PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Turho kolléga jól mondja! Sajna csak cd-vel lehet ps1-es játékkal játszani! De tényleg jó lennne valami ps1-es loader!

Kazuma92
van vkinek szentesen eladó PS2-je chippelve?

PS1 hdd-rõl sem megy, ps2 képfile-t meg nem lehet lemezképbõl tudtommal...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sziasztok !!!

Tud valaki abban segíteni, hogy USB Advance programon kívül mivel tudok még játék lemezkép file-t futtatni pendrive-ról? USB Advance nem érzékeli a pendrive-ot. LaunchELF-et használok programindításhoz, ez látja a pendrive-ot, tehát nem azzal van a baj.Esetleg spéci programmal kellene formázni? De mivel? Chip van a gépemben (vastag PS). Esetleg szóba jöhet még DVD-rõl lemezképfilet futtatni. Ismét- mivel,milyen típusú képfile-t?
Ez az egész azért fontos nekem, mert CD lemezt nem olvas a gépem és szeretnék PS1/PS2 CD-s játékokkal játszani.
A válaszokat elõre is köszönöm. ÜDV
öregharcsa
pecsa..bolhapiac...utoljára mikor régi konzolokra vadásztam ott láttam...

http://pspfilez.extra.hu/

jaszy
Ja abba ha tudnék sem segítenék.... nem is tudok! (bocsi)

Fõleg másolt játék kéne amúgy, mert nem akarok több ezret kiadni db-jáért

Például bolhapiac, azért kérdem mert nem akarok feleslegesen utazgatni

jaszy
Miféle piac? Ócskapiac, vagy mire gondolsz?

Hali, tud valaki olyan piacot ahol adnak még ps2 játékot? ha igen cím is kéne hozzá, köszi<#worship><#worship><#worship>

Nahar
Köszönöm a válaszokat!

Motorola Defy

DVD-re áttevés a macerás és a lehetetlen között helyezkedik el, én sem merültem bele soha... 😊 Azok a játékok amik eredetileg is cd-n jöttek ki ugyanúgy strapálnak...sajnos. A híres kék lemezek az elsõ idõkbõl.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sziasztok! Egy picit idejétmúlt kérdésem lenne, de visszaolvasva nem találtam rá határozott választ. Az köztudott hogy a CD-re rippelt biztonsági másolatok gyilkolják a PS fejét, de mi van azokkal a játékokkal amik eredetileg is CD-n jöttek ki? Pl.: Tekken Tag Tournament. Konkrétan ebbõl a játékból van egy biztonsági másolatom, ez is káros a fejnek? Ha igen átlehet ezt valami úton - módon írni DVD-re?
Ha tényleg a joyport szar, akkor vegyél egyet a vaterán, aztán rakd be! Nem nehéz, bár el lehet törni! Néz videót a youtube-on hogy kell szétszedni!<#kacsint>

jaszy
Kevés a vidéki szervíz!

és ilyen joyport cserét debrecenbe csinálnak valahol? mert a google-be egyfolytába csak budapestieket ad ki.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

jaszy
"akkor minek a két USB port?" Kamera, mikrofon stb....

Divx-xvid stb. avikat programmal játszik le, az USB portjai pedig programmal is korlátozottan kompatibilisek a pendrive-okkal. De ez a gép alapvetõen "csak" ennyi: dvd-player, ps1-ps2 játékgép, ill. audio-cd lejátszó. Chippel és programokkal persze több 😊

Nahar
Én is teljesen új vagyok, ma vettem meg a konzolt, de ez vatta új, MM-os, s hasonló kérdéseim lennének, mint Tudeskinek.
+ USB portra dugott pendriverrõl nem játsza le a zenét. Három közül csak az egyiken látszik, hogy kap tápot (kontroll LED világít), a többin még az sem. Ha a pendriverokat nem támogatja, akkor minek a két USB port?
+ Írt avi-s DVD-R-es filmeket sem játsza le. Ez is normális dolog?

Motorola Defy

jaszy
Szia. Rengeteg van. Google a barátod! De segítek: Itt nézz szét!

Martin Rome
hi, tudok olyan boltot budapesten ahol lehet kapni hasznalt eredeti jatekokat?

Passz, fogalmam sincs, de szerintem biztos rá van írva, én még sosem cseréltem. Multimétert meg 1-2 ezer forintért lehet kapni!

kösz, majd szerzek vhonnan egy olyan kütyüt. de ha pl kiderül hogy meghalt egy dióda, akkor milyet kell bele venni?
Meg kell mérni multiméterrel a voltokat, ahol 4 tüskével csatlakozik az alaplap a táphoz. A két szélsõ a 12v és 5v, a két középsõ pedig a föld (de ebben nem vagyok teljessen biztos). Ha nem mér semmit, akkor nézd meg a biztosítékot, ott van ahol a fõkapcsoló kábel csatlakozik a táphoz! Ha ugy se lesz jó, akkor van egy 50004-es tápom, megboltolhatjuk! <#kacsint>

jaszy
Playstationra mindig 1 év gari van......

jaja mostmár rájöttem, csak nem találtam rajta a csavarokat 😄😄. amúgy mennyi garanciát adtak a gépekre még úgy 2002-2003-ba? gondolom már úgyse lenne most érvényes 😄.

jaszy
😊 Szét lehet csavarozni, egyszerû mint a pofon!

thx az eddigi segítségeket, de még lenne egy kérdésem, hogy valaki meg tudná e mondani hogy hogy lehet szétszedni a gépet? 😄

hogy tudnám ellenõrizni, hogy a tápegységgel minden rendben van e?szétkaptam a gépet, itt nézem a tápot, de nem tûnt fel még semmi.
theone91
Én már alapból nem utaznék a 99 forintos "Blockbuster"-ekre 😉... Nade ne offoljunk tovább 😊

A gépem SCPH-50004
Warez...pfff

Mr...

Sziasztok!

Új vagyok PS2 fronton csak pár napja vásároltam egyet chipelve, a gépben MODBO Chip van, legalábbis ezt írja ki induláskor, bár nemtom melyik típusa ezt meg lehet valahogy állapítani?

Az üzletben ahol vettem, tök homály volt.

Tud valaki leírást küldeni a Chip kikapcsolásáról meg egyebek?

Igaz hogyha MOD Chip van a gépbe nem lehet Onine játszani a géppel még akkor se ha eredeti a game?

A gép eddig rendesen üzemel, Alkohollal másolt és írt lemezek tökéletesen futnak eddig nem sikerült olyan lemez fajtára írnom amit nem látott volna, igaz még csak 6.-lemezt írtam három típusú fajta lemezzel.

Amúgy mintha kicsit lassabban olvasná be a gyári lemezt is, mint egy nem Chipelt PS2 Slim, most ez a chippelés sajátsága? Halottam olyat hogy visszavesznek a feszültségbõl a fej életártalmának növelése miatt. Ez igaz?

Bocsi a sokk kérdésért,de mint mondtam új vagyok. Bárki válaszát elõre is köszönöm, amibe tudok én is segítek.

Imre

Igy látatlamban sztem valami táphiba lehet! Lehet csak a biztosíték ment ki! Mi a típusa a gépnek?

hello!
van egy kis (nagy) gond a ps2mmel.nem akar bekapcsolni, pedig jó a tápkábel, hátul a kapcsoló be van kapcsolva, de semmi.nem világít egy led sem.
jaszy
Vastag gép? 3 éve nem lehet kapni.... Azt honnan ásták elõ?

Nyíregyházán volt nyitási akció és a vastag verzió.
Akkor ezekszerint még mindíg jó vagyok árban. 4000a gép 8500 a fej 999 a kar.
Egyébként addig ok, hogy magamnak cseréltem fejet, és mûködik.
Van valami amire oda kellett volna figyelnem, és a hamar elromolhat?
Ugyanez? A Tesco-ban legalább ezer darab 99 forintos DVD-t láttam a múlt héten. Olyan sok volt, hogy 5 perc turkálást után inkább hagytam a francba az egészet.

Papesz

theone91
Jaja, errõl beszélek... Ugyan ez van a 99 forintos DVD filmekkel 😊

PoisonChihuahua
"lehet hogy tényleg régi a gép és akor másikat kelenne venni"
Ez hülyeség<#wow3>, joyport cserével orvosolható, kb. 3000 Ft. Szerintem olcsóbb mint egy új gép.....
jaszy
Jártam már ilyen akción. 300Db nem nagyon van. Legutóbb a cora ban 70DB volt, 2 óra alatt vitték el. 1 embernek csak 1 et adtak. (ismerõs a mûszakis fõnök)

theone91
Biztos, nem volt 300 db, az nagyonsok köbmétert jelent a raktárban és az Arénás EW "kicsi"... Én inkább olyan 50-60-ra saccolnám...

theone91
Tudom, hogy nem rám gondolsz, én sem hiszek az ilyen ócska akciókban...

Nem egy volt, kb 300 db volt amikor én vettem az aréna plazas ew-ben nyitáskor.Max 2 lehetett vinni, de voltak akik többet vittek. Már én is bánom hogy nem vettem még egyet a rokonomnak,tudtam volna, de majd legközelebb.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Ágybanalvó: sztem vidd el valamilyen szervízbe, lehet hogy valami érintkezési hiba lehet. Pár ezer Ft-ot meg sztem megér.

jaszy
Álltalában így vannak a "nagy" akciók. Aztán ezen lovagol mindenki. (nem rád gondolok)

theone91
Volt egy akció amikor tényeg annyi volt...De csak egy napig, és nem annyi volt készleten mint amennyit meghirdettek, csak 1 db volt az álítólagos 10 helyett... Haverom akart venni de ott mondták meg neki, hogy csak egy volt és perszehogy elvitték... Ennyit az áruházláncokról... :|

hát másikat már nem nagyon akarok venni, akkor már veszek egy nexgent-t 😄 de amúgy mindent visz, játékokat, filmet csak a kontrollerrel van valami baja.

lehet hogy tényleg régi a gép és akor másikat kelenne venni

szevasztok!
van egy ps2-õm, már elég régi és mikor nemrég kipróbáltam a két kontroller közül egyik sem mûködött, vagyis az egyik mûködött de csak úgy hogy néhány gombot érzékelt. elvittem megjavíttatni és elvileg a kontrollernek semmi baja de mostmár végképp nem érzékeli egyik kontrollernek egyik gombját se. a ps2-õt nem tudom hogy hogy lehet szétszedni, és inkább nem is próbálkoztam vele, de akkor ott kell lennie a hibának? és ha igen akkor mi?