor PS2 lesz és PS2 only?? ^^
  • theone91
    Szóismétlés rul3z... :D
  • theone91
    A Rebellion jön a PS2-re és az lesz az utolsó CoD a PS2-őn... Amúgy PS2-only lesz!
  • bigbigle
    :(:)
  • Prince of Máté
    Akkor nézd meg meg feliratosan DVD-n de a PS2-be tedd bele. Így olvasol és PS2-zöl is :D
  • S8DJ
    amugy most Call of Duty: World at war vagy a Rebbelion(vagy mi a brant) fog jönni PS2-re?
  • bigbigle
    jó ötlet :D
  • S8DJ
    vedd elő a füzeted ird le 100-szor PS2
  • Seth
    A családi problémáidon nem nagyon tudunk segíteni :D
  • bigbigle
    azt hogy toom elérni hogy hagyjanak ps2-zni mert nem hagynak mert megkéne írnom egy olvasónaplót aminek a könyvét else olvastam de megnézem dvd-n.mellesleg a ps2 jul.08-án vettem és kb 5-ször használtam.help!
  • DJ RX7
    akkor a pokolra fogsz kerülni.
  • lowdog
    és ha nincs három karom?
  • DJ RX7
    Egy kis apró.
    [spoiler] Ha érdekel valakit slim ps2, chippelve, 3 karral, mem. kártya, sok játék akkor az dobjon meg egy priváttal.
  • bigbigle
    asszem de nem biztos hogy routerral elosztod a géped netét és ha slim-ed van akkor hátulra bedugod.de a google: playstation és ott a magyarnál leírja.én inkább wifiset keresek meert nem tom megosztani.ja és az auchanban akciós.remélem segítettem.de olvass azért vissza
  • kazuma89
    Hi!!
    Vki letudná írni ps2re hogy kell netet csinálni???A ps2registration.com-on regisztráltam már!!Vki lécci...azér kiváncsi lennék ps2 miylen pl socom, brother in arms-ozni neten:D léccives:D
  • turho
    Más egy nagy tv-n hanyattfekve konzolozni egy sokszáz egyedi játékkal rendelkező gépen...ami egy közepes vga ára okosítva is :)
  • kazuma89
    Akinek van eladó Narutós játéka Ps2re(erdetei)az írjon rám lécci..eredetibe eddig egyedül a Naruto Ultimate Ninja 2 tudtam megszerezni..
  • tukko
    Ok, ez igaz! De sztem még mindig jobban jár ha vesz egy slimet!
  • lowdog
    most már chip nélküli gépen is megoldható a HD loader indítása, egy eredeti sony memóriakártya kell hozzá, amire egy spéci programot kell felrakni (ehhez kell a chip, de utána a használathoz nem)
    a vinyós topikban volt róla szó szerintem érdemes megnézned!
  • bigbigle
    + még a tekken is.de ami a nagy baj hogy motmár inkább ps3 és x360 körül forog minden pedig ha visszanézi az ember a ps2-es játékokat akkor mindenki talál magának.(kár hogy amit csinálnak ps3-ra azt nem igen akarják átírni ps2-re pedig még ps2 is létezik)
  • S8DJ
    id check?
  • Seth
  • S8DJ
    2010-ig van még PS2 támogatás
  • tukko
    dnas
  • Papesz
    Javítanám: a Ratchet And Clank és a Jak & Daxter természetesen "csak" quadrológiák.
  • Papesz
    Mondok egy pár címet, ami miatt tök mindegy milyen gépe van: God Of War, God Of War 2, Ratchet And Clank tetralógia, Jak & Daxter tetralógia, Shadow Of The Colossus, Gran Turismo 4, Guitar Hero széria, Black, Shadow Of Rome, Silent Hill sorozat, Metal Gear solid sorozat, Fight Night széria, WRC sorozat, Burnout széria.
  • theone91
    Ha nem is az elkövetkezendő címeket nézed, rengeteg (vagyis R.E.N.G.E.T.E.G.) jó játékot tudsz visszamenőleg megvenni, rá.

Viszont ilyen géppel, gondolom a grafika az elsődleges nálad, ergó a PS2 és a Wii kilőve, nem igaz?
  • ecneb
    olyan géppel sztem nem :D ... csak ha rajongsz a japán rpgért... akkor egyértelmű...de a többi sztem felejtős így.
    Monnyuk a készülő dolgok árából veszel egy x360at és ugyan ott vagy és még jobb is de ez a ps2 topik... :)
    vagy vegyél mindenből
  • mikiking
    Sziasztok...érdemes még ps2őt venni ???? gépem is van egy jó erős.... érdemes megvenni egy ps2őt ???
  • 22Barna22
    "PV" -> PÜ/PM
  • 22Barna22
    ömm. itt nem akarok warezrol beszélni mert a fenti nagy piros felirat megrémített :D ha vki lenne olyan kedves és válaszolna PVben pár kérdésre a témával kapcsolatban irjon egy PV-t. Megköszönném. am minden warezzel kapcsolatos dolog mellőzve van a PS2-őm körül (egyenlőre :-X -> nincs már pénzem játékokra :( )
  • 22Barna22
    félreértitek. hülyén irtam le. szal van nekem egy olyan átalakitom ami USB-t csinál a PS2-es kontroller végére igy be tudom dugni gépbe de nem ismeri fel vagy nem tudom. (" xbox 360 kontrollerként ismeri fel [értsd: ezt irja ki rá vezérlőpultban] , csomo gomb nem müködik igy és az analog kar csak balra-jobbra oké. fel le az X és a négyzet gombokat használja.")
    az átalakito eredeti speedlink-egy kormányhoz kaptam. szoval valahogy meg lehet kalibrálni hogy jol müködjön minden?
  • archelf
    Csekk:
    http://itmedia.sk/showitem.php?item=other-converter_noname_PS2USB

Sajnos nem tudom mit tud...

AE
  • kijozu
    ööö...nézd meg itt:Vatera tegnap láttam 1-et!
  • 22Barna22
    helo!
    meg lehet valahogy csinálni hogy a PS2 kontrollere működjön a PC-s játékoknál? ugy értem van egy játék PC-n aminek az irányitása bill-el nagyon szar és lehet választani keypad vagy kontroller között. de nekem scak ps2es kontrollerem van itthon a PS2 révén (mily meglepő:D ). viszont ha azt bedugom a gépbe egy eredeti speed link átalakitoval ami USB-t csinál belőle akk xbox 360 kontrollerként ismeri fel, csomo gomb nem müködik igy és az analog kar csak balra-jobbra oké. fel le az X és a négyzet gombokat használja. :S tud vki segiteni vagy vegyek egy kontrollert?
  • kijozu
    vagy van valami más mód az adatátvitelre?
  • kijozu
    az mi?:S
  • tukko
    Ha halott a fej, akkor csak olyan gépbe lehet vinyót rakni amibe olyan chip van ami tud memkártyáról bootol (mert valahogy a HDLoadert el kell inditani). Amúgy a vinyós megoldáshoz a vinyó beszerzése a legkevesebb, network adaptert sokkal nehezebb szerezni!
    Szerintem is vegyél inkább egy slim-et!