17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Sergey06
    shadow of the colosseus,ico, ezek még olyasmik
  • jaszy
    Lehet egeret és klaviatúrát is kötni a ps2 re.
    MAX shooter nevű eszköz kell hozzá.
    ILYEN:katt ide

Sima Ps2 csatlakozással, támogat szinte minden Ps2 játékot!

Egyébként némi gyakorlás után analaog joy al is könnyű az irányítás.
    Pl én nem is tudom egérrel, nekem Ps2 joy al a könnyebb.
  • jaszy
    Butaság
  • PoisonChihuahua
    Nem lehet egeret kötni rá, igaz van néhány játék (kb. 10-15 db) ami támogatja az USB-s egeret, de a PS2-őt nem egér+bill irányításra találták ki. Azért adták hozzá a kontrollert, hogy azt használd.... -.-
  • tigeroo
    gow-hoz hasonló játékot tudnátok mondani?

unokatesóm él-hal az első részért, fél év alatt sem unta meg.

karácsonyra meglepnénk egy cuccal.

ötlet? (pop részek kilőve)
  • ImikeeeLFS
    Uraim!

Lövöldözős játékoknál elég fura irányítani a dualshockkal..van valami okosság hogy az egeret rá lehetne kötni a konzolra? Van rajta USB, de gondolom nem olyan egyszerű hogy csak bedugom és kész...
  • DJS8
    ha netre akarsz felmenni akkor DNAS patch kell neki.
  • lowdog
    azért pöttyet ritkább PAL-on...

ha már extrázunk akkor ott van még jópár extra ami ált csak NTSC-n elérhető, remek példa a god of war 2 full framebufferes "hi-res" módja

tearingel durván de nagyon jól néz ki!
  • lowdog
    a te elismerésedre vártam egész nap!

most hogy megvan, nem volt hiába való a napom, mehetek aludni!

csoki
  • PoisonChihuahua
    "plusz az NTSC mellett szól, hogy szokott lenni választható progresszív megjelenítés is"

A Progressive Scan nem NTSC függő!
    PAL-os játékokon is van 480p, pl.: Black, Prince of Persia, God of War, stb...
  • Banyapapa
    megy rajta.
  • jinman
    van még egy kérdésem:
    ha a slim ps2-esemen ESR-el backup gémet játszok, felengedhetem a netre minden gond nélkül, vagy kiszúrja a szerver hogy másolt a játék?
  • jinman
    akkor most megbonyolitom egy kicsit:
    chipmentes a PAL-os slim ps2-esem. ESR-el megy rajta az ntsc-s játék?
  • Smithie
    Te kib@szott okos vagy hallod...Ez az észosztás 4-5 éve még dícséretet is érdemelt volna!
  • lowdog
    első sor a #14164-ra ment bocs.
  • lowdog
    deigen mert az NTSC nem (csak) japán szabvány hanem ott (is) használják.

amúgy annyi a lényeg hogy PÁLos gépen csak PÁLos játék megy, NTSC/J-sen meg csak NTSC/J-s, NTSC/U-son csak NTSC/U-s, viszont az ausztrál PÁLos megy az európai PÁLoson.

kivéve, ha csippelt.

eccerűez, kinemérti?
  • DJS8
    Ismerős vett egyet jól néz ki. Egy picit ha vastagabb lett.
  • CHEAPBOY
    :DD

Na akkor...

NTSCs gépen NTSCs játék megy, de ez lehet NTSC J, vagy U (usa/japán) ezek is külön külön vannak.

PALos (európai) gépen PAlos játékok mennek alapból.

Persze akkor mindegy, ha a gépben chip lapul, mert elindít úgy mindent. a TVd ha nem tudja az NTSCs szabványt leadni (ritka azért ez ma már), akkor fekete fehér képet kapsz a gyári (géphez alapból adott) kábellel.

De ha veszel hozzá egy RGB kábelt (PS2höz), akkor színes lesz a történet végül, s mindenki boldog.

:P
  • CHEAPBOY
    Ez ám a részletes kifejtés. Le a kalappal:)
  • CHEAPBOY
    Valakinek van már ez az egybetápos kiskettese?
  • CHEAPBOY
    Nem chippelt gépet szétkaptál? Nem volt már rá gari?
  • CHEAPBOY
    Ne viccelj, ilyen tartó gyárilag is van a slimekhez.
    Nem irtam hülyeséget a tvröl se a chipröl
  • Seth
    Oké,akkor én is elmondom, még nem lett elégszer
    Pal-os gépen csak Pal-os játék megy, Ntsc-s gépen meg csak Ntsc-s, persze borul mindez ha chippelt a gép

Még mondjuk el 50x ,mert kurva bonyolult
  • jaszy
    Pal os gépen csak Pal játék megy NTSC en csak NTSC s.
    Kivéve ha chippelt.
    Gépröl beszéltünk, nem TV röl!
    Lehet hogy nem írt hülyeséget?
  • lowdog
    plusz az NTSC mellett szól, hogy szokott lenni választható progresszív megjelenítés is

a lényeg (szerintem) a téma vontakozásában annyi, hogy PAL gépen csak PAL, NTSC gépen csak NTSC játék fut, kivéve, ha csippelt mert akkor mindegy.
  • PoisonChihuahua
    Légyszi ne írj hülyeségeket, ha nem értesz hozzá ott a Google, meg a Wiki.
  • PoisonChihuahua
    A PAL és NTSC analóg televíziós rendszerek.
    A PAL felbontás: 768x576@50Hz-en, az NTSC pedig: 720x480@60Hz-en.
    PAL terület Európa, Ausztrália, Ázsia, stb.
    NTSC terület pedig Észak-Amerika, Japán, stb.
    A legtöbb PAL játékban van PAL/NTSC váltó ahol kiválaszthatod, hogy melyik szabvánnyal jelenjen meg a kép.
    NTSC játékok viszont nem tartalmaznak ilyen választást, azok csak NTSC-ben jelennek meg.
    NTSC megjelenítéséhez valóban 60Hz fogadására képes TV kell, de nagymamám régi Orionja is tud ilyet szal ma már ez nem szempont.
    A két szabvány nem keverhető, szal PAL gép csakis PAL játékot fog lejátszani és fordítva (kivéve persze ha csippelt, ilyenkor mindent lejátszik).
    Személy szerint, ha lehet a játékokat NTSC-ben játszom mert ott nagyobb a képfrissítési frekvencia, viszont az is igaz, hogy a PAL nagyobb felbontásán részletesebb a kép. Ha egy játék felajánl ilyen választást, akkor dönts ízésed szerint.
    Pal europai szabvány Amit itt veszel gépet csak azon megy csakis európai gépen!
    Ntsc japán szabvány olyan tv kell hozzá ami támogatja a 60hz és ha europai géped van akkor ki kell csipelni vagy valami ilyesmi és csak akkor fut!
  • 16gaborm
    Hali srácok

Olyan kérdésem lenne hogy mi a különbség a PAL és a NTSC között?
    Mert látom néhány játénál fevan tüntetve vmelyik,csak nem tom mi jelent.
    Vegyél eredeti sony memorikarit vagy maxot és mentés közbe ne kapcsold ki a cuccot enyi!
    KÖSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ MINDENKINEk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
    Ma voltunk az oszályal pesten és levetem a polcrol egy bornout 3 takedownot és mondtam proba szerencse rávolt irva hogy neten játszható gama belelapoztam a kézikönyvbe leirták hogy van rajta ilyen fájl felmentem a játékra és tényleg vaN!!!!!!!!!
    Beálítottam mindent autora be a routert és jó a kapcsolt!!!!!!!4
    ÉS CSAK 3000 FT VOLT a media marktban a westendben !!!!
  • Seth
    De kiír vmt ha menteni akarsz? A memókártyán keletkeztek ilyen Corrupt Data fájlok ?
  • Hut
    de hát mindd-nél?
  • Seth
    Minden játéknál van ilyen gond, vagy csak egy bizonyosnál?
  • Hut
    hello

valaki nem tudjahogy ha nem menti el rendesen a játékot meg mindig újra kell kezdeni a jatekokat akkor mi a tehendő mit csináljak hogy rendesen elmentse?
  • Seth
    Ez játékfüggő,nem gépbeállítás kérdése
  • zsebszi
    Sziasztok!

Egy nagyonláma kélrdés. Vettem a gyerekeknek egy ps2-t.Hogyan lehet állítani azt, hogy milyen nézetben legyek.Gondolok én itt arra, hogy nem úgy akarnak játszani, hogy látszik az ember hanem nem is tudom hogy mondjam fejnézetből. Remélem megértitek.
  • tonyr #14148
    hali
    tudnavki segiteni hogy tudnám tft monitorra rákötni a ps2-met ?
    monitoron van dvi/analog
    ps2-mhöz scart/rca(2hang+s-video)
    privibe ha lehet, elöre is kösz
  • zituska8
    Eladó egy kitűnő állapotban lévő karcmentes slim fekete ps2 okosítva. Több mint 120 játékkal, 2 eredeti (doboza és papírjai megvannak). Irányár: 43000 Ft
    Érdeklődni: [email protected]