PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, de nem találtam jobb helyet, ahol megkérdezhetném.
No offense, de gondolod, hogy egy PS2-es fórumon az emberek emulátoron játszanak?

Papesz

Üdv!
Nemrég letöltöttem egy PS2 emulátort, viszont nincs hozzá BIOSom és nem tudom honnan tudnék szerezni. Láttam egy másik témát ami pont errõl szólt, de az már le van zárva.
Ha valaki tud nekem segíteni akkor írjon a: [email protected] -ra.
Köszönöm!
"A Boot lemez a chippel ellentétben, nem teszi tönkre az olvasófejet"
errõl mesélj még 😊

Shenlong
Eladó egy másfél éves slim PS2, 2 db DualShock2 karral, 8 MB-s memoria kártyával, dvd távirányítóval, +1 táppal és boot lemezzel (Swap Magic 3.6). Nincs chippelve, de a boot lemez segítségével is lejátszik minden biztonsági másolatot.(A Boot lemez a chippel ellentétben, nem teszi tönkre az olvasófejet)
Irányár: 30 rongy

[email protected]

http://gamer-planet.freeblog.hu

Nem kell , hogy chippelve legyen, viszont valamilyen mód kell, hogy elindítsd a loader programot. (Exploit, FreeMC boot, eredeti loader... stb)

nem feltétlenül de ez esetben még többet kell olvasgatnod a már említett topikban 😊

asdasdasdasdasd 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Kell, hogy chipelve legyen a gépem? Mert az nincs...
szia

lehet vele próbálkozni, de nem 100% hogy menni fog egyáltalán, ha igen akkor sem biztos hogy minden játék elindul.
USBadvance-szal lehet próbálkozni, meg esetleg itt olvasgass egy kicsit!

Üdv mindenkinek!

Az jutott az elõbb eszembe, hogy egy hordozható merevlemezt(Western Digital 500GB USB-s)rákötök a PS2-re, azt észrevenné-e és tudnék e róla játékot futtatni. Szerintetek?
jaja, simán!<#idiota>
+ + == <#eljen>

Prince of Máté

r álehet kötni kormányt a gépre?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Seth
Az említett kategóriában Baldur's Gate Dark Alliance 1-2,Champions of Norath. Ps2-re javarészt inkább japán stílusú rpg-k vannak, ha azokat utálod akkor gondban leszel 😊

PSN ID.: Beegabor

tigeroo
pár rpg-t tudtok mondani? (ilyen diablo 2/dungeon siege/oblivion szerût)
inventory, xp, meg ilyen finomságok😊 (ha létezik egyáltalán... most néztem pár webáruházat hát egyet sem találtam)
Banyapapa
remélem még az ape million monkeys-t kiadják itt is,mer marhajora sikerült
Még aza érdekesfejü macska? is feltünik benne (asszem toro a neve)

Seth
Nem x 2

Még lenne 2 kérdésem
1.Pendrive-ot olvas és lehet rá menteni játék állásokat?
2.Internet böngészõ van rajta?
Seth
Nem igazán, 1-2 cím csak

és Multiplayer megy rendesen?
Seth
Visszamenõleg ezeregy jó játék van rá

akkor nem is érdemes most beszerezni egy PS2-t?
öregharcsa
talán még 1 évig...a fene sem tudja..de ha jól emlékszem 2009-2010 ig igérték a támogatást rá..de már most látszik hogy elég csúnyán hanyagolják a gépet...

http://pspfilez.extra.hu/

Sziasztok!

Ps2-re meddig fognak jönni játékok?
theone91
Nálam a régi laptopomnak a széle csipkedett...

erik10
Sziasztok!

Eladó egy PS2,teljesen jó állapotba,kivan chippeltetve,akit érdekel,írjon az [email protected] -ra ,talán képet is tudok küldeni😊,az árban megegyezünk.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

bezze... megrázott a pées :S ott ahogy rárakoma dvd-t és vana z a korong amire rápattan :S

SuZso
Jaja, minden simán ment...

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

Seth
nálad ment a GT3 vele rendesen?? O_o Tolatás,kanyarodás minden oké?

SuZso
Köszönöm a válaszokat. Egyébként a Gran turismo 3 meg ilyen egyszerû kis sega játékok mentek csak vele. Tehát be kell szereznem egy új ps2 joyt!

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

Seth
Csak két példát tudok mondani,amit tapasztaltam. Medal of Honour Rising Sun-t akartam coop-ban játszani haverral, ps1 analóg joy-t nem ismerte fel. Másik pedig a GranTurismo 3,az ment vele viszont nem lehett ha jól emlékszem kanyarodni,vagy tolatni? Szóval nem minden játék kompatibilis. A ps1 joy gombjai ráadásul nem analógok,azokat a funkciókat sem lehetne használni teszemazt egy metal gear solid 2-3-ban

több mint valószinû 😄

SuZso
Hali mindenkinek!
Lenne egy kisebb problémám. A ps2-mhöz csatlakoztattam egy ps1-es és egy ps2-es kart. A játékaim többsége nem megy multiplayerben(példa:MotoGp07, Destroy all humans! 2,SBK 08). Ez azért lehet mert a játékok újabbak és nem érzékelik a régi (ps1-es) kart? Válaszokat elõre is köszönöm!

reaper4
ez lehet biztonsági mentés is... vagy nemáraz eredeti kopjon 😊. nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

vagytok bajba ezzel a warezzal -_-

WAREZ = azonnali BAN!

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Sziasztok!Megírtam a Hitman 3 játékot PS2-re de a PS2-es DVD videónak ismeri fel a lemezt!Miért van ez?Kérlek segítsetek.
Alkohol 120-al írtam 4X-es sebességeel DVD DAO módba úgy ahogy szoktam!Elõre is THX!
PoisonChihuahua
Tényleg nem tudom, hogyan lehet ez, semmi ötletem sincs. Ezen az oldalon is írnak regisztrációról (Central Station), nekem is kellett és a Network Access Code se hiszem, hogy csak hiába létezne. Lehet, hogy újabban nem kérik, mert régen sok kavarodás volt vele és egyszerüsítettek a rendszeren, de tényleg fogalmam sincs, már egy ideje nem követem figyelemmel a PS2 online-t.
vagy, ebayrol olcson lehet rendelni network access disc-et...

Fogsz egy játékot amivel tudsz csinálni egy Network Configuration mentést. Az ujjabb EA Sports-os játékokban tuti van ilyen lehetõség, a XIII-ban és a Splinter Cell-ben nem tudom, hogy van vagy nincs! Ezt a mentést használod a játékban amikor kéri a net beállítást és kész! De ezt egyszer már leirták a 13245 hozzászólásban!

Akkor valaki legyen már olyan kedves és írja már le nekem, hogy hogyan tudok online játszani a Splinter Cell: Pandora Tomorrow-al, vagy a XIII-al?
Köszi.

Akitõl vettem õ se játszot a neten csak a vinyó miatt kellett neki. OEM (zacskos) kiszerelésbe vette! Nem tudom hogy te hova regisztráltál meg minek, de én nem regisztráltam sehova!

a network access code kell ahhoz, hogy a yourgamingname.com -on regisztrálhass. úgy tudom, újabb játékokhoz ez a regisztráció már nem kell(ett), de konkrét példát nem tudok.

PoisonChihuahua
A kód a regisztrációkor szükséges, mivel használtan vetted ezért nem találkozhattál vele.
Nem, 50004-es gépem van és használtan vettem hozzá a Network adaptert amihez se cd se papírok nem voltak! Minden játékkal tudtam online játszani (persze amibe van online mod), még az Ntsc-ekkel is és semmiféle kód nem kellett hozzá!

rengeteg ps2 játékot lehet tolni neten aktívan és elég sokan játszák , amit én tolok:

ATV Offroad Fury 4
Battlefield 2: Modern Combat
Call of Duty 3
Mortal Kombat: Deception

PoisonChihuahua
Mert gondolom te Slimen játszottál. 😊
Azt elmondanád, hogy minek az a Network Access Code? Én régebben játszottam netem ps2-vel, de semmiféle kódra nem volt szükségem!

PoisonChihuahua
Ha chippes a gép akkor ki kell kapcsolni a chippet. Ban-t nem kapsz csak a PS2 fog mindig DNS hibakóddal ledobni (402 vagy 403), így nem tudsz majd csatlakozni. Ha másolt a játék akkor patch-elni kell az online használatra, de érdemes eredetivel tolni. Márha találsz játékost. 😊