PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy miért fontos az hogy milyen chip van benne?
A "megölös dologgal" kapcsolatba sokat irtunk már! Egy új fej annyiba kerül egy vastag gépbe, mint 2 új eredeti játék és nem szokott tönkremenni a fej minden hónapban, innentõl kezdve meg nincs mirõl beszélni!
de még mindíg nem tudom milyen chip lehet a 39004-es gépemben. rengeteget kerestem neten de nem találok olyat, hogy ebbe és ebbe a típusba ezt és ezt szokták rakni, vagy vmi táblázat, mittómén. széjjelszedni nem akarom nagyon.
nincs vkinek vmi 5lete erre? menük nem jöttek be, bármilyen gombot tartok lenyomva bútoláskor. állítólag 1 éve rakták bele a chip-et.
jah és viszi a cd-t dvd-t dual layer-t is, de a másolt ps1-es gémeket nem. eddig ennyit sikerült kideríteni róla.
jahmeg még egy dolog. ez az olvasófej megölõs dolog másolt dvd, cd-kel erre a gépre is ilyen mértékben jellemzõ mint a slim-eknél?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Papesz
Az meg tökmindegy mit másolok fel a vinyóra, iso-t vagy hdloader-es cuccot, mindketõt fel kell másolni. Az más lenne ha hálózatból tudna futtatni játékot, de az se lenne valami egetrengetõ dolog!
(hint: olvasd össze a két hozzászólást)
és hogy inditod el az ulaunch-ot? <#nemtudom>#nemtudom>
lemezrõl? (már kényelmesebb a memor32-t rádugni a PC-re és rámásolni bármit)
memóriakártyáról? (hogy fog odakerülni? elõször ki kell írni lemezre, hogy átmásolhasd)
"eredeti ntsc-s játékot is támogassa a gép"
errõl nem tudtam, ez valóban fontos sokaknak! <#worship>#worship>
plusz ha jól tévedek legutóbb ebben maradtunk <#integet2>#integet2>
USB-n rákötöd PC-re és úgy rakod rá a dolgokat = jobb
és lehetne folytatni a listát..."
Akkor folytasd a listát!
Sõt az nem mindegy, hogy a ps2-höz csatlakoztatsz egy pendrivot vagy a pc-re dugod ezt a memor32! A pendriveról is bármit tudsz ide oda másolgatni egy ulaunch-al!
És mondok egy hátrányt haverom is akart venni egy ilyen memor32, mert õ csak eredetivel játszik és szüksége lett volna arra hogy az eredeti ntsc-s játékot is támogassa a gép. Megkérdezetm a vaterán azt mondta a faszi hogy ha az eredetit megpacheljük akkor viszi azt is!<#wilting>#wilting>
"és ezek közül melyik érvényes a memor32-re? szvsz max a nem 100% kompatibilitás, de ahogy én tudom, ez a chipekre is igaz"
Nem tudom de mire gondolsz, de ne a "10 éves" chipeket nézd, hanem az ujjakat, mert ez a memor32 is új. A mai chipek még a "bakelit lemezzel" is kompatibilisek!<#vigyor>#vigyor>
A Swap Magic-nél tényleg jobb, de igaza van turho-nak mindkettõvel pöcsölni kell.
Egyetlen elõnye, hogy nem kell forraszatni! De 16-ért bármilyen chipet beforrasztanak neked!<#rolleyes>#rolleyes>
egyetértek.
és ezek közül melyik érvényes a memor32-re? szvsz max a nem 100% kompatibilitás, de ahogy én tudom, ez a chipekre is igaz
"Tehát, nem vagyunk egyformák. Ez így helyes 😊"
egyetértek - nem kötekedni akarok, csak a arra akartam rávilágítani hogy a memor32 nagyságrendekkel jobb mint a swap magic, és simán felveszi a versenyt bármelyik chippel
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
USB-n rákötöd PC-re és úgy rakod rá a dolgokat = jobb
és lehetne folytatni a listát...
a swap magic-nek a pöcsölésen kívül mi hátránya?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
szerintem több szempontból is jobb mint a chip, zsolti7755, ha érdekel, olvass vissza, ezen most ne kezdjünk újra vitázni 😊
Tud valaki valami hírt a VAST nevû kütyürõl?
Nem tudjátok, h mien áruházban lehet ilyet venni?😊
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
EZT, de az enyém is ilyesmi
PSN ID.: Beegabor
A Joystickhoz nem lehet átalakítót kapni h PC-n is müködjön?
rgb-s cuccos bizti hogy jó lenne? mert nekem a tv-en csak scart csatlakozó van.
Ha tutira meg akarod tudni, hogy milyen chip van benne akkor szét kell szedni!
Ha vastagot vettél és vinyót akarsz használni vegyél egy Network adaptert! Nem tudom most mennyi (talán 40%), de régen játékok 15-20%-a volt támogatott usb-s vinyoról. De ha ki akarod probálni itt egy link. A bene lévõ képfájlt ki kell írni és ezt kel használni ps2-be, de én még sosem probáltam!
meg még lenne egy dolog: ha a játék a tv-men fekete-fehér, akkor az azt jelenti hogy tuti, hogy NTSC? vagy pal-os, csak éppen kizárólag 60hzen akar menni a tv-n? sajna régi tv-m van, szal ha megkapom a választ és a jelek szerint viszi az NTSC gémeket, akkor valszeg veszek egy jó kis tuner kártyát és azon keresztül kötöm rá a ps-t. a monitorom amúgyis 55 centis.
remélem ez így menni fog. tóm sok a kérdés 😊 de nagyon régen volt már konzolom. még annak idején amikor 130 körül volt a ps2 akkor vettem 1et, de aztán eladtam mert nem nagyon volt rá játék. de most végre megint konzolos arc vok 😊
szal van egy slim ps2 csippelve meg egy usb-s hdd-m, amit jelenleg pc-vel használok és lene pár kérdésem.
1. használtam vettem. hogyan tudom meg milyen chip van benne?
2. ez a kérdés a legfontosabb 😊 szal lehet arról az usb-s hdd-rõl futtatni játékot?
ha igen, akkor vki írja le nékem hogyan, mert mindenhol csak foszlányokat találok és naggyon emtóm mellik progit hova, mikor, hogyan másolom. ert ugye olvastam hogy lehet vinyóról futtatni, de usb-s vinyóról való játék futtatásához nem tudom mik a teendõk.
tenkjú elõre is. várom a választ nagyon 😊