PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló. az a helyzet hogy letöltöttem egy ps2 játékot és nem tudom hogy kell kiirni.azt tudom hogy dvdrõl hogy kell mert a clone cd vel beolvasom lemezképfájlként de ezt nem tudom mert gépen van.lécci irjátok le részletesen.elõre is köszi

PoisonChihuahua
Mint azt Jaszy írta, sajnos ilyenek a 64Mb-os noname kártyák. Nekem is volt dolgom ilyennel és elég furcsa dolgokat mûvelt....
Szerintem 2 dologból érdemes mindenképpen eredetit venni: kontroller, memkari. Egy SONY kontroller nagyságrendekkel jobb a legdrágább utángyártott irányítónál is. A Logitech az egyetlen amelyiknek normális kontrollerei vannak, de azok közel annyiba kerülnek mint egy eredeti SONY.
A memóriakártyából meg szerintem egyértelmû miért kéne SONY-t venni. Csak pár "gyöngyszem" az utángyártott karikról: lassúak, 64MB-ot beteltnek látja pedig csak kb. 7-8Mb foglalt, van amelyik játékkal nem lehet menteni, corrupt mentést csinál.
Illetve gondoljunk bele, ha a 64 Mb-os karit azért vesszük, mert a 8Mb nem elég akkor az azt jelenti, hogy jó sok játékunk van amiben menteni szeretnénk. De mivel a 64Mb-os kártyák nem a megbízhatóságukról híresek ezért jó sok játékunk mentése látja kárát, hisz senki sem szeretné, ha a játékokban nehezen szerzett állásai egyik napról a másikra corruptak lennének. <#szomoru1>
Bár nekem nem volt, de úgy hallottam, hogy a datel-nek vannak 16, 32, 64Mb-os kártyái amik jó minõségûek.
Köszi, de most erdekes módon ami játék nem látta a memcardot, par memcard ki es betetel utan mar latja 😊
Lehet az erintkezovel lehetett a gond ????

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

jaszy
Ilyenek a 64MB os kártyák.....MIND !

Sziasztok!Vettem egy 64mb-s memóriakártyát a PS2-höz de van olyan játék ami nem tud rá menteni, nem látja a memóriakártyát.Ez mitõl lehet ?
Szar a kártya?Amelyik meg tud rá menteni nagyon lassan csinálja ...
50004-es PS2.A kártya "noname"! Köszi!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

theone91
Én tv-tunerrel ps-eztem monitoron <#vigyor4>

öregharcsa
ha a bemenetek is megvannak az LCD-n miért ne....szerintem menni fog..de ki kell próbálni...

http://pspfilez.extra.hu/

Szerintetek rá lehet kötni a ps2-öt egy ilyen és egy ilyen segítségével lcd monitorra?

Eladó egy kitûnõ állapotban lévõ Playstation2 gép. Irányár:25.000 Ft. Játékok is eladók: NHL 05 -> 3000Ft FIFA 08 -> 5000Ft FIFA 07 -> 3000Ft James Bond:From russia with love -> 3000Ft PES 08 -> 5000Ft FIFA Street -> 3000Ft NBA Street -> 3000Ft ESPN NFL 2K5 -> 3000Ft FIFA 06 -> 3000Ft FIFA World CUP 06 -> 3000Ft Kill Zone -> 1000Ft NFS Underground 2 -> 2000Ft Formula 1 04 -> 1000Ft WRC 4 -> 1000Ft This is football 05 -> 1000Ft

Érdek.:[email protected] ,06705837195
theone91
.. Hát monnyuk õk is emberek. Szivesen megnéznék egy dokumentum filmet róluk. "Ne félünk az áruházi alkalmazottaktól, õk is ugyanúgy félnek tõlünk" 😄😄😊

PoisonChihuahua
Így megy ez....
Persze, mert a többit megvették az alkalmazottak <#violent>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

theone91
Volt ilyen egybizonyos elektronikai áruházláncnál, de csak egy-egy volt minden áruházukban :\

Remélem nálunk is lesz ilyen akció hamarosan:
PS2

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

chippeletlenben nem próbáltam de egy vastag chippes meg német volt...
nem tudom mi lehet a baj de végülis mindegy
PoisonChihuahua
A Spiderman3-as játékok közül voltak rossz release-ek, ezt biztosan tudom!
Azt, hogy eredeti lemezzel miért csinálja ezt, nem tudom?
Gyári hiba? <#nemtudom>
Egyébként chippeletlen gépben kipróbáltad?
persze nem biztos hogy van benn angol de akkor mi a magyarázat az eredeti spiderman 3 mal ami komplett deutsch feliratot viseli és francia?
Ezen nem variálj, tölts le egy ntsc-st, vagy tölts olyat amihez van nfo amiben feltöntetik a nyelveket, vagy tölts olyan releasertõl aki mindig angol PAL-os játékokat készít csak! Nekem van olyan multi5-ös játékom (PAL-os Burnout Revenge), amiben nem hogy angol, de még német nyelv sincs! Szóval a multi 5 nem garancia, hogy angol is van benne!

az azt jelenti hogy multilanguage 5 így töltöttem le jó ez nem garancia rá hogy az is de valószínû mert minden gépbe más nyelvet hoz be meg az emu ba is.
az egyik nem gyári Ultimate Spiderman na ez volt már olasz,német.és francia úgyhogy mind a három gép angolon volt uygyanolyan chippel.de tegnap próbálgattam hogy állítgatom a ps nyelvét angolon francia,németen német,spanyolon spanyol ,francián francia de az angolt nem bírtam elõhozni sehogy.
A másik egy eredeti ausztriában lett véve Spiderman 3 rá van írva komplett deutsch.
na ez francia mindenhol kivéve egy régi vastag gépben nem volt az ott német volt.
Fura egy jelenség...
Mi az, hogy "elvileg 5 nyelv közül lehetne választani"? Honnan tudod? Meg jó lenne azt is tudni milyen játék!

jaszy
Hmmm ez rejtély..<#fejvakaras> Mi a neve a játéknak?

a gép angolon van,1 lemezt próbáltam több gépbe.de ha angolon van akkor miért francia+olasz meg német?
jaszy
A gép angolra van álítva? Csak ugyan olyan játékrol van szó vagy 1 lemezt próbáltál több gépbe? Mert régiónként eltérhetnek a nyelvek ugyanannál a játéknál.

Hello!

Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy játékom nem eredeti amiben elvileg 5 nyelv közül lehetne választani csak az a baj hogy az én ps embe francia a nyelv haveroméban német emulátorban meg olasz ,mind a kettõbe modbo760 van.Ez miért lehet?
A másik hogy van egy eredeti játék amiben szintúgy 5 nyelv közül lehetne választani de az meg csak francia.Próbáltuk 3 db slim psben modbo 760 min a háromban.De egy régi vastagban meg német volt az egész.

Ezek miért vannak? Elõre is kösz!
köszi az infót, nekem a HDD elég 😊

Én mintha valahol azt olvastam volna, hogy HDDs megoldásra jó, viszont online játékra nem. Egyébként fizikailag jó a PAL PS2-höz is.

Köszönöm a választ!
szerintetek USA network adapter (RJ45 csatolakozos) jo lehet vajon itthoni PS2-hoz?
valaki probalta mar?

Mennyivel? Többnyire sokkal. Miért? Mert a 3 színcsatorna jelét a tv videofokozata közvetlenül kapja. Miért jó ez? Mert kimarad egy oda-vissza alakítás és egy áramköri fokozat. Mi a várható javulás legszembetûnõbb jele? Nos, élesebb és kontraztosabb kép, élénkebb színek, tisztább összhatás és sok esetben így színes az NTSC is 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Szép estét!

Még egy kérdés megfogalmazódott bennem. : ) RGB kábellel mennyivel jobb ha egyáltalán jobb a tévén a kép?
jaszy
Ja <#wink>

Köszi a választ! Nem nem írja, csak a szokásos Sony intró.
Vagy meg nem mondják (és õszintén). 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jaszy
Nem, hacsak nem írja ki bekapcsoláskor.

Egy másik dolog amit szeretnék megtudni. : ) A konzol szétszedése nélkül meg lehet állapítani, hogy milyen chip van benne?
igen, de van 😊

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a CD-re írt játékok tényleg jobban nyírják a fejet vagy ennek nincs semmi valóságalapja?

Köszönöm a válaszotokat!
Ugy nekem se indul el, ha memkártyáról bebootolom az ulaunch-ot és másik elf-et probálok indítani ulaunchal memkártyáról! Csak ugy megy ha van gépben egy lemez!

ismétlésparty? :-D
de yodafon legalább már kapott válaszokat. :-D
Helló! igaz már egyszer irtam, de nem kaptam rá választ:

Szerintetek az mitõl van, hogy egy csomó hasznos elf-et nem futtat a gépsas. (cogswap.elf usbadvn.elf swapmagic.elf snses_emu.elf, ésmégjónéhány. vagy el sem indul vagy megfagy.
se a memcard ról sem usb-rõl nem mûxik. Ez is verziófüggõ, vagy a géppel van valami?
Hello

Láttam a golemkonzolon és a multiformaton csippelést modbo 760 és 735-el, ezek megbízható csippek? Miket visznek? Én úgy olvastam, hogy nem támogatják a pendrájvról való bootolást, valamint az RW-s lemezeket sem játsza le. Ez azt jelenti, hogyha asztali dvd felvevõbõl veszek fel egy filmet, akkor nem tudom lejátszani benne? Mert eddig sikerült. Valamint ki lehet kapcsolni ezt a csippet vhogy, ha online akarok játszani, esetleg vinyót (US😎 könnyen lehet hozzáilleszteni?
Esetleg valami alternatyva? A lényeg, hogy a chip+beszerelés kijöjjön 10k alatt. És a végére egy nagyon banális kérdés: Másolt PS2 Linuxot feltudok rakni hozzá (ergo támogatja)? Mert én kérdeztem a két cég embereit és õk azt mondták, hogy nem lehet.

Bocs hogy egy kicsit hosszú lett.
Ködszi a válaszokat.

jaszy
Feltétlenül itt leszünk 0-24 ben.<#vigyor5>

Sziasztok!
Vettem PS2 77004-et Modbo 760-as chippel. Jelenleg nincs kérdésem, de feltétlenül legyetek online!!! 😊😊😊😊😊
Köszi szépen nagyon aranyosak vagytok!
szomorú tapasztalatok alapján II. vagy III. szerintem...

Seth
Végülis egyik sem sántít (na jó az utolsóról lehetne több infó).
Azért kérdeztem, hogy milyen típusú a gép,mert a régi gépekhez alkatrész már nem nagyon van, vagy 2x annyi mint a slim változatba, ezért személy szerint a 2.-at választanám. De persze ez csak akkor érdekel minket, ha bemondaná az unalmast a gép, de azért nem árt figyelembe venni.
SZóval ha rám hallgatsz akkor azt veszed meg amelyik szimpatikusabb 😊

PSN ID.: Beegabor

Szia!

De aranyos vagy, hogy máris válaszoltál!

Vastag és 22000 Ft az ára. Bemásolom a hirdetést:
Eladó egy Playstation 2 (FAT) új olvasófejjel, chippelve, 2 joyyal, 1 memória kártyával. +játékok (God Of War 1-2, Final Fantasy XII, Metal Gear Solid: Subsistance-Sons of Liberty, Tekken 5, DBZ Budokai 3, Naruto ultimate ninja 2-3, Naruto Chronicles 2, Crash Team Tag Racing, Fifa 08, Crash Twinsanity, Shadow of the Colossus, Silent Hill Origins)
A gép minden lemezt tökéletesen olvas, 1 hónapos olvasófej van benne.

De nézegetem a vaterát is, ott is van ami tetszene:
Sony Playstation PS2 Slim a legújabb 77004-es szériából, chippelt, 2 eredeti Sony Joyyal, 8 Mbyte-s memokártyával, kb. 30 játékkal, nem sokat használt, jó állapotban.
Ez 27000 Ft lenne.

Sõt a vateráról van egy másik hirdetés is:
PS2 chippelt, 8MB memokártyával, két joystick, jó állapotban, mindent visz. Nem ír mást róla. Ennek 20000 Ft a kikiáltási ára és nincs minimál ár.

Szóval nem tudom, mert nem értek hozzá melyiket kellene megvenni. Nem tudom mit kellene figyelni, mi az amin látszik, hogy sántít...
Seth
Milyen PS2, a régi vastag model vagy az "új" lapos ? Mennyi az az olcsó?^^

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!
Bocs a zavarásért a segítségeteket szeretném kérni. Most szeretnék vásárolni a kisfiamnak egy ps2-t. Használt, és már volt benne olvasófej cserélve 1 hónapja. Az eladó azt írta, azért cseréltette ki mert "szar" volt, de most már tökéletesen mûködik. A memóriakártya 8Mb-os. Kicsit gyanúsan olcsón adja ezért kicsit félek attól, hogy melléfogok a vásárlásnál, és egy használhatatlan gépet veszek. Elõfordulhat, hogy az olvasófej mégegyszer elromlik? Mire érdemes még a vásárlásnál rákérdeznem?
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!!
Mégegyszer bocs a bepofátlankodásért!

Üdv:
Gabi