PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a ps2 grafika bõven elég.😄 tudtok valami olcsó jó warez oldalt? max. 200 ft-ért
Ha számít neked a csúcsgrafika, meg a magas felbontás, akkor nagy hibát követtél el és teljesen feleslegesen vetted. De ha megelégszel az elõzõ generáció teljesítményével, akkor talász hozzá játékot bõven! Az új játékokat meg "hiba" visszabutitani ps2-re, jobban járunk, ha nem adnak ki olyan új játékokat, mint amit a nagytestvére (mert sz*rnak bele a fejlesztök és csak hulladékot kapnánk)!
hát már semmi említésre méltó ( 1-2 címtõl eltekintve). De rengeteg játék közül válogathatsz,szóval nem vagy különösebben bajban. GTA4 -rõl viszont ne is álmodozz, természetesen nem fog kijönni
PSN ID.: Beegabor
császtok.lehet hogy bajban vagyok?még nincs egy hete hogy vettem egy ps2-õt chippelve 2 karral 8 mb-os kártyával.de olvasgattam hogy nem fognak játékok megjelenni ps2-re csak ps3-ra.ez igaz vagy most nagy hibát követtem el hogy megvettem nem tudom.mert amúgy tetszik a ps2.pl gta 4 lesz ps2-n?elõre is köszi a választ.
Nekem egy Path of Neo kéne PS2-re (Megvan eredetiben PC-re, ha valakit érdekel csere! (De a gépem nem túl jó hozzá (Nvidia kártyákra van optimalizálva, Nekem Ati-m van, tehát tele van bugokkal))...
Köszi
Sziasztok!!! a DVD íróm nem képes az 1x-es és a 2x-es írásra. Nagyon nagy gáz, ha kiírom 6x-osan???? Elõre is kössz.
1.NA TEHÁT BERAKOD A LEMEZT A SZÁMÍTÓGÉPBE.
2.BELÉPSZ A CLONE CD-BE
3.TALÁLSZ OTT 4 LEHETÕSÉGET AMIRE LEHET "KATTINTANI"
4.KATT A BELOVASÁS LEMEZKÉPFÁJLBA-ra (AZ ELSÕ A NÉGY KÖZÜL)
5.KIVÁLASZTOD MELYIK MEGHAJTÓBA RAKTAD BE A LEMEZT ÉS A TOVÁBBRA KATT
6.KIVÁLASZTOD HOGY HOVA MENTSE A LEMEZKÉPFÁJLT ÉS ELINDUL EGY CSÍK AMIT MEGVÁRSZ HOGY VÉGIGÉRJEN MAJD KIADJA A LEMEZT
7.BERAKOD AZ ÜRES CD/DVD-T
8.MOST A CLONE CD-BEN A NÉGY KATT LEHETÕSÉG KÖZÜL A MÁSODIK KELL (KIÍRÁS LEMEZKÉPFÁJLBÓL)
9.KIVÁLASZTOD A KORÁBBAN ELMENTETTT KÉPFÁJLT ÉS A TOVÁBB-RA KATT
10.KIVÁLASZTOD A CD/DVD ÍRÁSI SEBESSÉGET (AJÁNLOTT EGYSZERESSEL ÍRNI ÉN EGYSZERESSEL ÍRTAM ÉS ÍGY VOLT KB 7 PERC)ÉS TOVÁBB
HA VALAMI NEM ÉRTHETÕ ÍRJATOK
2.BELÉPSZ A CLONE CD-BE
3.TALÁLSZ OTT 4 LEHETÕSÉGET AMIRE LEHET "KATTINTANI"
4.KATT A BELOVASÁS LEMEZKÉPFÁJLBA-ra (AZ ELSÕ A NÉGY KÖZÜL)
5.KIVÁLASZTOD MELYIK MEGHAJTÓBA RAKTAD BE A LEMEZT ÉS A TOVÁBBRA KATT
6.KIVÁLASZTOD HOGY HOVA MENTSE A LEMEZKÉPFÁJLT ÉS ELINDUL EGY CSÍK AMIT MEGVÁRSZ HOGY VÉGIGÉRJEN MAJD KIADJA A LEMEZT
7.BERAKOD AZ ÜRES CD/DVD-T
8.MOST A CLONE CD-BEN A NÉGY KATT LEHETÕSÉG KÖZÜL A MÁSODIK KELL (KIÍRÁS LEMEZKÉPFÁJLBÓL)
9.KIVÁLASZTOD A KORÁBBAN ELMENTETTT KÉPFÁJLT ÉS A TOVÁBB-RA KATT
10.KIVÁLASZTOD A CD/DVD ÍRÁSI SEBESSÉGET (AJÁNLOTT EGYSZERESSEL ÍRNI ÉN EGYSZERESSEL ÍRTAM ÉS ÍGY VOLT KB 7 PERC)ÉS TOVÁBB
HA VALAMI NEM ÉRTHETÕ ÍRJATOK
Hi!
Keresem ezeket a játékokat cserére :
Batman Begins PS2
Devil May Cry3 PS2
God of War II PS2
Spiderman 3 PS2
Spiderman - Friend or Foe PS2
Spider man - The Movie PS2
Ultimate Spiderman PS2
X Men Official Game PS2
---
Ezeket tudnám ajánlani:
Fight Club PS2
Matrix - Path of Neo PS2
Medal Of Honor European Assault PS2
Psi Ops - The Mindgate Conspiracy PS2
Superman Returns PS2
Tekken 4 PS2
Elég Fontos lenne..
ha vkinek jó az ajánlat akkor ide írjatok : [email protected]
Ja és egy kérdés : próbáltam neten játszani ps2-n (nem csippelt), 1 game ment is, de egy pár csak annyit írt ki hogy megszakadt a kapcsolat az EA szerverével(pl marvel nemesis) ezzel nemlehet vmit csinálni?
THX (bocsi a hosszú üzenetért)
Keresem ezeket a játékokat cserére :
Batman Begins PS2
Devil May Cry3 PS2
God of War II PS2
Spiderman 3 PS2
Spiderman - Friend or Foe PS2
Spider man - The Movie PS2
Ultimate Spiderman PS2
X Men Official Game PS2
---
Ezeket tudnám ajánlani:
Fight Club PS2
Matrix - Path of Neo PS2
Medal Of Honor European Assault PS2
Psi Ops - The Mindgate Conspiracy PS2
Superman Returns PS2
Tekken 4 PS2
Elég Fontos lenne..
ha vkinek jó az ajánlat akkor ide írjatok : [email protected]
Ja és egy kérdés : próbáltam neten játszani ps2-n (nem csippelt), 1 game ment is, de egy pár csak annyit írt ki hogy megszakadt a kapcsolat az EA szerverével(pl marvel nemesis) ezzel nemlehet vmit csinálni?
THX (bocsi a hosszú üzenetért)
Nem tudtok valami progit amivel kitudnám másolni a DLDVD mind2 rétegét a számítógépre???Egy külföldi fórumon olvastam az Apache progiról,de a 2 még nem kezeli ezt, a 3-mat meg nem tudom megszerezni.
krisz940122
hali!engem érdekelne
hali!engem érdekelne
RÁJÖTTEM.sikerült.clone cd-vel 😄 nem nehéz.ha vkit érdekel részletesen az irjon ide és leírom részletesen
én úgy értettem a korábbi hozzászólását, hogy nem iso-ba van neki, hanem csak maguk ezek a fájlok
he?
Minden lemez majdnem ezt mutatja, berakja pc-be decrypterel csinal ISO-t,azt kiirja jol,és mennie kénne
Minden lemez majdnem ezt mutatja, berakja pc-be decrypterel csinal ISO-t,azt kiirja jol,és mennie kénne
ezeket asszem dobhatod a kukába,mert hiába csinálsz belõle képfájlt, nem fog mûködniha kiírod
belépek a lemezbe és ezek a dolgok fogadnak: DVD001.AFS
DVD000.AFS
SCES_536.88
SYSTEM
FCACHE
IRX
mit kezdjek ezekkel?
DVD000.AFS
SCES_536.88
SYSTEM
FCACHE
IRX
mit kezdjek ezekkel?
Valami képet csinálj róla vagy mitudomén, mert ez igy elég zavaros amit írtál!
helló.lenne egy kérdésem.az egyik barátom adott 5 db ps2 játékot.lécci valaki irja már le hogy hogy kell átirni elejétõl a végéig részletesen.ja és a dvd 5 fájlból és egy mappából áll.mit csináljak?válaszotokat elõre is köszi
Gondolod, hogy a konzolosok fórumán egy PlayStation 2 topicban emulátoron játszanak az idelátogatók?
Papesz
Hali, tud valaki egy ps2 emulátort? esetleg linket hozzá?
Sztem lehet magyarítani játékokat (már amihez csinálnak magyarítást), bár én soha nem probáltam! link
azt tudom .csak nem nagyok teljesjogú felhasználó
Jó lenne csak még nem perkáltam a regért tesz vesz az viszont van.
Hello!
Érdeklõdni szeretnék hogy nincs-e vkinek egy eladó Ps2 slimje?
Érdeklõdni szeretnék hogy nincs-e vkinek egy eladó Ps2 slimje?
Nem lehet magyarosítani. Ha magyarul kijön az, de egyébként utólag nem magyarosítható.
Több magyar feliratu, szinkronu játék létezik.
Fifa06 felirat,Fifa 07-08 felirat és szinkron, 24 felirat, N F S carbon- pro street felirat, Harry potter és a Fõnix rendje felirat és szinkron.
Medal O H vanguard felirat.
Asszem ennyi de lehet valami nem jutott eszembe.
Több magyar feliratu, szinkronu játék létezik.
Fifa06 felirat,Fifa 07-08 felirat és szinkron, 24 felirat, N F S carbon- pro street felirat, Harry potter és a Fõnix rendje felirat és szinkron.
Medal O H vanguard felirat.
Asszem ennyi de lehet valami nem jutott eszembe.
Jaja....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Azthiszem a Medal of honor Vanguard is magyar.<#smile>#smile>
nem fog kijönni semmihez sem magyarítás, ez nem pc, hogy utólag csak úgy magyarítod. Vannak gyárilag magyarított játékok, de elég ritka, többnyire EA ad ki magyar feliratosakat, pl fifa, need for speed vmelyik része,akkor amit tudok még a 24, asszem ennyi
hali
olyan kérdésem lenne van 1 játék és késõbb kijön a magyaritás hozzá
azt hogy tudom magyarosítani másolom
memória-kártyára vagy hogy????
olyan kérdésem lenne van 1 játék és késõbb kijön a magyaritás hozzá
azt hogy tudom magyarosítani másolom
memória-kártyára vagy hogy????
Hi!
Adott egy 700 megás avi fájl, ezt hogyan írjam ki, hogy lejátssza a PS2?
Neronál Video mód vagy mi?
Elõre is kössz!
Adott egy 700 megás avi fájl, ezt hogyan írjam ki, hogy lejátssza a PS2?
Neronál Video mód vagy mi?
Elõre is kössz!
"PS2-es memóriakártyára próbáltam menteni 2 mega szabad hellyel." Bocs az elírásért!
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Final Fantasy VIII eredeti játékot. Slim PS2-m van, a játék mûködik frankón karcmentes a lemez, viszont nem sikerül mentenem, a játékban pedig van "mega szabad hely a PS"-es memóriakártyán. Lehetséges, hogy a PS1-es játékot csak PS1-es memóriakártyára lehet elmenteni? Vagy mi lehet a gond? Elõre is Köszi a helpet!
Nemrég vásároltam egy Final Fantasy VIII eredeti játékot. Slim PS2-m van, a játék mûködik frankón karcmentes a lemez, viszont nem sikerül mentenem, a játékban pedig van "mega szabad hely a PS"-es memóriakártyán. Lehetséges, hogy a PS1-es játékot csak PS1-es memóriakártyára lehet elmenteni? Vagy mi lehet a gond? Elõre is Köszi a helpet!
Megvigasztallak-e, nem tudom, de idén 2 modbo-t kelett kicserélnem, mert elhaltak....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Sziasztok!
Tavaly Augusztus vége fele vettem kichippelve egy PS2-öt, a Multiformat Konzolszaküzlet-ben. Sokáig tök jól mûködött kichippelve, kiírta hogy Modbo Chip, és utána vitte az írott játékot is. Aztán egy ideig csak néha kapcsolt be a chip, kb. 30*szor kellett nyomkodnom hozzá 😊 Most ott tartok, hogy abszolult nem kapcsol be a chip. Tegnap elvittem a Multiformathoz és azt mondták, hogy röviden kapcsoljam be a Ps2-öt, és hogy nekik mentek az írott játékok. Lehet, hogy a kábel nem jó? Tud nekem valaki segíteni ebben? Szerintem amúgy megsem nézték. És ezt sem értem, hogy miért nem mutatják meg, hogy jó-e a Konzol. Eredeti játékok mennek rajta. Elõre is köszönöm a Helpet!
Tavaly Augusztus vége fele vettem kichippelve egy PS2-öt, a Multiformat Konzolszaküzlet-ben. Sokáig tök jól mûködött kichippelve, kiírta hogy Modbo Chip, és utána vitte az írott játékot is. Aztán egy ideig csak néha kapcsolt be a chip, kb. 30*szor kellett nyomkodnom hozzá 😊 Most ott tartok, hogy abszolult nem kapcsol be a chip. Tegnap elvittem a Multiformathoz és azt mondták, hogy röviden kapcsoljam be a Ps2-öt, és hogy nekik mentek az írott játékok. Lehet, hogy a kábel nem jó? Tud nekem valaki segíteni ebben? Szerintem amúgy megsem nézték. És ezt sem értem, hogy miért nem mutatják meg, hogy jó-e a Konzol. Eredeti játékok mennek rajta. Elõre is köszönöm a Helpet!
Csak sajna az átjárhatóság miatt olyan nem is nagyon lehet írni....ugye hardveres "átkapcsolás" megy végbe, és a dvd-vezérlés is egészen más lesz. De: minõségi cd-lemezrõl ps1-es gammát futtatni nem nagy kunszt a pstwo-nak...