PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Tud valaki abban segíteni, hogy USB Advance programon kívül mivel tudok még játék lemezkép file-t futtatni pendrive-ról? USB Advance nem érzékeli a pendrive-ot. LaunchELF-et használok programindításhoz, ez látja a pendrive-ot, tehát nem azzal van a baj.Esetleg spéci programmal kellene formázni? De mivel? Chip van a gépemben (vastag PS). Esetleg szóba jöhet még DVD-rõl lemezképfilet futtatni. Ismét- mivel,milyen típusú képfile-t?
Ez az egész azért fontos nekem, mert CD lemezt nem olvas a gépem és szeretnék PS1/PS2 CD-s játékokkal játszani.
A válaszokat elõre is köszönöm. ÜDV
http://pspfilez.extra.hu/
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
+ USB portra dugott pendriverrõl nem játsza le a zenét. Három közül csak az egyiken látszik, hogy kap tápot (kontroll LED világít), a többin még az sem. Ha a pendriverokat nem támogatja, akkor minek a két USB port?
+ Írt avi-s DVD-R-es filmeket sem játsza le. Ez is normális dolog?
Motorola Defy
Mr...
Sziasztok!
Új vagyok PS2 fronton csak pár napja vásároltam egyet chipelve, a gépben MODBO Chip van, legalábbis ezt írja ki induláskor, bár nemtom melyik típusa ezt meg lehet valahogy állapítani?
Az üzletben ahol vettem, tök homály volt.
Tud valaki leírást küldeni a Chip kikapcsolásáról meg egyebek?
Igaz hogyha MOD Chip van a gépbe nem lehet Onine játszani a géppel még akkor se ha eredeti a game?
A gép eddig rendesen üzemel, Alkohollal másolt és írt lemezek tökéletesen futnak eddig nem sikerült olyan lemez fajtára írnom amit nem látott volna, igaz még csak 6.-lemezt írtam három típusú fajta lemezzel.
Amúgy mintha kicsit lassabban olvasná be a gyári lemezt is, mint egy nem Chipelt PS2 Slim, most ez a chippelés sajátsága? Halottam olyat hogy visszavesznek a feszültségbõl a fej életártalmának növelése miatt. Ez igaz?
Bocsi a sokk kérdésért,de mint mondtam új vagyok. Bárki válaszát elõre is köszönöm, amibe tudok én is segítek.
Imre
van egy kis (nagy) gond a ps2mmel.nem akar bekapcsolni, pedig jó a tápkábel, hátul a kapcsoló be van kapcsolva, de semmi.nem világít egy led sem.
Akkor ezekszerint még mindíg jó vagyok árban. 4000a gép 8500 a fej 999 a kar.
Egyébként addig ok, hogy magamnak cseréltem fejet, és mûködik.
Van valami amire oda kellett volna figyelnem, és a hamar elromolhat?
Papesz
Ez hülyeség<#wow3>#wow3>, joyport cserével orvosolható, kb. 3000 Ft. Szerintem olcsóbb mint egy új gép.....
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
van egy ps2-õm, már elég régi és mikor nemrég kipróbáltam a két kontroller közül egyik sem mûködött, vagyis az egyik mûködött de csak úgy hogy néhány gombot érzékelt. elvittem megjavíttatni és elvileg a kontrollernek semmi baja de mostmár végképp nem érzékeli egyik kontrollernek egyik gombját se. a ps2-õt nem tudom hogy hogy lehet szétszedni, és inkább nem is próbálkoztam vele, de akkor ott kell lennie a hibának? és ha igen akkor mi?