PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja 😄 de azt hittem többet fogok játszani.nem kell vkinek?

megérte megvenni 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Eladó egy ps2 8 mb-os kártyával egy sony és egy noname karral modbo 760 chippel szépen visz minden játékot és adok hozzá 10 játékot:NFS Pro Street, fifa 08, fifa street2, urban reign, moto gp 07,mx vs atv, fury 4, f1 2006, wrc rally ewolved, toca race driver.ja amugy a gépet egy hónapja vettem.tehát szinte teljesen uj.semmi baja. ár: 38 ezer forint.az ár alkuképes.B.A.Z.megyében megtekinthetõ.ha vkit érdekel hivjon.telefonszám:0670/275-8998

Papesz

gamespot ? 😮

IGN?

tudna valaki segíteni nekem abban, hogy valahol meg lehet e nézni hogy mely játékok jelentek meg ps2-re? keresgéltem pár helyen de ilyen elég régi játékokat nem találtam hogy megjelent e vagy nem.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

mármint én az USA verzióra gondoltam mint 90001.

de a tavaly novemberi japán launch bejelentés után nem találtam semmin infót errõl, csak pletykákat, hogy jön Európába is, de szerintem még nincs.

Bár árulkodó jel, hogy a UK és az ausztrál 9-es sorozat kézikönyve letölthetõ a sony-tól, pedig még nem is árulják... szóval reméljük hamarosan

Volt már valaha alaposan kitisztíttatva, szakember által rendbetetetve? Ilyenkor a fej belsõ lencséje és a polárprizma is igencsak szennyezett már... (Mármint 7 évesen).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

A mi régiónk szerint csak 90004-es lehet. Ha nem az akkor az behozott. Azaz mégsem került forgalomba itt. Én sem láttam még, de nem jelenti azt hogy nincs is.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Helo!!Egy olyan kérdésem lenne hogy már hét éves a ps2-õm és egyre jobban szórakozik nem olvassa a játékokat csak tizedjére esetleg,szóval ha elviszem szervízbe akkor valszeg fejcsere lesz?Egyszer már ki lett tisztítva!!Thx!!!
biztos? annak SCPH-90001-nek kellene lennie de nem látok ilyet sehol, se bejelentést róla hogy lehetne kapni...

bele van építve a táp ismét (mint a fat ps2-ben)

az SCPH-90000 kinézeten kívül különbözik valamiben az elõdöktõl?

slim ps2-n mûködésre lehet bírni linux oprendszert? vastagon ment.

Seth
Mind megvolt 😊

A Drakengard két része milyen ,azt néztem most ki magamnak, de a videók annyira nem gyõztek meg? De pl a Blood Will Tell-nél is az alapján ítéltem,aztán kiderült hogy egy kurvajó kis játék

PSN ID.: Beegabor

Akkor megjött ide is a PAL eszerint....

Devil May Cry sorozat
Onimusha sorozat
Prince Of Persia sorozat
Genji
Blood Will Tell
Shadow Of Rome
God Hand

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

jaszy
Van már 79004 es is. Van nekem is belõle.

USA-ban már van jóideje, nálunk még a 75004-eseket lehet mindig kapni csak....

nincs valami hir arrol hogy az SCPH-90000-es jonne Europaba is? v USA?

Seth
Ajánljatok nekem vmi jó kis hack&slash játékot (Dynasty Warriors-sal kíméljetek, inkább vmi hasonló mint a gow vagy a castlevania)

jaszy
Másoltabol lehet, de eredetiböl nem! Én természetesen eredetire gondolok

hohó...megcsináltam... addig gyakoroltam amíg tényleg már ment simán... 😊

Prince of Máté
Nem 😊

eredetibõl is?

Prince of Máté
Van belõle DVD5 is!

koszi erre kozben rajottem - torrenten neztem a GOW-okat, es ott 4GB alattiak voltak, igy azt felteteleztem hogy az eredeti is az. kesobb lattam csak hogy a warez verzio RIP es nincsenek benne a bonus videok.

csak az nem 100% meg hogy valoban a lemez DL mivoltaval van a gond...

szoval tovabbra is rejtely szamomra hogy miert keptelen megbirkozni vele a PS2m...

jaszy
Nem walószinü, hanem 100% hogy a GOW DL lemezen van.

mindenkinek koszonom szepen a segitseget - valoszinu hogy tenyleg a DL lemezzel illetve a retegvaltassal van a baj, lehet hogy fejcsere lesz...

Prince of Máté
Azon én is szívtam :/ gyakorold, nincs más megoldás.

hát sajnos én nem tudok segíteni mivel nem jutottam el még odáig <#rinya>

ja hát oké 😄 hülyevagy 😄................persze hogy arra tekerem de olyan gyorsan rakja be és valami sose teccik neki...szal így ha már kicsit is kések vagy nem tökéletesen tekerem körbe már szar 😞 vagy 20szor próbáltam 😞

az mondjuk nem árt 😊)

Seth
De, arra tekerd amerre mutat a nyíl 😄

huh én most azzal a kutyával szopok hadész templomába vagy mi... így tekergetni kell a joystickot jobbra balra és mindig elrontom .. 😞 nemtudtok rá vmi megoldást?

Prince of Máté
Sztem olvasófej hiba lehet... ha HDD-rõl megy, akkor egyértelmû.

ami még viccesebb, hogy kábé 2 óra játék után ismét lefagyott, persze még pandora temploma elõtt.

a legjobb, hogy ezt a 2 órát folyamatosan, mentés nélkül toltam végig. <#eljen>

a vicc az hogy szerintem ez nem DL lemez.

most még szenvedek vele kicsit, megpróbáltam elejérõl kezdeni hátha valami bug, ami a mentésbe is beépül - ilyet is olvastam...

ha nem jön össze akkor majd HDD-rõl, úgyis tervezem egy network adapter+hdd beszerzést...

Amit az a leírás állít, azaz a fejpálya dõlésszöge, az egy egyszer gyárilag beállítandó paraméter egyébként is. Utána az nem mászhat el. Kopás esetén azon a virtuális tengelyen nincs elmozdulás.

Smithie
Ha átállitanád a fejet valszeg pár hónapig jó lenne de aztán ismét megadná magát...Irtam a GoW topicba is.<#nezze>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Mindkét tipp marhaság, a második 1 ember szétkopott vastag ps2-jén alapul, arra buzdít hogy barommód állítsd el a fejpályát vastag rendszerû gépnél. Lasererõsség-állítás segíthet, de van hogy hibás/gyengusz a gyári DL lemez is valamely rétegen egy szakaszon....

aha akkor még jó hogy nem segített 😊

egyébként itt olvastam

Az a PS1 módban történõ mûködésre vonatkozik...mármint gyorsítható ps1 lemezeknél a töltés.

közben megpróbáltam ezt a "fast"-ra állítást de nem segített 😞

igen

eredeti? 😮

Sziasztok!

Gondoltam ide is beírom, nem csak a GOW topikba, hátha tudtok segíteni!

God of war elsõ részével van egy kis gondom, pandora templomához érve lefagy. közvetlenül miután felmászol Kronosz-ra, illetve a temploma, van egy save point - ott nem tudok menteni. Gondoltam sebaj, újraindítottam és egyszerûen továbbmentem, de a hídon nem sikerült átjutni, mert jobb alul elõjön a "loading" felirat, és onnantól nem történik semmi.

külföldi fórumokon olvastam hasonló problémákról, javasolták a tisztítást (pár hónapja volt tisztítva a gép), a lemez új, teljesen karcmentes.
volt ahol a PS2 dvd drivert írják, hogy állítsam át "fast and smooth"-ra, de ha túljutok a problémás részen akkor mindenképp vissza kell állítani mert megkarcolhatja a lemezt?!?, illetve volt még olyan javaslat is hogy PS2 szétszed és valamit állítgatni a fejen...

volt valakinek hasonló problémája, illetve mit javasoltok? a fentieket nem mertem még kipróbálni...

Szabyka
Ezzel probalkozz!!
http://forums.sksapps.com/showthread.php?t=7077
Köszi!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT