PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már le is ütöttem egyet Vaterán kemény 950 Ft-ért :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem tudom milyen szerencséd lesz, én vmikor 2 éve vettem tecsóba 1000,-ért
PSN ID.: Beegabor
Mi a megoldás?
Jól emlékszem, hogy valami 1 MB körüli PS 1-hez gyártott kártya jó csak?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A Ps2-öt nem arra tervezték, hogy retkes DVD-RW-t olvasson!(sztem ezt megtárgyaltuk, meg ez különben sem a chiptõl függ)
Ki lehet kapcsolni a chipet, ha indításnál a Select-et nyomvatartjuk, igy tudsz játszani a neten eredeti game-el!
Lehet hozzá usb-s vinyót kötni, de errõl te biztos nem fogsz linuxozni, azt csak vastag géppel lehetett! Maximum játszani tudsz majd róla! Amugy a vinyóhasználatnak semmi köze nincs chiphez, maximum kényelmessebbé teheti a dolgot! Ilyen vinyós dolgokat meg ne konzolboltba kérdez, mert dolgozik ott egy két érdekes ember, tisztelet a kivételnek! Õk arra vannak "hitelesítve", hogy berakod a backup lemezt aztán megy, ezenkívül a többség nem sokat ért hozzá!
De a többi hiányosság fent áll.
Papesz
Érdemes még a boltban kibontani, hogy benne van-e a lemez, mert néha még az is hiányzik...
576-ban elõszerettel csórják a CD kulcsot, aztán visszafóliázzák.
Papesz
Láttam a golemkonzolon és a multiformaton csippelést modbo 760 és 735-el, ezek megbízható csippek? Miket visznek? Én úgy olvastam, hogy nem támogatják a pendrájvról való bootolást, valamint az RW-s lemezeket sem játsza le. Ez azt jelenti, hogyha asztali dvd felvevõbõl veszek fel egy filmet, akkor nem tudom lejátszani benne? Mert eddig sikerült. Valamint ki lehet kapcsolni ezt a csippet vhogy, ha online akarok játszani, esetleg vinyót (US😎 könnyen lehet hozzáilleszteni?
Esetleg valami alternatyva? A lényeg, hogy a chip+beszerelés kijöjjön 10k alatt. És a végére egy nagyon banális kérdés: Másolt PS2 Linuxot feltudok rakni hozzá (ergo támogatja)? Mert én kérdeztem a két cég embereit és õk azt mondták, hogy nem lehet.
Bocs hogy egy kicsit hosszú lett.
Ködszi a válaszokat.
Idegesítés a köbön...
természetesen nem a fóliára rakják, hanem rá a tok borítójára, amirõl ha leszeded tiszta ragados szar lesz belõle.
uj ps2 chippelve 33990 ft
multiformat.hu
Ps2-õt szeretnék venni!!!!
Ha valaki tud segiteni vegyen fel msn-re: [email protected]
lényeg:
-chip
-fejvédelem
-mindent olvasson elsõre
Köszönöm elõre is!!!
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
sok mindent nem írnak csak értékelték...
vagy itt: [url="http://www.metacritic.com/games/platforms/ps2/ctspecialforcesfireforeffect"]másik értékelés
http://pspfilez.extra.hu/
Vagy rossz helyre írok ? Infot szeretnék erröl a játékról,hogy milyen (nem találok rolla sehol értékelést )
Vannak playstation 2-höz eleadó tartózékaim:3 db eredeti sony joystik:3000 ft/db,1 db joystik elosztóm amibe 4 db joystikot bele lehet dugni,2 db 8 mb-os memória kártyám:2500 Ft/db.
GT4 eredeti:3000 ft,van még kb 80 eredeti játékom,DVD tokkal,borítóval,az árba biztos meg tudunk egyezni!
Érdeklõdni:[email protected]
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Lenne egy kis problémám. A slim ps2-m egyik napról a másikra egyszerûen megadta magát. Nem visz semmit már kitakarítottam de semmi. Elindítom beteszek egy DVD-t kidobja PS2 logót és utána GAME OVER. Légyszi segítsetek!!!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Szerintetek az mitõl van, hogy egy csomó hasznos elf-et nem futtat a gépsas. (cogswap.elf usbadvn.elf swapmagic.elf snses_emu.elf, ésmégjónéhány. vagy el sem indul vagy megfagy.
se a memcard ról sem usb-rõl nem mûxik. Ez is verziófüggõ, vagy a géppel van valami?
link
Az a helyzet hogy pár hete behalt a chippelt ps2-m,nem visz semmilyen játékot és indításnál kattogó hangot ad ki.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ez olvasófej probléma? vagy más ment tönkre?
Nem tudnátok egy megbízható bp-i szervízet ahol normálisan megcsinálják esetleg? A válaszokat elõre is köszönöm.
Papesz
A C.T Special Forces - Fire for effect játékról szeretnék véleményt.
Azért 40-ér mert akitõl kérdeztem, annyi ajánlott fel érte...
Szart meg annyiért nem akarok adni!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
egyébként jó drágán adod...sok kieg van hozzá azért??
http://pspfilez.extra.hu/
El akarom adni a PS2-m jó áron (40ezer), de ilyen állapotban nem merem odaadni...
Ha úgy nézzük hibátlan, kivéve hogy az olvasófej elég szar már, játszani azt lehet, de pl GTA-ban nem nagyon tölti be a textúrákat se, és nem ovlassa be elsõre a játékokat, tehát ráférne egy új olvasófej!
Szerintetek hol érdemes kicseréltetni?
Nem baj ha használt olvasófej, mert nem újként adom el a gépet.
Konzolstúdióban 7500-ért megcsinálják, de nem tudom hogy foglalkoznak-e chippeltel!