17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Ol4h c164ny
    Sziasztok!

Bocsi hogy így ismeretlenül rátok török, de van 1-2 eladó dolgom! Hátha érdekel valakit!

Thrustmaster Vertical tartó, SCPH-7xxxx sorozatszámú gépekhez (slim, új, bontatlan)!
    Thurstmaster Challenge Racing Wheel 11 hónap garival!
    Speedlink multiplayer adapter 1-4 játékosig

HA valami érdekel valakit dobjon PM-et!

Legyetek vidámak!
  • Sir Quno Jedi
    Vagy megtört valahol a kábel, esetleg kilazult.
  • Prof William
    Mostanában pár alakommal amikor játszom figyelmeztet hogy ki van csűszva/nincs bedugva a kontroller... az általában pár mp múlva megszűnik. de ha nem akkor egy kihúzás/bedugástól megoldódik. De úgy óránként ha egyszer fordul elő ha előforsul egyáltalán mert van amikor nem...

Valami problémára utal ez vagy csak simán kicsit kimozdult a kontroler?
  • Sir Quno Jedi
    Most töröltem vissza. Nem szeretnénk több warez nyavajgást! Köszönjük!
  • district92
    Hy all! Leírná valaki hogy ps2 slimen hogy lehet net kapcsolatot létrehozni? Mindenképp kell hozzá hálozati lemez vagy manuálisan is megy gépről? Kábel modemem van ez van usb-n összekötve a géppel és gépről menne hálókártyáról a net ps2-re. Állitgattam pár dolgot, próbáltam routerrel is de nem megy neten a játék :(
  • district92
    Hát én arra jutottam az itt lévő tapasztaltabb tagok hozzászólásai alapján hogy nem chippeltetem a gépet, szerintem nem éri meg de tudom hogy sokan másképp gondolják, ezt mindenki döntse el maga.

Nagy ff fan vok, szal aki eladná használt final fantasy xii játékát az írjon 1 pm-et!:)

Még annyit, hogy találtam pár oldalt ahol vannak használt ps2 játékok. Megéri így rendelni vagy inkább személyesen? És melyik a legjobb ilyen oldal, ami megbízható?
  • bublee
    Sziasztok!
    Szerintetek ez eredeti memóriakártya lehet?

http://nyahoo.extra.hu/window.php?p=showFoto&adresFoto=files/products/8mbMEM9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg&tytylStrony=playstation%202:%20memo

2500ft-ba kerül!
  • Hector Troy
    Hi !

Ha valakit érdekel, van egy féléves ps2-őm (slim), eladó. Semmi hibája, 2 joyjal, 8mb-os memkártlyával, chippelt, 15 játékkal. Akit érdekel írjon e-mailt. Amúgy 23ért adnám. Csáó
  • Seth
    Nincsenek
  • ironhorses
    Sziasztok gran turismo 4-hez vannak chetek? Mert én nem találok sehol.
  • theone91

• Csabesz6
    :D
  • lowdog
    nincs mit gyermekem
    azért jársz ide, hogy tanulj :)
  • Csabesz6
    bocs mester.
    köszi a felvilágosítást btw.
  • lowdog
    a ps2-k 50004 felett lejátszanak filmet bármilyen írott lemezről (DVD+-R/RW)

a másolásvédelem csak a játékokra vonatkozik. ezt valóban nehéz megérteni...
  • Csabesz6
    A filmes dolog nem hülyeség.Barátom slim ps2je lejátssza a másolt DVD filmet, a játékot persze nem.Értetlenül állok a dolog előtt, furcsa.
  • zsolti7755
    köszi
    akkor szerzek 1et
  • PoisonChihuahua
    Gran Turismo 4 1080i, azt valóban elírtam!
  • lowdog
    "Már többször meg lett mondva, ha NEM ÉRTESZ hozzá, akkor hülyeségeket ne irkálj! Kösz."

akkor én is kijavítanálak
    se a GOW2 se a GT4 nem tud 1080p-t (GOW2 felbontása 640x488 a "titkos" módban, GT4 pedig 1080i-ben megy)
  • PoisonChihuahua
    Komponens kábellel érhető el a legjobb képminőség PS2-n, mindenképp érdemes beszerezni!
    Sok játék támogatja a 480p-s képmegjelenítést és néhány (NTSC-s GoW2, Gran Turismo 4 pl.) a 1080p-t is.
    Ha LCD TV-n játszol és van rajta komponens bemenet MINDENKÉPP szerezz be egy ilyen kábelt (max. 2000 Ft), szerintem megéri.

ecneb: Már többször meg lett mondva, ha NEM ÉRTESZ hozzá, akkor hülyeségeket ne irkálj! Kösz.
  • ecneb
    Nem... gondolj bele a ps2 több mint 7 éves cucc (asszem, mind1 csak "régi") akkor még hol volt a hd :D...semmiképpen... itt nem a kábelen múlik a grafika minősége ( azonis de sztem elég kis mértékben ) hanem hogy a játéknak milyen van.. de sajna tuti nemlesz HD közeli képe sem :( ez van ps2vel a feeling meg a játékélmény miatt kell játszani mostmár, vagy ha nincs pénzed x360/ps3-ra (mint nekem :( )
  • zsolti7755
    Hy
    olyan kérdésem lenne, hogy ha a PS2-m komponens kábellel kötöm az LCD TV-mre, akkor (ha a játék is támogatja a nagyobb felbontást)HD vagy azt megközelítő minőségű lesz a kép?
    Előre is kösz!
  • elims
    Köszi!
  • ecneb
  • DJS8
    "csávó megvette a ps2 slimet hazavitte és már alapból mentek rajta a másolt cuccok..."

mert gondolom azt a Gólemkonzolnál vette.
  • lowdog
    nem
  • district92
    Hy all, ha a ps 2-öm lejátsza a másolt dvd filmet akkor a másolt játékot is lefogja? Mert egyik fórumon olvastam h csávó megvette a ps2 slimet hazavitte és már alapból mentek rajta a másolt cuccok...
  • DJS8
    Csinálnod kell egy net beállítást ami a memóriakaridon lesz.Én CoD3-ni szoktam vannak fent kb. 50-en.
  • DJS8
    HDloader-rel tudsz winyóról játékokat futtatni.
  • tigeroo
    végülis hülye kérdés volt, gow2 lesz:)
  • elims
    Sziasztok!
    Mire jó az a "Ps2 bott disk utility"?
    Ezek vannak benne:

01: HDLoader 0.8C
    02: HDLoader 0.8A
    03: HDLoader 0.7C Chinese version
    04: HDLoader 0.7E
    05: HDLoader_MDMAO_0.7E Reduction of speed version
    06: HDLoader_UDMAO_0.7E High speed version
    Előre is köszi!
  • Ákos90
    Sziasztok! Olyan után érdeklődnék hogy a ps two-val (szal a vékonyal kiadású) Hogy lehet internetre csatlakozni ? kelle-e hozzá valami extra beállítás? (mert ugye hátúl már ott van a ethernet bemenet).Csak a sima ps2-nél volt hozzá szoftver meg mi egymás. És hogy neten még mennyire nyomják a ps2-es játékokat ?
  • bublee
    Modbo 760-ra gondoltam csak véletlenül elírtam!!:)
  • bublee
    Sziasztok!! Érdeklődni szeretnék, hogy mit gondoltok a MODBO7390-es modchipről? Megfelelő minőségű? Illetve a módosított gépek átlagos használat meddig bírják? 35 ezer forintot megér egy új gép a fentiekben említett módosításokkal? Többek között az ezüst színű gépek hardveresen eltérnek valamiben? nem gáz ha az ember egy kis különlegesség miatt ebben a színkódban vásárolja?? Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!
  • PoisonChihuahua
    Az, hogy mire lehet rákötni az attól függ, hogy milyen bemenet van rajta...
    PS2-re ilyen kábeleket lehet venni:
    - kompozit
    - S-Video
    - RGB (SCART)
    - komponens
    A sorrend minőségi sorrend is egyben.
    Lehet kapni un. VGA adaptereket, meg VGA box-okat, amivel rá lehet kötni LCD TV-re vagy monitorra (VGA csatoló), de az átalakítás miatt közel sem lesz olyan képe mint amilyet egy LCD paneltől elvárnál (ezek itthon nehezen beszerezhetőek vagy direkt drágák, ha mégis érdekel ajánlom az e-bay-t).
    Ha olyan monitorod van aminek van komponens bemenete (ritka), akkor azzal éred el a legjobb képminőséget. Ez igaz az LCD TV-kre is viszont azok mindegyikén (legalábbis a normálisabbakon) van komponens bemenet.
  • greg benz
    Sziasztok!

Csak egy rövid kérdésem lenne: elvileg PS2-t rá lehet kötni LCD monitorra? És ha igen,milyen drótra van szükség ehhez? Köszi
  • 16gaborm
    http://www.teszvesz.hu/item499438767_play_station_2_slim_fekete_25_jatekora.html
  • PoisonChihuahua
    Ez ügyes húzás volt...
  • Sergey06
    mind a kettőt végigtoltam XD azért írtam hogy olyasmik mert gondolom olyan játékokra gondolt ami mászkálós.de ha tudsz olyasmit mint a gow vagy a pop akkor írd meg neki
  • Seth
    Te sem játszottál egyikkel sem, hogy lennének már olyasmik ?? XD