PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok ,tudnatok irni olyan oldalt ahonnan ps2 jatekot le lehet szedni,mar szedtem egy nehany jatekot de megakad a felenel meg lefagynak, vagy a csipel lehet problamam ?
jaszy
Igen vehettél volna 19999Ft ért ......ha annyi lenne ott, de nem annyi. 41.900Ft EW katt ide

PoisonChihuahua
Most elvesztettem a fonalat....<#zavart2><#fejvakaras>
Probléma megoldva. Kösz Seth. :)
Seth
Nem egyrõl beszéltek :)

PSN ID.: Beegabor

Hurrá! Sikerült magamnak fejet cserélni a ps2-mben! Mûködik!!
megspóroltam egy csomó pénzt. :-D
Igaz 19999 ért vehettem volna újat az EW-ben
ezt 4000ért vettem fejhibával a fejet meg 8500-ért.
A fej élettaram jobban csökken, ha írott lemezt használok?
PoisonChihuahua
Erre gondolsz?

Ha igen, akkor ez a fénystukkerek bemenete.
Seth
????

Melyik lapos dugó? A nagy scart-ra gondolsz(a százlábú), vagy a kicsi lapos,ami a ps2-be megy??

Van az a dobozka amibe a 3 csatit be kell dugni + az ami a TV hátuljába kell... ÉS van még1 ami egy kis lapos dugó... Az sehova sem jó... De kép már van e nélkül is. Vagy valmi plussz dolgot lehet rádugni?
Az a kis "dobozka"? Azon a standard kompozitjel van meg a hang bal-jobb ugyanúgy....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

plussz csatlakozó
Értem. Már berakatam és szebb is de van még egy lussz csatlakozó a kábelen. Az hova való? De ad képet anélkül is...

És bocs hogy ilyen lámán fogalmaztam de épp szószûkében voltam. :)
PoisonChihuahua
Lejátszás közben Selectet nyomva elõhívható a DVD Player menüje. Ott lehet állítani a képet. A Filmet le kell Stop-polni (nem Pause-álni!!!) és úgy állítható a kép az említett menüben ezután ha Play-t nyomunk a film ott folytatódik ahol abbahagytuk immár az új kiválasztott képtípussal. Csak azért írtam le, mert amíg nem Stop-poljuk le a Filmet addig nem engedi állítani a képet.
nekem a régi tv-men nincs 16:9, és ezért a dvd filmeket amik szélesvásznuak, szétnyujtja és igy az emberek 6m magasak. Ezt betudom állitani a psen? Probáltam a system configba de nem jo.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

PoisonChihuahua
Az RGB kábel minden játékot és DVD filmet, mindent "szebbé tesz", mert különválasztja a vörös, zöld és kék színeket, így sokkal de sokkal élesebb és zajmentes képet kapunk, illetve a színek is tisztábbak lesznek. Én mindenkinek akinek csak tudom javaslom az RGB kábel megvételét, teljesen más képet ad mint a gyári szar kompozit.
A TV-m nekem is RGB jel érkezésekor 16:9-re vált, de én megnyomom a 4:3 gombot a távirányítón és visszavált.....<#whatever><#whatever><#whatever>
theone91
A Haver nem próbálta átálítani a szélesvásznat a masinán...

"wide képstílusban" -> háloál!!! :D

Az RGB kábel gondolom csak a vele kompatibilis játékokat teszi szebbé a többi marad a régiben.

Egy haveromnak miután RGB kábelt vett a PS2 kép olyan moziszerûen volt összenyomva. Ez a kábel hibája vagy csak nem volt szerencséje? ( Nem szeretnék wide képstílusban játszani.)

A válaszokat elõre is kösz.
Megáll az ész. :)

Ha jó lessz megszerzem. :)
Seth
Aha, ITT egy vid, 2:45-tõl van a ps2 verzió, szerintem egy ilyen öreg géphez képest jól néz ki

Köszi szépen akkor most már csak bekellene szereznem egy Final Fantasy 8-at, ugyanis azt szeretném újra végig tolni, mert amikor még egyesem volt sajna eladtam a géppel, de ma már elég nehéz szerezni, szóval ha tudtok akkor szóljatok!!
Üdv Trade1
Seth
Kb annyira mint egy eredeti ps2 dvd, szóval használd egészséggel ^^

eredetit jol birja

Sziasztok!
Ha Slim Ps2-n játszok eredeti Ps1 játékot az mennyire ártalmas a gépeémnek?! Vegyek inkább egy PS1-et vagy kibírja? S.O.S
theone91
Jah, és a hivatalos oldala!

theone91
Jaja...A Krome Studios készíti, PS2-re, Wii-re és PSP-re, a LucasArts pedig PS3-ra és a 360-ra... Jippééé, csak elõször még kéne a SW:EP III :| ...Szeptemberig még van idõ! ^^

A Force Unleash jön ps2-re is? Ez aztán jó hír!
Seth
Akárcsak a force unleashed-et, amit szintén más csapat csinál mint a nextgen verziókat. Láttam videókat ps2 verzióbol, marhajól néz ki az is ^^

PoisonChihuahua
*Beeep* Ez tévedés! A Merc2-t külön stúdió fejleszti PS2-re az elsõ rész engine-jét használva.
Igazad van, tényleg lejárt lemez!<#levele>

Az a gond, hogy egymás után zárnak be a PS2-es online szerverek.

Papesz

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek a PS2-rõl? ,vannak-e sokan PS2-n online? ,pendrive-ot olvas?
Köszi! :D

All we ever wanted was an answer...

jaszy
Szia Rgb kábel! Nem drága 1-2 ezer Ft

Sziasztok! Gondolom lejárt lemez, de nem vagyok jó konzolban:(
Amerikai (egész pontosan kanadai) PS2 és és fekete-fehér képet ad. Ami gondolom az eltérõ (pal/ntsc) szabványhasználatból ered. Milyen lehetõségek vannak ennek az orvoslatára? Egy Orion tv-n kellene, ami rendelkezik mind scart, mind rca bemenettel.
Elõre is soköszönet!!

All we ever wanted was an answer...

Jrpg-ken nõttem fel, de ezek az újjak semmit nem mozgatnak meg bennem. Ps2-re a Ff12-õt tudom mondani jónak az összes többi nálam nagyon gyenge. Szinte majdnem mindegyikel játszottam.

jaszy
Pedig a Forma 1 isten....

Ahh majdne megált a szívem. :) hiába ízlések és pofonok. Bár még vagy csak 10 órát nyomtam de a P3 sztem fantasztikus játék. :)

Én meg az ilyen FIFA 2002-2009, autós játékokkal nem játszanék sosem. :)

Ha a P4-el megütik a P3 szintjét akkor már megéri. :)
Direkt tartalmaz egy kis filcféket is a mechanika, felnyitáskor a lemez oldalának súrlódik.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Seth
P3 hulladék? Ez erõs volt. Te nem szereted az jrpg-ket ^^

PSX-nél még amikor felnyittad a fedelét akkor jó fél percig pörgött benne a lemez :)

Persona 4 ha jóltudom csak ps2-re lesz, de ez is olyan játék ami sztem egy nagy hulladék lesz. Nekem a 3 sem tetszett, nem is tudtam vele játszani.

Tök fura hogy a lap felnílásakor a DVD még úgy 1 mp-ig pörög és csak aztán áll meg. Még mindig fura. Emlékszem elsõ játékkor azt hittem valamit elcsesztem. :) Néha még mindig eszermbe jut ez ha új játékot rakok be. :)
Ezzel nincs is baj, csakhogy mind-mind PS3 port lesz. Ergo: sok idõt nem fognak arra fordítani, hogy PS2-re optimalizáljanak bármit is. Sajnos ez van, már a PS3 a zászlóshajó.

Papesz

köszi szépen!

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Seth
Ha minden jól megy akkor lesz még egy Yakuza kettõnk és egy Persona négyünk :)

Könnyebben azonosítja a film-dvd-t illetve az konstans pörög...semmi gáz. A 77004-esek szervoja még precízebb, mint az elõdöké.

PoisonChihuahua
És ne feledkezzünk meg a Mercenaries2-rõl sem!!!
Hát igen. Láttam róluk videókat, de elég szarul néznek ki.
Ps2-re is leszedtem a Test Drive unlimited-et, hát valami siralmas grafikája van.

PSX-re már sokadszor leszedtem a Dino Crisis 1-et, de eddig egy verzió sem mûködött. Tudtok valamit róla? Eredetiben már nem lehet kapni.

Alig-alig.

Lesz ugyan még LEGO Indiana Jones, Alone In The Dark, meg Star Wars: The Force Unleashed, de mind a PS3-as változat lebutított változata lesz.

Papesz

"Huha kell hozzá irni egy Ulaunch dvd-t!"
ezt azoknak magyarázd el, akik fórumokon kuncsorognak hogy "hogykellkiirnivegyéfelmsn-re" :)
én akkor is azt mondom hogy egyszerûbb, fõleg egy átlagfelhasználónak, ráadásul garanciavesztéssel se jár!

egyébként, akinek esetleg probléma, hogy errõl vitázgatunk itt, annak felhívnám a figyelmét, hogy a #12813-ban ÉN kértem, hogy ebbe ne menjünk bele, mert tudtam, hogy parttalan vita, mert aki kicsit jobban ért hozzá, a chipet preferálja, egy egyzerûbb usernek viszont a memor32 szerintem továbbra is reális alternatíva

hozzáteszem, én is chipet használok (nem mintha annyira értenék hozzá), de gondolkodtam a váltáson, viszont nekem fontos az eredeti NTSC játékok futtatásának lehetõsége, amit itt Tõletek tudtam meg, hogy a memor32 nem tud. Ez az egy elõnye megvolt ennek a társalgásnak! :)

jaszy
Jön sok minden!