17159

WAREZ = azonnali BAN!

Kössz mindenkinek
  • S8DJ
    öhh amugy a Fifa 08-ban van Network Setup amikor rálépsz a Multiplayer-re
  • PoisonChihuahua
    A DNAS patch a másolt játékok online játszhatóvá tételéhez kell, mert enlékül DNAS hibát írna ki csatlakozáskor, de ennak SEMMI köze a Network Configuration File-hoz. A beállítási file-t mindenképp meg kell csinálnod különben semmivel sem fogsz tudni online játszani, szal a DNAS patch-et most NE keverjük ide!
    És ezt a patchet honnan lehet letölteni?

Kössz a helpet mindenkinek!!!!
  • DJS8
    én meg letöltöttem a lemezt (+dnas patch) és létrehoztam egy accot xd
  • PoisonChihuahua
    Az online játszható játékokon rajta van a konfigurációs program. Első csatlakozáskor indul. Rakj be egy online is játszható játékot (eredeti) és végezd el a szükséges beállításokat, utána a gép ment egy Network Configuration File-t a memkártyára aztán nyomhatod. Már ha találsz játékost. :(((
  • Banyapapa
    slim gépet ha beregisztrálták ps2 honlapon (dobozban papirokon a cim talán),akkor küldenek tán lemezt.

És honnan lehet ilyen lemezt szerezni??

A net szolgáltatótol
  • Seth
    IP konfiguráláshoz kell az a lemez ha jól tudom (soha nem próbáltam),de ha minden igaz az EA játékok többsége(Fifa,NFL,FBI, anyámkínja 3 betűsek ^^) ezt elvégzi
    Heloosztok remélem tudtok segíteni vettem egy patch vagy aki így érti net kábelt és beledugtam a ps2-be a másik végét a routerbe és amikor el indul a játék akkor a router érzékeli is de amikor beleakarok menni a multyplayer módba akkor azt írja ki hogy valami network acces diszk kell neki.Erre mi a megoldás????????
  • Papesz
    GameFAQs
  • DJS8
    hát én a ginx tv oldalát (http://ginx.eu) ajánlanám ahol vannak játékleírások de az oldalnak csak negyede magyar
  • cinci2
    Sziasztok!!! valaki tud e segíteni interneten van e olyan oldal ahol részletes játékleírást találhatok a Spyro Eternal Night ről mert elakadtam benne.Vagy aki játszotta tud e segíteni.Köszi E-mail címem:[email protected] ide írhat a ki tud segíteni
  • krisz940122
    császtok.eladó playstation 2, fél éves, 2 karral az egyik eredeti sony,egy 8 mb-os memóriakártyával,modbo 760-as chip van benne.semmi baja sincs kifogástalan állapotban van.adok hozzá 12 játékot is ingyen.a játékok: FIFA STREET 2,MOTO GP 07,MEDAL OF HONOR VANGUARD,MX vs ATV,CALL OF DUTY 3,FIFA 08,NFS PRO STREET,FURY 4,TOCA RACE DRIVER3,WRC RALLY EVOLVED,F1 2006,URBAN REIGEN.érdeklődni ezen a számon lehet: 0670 275 8998.a mobil számon ha lehet csak 3 óra után keressetek.a ps2 borsod abauj zemplén megyében található szerencsen
  • theone91
    Egyszerű:

-Beteszel egy eredeti lemezt.
    -Mikor a PS2 logó bejön, gyorsan kiveszed.
    -Majd mikor kiírja, hogy nincs bennt lemez, felhívod a haverod és megmondod neki: Veszel egy új Péjjest kunyád'!!!

• Prof William
    Vagy verd meg... :)

Vagy legalább a javítási költéseget állja. Már ha meglehet javítani... :(
  • Papesz
    Mondd meg a haverodnak, hogy vegyen neked egy másikat.
  • Petyus1994
    Hellosztok!Nagy gondban vagyok. Egyik haverom leejtette a ps2-őm és azóta amikor berakok egy dvd-t azt irja ki h disc read error.Azelött minden ment simán .Kérem aki tudja h mit csináljak az kérem irjon.Elöre is köszönöm.
  • aricsi
    Hellosztok! Lenne egy olyan problémám a Final Fantasy X-el hogy egyszercsak átváltott az egész játék képe szélesvásznúra. Semmit nem csináltam vele,egy ideig hanyagolva volt,aztán visszatértem rá,és ilyen lett.Már a kezdőképernyő is ilyen,szal nem a memkariról szedi a beállításokat.Am pal-os a game. A játékban nincs semmi ehhez hasonló beállítási lehetőség,szal nem tom mi van.:S Pls help
  • PoisonChihuahua
    Itt van pár jó oldal, ahol vannak gamek!
  • kiscody
    sziasztok!!ha valaki esetleg tud formula one 06-hoz magyar leirást megköszönném!!Meg jo oldalakat ahol vannak gamek!!Kösy!ha tudtok írjatok privibe.Köszönöm
  • jaszy
    Szerzői joggal hogy állsz?
  • theone91
    Jó a nyomtatód? Milyen borítót nyomtat?
  • playstationchip
    Nagyon jó ps2 gamek olcsón írj ide: [email protected]
  • jaszy
    csak mondom az a bajom hogy mint már írtam nincsenek ilyenek és még más játékok amiket keresek de van elég sok.

Ha valaki ezt érti fordítsa már le nekem.
  • bigbigle
    nem hanem az ujjakra gondoltam egyébként téllek olcsó.csak mondom az a bajom hogy mint már írtam nincsenek ilyenek és még más játékok amiket keresek de van elég sok.
  • jaszy
    2-3 ezer ft drága?
    Akkor ne konzolozz szerintem!
    C64 elég ócsssóóóóó már
  • bigbigle
    ok de csomónak drága pl ami kijönn.meg nem hagyják hogy rendeljek.és amiket keresek azok nincsenek pl:saolin leszámolás,god of war stb...
  • PoisonChihuahua
    Minek chip? A Ps2 játékoknak ma már iszonyatosan lement az ára. Nézz körül itt: Vatera, Tesz-vesz, játékaim.hu. Hidd el megéri.
  • bigbigle
    hali!lehet nem ide tartozik de nem tudnátok olyan helyet mondani ahol ps2-t olcsón garival chippelnek???
  • CHEAPBOY
    Store :P

Mondjuk még nincs, csak jövő héten érkezik PS2re a stuff.
  • gyorgy26
    kösz
  • Ronnie17
    köszönöm.
  • Papesz
    Game
  • Ronnie17
    Helllóóó. Ha jól tudom ma jelent meg a Star Wars The Force Unleashed. Tudna valaki adni egy jó webshop oldalt ahonnan meg tudom rendelni???
    előre is köszönöm. hali
  • Seth
    Le kell szívni róluk azt a füstöt ha még jól emlékszem
  • gyorgy26
    a notre dambanban vagyok és ott vannak valami féle szobrok én ugy gondolom hogy be kell helyesen állitani öket ahoz hogy megkapjam a másik fegyvert hát röviden itt tartok köszi
  • Seth
    azzal nem tudok szolgálni, bocsi :D

Inkább mond hol akadtál el
  • gyorgy26
    ha lehet akkor inkább magyar legyen köszi
  • Seth
    angol is jó?