17159

WAREZ = azonnali BAN!

• jaszy
    Játékokhoz!

# Örök élet
    # Extra lőszer
    # Rejtett pályák
    # Régiómentes DVD lejátszás
    # Online frissithető adatbázis
    # Több mint 30.000 csalás

Google a barátod !
  • bigbigle
    hanem?
  • jaszy
    Hál istennek nem!!! Az Action Replay nem arra való!
  • bigbigle
    ezzel úgy megy hogy berakom kiveszem berakom a másolt game-t?
  • bigbigle
    nem másolt?
  • avasika
    HI! Eladó e PS2-re egy ACTION REPLAY MAX dvd.Vadonat új,karcmentes!Ár:5000ft
  • timantes
    Nagy fekete PlayStation2 H2O blue chippel eladó!->30.000 Ft

Nagy fekete PS2, scph 30004, remek állapotban, 2 új irányító, vadonatúj gyártótól származó KHS400C Sony laserfej, autoboot-os devmode1-et is tudó H2O blue chip, egy memóriakártya, vadiúj, csak a géppel eladó (gyári Sony). A géphez tudok igény szerint bármilyen játékot mellékelni! + adok egy PS2 LightGun-t is, tökéletesen működik , csak kipróbálva volt!

A gép teljesen megkímélt állapotban van , megbízható!
  • fekakiraly
    Okés!köszi a segítséget!és ha nincs chippelve a gépem akkor is tudom valahogy futattni?
  • Petyko
    Van memo formázó program ezen az oldalon MCKiller néven, de a használatához valamilyen módon tudnod kell .elf fájlt futtatni a PS2-n.

A mentésedet nem lehet helyreállítani, már én is belefutottam ilyen problémába.
  • fekakiraly
    hello!ha valaki tud lécci segítsen!az a gondom ,hogy játszottam a Gran Turismo 4gyel aztán egy mentés után kikapcsoltam a gépet mikor később újra játszani akartam a betöltésnél kiírta hogy sikertelen betöltés!!erre megnéztem a memóriakártyát és az összes gran turismos mentésem Corrupted data lett!gondolom visszaállítani nem lehet de törölni sem engedi a gép!mit lehet ilyenkor csinálni??esetleg valahogy formázni??valaki lécci!fontos lenne!köszi
  • Aleric
    Hé Prince of Maté esetleg annyit eltudnál árulni hol tudom szétpattintani v esetleg szét csavarozni a gépem? Vagy vlki más esetleg aki ért ehhez a részéhez.
  • Banyapapa
    slimnél igen,de néhány likat bekell tömni hozzá
    nagy gépnél én nem ajanlom,ott a tálcát kell kieröszakolni egy spéci kampoval (járnia kell swap magichez)
  • xxxsiMonxxx
    csákó! Azt kérdezném, hogy honnan tudnék szerezni Swap Magic dvd-t, és hogy azzal csak annyi, hogy berakom, boot-ol, kiveszem, másolatot berakom, nyomok egy X et és indul a game? előre is thx
  • Prince of Máté
    lehet, hogy koszos, tedd bele a mosógépbe.
  • Aleric
    Aha, értem. De viszont ha szar az olvasó fejem akkor mért játsza le az audió cd-t mert most raktm be egyet és azt rendesen lejátszotta. Meg most kiporszívóztam sé most elsőre beolvasta a lemezt de úgyanúgy a Ps2 felirat után nem tölti be a játékot.
  • Prince of Máté
    Valószínűleg szar az olvasófejed, vehetsz újat.
  • Seth
    Ott nagyobb baj van, de majd itt vmelyik szaki pontosan megmondja XD
  • Aleric
    Most meg elindult a gém de nagyon szaggat nem leeht h poros belülröl a ps?
  • Aleric
    És ahogy most újra próbáltam most már elmentem a playstation 2 felíratig de utána nem tölt tovább és ha leresetelem akkor kéri a format discet vagy beküld a browserbe.
  • fekakiraly
    hello!ha valaki tud lécci segítsen!az a gondom ,hogy játszottam a Gran Turismo 4gyel aztán egy mentés után kikapcsoltam a gépet mikor később újra játszani akartam a betöltésnél kiírta hogy sikertelen betöltés!!erre megnéztem a memóriakártyát és az összes gran turismos mentésem Corrupted data lett!gondolom visszaállítani nem lehet de törölni sem engedi a gép!mit lehet ilyenkor csinálni??esetleg valahogy formázni??
  • Aleric
    Nem, mert kivan csippeltetve. Ez úgy volt, hogy eddig jól müködött leehtet vele játszni. Azonban egyszer mikr ojátszani szerettem volan elisindult ment is ey darabig csa kelkezdett szaggtni meg fagyott mintha túl melegedett volna. De utána megint bekapcsoltam és akkor már else indult a játék. De nem csak az hanem egyiksem.
  • S8DJ
    eredeti játékkal csinálja?
  • Aleric
    Sziasztok, lenne egy kérdésem hozzátok hátha tudtok segíteni. Van egy gépem és az vele a baj, hogy mikor berakom a játékot és indítanám el akkor nem indul hanem behozza azt a vörös hátteret ahonnét betok menük a menüjébe. Ebben szeretnék kis segítséget kérni. Előre is köszönöm
  • ocsi3
    Szia.
    Az a baj,hogy 8 körül még valószínűleg nem leszek konzol közelbe.Majd jelzek privátban ha beleegyezel.
    Router beállításhoz nem nagyon értek,de majd megpróbálom.Köszönöm.
    Üdv.
  • S8DJ
    Külön portot kell nyitnod a routeren :) keress olyat a routeredben hogy "port triggering" ott kellesz beállítani.

CoD3 nekem jó lenne 8kor is.
  • ocsi3
    Szia.
    Örülnék neki.Esetleg holnap este 9 körül megfelelne?
    A következő játékokkal tudnék multizni:
    - CALL OF DUTY 3
    - CALL OF DUTY - FINEST HOUR
    - BATTLEFIELD 2 - MODERN COMBAT
    A MEDAL OF HONOR - RISING SUN -t nem engedi a routerem valamiért.

Pontosabban ez a felírat jelenik meg:

Please configure your firewal to forward port 28500 to address .......

Ha valaki le tudná fordítani nekem ez mit jelent,megköszönném.

Gondolom a roueternél kéne beállítsam a 28500 portot kimenőnek a konzol IP címére.
    Üdv mindenkinek.
  • Seth
    Röviden: nem
  • qnqn
    SOS valaki segitsen eredeti dobozos ps2-höz tudok-e használni irott játékokat(netről letöltötett) Köszi!
  • S8DJ
    Call of Duty 3-al mennék
  • ocsi3
    Sziasztok.
    Működik a multim.
    Üdv mindenkinek.
  • ocsi3
    Szia.
    Nem kell "Network Access Disc" lemez.Papesz (13911-es)linkjét elolvastam,és sikerült.
    Az én gépem amúgy egy gyári (nem csipelt)slim PS2.
    Igaz,hogy eddig csak ezzel az egy játékkal próbáltam (CALL OF DUTY - FINEST HOUR),de mindjárt kipróbálom a CALL OF DUTY 3-al is.
    Üdv.
  • kazuma89
    betuttad állítani???:D
    A slim ps2höz is kell disc??
  • ocsi3
    Sziasztok.
    Nincs valakinek kedve multizni a CALL OF DUTY - FINEST HOUR-al?
    Üdv.
  • ocsi3
    Még egyszer köszönöm Papesz a segítségedet,működik a dolog.
  • ocsi3
    Köszönöm,kipróbálom.
  • Papesz
    Katt
  • ocsi3
    Sziasztok.Kérdésem lenne:mennyire segítene a beállításoknál a "Network Access Disc" lemez?Van esetleg valakinek eladó?
    Ugyanis hiába próbálok csatlakozni,nem sikerül.Routert használok.
    Azt is megköszönném ha valaki tudna egy linket ahol részletesen le van írva a beállítás.
    Előre is köszönöm.
    Üdv.
  • brianmaste
    Csősztök.
    Valaki nem árul innen üres PS2es kék színű tokokat?:D Aki igen légyszi írjon privátot,köszi.
  • kazuma89
    Naruto Uzumaki Cronicles 1,2-t keresek akinek van eladó írjon rám 1 pü-tet lécci
  • Smithie
    Ez egy elmebeteg,beutaló kéne neki egy elmegyógyintézetbe,felesleges vitába bonyolódni vele...