PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hogyha nekem csippelt a psem és monnyuk annakellenére betrájolom akkor abból lehet valami vagy csak az én gépem is bannt kap? 😮
bár már nemtudok elképzelni egy játékot se neten..max tekken..vagy fifa..talán
bár már nemtudok elképzelni egy játékot se neten..max tekken..vagy fifa..talán
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
A Network Access Disc-re valóban nincs szükséged, mert annak a feledata annyi, hogy létrehozzon egy Network Configuration fájlt a memóriakártyára, de ezt anélkül is megteheted, mert az internet-es játékot támogató PS2 játékok lemezén is megtalálható a NAD tartalma.
Ami viszont fontos, hogy legyen Network Access Code-od ami vagy a PS2 alján van (NEM tévesztendõ össze a szériaszámmal) vagy a PS2-höz csomagolták mellé, a dobozában kell lennie egy kártyának vagy egy "booklet"-nek aminek a hátán van. A megtalálásban segít, hogy így néz ki: 1234567-8912345
Ha ilyened nincs akkor lemondhatsz a netes játékról. Lehet külföldrõl újat "igényelni" a SONY-tól, de ennek a folyamata hosszas és bonyolult, fõleg itt Mo.-on.
Szerintem nem érdemes veszõdni vele, mert a SONY nem nagyon foglalkozik már a PS2 online támogatásával, szal ha nincs NAC-od akkor annak az esélye, hogy kiküldenek neked eggyet ide Mo.-ra elég kicsi.
De tegyük fel, hogy van NAC-od, még akkor sem éri meg, mert sorra zárják be a szervereket, még az is lehet, hogy a két játék amit lentebb írtál már nem elérhetõ (csatlakozáskor hibát fog kiírni). Szerencsés esetben fel tudsz menni valamilyen játékkal, de kétlem, hogy tolonganának a játékosok...
Ami viszont fontos, hogy legyen Network Access Code-od ami vagy a PS2 alján van (NEM tévesztendõ össze a szériaszámmal) vagy a PS2-höz csomagolták mellé, a dobozában kell lennie egy kártyának vagy egy "booklet"-nek aminek a hátán van. A megtalálásban segít, hogy így néz ki: 1234567-8912345
Ha ilyened nincs akkor lemondhatsz a netes játékról. Lehet külföldrõl újat "igényelni" a SONY-tól, de ennek a folyamata hosszas és bonyolult, fõleg itt Mo.-on.
Szerintem nem érdemes veszõdni vele, mert a SONY nem nagyon foglalkozik már a PS2 online támogatásával, szal ha nincs NAC-od akkor annak az esélye, hogy kiküldenek neked eggyet ide Mo.-ra elég kicsi.
De tegyük fel, hogy van NAC-od, még akkor sem éri meg, mert sorra zárják be a szervereket, még az is lehet, hogy a két játék amit lentebb írtál már nem elérhetõ (csatlakozáskor hibát fog kiírni). Szerencsés esetben fel tudsz menni valamilyen játékkal, de kétlem, hogy tolonganának a játékosok...
Valaki plz válaszoljon!!
<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
kár😞
Japán NTSC gépen futnak az USA NTSC játékok (chip ilyesmik nélkül)?
köszi
A hardveres emuláció gyakorlatilag azt jelenti, hogy benne van egy PS2 a PS3-ban.
Papesz
Eladnám a következõ PS2-es játékaimat:
Baldurs Gate DA: 2000.-
Madal of Honor Frontline: 2000.-
Primal(limitált, 2 lemezes kiadás): 5000.-
Black: 2000.-
Killzone: 2000.-
Gran Turismo 4: 2000.-
Time Splitters 3: 2000.-
Természetesen mindegyik játék eredeti, karcmentes állapotú.
Érdeklõdni privátban.
Baldurs Gate DA: 2000.-
Madal of Honor Frontline: 2000.-
Primal(limitált, 2 lemezes kiadás): 5000.-
Black: 2000.-
Killzone: 2000.-
Gran Turismo 4: 2000.-
Time Splitters 3: 2000.-
Természetesen mindegyik játék eredeti, karcmentes állapotú.
Érdeklõdni privátban.
60-as gépek sem emulálnak igazán, hanem gyak. egy slim ps2 van benne, nem? és a slim-ek sem visznek minden játékot, amit az eredeti viszont igen.
Egy noname német oldal szellõztette meg, szerintem abból semmi sem lesz. Még hardveresen sem tudják emulálni a 60 gigás gépek az összes PS2 játékot hibátlanul, nem látok arra esélyt, hogy ezt szoftveresen megtegyék.
Papesz
Elvileg vmikor õsszel jön egy software frissítés az eu-s 40g-s gépekhez is, és szoftveresen tudja majd emulálni a ps2 játékokat. Kiváncsi leszek a kompatibilátsra 😊
PSN ID.: Beegabor
PS3-hoz Resident Evil 4-et? Az egy PS2-es játék. <#nemtudom>#nemtudom>
Papesz
PS 2 játékok eladók:
Gran turismo 4: 2000ft
Burnout revenge: 3000ft
Killzone: 2000ft
Black: 2000ft
Final fantasy X-2: 2000ft
JAK 3: 2000ft
Final fantasy XII: 6000ft
Eye toy kinetic+adapter lencse: 3000ft
Ezen játékok mindegyike csak kipróbálva volt teljesen új karcmentes állapotúak,PAL,angol verziósak
WRC Rally evolved: 2000ft használt de karcmentes kézikönyv nincs
Syphon filter the omega strain: 1000ft nagyon karcos kézikönyv nincs
God of war 2: 2000ft nagyon karcos kézikönyv nincs
Primal: 2500ft jó állapotú
Forbidden Siren 2: 3000ft használt de karcmentes
Residen evil outbreak: 3000ft használt de karcmentes
Ezek is mind: PAL,angol verziók
Eye toy kamera: 3000ft
Érd priviben
Gran turismo 4: 2000ft
Burnout revenge: 3000ft
Killzone: 2000ft
Black: 2000ft
Final fantasy X-2: 2000ft
JAK 3: 2000ft
Final fantasy XII: 6000ft
Eye toy kinetic+adapter lencse: 3000ft
Ezen játékok mindegyike csak kipróbálva volt teljesen új karcmentes állapotúak,PAL,angol verziósak
WRC Rally evolved: 2000ft használt de karcmentes kézikönyv nincs
Syphon filter the omega strain: 1000ft nagyon karcos kézikönyv nincs
God of war 2: 2000ft nagyon karcos kézikönyv nincs
Primal: 2500ft jó állapotú
Forbidden Siren 2: 3000ft használt de karcmentes
Residen evil outbreak: 3000ft használt de karcmentes
Ezek is mind: PAL,angol verziók
Eye toy kamera: 3000ft
Érd priviben
kingston datatraveler nálam megy 50004-es PS2-n (SMS alatt filmeket lehet nézni róla, ezt próbáltam, plusz memóriakártyáról biztonsági másolat készítése uLaunchELF-fel)
próbáltam egy másik Kingstont is, 8GB-osat, USBadvance-szal nem sikerült játékot indítani róla (csak GOW1-et próbáltam)
próbáltam egy másik Kingstont is, 8GB-osat, USBadvance-szal nem sikerült játékot indítani róla (csak GOW1-et próbáltam)
nektek milyen usb pendrive müködik nagy ps2-n?
vennék egyet,de slimnél néztem egy helyen,és a kingston datatraveler 1 gigás nem müködött
igy régebbi gépemnél ugyanez lene a szitu.
vennék egyet,de slimnél néztem egy helyen,és a kingston datatraveler 1 gigás nem müködött
igy régebbi gépemnél ugyanez lene a szitu.
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy kiírtam magamnak az NBA 2K8 játékot és eccerûen nem akar futni 😞 Pedif 4 szeresen írtam meg a lemezt. Nem tudjátok mi lehet a gond? 😞 Válaszotokat elõre is köszönöm!
Az lenne a problémám, hogy kiírtam magamnak az NBA 2K8 játékot és eccerûen nem akar futni 😞 Pedif 4 szeresen írtam meg a lemezt. Nem tudjátok mi lehet a gond? 😞 Válaszotokat elõre is köszönöm!
ja és még egy ilyet is küldtek:
,,Tisztelt Uram!
A “vékony” PS2-höz nincs szükség a Network Access Disc-re. Az online játékokhoz az adott játék honlapján kell regisztrálni.''
Akkor most én vagyok eltájolódva?
,,Tisztelt Uram!
A “vékony” PS2-höz nincs szükség a Network Access Disc-re. Az online játékokhoz az adott játék honlapján kell regisztrálni.''
Akkor most én vagyok eltájolódva?
Hello mindenki.
Írtam a szoninak, hogy nem kaptam meg a Network Acces Discet, mire a válaszuk: ,,Tisztelt Uram!
Az új típusú ( slim ) PS2-höz nem jár és nem is kell “Network Acces Disc”, a készülékbe be van építve a network csatlakozó, ezen keresztül csatlakoztatható a készülék az internethez. A kérdéses játékot, amivel játszani szeretne kell csak regisztrálni.''
Most akkor mi van? Nekem a Splinter Cell Pandora Tomorrow kellene online valamint a XIII.
Légyszi világosítsatok fel.
1000 köszönet.
Írtam a szoninak, hogy nem kaptam meg a Network Acces Discet, mire a válaszuk: ,,Tisztelt Uram!
Az új típusú ( slim ) PS2-höz nem jár és nem is kell “Network Acces Disc”, a készülékbe be van építve a network csatlakozó, ezen keresztül csatlakoztatható a készülék az internethez. A kérdéses játékot, amivel játszani szeretne kell csak regisztrálni.''
Most akkor mi van? Nekem a Splinter Cell Pandora Tomorrow kellene online valamint a XIII.
Légyszi világosítsatok fel.
1000 köszönet.
köszönöm szépen a segítséget mindenkinek 😊 <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy PS2 slimhez lehet USB s winyót csatlakoztatni? És ha igen akkor azt meg lehet oldani hogy arra rárakom a játékokat és akkor nem kell állandóan betenni a DVD-ket?
A kérdésem az lenne hogy PS2 slimhez lehet USB s winyót csatlakoztatni? És ha igen akkor azt meg lehet oldani hogy arra rárakom a játékokat és akkor nem kell állandóan betenni a DVD-ket?
A TV-d gondolom régi, ezért nem támogatja az NTSC-t.
Vegyél egy RGB kábelt, attól színes és élesebb is lesz a kép. (1500 ft)
Vegyél egy RGB kábelt, attól színes és élesebb is lesz a kép. (1500 ft)
köszi a segítséget, a probléma szerencsére magától megoldódott, mostmár indulnak a játékok, igaz néha elég sokat kell újraindítgatni, vagy áramtalanítani, mire bevesz egy másolt lemezt, de legalább az már biztos, hogy van benne chip 😊. azért egy szervízbe még lehet, h elviszem.
most viszont lenne egy újabb kérdésem (sorry, dehát kezdõ vagyok playstation-témában 😊) szóval némelyik játékot beteszem, és fekete-fehérben nyomja az egészet. ez lehetséges, h az NTSC/PAL-os dolog miatt van? a gép PAL rendszerû, és van egy saját játékom, amirõl biztosan tudom, h PAL-os, és az színes. és ha valóban ezért fekete-fehér, akkor ezt mivel lehetne orvosolni?
elõre is kösz 😊
most viszont lenne egy újabb kérdésem (sorry, dehát kezdõ vagyok playstation-témában 😊) szóval némelyik játékot beteszem, és fekete-fehérben nyomja az egészet. ez lehetséges, h az NTSC/PAL-os dolog miatt van? a gép PAL rendszerû, és van egy saját játékom, amirõl biztosan tudom, h PAL-os, és az színes. és ha valóban ezért fekete-fehér, akkor ezt mivel lehetne orvosolni?
elõre is kösz 😊
nem kizárt hogy elromlott a chip (elengedett 1-2 forrasztás például), de szerintem ez a valószínûtlenebb eset.
javaslom szervíz, ott megnézik van-e benne egyáltalán chip, illetve ha esetleg az olvasófejjel van baj, azt is ki tudják cserélni.
javaslom szervíz, ott megnézik van-e benne egyáltalán chip, illetve ha esetleg az olvasófejjel van baj, azt is ki tudják cserélni.
így van, én nem láttam, hogy játszanak vele. sajnos nem tudtam kipróbálni akkor. de szerintem nem kamuzott, le is írom, miért. akitõl én vettem a robogóját adta el, és ekkor számította be az árba ezt a playstation, én pedig tõle vettem. és akitõl õ kapta, adta hozzá a kb. 70 db játékot számláló gyûjteményét (amiben egyetlen, elég gagyi eredeti játék van, de a másoltak azok igen jók 😊) nem látom értelmét, hogy miért íratna magának valaki 70 játékot, ha nem chippelt a gépe. az a fickó meg, akitõl én kaptam nem igazán ért a playstationhöz, és nem is foglalkozik playstationökkel, és nem hinném, hogy szakított arra idõt, hogy szerezzen egy chippeletlen ps2-t, aztán azt adja nekem a játékokhoz. Nem lehetséges, hogy a chip behülyült? Mert nyíregyházi vagyok és Pestrõl hoztam a gépet (de persze a lehetõ legbiztosabban bebugyoláltam ruhákba, meg dobozba raktam, hogy ne rázkódjon, ütõdjön)
koszi tok rendes vagy <#levele>#levele>
"pedig pár nappal ezelõtt az elõzõ tulajdonos még játszott velük elvileg."
A barátom barátja szerint mûködik a dolog...
Ez lehet a bibi. Te gondolom nem láttad hogy másolt gaméket játszik vele?
A barátom barátja szerint mûködik a dolog...
Ez lehet a bibi. Te gondolom nem láttad hogy másolt gaméket játszik vele?
biztos hogy chippelt? <#idiota>#idiota>
mert minden további nékül mûködnie kell(ene)
mert minden további nékül mûködnie kell(ene)
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy tegnap vettem egy használt PS2-t, slim, chippelt. Adtak hozzá pár játékot is, ezek közül 1 eredeti volt. Az eredeti játékot zökkenõmentesen vitte, de a másoltakat nem, 2-3 resetelés után sem, pedig pár nappal ezelõtt az elõzõ tulajdonos még játszott velük elvileg. Azt írta ki, bármit is tettem be, hogy "Please insert a Playstation, or Playstation 2 format disc". Meg tudná valaki mondani, hogy mit akar ez jelenteni? Mert valahol hallottam már valamiféle BOOT-disces megoldásról a chippelés helyett, és nem tudom, hogy ezzel most nem azt akarja-e kérni tõlem, de azt viszont nem kaptam a géphez. Vagy próbálkozzam továbbra is az újraindítgatással? Mert úgy hallottam, h a chippelt slimek néha rosszalkodnak a "biztonsági" másolatokkal.
Plííííz, valaki segítsen!!!!
Elõre is kösz!
Az lenne a problémám, hogy tegnap vettem egy használt PS2-t, slim, chippelt. Adtak hozzá pár játékot is, ezek közül 1 eredeti volt. Az eredeti játékot zökkenõmentesen vitte, de a másoltakat nem, 2-3 resetelés után sem, pedig pár nappal ezelõtt az elõzõ tulajdonos még játszott velük elvileg. Azt írta ki, bármit is tettem be, hogy "Please insert a Playstation, or Playstation 2 format disc". Meg tudná valaki mondani, hogy mit akar ez jelenteni? Mert valahol hallottam már valamiféle BOOT-disces megoldásról a chippelés helyett, és nem tudom, hogy ezzel most nem azt akarja-e kérni tõlem, de azt viszont nem kaptam a géphez. Vagy próbálkozzam továbbra is az újraindítgatással? Mert úgy hallottam, h a chippelt slimek néha rosszalkodnak a "biztonsági" másolatokkal.
Plííííz, valaki segítsen!!!!
Elõre is kösz!
Helló! Valaki meg tudja mondani, hogy miért nem mûködik nekem az usbadvance.elf nevezetû program? Elindul, kezdõkép loading felirattal, és átvált a kép pirosra, utána meg semit nem csinál, nem reagál semmire. nem chippes a gép az lehet gond? Ugyanigy megáll a swapmagic, és még néhány hasznos progi. Vagy memkártyáról nem mûködik?
Valamelyik Soul Calibour.
Tegnap tesóm a 8 éves vendégünkel olyan jól eljátszottak ketten hogy csak na...
Tegnap tesóm a 8 éves vendégünkel olyan jól eljátszottak ketten hogy csak na...
na ki van adva az úkász nekem.. (12éves unokatesó szülinapi kérése, ps2 játék)
"nem tom olyat amin lehet ketten jácókázni meg ami olyan lövöldözõs"
tudtok ajánlani valami jót?😊
nem vagyok otthon a konzoljátékokban
"nem tom olyat amin lehet ketten jácókázni meg ami olyan lövöldözõs"
tudtok ajánlani valami jót?😊
nem vagyok otthon a konzoljátékokban
gondoltam rá, le is töltöttem 😊 de még hezitálok.
szeretném végignyomni a játékot aztán még 1x god nehézségen, aztán challengek, aztán videók, artok nézése satöbbi... ez azért hiányozna...
szeretném végignyomni a játékot aztán még 1x god nehézségen, aztán challengek, aztán videók, artok nézése satöbbi... ez azért hiányozna...
A DVD5-ös verziót nem próbálod ki?Nekem olyan is van és a játékból semmit nem "szedtek ki"...Ha érted mire célzok!😉
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ezaz hogy ittvan a gta a gépemen de olyan béna vagyok hogy nem tudom kiirni.amugy biztos játszanék vele. 😞
jó lenne ha engem is lekötne, de így nem túl izgi, hogy már 3x végignyomtam a rétegváltásig, onnan meg nem megy <#idiota>#idiota>
lehet hogy egy network adapter lesz, 10eFT alatt megvan postával ebayrõl, állítólag bontatlan fóliás (na majd meglátjuk), de mintha a fogamat húznák, még nem rendeltem meg.
lehet hogy egy network adapter lesz, 10eFT alatt megvan postával ebayrõl, állítólag bontatlan fóliás (na majd meglátjuk), de mintha a fogamat húznák, még nem rendeltem meg.
kétlem..eröltesd rá magad...énis úgyvok vele...másra nincs pénzem ha meg ez ittvan akkor már nyomjuk...god of war egész jól lekötött 😊
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....