PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna küldeni nekem egy linket pm-ben honnan szedhetem le az USB Advance-t mert már leszedtem vagy 10-et egyik se bootol. Köszönöm
Jó játékok PS2-re a god of war 1-2,prince of persia 1-2-3.shadow of the colosseus,ico,manhunt,onimusha 1-4,resident evil4,hitman blood money,silent hill, nekem ezek tetszettek a legjobban de vannak még jót játékok ezeken kívül is
Hát nemtom. Én életem legjobbjai között emlegetem, a lopakodás például egyáltalán nem frusztrált. A harci jelenetek iszonyatosan kidolgozottak, ilyen kombók a zseniális God Of War-ban voltak, pedig a Shadow Of Rome hamarabb jelent meg. Én megcsináltam mindent aranyra, az egyetlen "káromkodós rész" az volt, amikor meg kellett szerezni a fakardot a vége felé. Továbbra is azt mondom, hogy rettenetesen egyben van az a játék mind történetileg, mind hangulatilag. A Devil May Cry sorozat ehhez képest egy szar, bár az is igaz, hogy nekem az amúgy sem tetszik.
Papesz
köszi! most jöttem rá hogy kell bootolni memó kártyáról :]
usb advance?
Hellósztok!
Mi annak a proginak a neve ami a pendrive-ról indítja el a játékot?
Mi annak a proginak a neve ami a pendrive-ról indítja el a játékot?
Nem rossz játék, de nem merném kijelenteni hogy semmi más. Pl a lopakodós részek inkább idegesítettek, a gladiátoros részekben meg van 1-2 rettentõ frusztráló és lehetetlen,fõleg ha aranyra mész
PSN ID.: Beegabor
Ha kardozós sztoris kell, akkor a Shadow Of Rome, semmi más. Iszonyatosan jó az a játék, csakhát már nem nagyon lehet kapni sehol. De próba-szerencse.
Papesz
Onimusha 1-4(4. részt ajánlom a legjobban, nagyon tartalmas az anyag és van benne japán hangsáv is ^^), akkor a már említett devil may cry-ok,több most nem jut eszembe
Én, hülye, most jutott csak eszembe:
Devil May Cry 1-2-3. Ez is harcolós, kardozós, sztoris, minõségi, ráadásul "japán", mármint értsd úgy, hogy a japán Capcom készítette, szal minõségi munka (egyfajta anime beütés érzõdik rajta). PS2-es klasszikus, jó történettel, gyönyörû grafikával, hatalmas kombókkal.
Devil May Cry 1-2-3. Ez is harcolós, kardozós, sztoris, minõségi, ráadásul "japán", mármint értsd úgy, hogy a japán Capcom készítette, szal minõségi munka (egyfajta anime beütés érzõdik rajta). PS2-es klasszikus, jó történettel, gyönyörû grafikával, hatalmas kombókkal.
Azok PC -re megvannak és tényleg szuperek .😊
Prince of Persia, bár igaz ez nem japán, de minden feltételednek megfelel (harcolós, kardozós, sztoris, minõségi).
És mi mineden jött ki Ps2-re. 😊 Én nem a ( Bocs akinek szereti ) gyík Fifa 2002-2009 és a nfsek vagy a borzalom játékadaptációkért vettem hanem a az igazi Ps2-es gyöngyszemekért. JRPG-k. GOW, FF és még sok más. 😊
Kérdés...
Tesóm valami jó harcolós kardozós szoris játékot szeretne Ps2-re. GOW1-2 , Genji már megvan. tudok valami jó minõségi lehetõleg japán játékot ajánlani ebben a témában?
Kérdés...
Tesóm valami jó harcolós kardozós szoris játékot szeretne Ps2-re. GOW1-2 , Genji már megvan. tudok valami jó minõségi lehetõleg japán játékot ajánlani ebben a témában?
Valamint a Spliner Cell Pandora Tomorrow-rül tud valaki valamit.
Egészen pontosan hogy miért nem mûkszik az online része?
http://playstation2.onlineconsoles.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2294
Itt ha jól olvastam akkor beszöntette az Ubi mert kevés játékos játszott rajta. Kár. Mert kipróbáltam volna egy kis lopakodást a többiek ellen.
Egészen pontosan hogy miért nem mûkszik az online része?
http://playstation2.onlineconsoles.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2294
Itt ha jól olvastam akkor beszöntette az Ubi mert kevés játékos játszott rajta. Kár. Mert kipróbáltam volna egy kis lopakodást a többiek ellen.
Csak az még nincs meg.
De azt is játszák elég aktívan?
De azt is játszák elég aktívan?
hát valahogy a CoD3 online jobban érdekelne 😊
Hy Mindenki!!!
Nem akar valaki játszódni PS2-n a XIII-vel online? Esténként?
Összegyûlhetnénk úgy 7-8-an.
Nos?
Nem akar valaki játszódni PS2-n a XIII-vel online? Esténként?
Összegyûlhetnénk úgy 7-8-an.
Nos?
már jó csak rossz verziót szedtem le <#idiota>#idiota>
amugy ezt az ulaunchelf-et hogy tudom kiírni?
köszi
Eladó egy PlayStation 2 (shcp-70004) (vékony kivititel) játékkonzol (chippelt, fejvédelem), sértetlen dobozában!
-8mb+1mb memóriakártyák
-táp, kábelek, gyári dual shock kontroller
-kb. 40db játék!
A gép teljesen megbízhatóan mûködik, és gyönyörû állapotban van!
Csere mehet nintendo DS esetleg sony PSP értékegyeztetéssel...
-8mb+1mb memóriakártyák
-táp, kábelek, gyári dual shock kontroller
-kb. 40db játék!
A gép teljesen megbízhatóan mûködik, és gyönyörû állapotban van!
Csere mehet nintendo DS esetleg sony PSP értékegyeztetéssel...
Steam: greyfox
itt talalsz rola tobb infot, roviden annyi hogy valahogy be kell bootolnod egy ulaunchelf-et, majd CD-rõl, DVD-rõl, pendrive-rol vagy valamirõl átmásolhatod...
X360:
+sok játék, sok nagyon jó exlusive (gears of war, halo, RENGETEG JRPG, ace combat, ninja gaiden, stb)
+stabilabb framerate, valamivel szebb grafika a multiplatform megjelenéseknél
+nagyon jó online rendszer, sok játékossal, kifejlett üzenõrendszer stb.
+rezgõ, nagyon jó kézreálló kontroller
-hangos, illetve fizetõs online játék (kb évi 8 ezer forint)
PS3:
+halk, és megbízható hardver
+bluray lejátszóként is funkcionál
+kevés, de ütõs exclusive cím: pl: metal gear solid 4
-az RSX nem fogja bírni a tempót...
-gagyi mûanyag, nem rezgõs kontrollert kapsz alapban, amit 13 ezer forintért lecserélehetsz...
-instabil framerate sok játéknál, vsync, a multiplatformok szebbek boxon
-sok gond a frissítésekkel, kiforratlan online rendszer
+sok játék, sok nagyon jó exlusive (gears of war, halo, RENGETEG JRPG, ace combat, ninja gaiden, stb)
+stabilabb framerate, valamivel szebb grafika a multiplatform megjelenéseknél
+nagyon jó online rendszer, sok játékossal, kifejlett üzenõrendszer stb.
+rezgõ, nagyon jó kézreálló kontroller
-hangos, illetve fizetõs online játék (kb évi 8 ezer forint)
PS3:
+halk, és megbízható hardver
+bluray lejátszóként is funkcionál
+kevés, de ütõs exclusive cím: pl: metal gear solid 4
-az RSX nem fogja bírni a tempót...
-gagyi mûanyag, nem rezgõs kontrollert kapsz alapban, amit 13 ezer forintért lecserélehetsz...
-instabil framerate sok játéknál, vsync, a multiplatformok szebbek boxon
-sok gond a frissítésekkel, kiforratlan online rendszer
Steam: greyfox
és ezt az SMS Player-t hogy kell rá tenni a PS2 memória kártyára?
Hi Red13
ez visz mindent feliratot is! simán.
http://sksapps.com/media/SMS_Version_2.8_R4.rar
ez visz mindent feliratot is! simán.
http://sksapps.com/media/SMS_Version_2.8_R4.rar
Jönni biztos jönnek majd, de mik. Semmi nagy név már nem várható (Yakuza 2, Persona4 ??) Max majd az EA tolja az éves baromságait. De én ettõl függetlenül azt mondom hogy érdemes vásárolni még ps2-t,hisz visszamenõleg annyi fantasztikus cím van,ami semelyik nextgen-en. Amúgy játékok szempontjából jelenleg xbox360 párti vagyok, ps3-ra sajnos egy kezemen meg tudnám számolni azokat amik érdekelnének, szemben xbox360-nal,amire most kapásból tudnék 10 címet amire kiváncsi vagyok. Ha viszont idõtállóságról beszélünk, szerintem a ps3 lesz a nyerõ hosszú távon,és remélhetõleg nem csak a jobb konstrukció miatt,hanem özönlenek majd rá a jobbnál jobb játékok. Mondjuk úgy jövõre el is kezdhetnék,különben nem leszünk jóban 😄
Kérdés, hogy melyik konzol exkluzív játékfelhozatala tetszik neked. Mi nem tudjuk eldönteni helyetted.
Papesz
PS2-re 2010ig jönnek még játékok szerintem még érdemes és PS3-ra szavaznék
Helo!!!2 kérdés!Playstation3 vagy Xbox360?Most ps2-õm van de szeretnék next-gen konzolt csak a ps3 iszonyat drága ellentétben a 360-nal amely viszont sokkal olcsóbb és ugyanazt a grafikát tudja.A ps2-re még jönnek ki játékok,tehát érdemes még foglalkozni vele,illetve játszani?Thx
Mi annak a programnak a neve amivel lelehet játszani PS2-õn divx filmeket?
Gondolom feliratokat nem kezel vagy igen?
Gondolom feliratokat nem kezel vagy igen?
köszi szépen
Selectet vagy Startot (már nem emlékszem) indításkor nyomva tartod, ilyenkor ki is írja majd, hogy disabled (kikapcsolva).
A Modbo 760 chipet hogy lehet kikapcsolni mert neten szeretnék játszani ha valaki tudja írjon
köszönöm.
köszönöm.
2010-ig van még PS2 támogatás
Az tuti.
Én is most vettem pár hónapja. Igaz hogy most már lassan vége de rengeteg jó játék jött ki rá az évek folyamán amiket megéri beszerezni.
Én is most vettem pár hónapja. Igaz hogy most már lassan vége de rengeteg jó játék jött ki rá az évek folyamán amiket megéri beszerezni.
Nemhiszem hogy lehet de próbáld meg kiírod egy DVD-RWre és Alcohol 120%-al vissza tömöríted ISO-ba
és h ha azok kivannak bontva azt lehet vhogy iso fájlba visszacsinálni?
Ha lehet milyen program kell hozzá?
Ha lehet milyen program kell hozzá?
hát egy pár játék esetleg elfut azon a fos emulátoron <#idiota>#idiota>
Kösz a segítséget
Helósztok! AZ a kérdésem , hogy van 1 pc-s gamepadom (usb-s) és hogy rá lehetne e kötni a psre , próbáltam bedugni a ps usbjába , de nem érzékelte. Aki tud segítsen légyszi. Köszi!
PS 2 for ever!!!!!
Sziasztok!
Hozzátok fordulok mert ti okosabbak vagytok mint én... hogy kell kiírni azt a ps2-es játékot ami nem csak egy 'iso' fájlból áll hanem pl. ilyen IRX meg egyéb buziságok.
Kérem vki segítsen
Hozzátok fordulok mert ti okosabbak vagytok mint én... hogy kell kiírni azt a ps2-es játékot ami nem csak egy 'iso' fájlból áll hanem pl. ilyen IRX meg egyéb buziságok.
Kérem vki segítsen
Hello!
Haveromékhoz becsapott a villám és beszart a ps-e.Kérdésem az lenne hogy csak a tápkábel ment (mehetett) tönkre vagy az egész ps?
Haveromékhoz becsapott a villám és beszart a ps-e.Kérdésem az lenne hogy csak a tápkábel ment (mehetett) tönkre vagy az egész ps?