17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Banyapapa
    de megne vedd,valakinek csak van csippelt gépe közelben (mivel ebben a 8ezerben 2 ezer a memoriakártya, ugyanott vaterán ugy emlékszem).

De hogy pecselést nem irja,lehetnek majd gubancok ott vásárloktol.
  • lowdog
    persze az eladó a peccselést "elfelejtette" megemlíteni...
  • BADE
    Köszönöm a segítségeket!
  • Banyapapa
    egy ismerös srác csinált ilyen ESR cuccot (memorián van a freemcboot),megy vele irott dvd.
    DE
    a játék ISO-kat pecselni kell-ESR disc patcher GUI v0.24a keresél neten,és itt is van különbözö inditási mod ,mint pl:hdloaderben is,csak itt memora kerülnek különbözö inditofájlok,

• Seth
    Valszeg FreeMcBoot van a memókarira telepítve. Ha van ismerőseid között vkinek chippelt ps2 magad is megcsinálhatod a saját memókártyádra.És igen,működik

a másolt dvd filmeket nemtom melyik verziótól kezdve(de már a vastag verzióktól) támogatja a ps2. Persze ez csak dvd filmekre igaz, játékokra nem. Egyébként az említett freemcboot pont ezt a rendszert használja ki, média diszknek állítja be a játékot
  • BADE
    Lenne egy pár kérdésem:
    Mitől függ,hogy viszi a (másolt)dvd lemezeket?(filmeket)
    Illetve ilyet próbált már valaki:
    http://www.vatera.hu/jatsz_masolt_jatekokkal_playstation_2_n_chipnelkul_104572566.html
  • lowdog
    nekem is nagyon tetszik, két bajom van csak vele:
    - nincs HDD
    - lemezeim többsége NTSC-U

bár a HDD után nem hiszem hogy vissza tudnék szokni a lemezre, legyen bármilyen pöpec is a gép, maradok az 50004-esemnél
  • Bendzso007
    Sziasztok! Nekem van egy csippelt slim ps2-esem és olyan problémám van vele hogy amikor bekapcsolom akkor frankón bejönnek a játékok, de ha már játszok vele egy ideje akkor utánna nem akar vagy csak nagyon nehezen olvas be akármit is. Viszont ha hagyom állni és "pihen" utánna megint jó. Mi lehet a probléma? Mit lehet ezzel tenni?
    Előre is kössz!
    üdv
  • jaszy
    1 hónapja, kb. Nálunk azóta van...
  • pisuka
    köszönöm a felvilágositást!Ja!Attól ,hogy chipes a gép attól nyugodtan mehet az eredeti játék is bele, nem bassza a fejet meg a chipet?
  • S8DJ
    lol, mikor adták ki?
  • jaszy
    De nem azt tettek, sajna.... Egész jó lett a 90004 es. Viszik mint a cukrot :)
  • lowdog
    az lenne az ideális ha a 9000x-be a táp helyett egy 2.5"-es expansion bay-t tesznek... vagy inkább mellé :)
  • lowdog
    ebayen vettem, nem emlékszem pontosan mennyi volt, ki lehet fogni 6-7k-ért, de max 10k
  • Seth
    slimemhez sajna nem megoldott (legalábbis drasztikus beavatkozás nélkül :(
  • PoisonChihuahua
    E-Bay
  • PoisonChihuahua
    Freeroam = szabadmozgású vagy "bejárható területes" játék.
  • bigbigle
    tehát mint a tekken 5 az nem olyan.

és ps2-höz hol vettél és mennyiér adaptert?(és hol lehet kapni??)
  • lowdog
    HDD pówa!!

pár hónapja vettem egy network adaptert - legnagyobb királyság!
  • lowdog
    "freeroam" a játék típusa. GTA tökéletes példa, van egy nagy város (térkép) amit tetszőlegesen bejárhatsz. mivel a gép nem tudja, hová/merre mész legközelebb, nem tudja előre betölteni azt hogy hol leszel a következő pillanatokban

ami nem freeroam, ott kötött útvonalon és sorrendben kell haladnod, kevés szabad mozgástérrel, például GOW - itt (jó esetben) előre tudja a gép, hogy merre fogsz haladni, így kényelmesen előre betölti a megfelelő pályarészeket, ha lehetséges.
  • bigbigle
    honnan ismerem meg a freeroam játékokat?mert nekem 5-ből 3-nál csinálja de az nem azért van mert ment?
  • bigbigle
    én nekem biztos szarakszik a fej szerintem mert fifa09-nél néha picit szakadozik.(de jólviszi)

és én úgy teszem be a gamet hogy ki van kapcsolva és beteszem és utána kapcsolom be és úgy a logó maxfélperc és rá max 10másodperc a játékfőmenü
  • Seth
    GTA-nál és a többi, úgynevezett freeroam játékoknál általában egyfolytában töltöget ahogy haladsz. Én ezért nem is merek nagyon játszani ezekkel (Mercenaries,Bully például), féltem a drágát, elég fájdalmas,ahogy egyfolytában dolgozik XD
  • pisuka
    Azt szeretném kérdezni,hogy az normális jelenség ,hogy a San Andreas játszása közben végig olvas a gép?
    Nem folyamatosan hanem szaggatva!
    A többi game-nél nem csak a GTA-nál!
  • pisuka
    Na sikerült megoldani az optikai gondot köszi a segitséget!
  • teki625
    Sziasztok! Köszönöm, ezt fogom tenni!
  • Papesz
    Én nem várnék egy percet sem, a jelek szerint nem azt kaptad, amire licitáltál.
  • lowdog
    az elég régi.

ha vaterán azt írták, hogy működik (pedig a jelek szerint nem igazán), mindenképp keresd fel az eladót
  • teki625
    Sziasztok! Köszi a segítséget, sajnos ettől tartottam én is.
    A gép vastag szériás és ha jól emlékszem 300004R vagy hasonló (az eleje tuti 3-assel kezdődik de most nem vagyok gépközelben).
    Nem tudom sajnos megmondani hogy hány éves mivel használtan vettem, Vaterán.
    Tehát azt javasoljátok, hogy próbáljam meg visszavásároltatni?
    Üdv
    Ghostie
  • PoisonChihuahua
    Jól mondja jaszy, csak annyit tennék még hozzá, hogy úgy értsd, az a normális, amikor a rövid animáció után rögtön indul a játék, szal a gép behelyezett lemezzel nem is jut el a főmenüig, mert szinte azonnal indítania kéne a játékot. Mivel a fej nagyon koszos vagy öreg (valószínű az utóbbi), ezért tart neki jóval tovább beolvasni.
    Egyébként:
    Vékony vagy vastag széria?
    Mi a gép szériaszáma (SCPH-XXXXX)?
    Hány éves?
    Volt-e szervizelve?
    Használtan vetted?
  • jaszy
    A Browsert nem is szabadna látnod....
  • teki625
    Szia! Bekapcsolás után egy rövid animáció után feljön egy menü. Ebben ha a Browsert választom, innentől nézve a lemez felismerése tart 1 percig. Ez alatt a No data, Reading disc... van a képernyőn, utána lehet indítani a játékot és aztán jön a PS2 logó.
  • Seth
    1 perc az amíg maga a játék elér a főmenüig, vagy amíg bevilan a ps2 logó?Ha ez utóbbi, akkor az nagyon sok, 10 másodperc alatt van bőven, de talán 5 s is elég neki
  • teki625
    Köszi.
    Általában egy jó állapotú gépnél mennyi ideig tart amíg a lemezt felismeri?
    Mértem az időt stopperrel és meglepő módon minden lemeznél szinte másodperc pontosan 1 perc körüli idő jött ki.
    Miután felismerte a lemezt már nincs gond, szépen betölti a játékot és a dvd-t is és szinte hangtalanul lejátsza.
    Mivel tényleg ez az első PS2 amit látok nem tudom, hogy ez normális-e ez az 1 perc körüli, de nekem soknak tűnik kicsit.
  • PoisonChihuahua
    "A lemezt berakás után az esetek többségében nem ismeri fel... "

Öreg a fej vagy koszos. Tisztítás vagy fejcsere.

A kábeles problémát meg gyakorlatilag megválaszoltad:

"a kábel cseréjével megoldódik, vagy valószínűbb hogy a gép csatlakozója hibás"
  • teki625
    Egy kis kiegészítés. Most próbáltam, ha tovább várok fél - 1 perc, akkor általában felismeri a lemezt és utána hajlandó betölteni. Ez normális igy? Mennyi idő alatt szokták általában felismerni a PS2-esek a lemezeket?

Köszi!
  • teki625
    Hello! Segítséget szeretnék kérni.

Nemrég vettem meg az első PS2-et használtan (nem chippelt), amivel a következő probléma van. A lemezt berakás után az esetek többségében nem ismeri fel és ilyenkor nem is lehet hallani hogy pörögne a lemez vagy mozogna a fej. Viszont amikor néhány ki-be lépegetés után hallom a fej és a lemez hangját akkor általában már betölti a játékokat. De van úgy hogy 10-szer is ki be kell lépegetni (O) és (X).

Miért lehet ez? Lehet tenni ellene valamit?

A másik gond, hogy kontakthibásnak tűnik a video kábel. Csak az egyik csatornán van hang és a kép is el-elmegy, ha valaki hozzáér a kábelhez. Mennyire gyakori ez? Elképzelhető, hogy a kábel cseréjével megoldódik, vagy valószínűbb hogy a gép csatlakozója hibás?

Köszi a segítséget.
    Üdv
    Teki
  • Smithie
    Olcsó Konzol Game Topik,jómagam is árulok egyet,sztem az reális ár érte.
  • Papesz
    Biztos láttad már a reklámot: MENNNNYIII???
  • PoisonChihuahua
    48k??? O_o Nem sok egy csöppet.....?