PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellósztok!
Milyen gomb az L3? Hol található?
Banyapapa
átnézel a vinyos ps2 topicba itt,és megvan a megoldás,nagy ps2-n menjen a hdloader csip nélküli gépen, memoriárol (bár a memo megcsinalasahoz kell egy csippes gép,vagy valami ilyennel rendelkezö ismerösödet megkéred had csinaljad meg nála)

theone91
Tudsz rá küldeni mobilal java játékot...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nemis...

theone91
Dualshock - PS1 (Vezetékes, Rezgõ)
Dualshock2 - PS2 (Vezetékes, Rezgõ)
Dualshock3 - PS3 (Wireless, Rezgõ)
SixAxis - PS3 (Wireless, Mozgásérzékelõs, Nemrezgõs)

(Az összes Dualshock rezgõs, erre utal a "shock" 😄)

Prince of Máté
Ja akkor amirõl én tudok csak slimbe jó :S

Seth
Régi gépbe fejet találni se nagyon lehet már, ha mégis az bõven 15 felett

PSN ID.: Beegabor

Seth
Távirányítónak, dvd lejátszáshoz

Deego
Miért van ps2 ön infra??? a bekapcsolo gomb és a tálacanyitó között.

Az SMS feladója vissza hivást kért Őntöl. Ön bármikor küldhet neki egy \"elmész a k***a any**ba\"- SMS-T

Prince of Máté
fejcsere hol 25? Tudtommal 10 ezer.

Kösz,huh,tényleg rég nézegettem a gép hátulját😊))

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

Kösz,szerintem is ez lesz😊 A fejcseréért sokallom a 25rugót,akkor inkább tényleg egy használt masina.Bár jobb lenne,ha kiderülne,csak a fejet kell állítani...

Prince of Máté
RGB kábel.

Sziasztok! Van egy ps2-õm!!! Mikor elindítom a játékot akkor a logó az szinesen jön be viszont a játék az már fekete-fehér!!! Tudtok rá vmi megoldást! THX Valaki segítsen már 😄
Hát tényleg láma kérdés, mert slimhez nem lehet( vagyis lehet...), de vastaghoz igen. Szerinted miért tátong az a nagy "lyuk" a ps2-öd hátulján?!<#vigyor2> De ha meghal a gépedben a fej, akkor vinyóról csak akkor fogsz tudni játszani, ha tud a chiped memkártyáról bootolni (de egy hétéves gépben kétlem hogy ilyen chip van)! Plusz kell még egy Network Adapter is, ami kb 8-10K! Szerintem jobban jársz ha veszel egy slimet, 15-20K-ért már lehet venni használtan!<#kacsint>

Seth
Pont fordítva, a régihez lehet jobban, csak kell hozzá egy network adapter. A slimhez macerásabb

Sziasztok,biztosan lámának hangzik a kérdésem(én legalábbis annak vélem) decsak a slim PS2-esekhez lehet vinyót csatlakoztatni,vagy a régi jó vastag darabokhoz is(pl.39004-széria)mert abban 7év után meghallni látszik az olvasófej😞 Elõre is thx a válaszokért!

Prince of Máté
Annyit kellett volna írnod, hogy a six axis egy tovább fejleszetett PS2-es kontroller, ami mozgásérzékelõs. Létezik belõle DS3 is, és szintén 6axisos.

PoisonChihuahua
A DualShock2 a PS2-höz tervezett vezetékes kontroller, ez természetesen rezeg. A Sixaxist a PS3-hoz adják, ez egy vezeték nélküli (bluetooth), mozgásérzékelõs kontroller és nincs benne rezgés. A PS3-hoz továbbá vásárolható DualShock3 ami szintén vezeték nélküli és van benne rezgés is (Azt, hogy ebben van-e mozgásérzékelés azt nem tudom).
ricska
Sziasztok!
Azt szeretném kéredezni, hogy mi a különbség a DUALSHOCK2 és a SIXAXIS között? Mert hallottam hogy a SIXAXIS nem rezgõs meg alapbõl nem rezgõs kontrollert kapsz a PS3 hoz. Igaz ez?

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

theone91
Egy engine-t használnak, kicsivel rosszabb csak a PS2-es...

Seth
A jót nem bûn másolni 😊

Prince of Máté
Kicsit god of war koppintás... Az a gombnyomogatós rész erõsen hajaz rá + a szálló orbok is!

Seth
Ez Wii kép

theone91
Nekem a "kétlábas" elpusztítása erõsen God of War-os volt... Ami nagyon jó! <#eljen>

Seth
Jó hát biztos vagyok benne hogy lesz igazi star wars-os zene, csak kicsit üresnek tûnt anélkül ez a gameplay

theone91
Szeptember 16-ig még van idõ 😊

Seth
Kurvajó, de hol a zene?? Anélkül semmit nem ér 😄

theone91
SW:TFU-PS2 Gameplay
Kicsit ütõs lesz, még a PS2-õn is!

Engem is meglepett de a Debreceni 576 -ban a Dragon Ball Z. budokai 3 -at találtam és meg is vettem.

Még van belõlle szóval akit érdekel az vegye/rendelje meg.
Megtettem, kiírta, hogy Playstation(R), alatta meg, hogy SCEE (azaz Sony Computer Entertainment Europe), itt mit kellene csinálni, mert semmi gombra nem csinál semmit.

tedd be a lemezt és bekapcsoláskor nyomd meg folyamatosan a SELECT gombot
Leszedtem (itthon nem is lehet kapni) SW: Racer Revenge-t , már 2 félét is, és kiírtam CD-re, aztán beteszem a gépbe (chippelt) és eljut a "Playstation2" logoig, onnantól fekete kép, no hang, és a CD-t meg elég gyorsan pörgeti folyamatosan a PS. Megnéztem ezzel a PCSX2 emuval, azzal mûködik, csak ugye rohadt lassan, mert nincs "Playable" állapotban. Amúgy PAL változat, és csupán ez az egy játék nem megy rajta, és az se lehet a gond, hogy cdn van, mert kiírtam DVD-re ezzel a multi game dvd-s trükközéssel, de úgyse ment+a CDs Dakar 2-t simán viszi. Valakinek vmi ötlet?

thx a válaszokat

akkor lehet h egy ilyen olvasófejcsere esedékes lesz?

pontosan a kérdés, h lehet ez a lassulás mástól is - maxell porfekt dvd-n van - vagy közvetlen összefüggés lassulásnál csak a fejjel lehet?

egy konzol oldalon néztem eddig olyan 8k körül írtak ilyen cserét

ha ezt cseréltetném akkor a másik (chip) módosítást is újra kell?

kösz még1x user vagyok!;-)
Prince of Máté
a másolt játék jobban megerõlteti a konzol olvasófejét, és gondolom a tiéd már kicsit elferdült...

ricska
ahha, ok kösz.
Pedig meg akaram kérdezni hogy lehet e a ...........

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

PoisonChihuahua
Idézem dienesoft hozzászólását:
"warez= Az összes platformhoz tartozó illegális másolási, átalakítási tevékenység. Tehát magyarul tiltott dolog.
ban= Kitiltás az oldalról.
Avagy ha az illegális dolgokról elkezdesz beszélni (pl:"hogy kell kiírni dvd-t, hogy kell flashelni az xboxot"), akkor azonnal ki leszel tiltva ebbõl a topikból."
ricska
Na most lehet hogy hülyének fogtok nézni, de mi az a WAREZ=azonnali ban?<#vigyor2>

PoisonChihuahua
Gondolom másolt a cucc....
theone91
Nálam nem volt ilyen... De volt, hogy egyadott ponton egyszer-kétszer kifagyott.

csak azt kérdezném, hogy a gta san andreas iszonyat lassan megy csak a ps2-mön, 2 percig töltögeti a várost, gázt adok ilyen kék izében megy az autó, fél percig egy helyben kell állnom, hogy visszarakja körém a világot

szal lassú,

ez másnak nem így van?
hasonló áron ebayen is fellelhetõ, igaz, nem feltételnül fóliás

Seth
Wiki-n hirtelenjében ezeket találtam. Beüzemeléshez nem kell semmi, rádugod a gépre aztán kész, max be kell kalibrálni,hogy pontos legyen, de ez játékonként változó

Death Crimson
Dino Stalker
Endgame
Gunfighter 2
Gunvari Collection + Time Crisis
Ninja Assault
Resident Evil: Dead Aim
Resident Evil: Survivor 2 Code: Veronica
Time Crisis: Crisis Zone
Time Crisis II
Time Crisis 3
Vampire Night
Virtua Cop: Elite Edition

ricska
Sziasztok!
Nekem van a PS2-höz egy pisztolyom. Tudnátok nekem olyan játékot mondani amivel mûködik, és hogy kell beüzemelni?
Köszi!!!

Sziasztok! Van egy ps2-õm!!! Mikor elindítom a játékot akkor a logó az szinesen jön be viszont a játék az már fekete-fehér!!! Tudtok rá vmi megoldást! THX
ha eredeti igen
Esetleg azt még meg tudnátok mondani hogy ha a Cod 3-al fel tudok e menni online? Mert a gépem az PAL-os, de a játék NTSC-s.

2500 forint.

Már ha felrakja újra.

Papesz

Seth
Igen, az EA cuccokról még el tudom képzelni, de más már nem igazán ^^ Najó a FF11 szerver valszeg él és virul japánban 😊

Prince of Máté
Egy darabig... van rá max 2 évetek, utána el lehet felejteni az onlinet.