17159

WAREZ = azonnali BAN!

• DJS8
    egy network access disk-t és ha lehet egy routert
  • 16gaborm
    Hali vettem egy PS2 SLim-et,és szeretnék vele neten játszani!!

Mit kell beszereznem hozzá?
    kössz
  • zsebszi
    Sziasztok!

Hogyan lehet ps2vel lejátszatni a másolt játékokat chippelés nélkül? Ha valaki tud valami okosságot írjon nekem priviben. Köszi!
  • ecneb
    google --- ps2 games network disc setup
    Hm a fifaban pedig van és amúgy valaki adna listát hogy milyen játékokban van
  • DJS8
    sajnos nincs.
    Helló sorfordító kérdésem lenne valaki nem tudja véletlenül a battlefield modern combatban van-e network setup disk amivel be lehet álítani a kapcsolatot.
  • Seth
    Persze létezik hozzá átalakító,szóval az se gond
  • Seth
    a feszkó stimm, de a csati 3 ágú villás
  • Banyapapa
    de,a konnektor alakja,és a feszko egyezni fog?
  • jaszy
    Anglia és Magyarország is Pal rendszerű, menni fog itthon rendesen.
  • zsebszi
    Sziasztok! Egy kérdés. Ha Angliából veszek ps2-t az működik itt? Gondolok arra, hogy azt írják PAL rendszerű. Az itthoniak milyen rendszerűek?

• dzso83
    Eladó kevesebb mint egy éve vásárolt, alig használt, hibátlanul működő PS2 Slim eredeti csomagolásban összes eredeti tartozékával + egy 8 megás Sony kártyával és egy hosszabbító kábellel a controllerhez.
    Ezen kívül van még hozzá néhány eredeti játék (pl Black, GT4, Fifa Street 2, Tourist Trophy, Fight Night Round 3)

Ár 30000 Ft
    Ha érdekel írj privit.
    (Budapest)
  • DJS8
    ps2.ign.com/index/release.html
  • Seth
    Biztos hogy nem lesz ps2-re
  • ironhorses
    Sziasztok! Olvastam, hogy lesz parasite eve 3. PSP-n. Nem tudjátok, hogy esetleg kiadják majd ps2-re is??? És ha kiadják akkor mikor?
  • bigbigle
    hát nem vok ügyes annyira az ilyenekben
  • S8DJ
    nekem az nfs eleje nem tetszett majd amikor a közepe táján tartasz a Karrier-ben jobbnál-jobb kocsik...
  • bigbigle
    és a 2009-et hol lehet kapni?és az új nfs jó?
  • bigbigle
    én eggyikel se játszottam a 3 közül azért kérek tanácsot
  • ecneb
    nemtom akármien kakinak is mondják az nfs-t de sztem az jobb mint a wwe :S nekem nemjöttbe a 2008 annyira nem pörgős verekedés mint ami nekem bejön... vagy ne hp5 öt vegyél hanem az első kettőt :D
  • bigbigle
    szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?:WWe Shackdown vs. RAW 2009,
    vagy nfs undercover , hp5?(hp5 nem lényeges csak az első kettő közül)
  • ecneb
    Metal slug anthology :D legjobb játéktermes fíling
  • ImikeeeLFS
    Tudtok nekem mondani olyan játékneveket amibe van 2 player opció és ilyen "super márió" feelingje van?:))
  • ecneb
    jah valszeg én vettem szart :@
  • jaszy
    Szebb és simább a kép! Annyit bőven megér.
  • peetfire
    Köszönöm...akkor veszek:)Ha mondjuk sz@r lesz,akkor sem buktam rajta sokat:)Bár a minőségére nagyon kíváncsi vagyok!
  • jaszy
    Érdemes
  • peetfire
    Akkor most érdemes vagy nem RGB-t venni?:)
  • ecneb
    aza poén hogy nekem jobb a minősége a képnke ha a sima gyári sony kábeleket dugdosom be a tévére mint ha az RGB-t :S lehet hogy csak szar RGB-t vettem :O :D
  • peetfire
    Pl itt is van RGB-pro kábel olcsón..
    http://www.konzolvilag.hu/index.php?data[subpage]=gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=44
  • peetfire
    Sziasztok!Ha vennék a PS2-höz RGB kábelt,az javítana valamit a kép minőségén a géphez eredetileg hozzáadott EuroScart-hoz képest?Bocsi ha hülye a kérdés :)
  • ImikeeeLFS
    ez már megoldódott..gari :)
  • ImikeeeLFS
    Másik gondom, van egy kormányom, egy kis gagyi thrustmaster és bedugom port 1 be, világit a kormányon a piros led, de a konzol fel sem ismeri... Küldjem vissza garival ugy ahogy van?
  • ImikeeeLFS
    Most ezzel az új beállítással enyém is finom lett ;D De a felbontást tudom valahol kézzel változtatni? Mert a játékok csak a 4:3/16:9 között engednek váltani :) (NFS under)
  • Smithie
    Haveromnak egy Thomson projectoros tv-je van,azon jól mutat a 2-es,mondjuk nem teljes felbontásban játszik rajta.
  • ImikeeeLFS
    Kössz a Segitséget :)

Nem, nem volt rossz választás, mivel a projector képátmérőjét tudod módositani, szal ha nagyon pixeles kisebbre veszed és kész:) De majd meglátjuk..ha érdekel titeket csinálhatok róla képet hogy milyen lett :)
  • Smithie
    Első konzolja,második biztos valami nextgen lesz!;)
  • Seth
    Egy projektorhoz elég rossz választás volt a ps2 szerintem :)