PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
de a tavaly novemberi japán launch bejelentés után nem találtam semmin infót errõl, csak pletykákat, hogy jön Európába is, de szerintem még nincs.
Bár árulkodó jel, hogy a UK és az ausztrál 9-es sorozat kézikönyve letölthetõ a sony-tól, pedig még nem is árulják... szóval reméljük hamarosan
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A Drakengard két része milyen ,azt néztem most ki magamnak, de a videók annyira nem gyõztek meg? De pl a Blood Will Tell-nél is az alapján ítéltem,aztán kiderült hogy egy kurvajó kis játék
PSN ID.: Beegabor
Onimusha sorozat
Prince Of Persia sorozat
Genji
Blood Will Tell
Shadow Of Rome
God Hand
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
PSN ID.: Beegabor
csak az nem 100% meg hogy valoban a lemez DL mivoltaval van a gond...
szoval tovabbra is rejtely szamomra hogy miert keptelen megbirkozni vele a PS2m...
a legjobb, hogy ezt a 2 órát folyamatosan, mentés nélkül toltam végig. <#eljen>#eljen>
most még szenvedek vele kicsit, megpróbáltam elejérõl kezdeni hátha valami bug, ami a mentésbe is beépül - ilyet is olvastam...
ha nem jön össze akkor majd HDD-rõl, úgyis tervezem egy network adapter+hdd beszerzést...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Gondoltam ide is beírom, nem csak a GOW topikba, hátha tudtok segíteni!
God of war elsõ részével van egy kis gondom, pandora templomához érve lefagy. közvetlenül miután felmászol Kronosz-ra, illetve a temploma, van egy save point - ott nem tudok menteni. Gondoltam sebaj, újraindítottam és egyszerûen továbbmentem, de a hídon nem sikerült átjutni, mert jobb alul elõjön a "loading" felirat, és onnantól nem történik semmi.
külföldi fórumokon olvastam hasonló problémákról, javasolták a tisztítást (pár hónapja volt tisztítva a gép), a lemez új, teljesen karcmentes.
volt ahol a PS2 dvd drivert írják, hogy állítsam át "fast and smooth"-ra, de ha túljutok a problémás részen akkor mindenképp vissza kell állítani mert megkarcolhatja a lemezt?!?, illetve volt még olyan javaslat is hogy PS2 szétszed és valamit állítgatni a fejen...
volt valakinek hasonló problémája, illetve mit javasoltok? a fentieket nem mertem még kipróbálni...
Ezzel probalkozz!!
http://forums.sksapps.com/showthread.php?t=7077
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT