PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Köszi!
Már le is ütöttem egyet Vaterán kemény 950 Ft-ért :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Csak ps1-es memó jó hozzá, azok 1 megásak voltak(persze voltak sokkal nagyobb utángyártottak is), de nem olyan formátumban mentett,mint a ps2, hanem ilyen egységeket foglalt le, 1 mb kártyán volt 15 egységnyi hely
Nem tudom milyen szerencséd lesz, én vmikor 2 éve vettem tecsóba 1000,-ért

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Srácok, PS1-es játékokat vettem egy raklapnyit, mennek is ahogy kell, de nem menti el. Egy 8 MB-os kártyám van, term. eredeti Sony.

Mi a megoldás?
Jól emlékszem, hogy valami 1 MB körüli PS 1-hez gyártott kártya jó csak?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Illetve nem ért hozzá....ismerek olyat aki gépiesen "dolgozik", többnyire el sem bassza a ps2-t, de ha valami 1 mm-rel arrébb van vagy más színû, meghal az ürge 😄DDDD

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Pont ezért... volt már hogy nem volt benna DVD a tokban egyszer benne volt csak 2 darabban egyszer meg a tok esett szét maikor leszedtem a fóliát. Szerencsére mind 3 alkalommal cserélték... Sosem lehet tudni...
PoisonChihuahua
Minden úgy van ahogy tukko leírta, teljesen egyetértek vele!
Én a Modbo 760-asról tudok nyilatkozni. Ez egy klón chip, amin Matrix firmware van. A Matrix egy felsõkategoriás chip és 8-10K az ára, itthon ezt nem használják pontossan az ára miatt!<#vigyor0> Ebbõl az következik hogy mindent tud amit egy chip tudhat! Pendrive-ról sztem semilyen chip nem bootol(de eben nem vagyok 100% biztos), ellenben memórikártyáról igen(sõt akár 3-at is, külömbözõ gombok lenyomásával). De, ha indítasz egy Ulaunchot, akkor pendrive-ról azt bootolsz amit akarsz!
A Ps2-öt nem arra tervezték, hogy retkes DVD-RW-t olvasson!(sztem ezt megtárgyaltuk, meg ez különben sem a chiptõl függ)
Ki lehet kapcsolni a chipet, ha indításnál a Select-et nyomvatartjuk, igy tudsz játszani a neten eredeti game-el!
Lehet hozzá usb-s vinyót kötni, de errõl te biztos nem fogsz linuxozni, azt csak vastag géppel lehetett! Maximum játszani tudsz majd róla! Amugy a vinyóhasználatnak semmi köze nincs chiphez, maximum kényelmessebbé teheti a dolgot! Ilyen vinyós dolgokat meg ne konzolboltba kérdez, mert dolgozik ott egy két érdekes ember, tisztelet a kivételnek! Õk arra vannak "hitelesítve", hogy berakod a backup lemezt aztán megy, ezenkívül a többség nem sokat ért hozzá!

Hajszárítóval fel kell melegíteni és igy 99%-ban el lehet tünteni majdnem mindenféle matricák! Maximum a matrica körvonala látszik majd, azt meg alkohollal vagy valamivel fel lehet oldani és le lehet törlni! Amugy egyetértek veled, nagy az isten állatkertje!

Prince of Máté
Ezt általánosságban mondtam az 576-ról, PS2-höz természetesen nem kell CD key 😄
De a többi hiányosság fent áll.

CD kulcs? Több mint száz PS2 játékom van, egyikhez sem kellett CD kulcs.

Papesz

Prince of Máté
Ma már semmiben sem lehet bízni!
Érdemes még a boltban kibontani, hogy benne van-e a lemez, mert néha még az is hiányzik...
576-ban elõszerettel csórják a CD kulcsot, aztán visszafóliázzák.

No offense, de ha én valamit ajándékba szánok, akkor azt nem bontom ki.

Papesz

Hy minden kedves fórumozó!

Láttam a golemkonzolon és a multiformaton csippelést modbo 760 és 735-el, ezek megbízható csippek? Miket visznek? Én úgy olvastam, hogy nem támogatják a pendrájvról való bootolást, valamint az RW-s lemezeket sem játsza le. Ez azt jelenti, hogyha asztali dvd felvevõbõl veszek fel egy filmet, akkor nem tudom lejátszani benne? Mert eddig sikerült. Valamint ki lehet kapcsolni ezt a csippet vhogy, ha online akarok játszani, esetleg vinyót (US😎 könnyen lehet hozzáilleszteni?
Esetleg valami alternatyva? A lényeg, hogy a chip+beszerelés kijöjjön 10k alatt. És a végére egy nagyon banális kérdés: Másolt PS2 Linuxot feltudok rakni hozzá (ergo támogatja)? Mert én kérdeztem a két cég embereit és õk azt mondták, hogy nem lehet.

Bocs hogy egy kicsit hosszú lett.
Ködszi a válaszokat.

Ez az. Pont így jártam. Civilizált helyen a fóliára rakják. Megveszem a gamét. Ajándékba szánom. Leveszem a fóliát, de a kis gezemice ott maradt. Leszedném azt is erre szakad+ott marad a ragacs. Megpróbáltam leoldani de azért nyomokban ott maradt...
Idegesítés a köbön...
Prince of Máté
na igen, az engem is kurvára idegesít...
természetesen nem a fóliára rakják, hanem rá a tok borítójára, amirõl ha leszeded tiszta ragados szar lesz belõle.

Indítványozom hogy azt az embert aki kitalálta hogy termékinformációs kis tájékoztatót ( platform, származási hely stb... ) levakarhatatlan ragasztóval a tok KÖZEPÉRE a jáéképet leragasztva kell tenni azt lassú tûzön kellene halálra égetni káoszpengékkel a fenekében...
ajánlanám neked a multiformat-ot az pesten van
uj ps2 chippelve 33990 ft
multiformat.hu
[email protected] (bocs az elõbb lehagytam az M betüt)
Hello!!!
Ps2-õt szeretnék venni!!!!
Ha valaki tud segiteni vegyen fel msn-re: [email protected]

lényeg:
-chip
-fejvédelem
-mindent olvasson elsõre

Köszönöm elõre is!!!
amúgy ittvan de mind1 -_-

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

öregharcsa
szívesen...<#integet2>

http://pspfilez.extra.hu/

Köszönöm Öregharcsa
öregharcsa
[/url]értékelés

sok mindent nem írnak csak értékelték...

vagy itt: [url="http://www.metacritic.com/games/platforms/ps2/ctspecialforcesfireforeffect"]másik értékelés

Hát senki sem játszott a C.T Special Forces -Fire For Effect-el? : (
Vagy rossz helyre írok ? Infot szeretnék erröl a játékról,hogy milyen (nem találok rolla sehol értékelést )
Hello
Vannak playstation 2-höz eleadó tartózékaim:3 db eredeti sony joystik:3000 ft/db,1 db joystik elosztóm amibe 4 db joystikot bele lehet dugni,2 db 8 mb-os memória kártyám:2500 Ft/db.
GT4 eredeti:3000 ft,van még kb 80 eredeti játékom,DVD tokkal,borítóval,az árba biztos meg tudunk egyezni!
Érdeklõdni:[email protected]
elsõ dettó...eltörik stb.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jaszy
Leginkább a hátsó lemezfedél kapcsoló!
Egyszerüen át kell forrasztani 😊

Forrasztási hiba, lemezfedél kapcsolók cseréje, egyb kontakthibák, szalagkábelhiba stb. szokott ilyet csinálni....

Prince of Máté
Nem javult az meg sajnos :/
Nekem is így volt, de aztán egyre többet csinálta.

Kazuma92
ricska, ez még többször is elõfog fordulni😊

nekem is szokot iet csinálni a gépezet.

theone91
Szivesen, máskor is segítek... 😄

|beceneve: uri geller|

ricska
Hát bazzeg Megjavult!!!<#taps><#taps><#taps><#taps>

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

ricska
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. A slim ps2-m egyik napról a másikra egyszerûen megadta magát. Nem visz semmit már kitakarítottam de semmi. Elindítom beteszek egy DVD-t kidobja PS2 logót és utána GAME OVER. Légyszi segítsetek!!!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Helló!
Szerintetek az mitõl van, hogy egy csomó hasznos elf-et nem futtat a gépsas. (cogswap.elf usbadvn.elf swapmagic.elf snses_emu.elf, ésmégjónéhány. vagy el sem indul vagy megfagy.
se a memcard ról sem usb-rõl nem mûxik. Ez is verziófüggõ, vagy a géppel van valami?
Ha nagy gép és kattog, akkor 50% hogy fejbaj, nem kosz......

Ha már errõl van szó, nekem is lenne egy eladó gépem. Nem szoktam itt hirdetni, de erre szerintem egy pillantást mindenképp érdemes vetni!<#vigyor2>
link

Sziasztok
Az a helyzet hogy pár hete behalt a chippelt ps2-m,nem visz semmilyen játékot és indításnál kattogó hangot ad ki.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ez olvasófej probléma? vagy más ment tönkre?
Nem tudnátok egy megbízható bp-i szervízet ahol normálisan megcsinálják esetleg? A válaszokat elõre is köszönöm.
jaszy
Annyiért már nehéz eladni 😊

Irányítsd már hozzám, aki ennyit ajánlott érte, ugyanezeket tudom hozzá adni, mínusz a távirányító. Viszont több játékom van.

Papesz

Ott ezt a játékot pont nem értékelik <#szomoru1>

theone91
A neve alapján... nos... izé.

azabaj énis elakarnám adni...de sajnálom... x-et akarok venni...csak msot mégis jó ha van az amebrenk egy ps2je..régi gémeket elõvenni..márha x mellett elõveszem 😊 de nah... miért sztetek menyn egy reális ár érte?

Sziasztok.

A C.T Special Forces - Fire for effect játékról szeretnék véleményt.
Prince of Máté
Van hozzá 2 Sony Joystick, 1 Sony 8 megás kari, Sony távirányító, chippelt, dobozban minden szarral, meg 50-60 másolt játék.
Azért 40-ér mert akitõl kérdeztem, annyi ajánlott fel érte...
Szart meg annyiért nem akarok adni!

Smithie
Sok sikert az eladáshoz!<#action>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

öregharcsa
persze hogy foglalkoznak vele...hiszen õk már a kezdetek óta így adják a gépeket..mondjuk megvan róluk a véleményem...és nem jó!

egyébként jó drágán adod...sok kieg van hozzá azért??

Prince of Máté
Sziasztok, ismét kéne egy kis help!
El akarom adni a PS2-m jó áron (40ezer), de ilyen állapotban nem merem odaadni...
Ha úgy nézzük hibátlan, kivéve hogy az olvasófej elég szar már, játszani azt lehet, de pl GTA-ban nem nagyon tölti be a textúrákat se, és nem ovlassa be elsõre a játékokat, tehát ráférne egy új olvasófej!
Szerintetek hol érdemes kicseréltetni?
Nem baj ha használt olvasófej, mert nem újként adom el a gépet.
Konzolstúdióban 7500-ért megcsinálják, de nem tudom hogy foglalkoznak-e chippeltel!

Máté94
Köszi😄
Seth
Igen

PSN ID.: Beegabor