PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fifázni is lehet még neten!!
Call of Duty 3 Multiplayer még megy <#vigyor><#eplus2>
eredeti játékkal, veszel egy routert ami megosztja a netet és összekötöd vele aztán elindítod a játékot és Multiplayer utána még be állítasz valamit azt csá
theone91
Nem tudtjátok meggyibe fáj? Én seholsem találtam, megvan PC-re, de szar, inkább PS2-n vinném tovább.

Seth
Mert már szinte senki nem játszik. Lelõtték a szerverek 99%-át

PSN ID.: Beegabor

miért?

jaszy
Rádugod a netet, keresel olyan játékot ami neten játszható.
De sok esély nincs hogy menni fog.

na akkor nem tud senki se segíteni??? #13380 lécci fontos lenne

jaszy
Hát ez tényleg nem drága játék.
Elcsesz egy pár lemezt és annyiért már eredetit lehet venni ami késõbb is érték marad.

persze. vedd meg eredetiben. nem olyan draga.

crea
Hello! Ahogy láttam az warez ami azonnali ban! tehát nem ok nélkül nem segítenek, és jogosan... amugy annyit hozzátennék, h szerintem verbatim vagy tdkra ird ki, max 4x esen...téma nálam off 😊

Crea SMS: 11216

crea
ez már kedvezöbb ár és tényleg nem vettem észre... csak az a baj, hogy a világvégén lakok, pestre meg nem megyek mostanába, ma megyek debrecenbe...

Azért tudna valaki segíteni?

PoisonChihuahua
Berakom megint a linket, mert szerintem átsiklottatok felette:
PS2 Komponens Kábel
3000 Ft
crea
ugy ahogy mondod! a srác csak nézet(bár ez nem 576 volt)...mondom jó lesz nekem ps3hoz tartozo komponens is, és erre mondja akkor most mihez kell, mondom ps2..áá az nem jó,le áll velem vitázni hiába mondtam neki, hogy jó, de végül kinyögte, h ps3hoz sincs és ps2hez meg eleve nincs csak az rgb (scart végü)..na mondom akkor viszontlátás. A tescoba meg megkérdezték milyen az a komponens kábel amit keresek egy müszaki osztályos...na mondom akkor jó... 😄 mindegy mostmár jövök hozzátok, ha valami van mert sok hülye vesz körbe 😄

"szerintem nem mert még a komponensre is mondta a konzolboltos, h nincsen...hiába mondtam neki, h jo lesz nekem ps3as is"

ennyit tud az a konzolboltos. a PS3-as komponens kábel dobozára rá van írva, hogy PS2-höz és PS3-hoz való, a sony weboldalán is fent van.

hozzáteszem, az 576-ban is csak pislogtak mikor mondtam hogy jó lesz az a PS2-höz, megnéztük a dobozon és jé tényleg...

császtok.azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet ps2-n neten játszani??lécci részletesen.elõre is köszi

Köszi all.Jogos.PS2-n nincs HDMI kimenet.Mekkora f.sz vagyok.
Amúgy nekem is azt mondták a boltban, hogy csak scart vagy sima RCA létezik hozzá.Komponens kábelrõl nem is tudtam hogy létezik hozzá.(szerintem õk sem) Érdekelne egy ilyen.

crea
szerintem nem mert még a komponensre is mondta a konzolboltos, h nincsen...hiába mondtam neki, h jo lesz nekem ps3as is...

jaszy
Mért látsz rajta HDMI kimenetet? <#crazya>

Prince of Máté
nem

Sziasztok.
Létezik HDMI kábel PS2-höz?

jaszy
A komponens kábel 4-5 ezernél kezdõdik. Sajnos az nem olcsó!

crea
köszönöm a segitségeteket! webáruházban 7000 ft..huu lassan nem ér annyit a psem 😊 hát ezen még akkor gondolkoznom kell + nagyon sporolni 😊 viszonylag jo képet ad már ez is, délelött ahogy nézegettem el voltam borzadva, de most ez a kábel segitett viszonylag jó...szal minimum tényleg az rgb 😊 igy már nézhetõ 😊

netrõl tudsz rendelni komponens kábelt. ilyen:

én a mammutban az 576-ban vettem, gondolom a webáruházukból is rendelhetõ

PoisonChihuahua
Az 50004-es a vastag széria legjobbja.
Az RGB kábel pedig nem támogatja (ha jól tudom) a progresszív scant, szal még mindig van ok a komponens mellett.
Egyébként itt egy komponens kábel, ha pesti vagy:
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=2072
crea
nah! megjött a ps2 50004-es remélem ez jó széria 😊 elmentem kábel keresésre... tesco, media-markt, 3 elektrotecnikai bolt ( elektropont meg ilyenek) + egy konzol szaküzlet! sehol nem tudtak adni komponens kábelt,tehát majdnem megõrültem ( a város Békéscsaba). végül vettem egy rgb-t scart végzödésüt egy ezresért az legalább volt, na most átmenetileg marad ez bizom benne, hogy valahol találok egy komponenset vagy felesleges erröl az rgbröl váltani?

én is a komponens kábelt javaslom.
a PS3-hoz való komponenes kábel jó a PS2-höz, nekem ilyen van (eredeti sony), kaphato pl 576-ban.

crea
Hát tv az sajna nincs mert ez van direkt tv helyett is...max felrakom 4:3ra ha nagyon zavar olyankor a két oldalt kihagy vagy egy 10 centis sávot és akkor igy nem torzul,meg a játékoknál én láttam szélesvásznu beállitást, hátha az segit...
azért agyalok annyit mert játszottam nemrég egy ps2el (AV) és én a pc-s gamokat 1650be toltam,és azok után annyira nem tetszett a a ps képe 😊 és szeretném elérni a lehetö legjobbat amit ki lehet hozni belöle, bár az 1650est biztos nem érem el, de nem is az a cél...

PoisonChihuahua
Nem értem mit kell ezen agyalni? Simán ráküldi komponensen azt hadd szóljon. A legjobb képminõséget így is úgy is ezen tudja elérni.

Viszont Papesznak igaza van 16:10-es moncsi esetében nyújtani fogja a képet. <#szomoru1>
Ez egy 16:10-es monitor, én nem kötnék rá PS2-t.

TV-d nincs? Inkább arra.

Papesz

crea
ez egy tft moncsi samsung 225mw tv-tuneres... hát én bizok benne, h azért tudna adni valami szép képet mert eléggé elégedett vagyok vele 😊 szerintem gyönyörü képe van.... nah még várom akkor a hozzászolásokat 😊

Seth
Szerintem egy plazmán ( vagy ez LCD ? mind1 végülis) soha nem lesz olyan jó képe mint sima képcsöves tv-n. Én itt inkább a komponenst ajánlanám RGB helyett, jobb képe lesz szvsz

PSN ID.: Beegabor

crea
azt tudom 😊 csak a sima scart végü jo lesz nekem? 😊 vagy lehet még valahogy fokozni pl ha a component in-t használnám, de olyan kábelt meg végképp nem láttam neten is csak a scart végüt....

RGB kábel.

Papesz

crea
Hello!
holnap elvileg hoz nekem a postás egy ps2-t. 😊 Kérdésem az volna, hogy milyen kábelt javasoltok, hogy elérjem a legjobb képminöséget.

van természetesen még oldalt egy sima av is, de az gondolom elég gyenge.
tehát ezek közül kellene kitalálni a legjobbat, és a legfontosabb hol tudok venni ilyen kábelt, mert már bementem 3 nagyobb boltba és mondtam nekik, h miujság erre mondták, h ide specko ps2es kábel kell ök nem tudnak adni....
köszönöm a segitségeteket!

Szerintem azt, amelyiken neked tetszõ számok vannak.

Papesz

theone91
Guitar Hero-ból melyiket érdemes megvenni? (Gitárral együtt).

Prince of Máté
és akkor mivan? csak viccbõl írták ki. Még jó hogy le sem szarják, mivel senkit nem bannoltak még ilyenért.

WAREZ = azonnali BAN!
Ugye látod a piros feliratot?

Papesz

verbatimra írd ki DVD-R-re ez a lényeg 4x írd lehetõleg dvd decrypterrel vagy alcohol 120-al.
Innen szedtem le ilyen néven:
thepiratbay.org
PS2DVD - The Matrix Path Of Neo .torrent

más is letöltötte már innen?
neki ment?
milyen dvd-re kell kiírni (márka)?
légyszi írjatok!!!

Eladók ezek a ps2 játékok (eredetik):
NHL 05 -> 2000Ft
James Bond:From russia with love -> 2000Ft
ESPN NFL 2K5 -> 2000Ft
FIFA 06 -> 2000Ft
FIFA World CUP 06 -> 2000Ft
Kill Zone -> 1000Ft
NFS Underground 2 -> 2000Ft Formula 1 04 -> 1000Ft
WRC 4 -> 1000Ft
This is football 05 -> 1000Ft

Érd:[email protected]
Banyapapa
RW nemjo,dvd-r jó

Milyen játékot tudsz indítani Pendriverõl?
És hogyan? Légyszi PM-ben írd már le. Köszi.
[email protected]

Hy all.

Lenne pár lérdésem.
A minap letöltöttem a The Matrix😛ath of Neo-t és kiírtam DVD+RW-re viszont a PS2-m nem akarja elindítani. Pontosabban elindítja viszont csak a legelejéig fut ahol a töltésnél a kód "áramlik". Viszont nem fagy ki hanem a "végtelenségig" fut.
Majd megpróbáltam a PSXPC2 emulátorral PC-n ott viszont faszántosan mûxik (szaggat). Ezért nemértem ha kiírom DVD-R-re akkor jó lesz? A chip egy MODBO 760-as. Golenkonzolnál csináltattam. Megbízhatók a fiúk?
Valamint tudna valaki mutatniegy képet a fejvédelemrõl?

Leírtam egy példát ha valaki nem tudja hogyan mûködik a memó kártya bootolás :]
Modbo 760 Memory Card boot:

1. nevezd át Például a "PS2.ELF"-et "BOOT.ELF"-re majd tedd rá a pendrive-ra.
2. Indísd el az uLaunch-ot az PS2-n.
3. Filebrowser-al a memória kártyán (mc0 vagy mc1) hozz létre egy "BOOT" mappát majd ebbe a mappába másold be a pendrive-ról a "BOOT.ELF" fájlt.
4. Kapcsold ki a PS2-t vedd ki az uLaunch CD-t nyomd meg folyamatosan az R1-et és kapcsold be a PS2 de még mindig nyomod és bebootol az SMS Player!

R2 = BOOT2.ELF
L2 = BOOT3.ELF
L1 = BOOT4.ELF
Kösz a segítséget. 😊