PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NE SZÓLJÁL BE KISKÖCSÖG

aki elolvassa fasz

Prince of Máté
nem

Érdekel valakit egy alig használt ps2 slim és 4 eredeti játék...?

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

De ezeket a kódokat íróval meglehet kerülni nem? Img burn-el, Alcoholal írtam ki, aszem ezek erre nagyon jó írók nem?

Az smsplayer az teljessen más, mert az már egy külön program! Olyan mit a Swap Magic, egyik se keresi a lemezeken azt a "speciális kódot" ami csak az eredeti lemezeken van, ezért lehet a swap magic-kel backup lemezeket lejátszani!

jaszy
Drága, nem éri meg.

Szasztok keresek KHS400C-fejet,valami ötlet?
köszi
De az SMS playernél meg támogatja? Nemértem...

Hát igen, akkor az van, hogy a chip nem támogatja a lemezcserét! A játékkal semmi gond nincs!

a 13633-bõl arra következtetek hogy úgy menne

Hát igen, csak nagyon ritka játék. Úgy szted menne? Mert ha felnyitom a fedelet akkor ígyis úgyis megáll a cucc.

lehet hogy jobban jársz ha megveszed eredetibe.

Kipróbáltam a Resi 3-mal. Felnyittam a fedelet kivettem belõle a cd-ét, ekkor mindent lehetett csinálni. Visszaraktam, akkor is, viszont amikor váltok képernyõt akkor lefagy.
Lejött a Fear Effect 2 cd-je, de azzal sem indul, ugyanazt írja ki. Nemhiszem el, eddig soha nem volt problémám a psx-es játékokal.
Valamilyen emut tudtok adni, mert én amiket talállok egyik sem indul, mindig valami komponens hibát ír ki.

Probáld azt ki (bármilyen ps1-es játékkal), hogy kiveszed a lemezt és visszarakod! Ha tovább tudsz játszani, akkor tényleg nem a chippel van a gond!

Ja bocs, még eszembe jutott az, hogy van ez a sms player ps2-re. Na havernak van az hogy ha elindítja és kiakarná cserélni egy film dvd-re akkor nem indítja el. De nekem simán kilehet bármennyiszer cserélni a dvd-ét, felnyitni a fedelet.

Az a helyzet hogy a többi több cd-és játékoknál ment. Final Fantasy 7,8,9, Chrono Cross, Legend of the Dragoon, Parasite eve stb. Most beprobálkozok egy másik verzióval, már ha lejön. Ha az is szar lesz akkor marad az emulátor, de azon marha jó lesz játszani.

Szerintem is! Biztos az van, hogy nem támogatja a chip a lemezcserét, mert boot-olás után kikapcsol és ha menet közben újra be kell olvasnia a lemezt, akkor nem tudja, mert a chip ki van kapcsolva!

chip is lehet ludas...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sajna nincsen. 😞 Pedig általában a több lemezes játékoknál szokott lenni.

Seth
Nem tudom , hogy lemezcserénél van e lehetõség mentésre. Ha igen akkor úgy kéne hogy elmented, majd reset,2. lemez be,azzal indítod.

PSN ID.: Beegabor

Fear Effect elsõ cd-jét végigvittem, majd amikor kéri, hogy tegyem be a második cd-ét kiírja, hogy unknown disc format és nem tölt be. Mi lehet ilyenkor a gond? PSX játékról van szó és ps2-õn játszok vele. Eddig nem volt semmi gond psx játékok lejátszásánál.

nincs
mobil net?
jaszy
Ahoz nincs.........

hali!nincsen ps2-höz wifi?
theone91
Hopp rossz topik... FAIL 😄

Seth
A min???

theone91
Az Arcade lemezén vannak demók?

köszi

theone91
Megnyitod a mentést, és a O-vel törlöd (asszem)...

Hi.
A memóriakártyáról a mentéseket hogy lehet törölni?
Másik kérdés. A kártyáról a mentéseket 1-enként, vagy csak az összeset lehet egyszerre törölni?

:-)

Ps2, Xbox 360 back up játékok ITT: [email protected]

jav.: privát

Anyagi gondok miatt szeretném eladni a ps2 slim konzolomat 4 eredeti játékkal. A gép még nincs 1 éves sem. Részletekért privátban üzenetben lehet érdkelõdni. További szép napot mindenkinek!

jaszy
Hát ez megesik, de szerintem megér még ennyit, de te tudod!

wesker24
Annyit meg nem ér az egész nekem nincs kedvem még plusszba rákölteni akkor inkább eladom valakinek aztán az csináljon vele amit akar!

Egyszer veszek Ps2-öt akkor is hibásat küldenek le persze azóta a csávó már szinte elérhetetlen lett mintha felszivodott volna !
wesker24
wesker24
Ilyen kellene pl ?

Vagy esetleg ilyen ?

jaszy
Hát a kettõ egy és ugyanaz 😊
8-10 körül szervízben kicserélik.

Seth
???

cd/dvd olvasó fej = lézerfej

wesker24
Na mindegy még az a szerence hohy olcsó volt (1000 FT) !! Szóval akkor olvasófej hiba ! Mármint CD/dvd olvasó fej hiba vagy lézerfej hiba ? Mert ha a cd/dvd olvasó fejjel van gond az még OK de ha a lézerfejjel vannak gondok akkor inkább hagyom a francba az egészet !
Helló mindenki! Totál kezdõ vagyok PS2-ben, most vettem. A kérdésem is ebbõl kifolyólag valószínûleg nagyon noob lesz. Le lehet-e ellenõrizni valahogy a játéklemezeket? Használtat ha veszek, és látszik rajta itt-ott kicsi karc, honnan tudhatom, hogy mûködõképes? Járhat-e úgy az ember, hogy pl. feléig eljutok egy játéknak, aztán ott közli a gép, hogy a lemez olvashatalan, és nem lehet folytatni?

Ha elkapta, nem ereszti!

Fejhiba 99 %, motorhiba szinte esélytelen, motorvezérlõ ic 1 % ....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

PoisonChihuahua
Ez tényleg fölösleges volt, bár ha valóban a motor a ludas akkor mázli.
jaszy
Tukko nak igaza van. Legritkább hiba szokott lenni a motor. 90% ban a fej a ludas.
Ez szerintem potya rendelés volt. Ezért célszerûbb szervízbe vinni rögtön mert többe kerül a végén a leves mint a hús.

Hát sztem nem ez miatt, nem pörgeti fel a lemezt, hanem mert meghalt benne a fej! Ezt nem nehéz kicserélni, ha már láttál belüröl vagy szedtél szét valamilyen dvd-romot!

wesker24
Hello lenne egy kérdésem. A ps2-öm valamiért nem képes felpörgetni beolvasni a cd/dvd-ket. Megpróbálja felpörgetni de nem sikerül neki és ez igy megy végig. Régebben olvasta majdnem mindegyiket a régieket is meg az újakat is. De most már szinte semmit nem olvas !

Szóval rendeltem hozzá alkatrészt ma jött meg. Mivel nem olyan nagy alkatrészrõl van szó ezért kérdem. Beszerelje egyik haverom aki ért hozzá ? vagy vigyem szervizbe ? Vagy szereljem be én ? De a neten nem igazán találtam hozzá videót leirást linket hogy hogyan is kéne ezt a kis alaktrészt beszerelni !

Errõl van szó!

akár

MINDENT?

vagy csak októberben mert akkor lesz kichippelve.ja valaki letudna írnimindent a tdu-rol?