17159

WAREZ = azonnali BAN!

• csani8
    nem tud vki alcohol soft magyarosítást? ?????
  • Petyko
    Nálam is van ilyen, amit a DVD lejátszó gagyi SCART csatlakozója okoz. Ha lehúzom a TVről a PS képe tiszta lesz, egyébként DVD nézése a lejátszón tökéletes.
  • att13308
    Nekem Alcohol 120 - al müködik.
  • DJS8
    Alcohol 120%-al kell.
  • csani8
    és hogy kell képfájlt csinálni az image burn-el vagy a power iso-val lehet olyant? és ha igen akkor hogy?
  • iguanodon
    Kerestem, meg is találtam, de kettő szám hiányzik belőle, pont az ami kellene és az a kettő nincs fent sehol.
    A játék Superman Returns: The Videogame - a zenét csinálta Colin O'Malley.
  • Seth
    Inkább keress rá a játék OST-jére mondjuk torrenten. Melyik játékról lenne szó egyébként?
  • iguanodon
    Sziasztok.
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy az egyik játéknak megtetszett a zenéje és valahogy szeretném kiszedni a játékból, sound.AST -ben van benne de az interneten nem találok semmit amivel ezt meglehetne nyitni, esetleg valakinek van e valami ötlete erre, hogyan lehetne kiszedni belőle a zenét.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • krunyec
    az én esetemre esetleg vmi segítség?
  • DJS8
    Nem fog működni, készíts képfájlt az eredeti játékról és úgy írd ki.

és olvass feljebb van ott egy piros szöveg ahhoz tartsd magad.
  • csani8
    Helló!

Most megvan eredetiben a gta sa. ha ezt felteszem a gépbe és rámásolom a gépre és azt kiírom egy üres dvd-re ami az eredetin volt az úgy működni fog?
  • krunyec
    hi all! az miért van hogy a tévémen kis fehér átlátszó csíkok vibrálnak néha?a psem a hibás vagy a tvm?
  • DJS8
    elmondanám hogy itt pedig az IMG BURN-t ajánlják, de ha te nehezebben akarsz írni játékot akkor tessék!
  • csani8
    elmondanám hogy a POWER ISO-t hasaználja mindeki azon a letöltő oldalon és több százaknak sikerült vele! az alcohol soft-ot nem tudom hogy kell használni de már azt hiszem megtaláltam a hibát BANYAPAPA segítségével! KÖSZÖNÖM! kölcsön kértem több másolt játékot barátaimtól amik náluk megy és DVD-R -esek voltak és én pedig DVD+R-re írtam ki a játékokat!!!!KÖSZÖNÖM BANYAPAPA
  • DJS8
    hagyd, ne foglalkozz vele low szegény
  • Smithie
    De mit nem lehet megérteni azon hogy IMAGE BURN(esetleg DVD Decrypter) v ALCOHOL 120%-al csináld?

http://www.cdrinfo.com/forum/upfiles/23790/C7D7253A0D814218A7CF987CA69CFA3B.jpg
  • csani8
    köszi hogy, segítetek de már ki is próbáltam a 4ből 1x hogy ami benne van azt írom ki de úgy sem jó...:S úgy írom ki lépésről lépésre hogy,belépek a power iso -ba / megnyitás/ iso file (amit kiírás behozom ) / írás/ 4x es sebesség és írás de 2-t a nero-ban írtam ki...
  • krunyec
    a konyhában toltam mer tvztek tesómék és szerencsétlen hugom.. na mind1 ezt leírtam,de am eddig minden ok vele
  • jaszy
    Fél méteres a hűtőtök? Ne ott tárold a gépet!
    A TV nek nincs köze ahhoz hogy megy e vagy nem.
    Ha megy akkor ok, ha lassú, vagy nem megy akkor vidd szervizbe.
  • krunyec
    szevasztok!tegnap hugom leszakította a hűtőről a ps2m és kb fél métert zuhant!első beindításra meghalt de a másik tévén már működött de lassan olvasta a gamet.kipróbáltam egy másikkal és az már ugyanoan gyors volt.eddig minden oké vele csak annyit szeretnék kérdezni h érdemes lenne bevinni szervízbe átnézetni?előre is köszi
  • Banyapapa
    ne DVD+R-re ird,hanem inkább probáld DVD-R
  • DJS8
    De ne a képfájlt írd ki hanem ami benne található! Tehát az imgburn-el betallózod a képfájlt és 4x-en írod ennyi!
  • jaszy
    Lehet 10 is ha rosszul csinálod!
  • Seth
    A képfájlt hogyan írod ki,elmesélnéd pontról pontra?
  • csani8
    de pedig ez már a 4 dvd amit "rosszul írtam ki"
  • DJS8
    jó chip megbízható, nekem 760-as van a slimben
  • jaszy
    Rosszul írtad ki!
  • csani8
    Nem tudom szerintem jó lenne a modbo chip hogyha el is vinné a másolt játékaimat... de nem viszi el nekem kiírtamn a cd-képet dvd+R -re és nem viszi azt írja ki az eggyiknél hogy nem tudja iolvasni a cd-t
  • zsebszi
    Sziasztok!

Mi a véleményetek a modbo chippről?
  • davidp005
    igen buherált gép, de az eredeti játékokat azokat viszi simám, azért nem tudom hogy mi lehet a gond! lehet hogy a chip szórakozik?
  • Smithie
    Milyen gép?Buherált?
  • davidp005
    Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a PS2 gépem mostanában azt csinálja, hogy nem indítja el a játékokat, hanem kiírja hogy helyezzek be egy ps/ps2-es formátumú lemezt! A lemezeket eddig hibátlanul vitte!

Miért fordulhat elő szerintetek ez mostanában?

válaszokat előre is köszönöm
  • DJS8
    Próbáltad valahogy kitisztítani az 1. slot fogadó helyét? Próbáld meg valahogy kitisztítani lehet hogy csak az a baja.
  • Seth
    Egyszer már el lett mondva hogy imgburn vagy alcohol 120%
  • csani8
    A "POWER ISO" nevezetű kiíró szerintetek jó? meert eddig nero-t használtam most pedig ezt...
  • Tissz
    Sziasztok.Nekem két kérdésem lenne...az a problémám, hogy valami miatt a az egyes slotban nem érzékeli a konzol a memóriakártyát viszont a 2.ban igen és, hogy meg lehet-e oldani hogy ha játszok a 2.ra mentse a mentéseket(mert ugye az 1esben keresi a játék a kártyát:S).A másik pedig, hogy ha az egyik slot netalántán hibás akkor törvényszerűen a másik is hibás lesz vagy nincs köze egyiknek a másikhoz.Előre is köszönöm!!
  • Seth
    1000 ft körül van egy utángyártott ps1 memókártya, Vaterán,Tesz-Vesz-en biztos találsz. BOltokban már nem igen láttam a választékban. Másik lehetőség,ha egy szusszra végigjátszod XD Persze átvezetőkkel jó nagy szussz lesz(15 óra?), azok nélkül meg olyan 5-6, de ugye egy MGS-ot TILOS azok nélkül XD
  • lowdog
    eccerű, mert ps1 játékhoz ps1 memóriakártya kell.
  • biziclop
    Sziasztok!
    Olyan hülye kérdésem lenne,hogy ps2-ön játszok egy eredeti metal gear solid ps1 játékkal ,és a gép nem akarja felismerni a ps2 memóriakártyát.Ez miért lehet?Köszi
  • Smithie
    Nem Neroval kell kiirni.Használj image burn-t,vagy alcohol-t.A Nero nem tudja normálisan megirni a ps2-es isokat...Ja meg felejtsd el a daemon toolsos be mountolom,aztán másolom figurákat,a legtöbb esetben failure a vége!