PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

javaslom a megfelelõ topikban nézz körül

HDLoader kell hozzá! Keress valahol egy HDLoader 8C DVD-t, az a legujjabb!

Sziasztok!
Van egy 50004-es Ps2-m chippelt(nemtom milyen chip), network adapterrel benne 80gb winchi.Winhiip-el feltettem a kedvenc progikat a winchire.A kérdésem, mit kellene tenni, vagy milyen progi kell hozzá, hogy a memóriakártyáról vagy winchirõl tudjak bootolni ?Így kímélném az olvasófejet.Mert ha dvdrõl indítok akkor a hdloader betöltése után is megy a dvd ...
Valahol olvastam kell hozzá eredeti psx lemez , stb ... de már nemtudom hol ...
Köszönöm!!!!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=73
28 ezer az alap.

Szevasztok ! Szeretnék venni egy PS2-õt de nem vagyok otthon ezeknek a konzoloknak az árukban ...szerintetek most mennyi ft a legolcsóbb ps2?(új)

Hát ha télleg nagyon körülményes lesz az egész, akkor majd jópár év múlva fogok csak venni, akkor is csak ha több millióm lesz ilyenekre. ide vagy oda, hogy már 4-5 éves korom óta konzolokon játszok, de ilyen drága dolgokat nem engedhetk meg magamnak.

Ps2-re még van pár játék amivel akarok játszani, de az kb 2008 végéig fog tartani.

"Nem szükséges a folyamatos online kapcsolat, hol hallottad ezt?"

igazad van, nem így értettem, csak arra céloztam, hogy PSN és online játék keményen része a terméknek, még akkor is kell FW-t frissiteni, ha pl újabb BR profile-okhoz akarsz támogatást

Seth
Nem szükséges a folyamatos online kapcsolat, hol hallottad ezt? Várhatóan úgy fogják megoldani,mint a psp esetében, hogy custom firmwareket kell felpakolgatni, de én ilyenbõl inkább nem kérek. AZ online mókáról valszeg le kell mondani, de hát vmit vmiért

PSN ID.: Beegabor

elõbb-utóbb lesz megoldás, de kérdés hogy milyen, a folyamatos online kapcsolat miatt szvsz a sony is tiltani fogja a módosított gépeket, illetve jönnek majd az újabbnál újabb FW-k, kb hasonlóan mint PSP-n.

egyik elõnye ennek a (fél)nextgennek hogy a warez sikerülhet jelentõsen leszorítani

Seth
Nincs. Biztos kivitelezhetõ lesz ,úgy 2 éven belülre tippelek , addígra talán olyan lesz a net is, hogy a 25-50 gigák hipp hopp lejönnek és a blu-ray lemezek és írók is olcsón beszerezhetõek.
Jézus most gondoltam csak bele, mi lenne ha most le kéne warezolnom az MGS4-et, köszönöm inkább megveszem 😄

Pár napja talán hete beírtam a PS3 topikba, hogy létezik-e már chip a ps3-hoz. Ezt itt is felteszem, mert normális választ nemkaptam. SZóval ha még nincs hozzá akkor kivitelezhetõ? Vagy lehet még várni rá jó pár évet?

RGB vagy komponens kabel segithet

Sziasztok!
A kérdés a következõ.Van pár ntsc-s játékom ami a tv-n fekete-fehér.Lehet valami konvertert kapni hozzá, vagy tv csere ?
Köszi!

egyiken csak PAL masikon csak NTSC jatekok futnak (ha nincs chip), ezenkivul a taphoz levo kabel mas a helyi szabvanytol fuggoen, de ez konnyen potolhato

golemkonzol.hu itt ezek újak meg chippeltek meg garanciásak.
tigeroo
jameg hol lehet legolcsóbban új ps2-höz jutni? (amazon.com a legolcsóbb, ugye?)
mert az 576 oldalán például 36ezer az alapgép meg egy szaros memkártya együtt...
tigeroo
mi a különbség a pal és ntsc ps2 között?
Tudja valaki,hogy a Beijing 2008 kijön-e PS2-re?
igaz, én csak arról beszélek, ha egy író mindkettõt támogatja.

lehet hogy ott a gond hogy régi az az író és már haldoklik...

jaszy
Én ezt hallottam, mivel rengeteget nem írok nagy tapasztalatom nincs.
Viszont az a pár amit ki irtam az 4X es volt és tökéletesen ment.

Seth: ami meg támogatja az már elég régi darab, lehet hogy ott a hiba.
lehet hogy a Pc még rendesen viszi de a Ps2 már nem.

<#eljen><#wave>

Seth
mondok egy egyszerût: a mostani írók 98%-a nem is támogatja az 1x-es írást,alapba a 4x a lekisebb 😊

azért egy ici-picit túlzol, nekem pl eddig ment minden amit 1X-en írtam ki.

külföldi fórumokon is van aki lassabb írásra (1X-2X-es), van aki kicsit gyorsabbra (4X) esküszik.

kábé olyan ez a téma mint hogy fektetve vagy állítva jobb a PS2-t használni.

De ha tudsz valami részletes leírást hogy miért, vagy tesztet hogy a 4X a jobb, kiváncsi lennék rá!

PoisonChihuahua
Használd ezt: Klikk
Ha ezzel sem megy, akkor feladom...
na.egyetlen egy lemezem maradt.szerintetek kiirjam 4x-en vagy ne?tényleg ez az utolsó kérdésem.már péntek óta nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal.ha sikerül és jó lesz akkor nagyon hálás leszek.😄

jaszy
Az elõbbi esetben meg ég a lemez és be sem olvassa semmi....

én is úgy tudtam, hogy az 1X jobb mint a 4X, mivel elõbbi esetben erõsebben ír a lézer, és jobban elkülönülnek az 1-esek a 0-któl.
de lehet hogy rosszul tudom?

Kössz tukko ezt a szlovák, cseh oldalt fent van rajta minden játék ami kell 😊
Jak 2 leszedtem az is jó lett meg a Jak 3 is. Úgyhogy happy.

jaszy
Nem mindegy.

sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy miért nem mûködik nekem az usbadvance.elf nevezetû program? Elindul, kezdõkép loading felirattal, és átvált a kép pirosra, utána meg semit nem csinál, nem reagál semmire. nem chippes a gép az lehet gond?
van chip modbo 760 azzal nincs baj. most csak maga az iso fájlt irtam ki de mindegy most már hagyjuk.majd még próbálkozok.de azért köszi hogy segítettetek.

theone91
Lol! Mekkora FAIL lenne már 😄

Figyi, kibontotad az iso-t (mert igy nem raknak fel játékot torrentbe, max valami analfabéta, de az olyat meg nem kell leszedni), én meg adtam egy tippet, hátha esetleg ugy lehet valamit kezdeni a kibontott dolgokkal! Én még sose probáltam azt a módszert amit mondtam, mert én még soha nem bontom ki az iso fájlt! Tölts le mégegyszer és most nem bontsd ki az iso-t! De nem hiszem 13000 hozzászolásos topicban ilyenrõl kéne beszélgetni, hogy "hogyan irjam ki a backup lemezt"! Ha valaki nem tud kibontani normálissan egy iso-t és ezt nem tudja lemezre irni, az tényleg vegye meg eredetiben (azzal nincs gond)!

PoisonChihuahua
Egyáltalán van modchip a gépben?
de most kiirtam ugy ahogy mondtad és mégse jó.azt meg nemhiszem hogy olyan nagy gond lenne hogy 4x helyett 1 x-esen irtam. amugy a gta liberty city stories-rõl van szó

Szerintem vedd meg eredetiben, neked az a biztos!

miért az nem tök mindegy hogy 1 vagy 4? esetleg lassabban irja ki meg jobban.:I

jaszy
1X esen? Miért? 4x es az ideális!

igy se jó kiirtam az iso-t neroval 1 szeresen és nem jó 😞

Muntold be pl. Deamon tools-al az iso-t és csinálj egy olyan képet mint krisz940122 link és küld el nekem priviben!

Hát ha annyi eszed van hogy az iso-t is kibontod rar-ral akkor persze ilyen lesz! Ird ki ezeket a mappákat és fájlokat Nero Burning ROM-mal DVD-ROM módban, szerintem igy még mûködhet!<#kacsint>

na hát én már megõrülök.mit kezdjek ezekkel?lécci részletesen.ezek a fájlok vannak:

Pedig abban van. A torrent is úgy írja ki meg amikor alcoholal írtam ki csak akkor ismerte fel a fájlt ha a minden fájlra mentem vagy ha csak az isot mutatja.

Tegnap vittem végig a Jak and Daxtert és most nagyon jó lenne játszani a második részével, de szoptam. Szedem a 3.részt, nemtudom mennyire lesz érthetõ, gondolom nem túl sok köze van hozzá.

De néztem a Ratchet and Clank játékokat is azokból sincs sok fent. Most elvileg az elsõ részét töltöm. Majd kiderül valójában az-e

Jó lenne valami fizetõs oldal vagy meghívós ahol mind fent van.

és ha nem iso-ban van????

Nemtudom. Sumotorrentrõl szedtem le és ott z volt a címében, hogy a tntvillagerõl való. Amirõl már szedtem le több játékot is és mind jó volt.

Viszont ilyen oldalakon mint az isohunt meg a thepiratebay nincs fent. Amik eléggé megbízhatóak.

De ezt birom, hogy a neten minden megtalálható és ezt az egy nyavalyás játékot akarom leszedni és nincs normális verzió sehol. 😞

Smithie
Lehet valami fake arányromboló cuccot szedtél le...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Hy!
Leszedtem a Jak 2-õt iso fájlban. Eddig háromszor írtam ki. Egyszer neroval, egyszer alcoholal, egyszer imgburnel. Egyik sem mûködik. Ezerszer írtam már ps2es játékot ki, de hogy ezzel mi a szar van nemtudom.
Néztem, de senki nem írta a torrenthez, hogy rossz lenne vagy valami.
Valaki szedte már le ezt a játékot és volt vele problémája? Vagy hasonló más játékal?
4 napig egyfolytában szedtem, most az ideg szétvág.

Ha a kiterjesztes iso, Neroval siman 4x kiirod ...

sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy miért nem mûködik nekem az usbadvanceHD nevezetû program? Elindul, kezdõkép loading felirattal, és átvált a kép pirosra, utána meg semit nem csinál, nem reagál semmire.