17159

WAREZ = azonnali BAN!

• csani8
    Na szóval nekem igazából az ISO fájlal van problémám hogy mit kell csinálnom hogy legyen egy ISO fájlom? msn-em [email protected] aki tud segíteni írjon
  • csani8
    az ISO-t azt hogy jelölik vagy a nevéhez oda van írva hogy, ISO? vagy mi? S.O.S
  • csani8
    őőő egy cd képet kiírtam 4x sebességben a nero7eggyik változatával de nem jó nem indul lehet én rontottam el vmit de nem tudom ez volt az első ps2 írásom de ha betettem a cdképet daemon toolsba akkor nem volt ott semmilyen ISO mert többen azt mondták azt kell csak kiírni...és hallottam vmi alcohol soft ról de nem tom azt hogy kell.......Írjatok miért nem működhet?
  • DJS8
    Free MCboot
  • Fordtom
    Sziasztok!Arra a kérdésre keresem a választ hogy hogyan lehet Chippelés nélkül másolt lemezt elinditani ps2-n!Az eljárásról csek hallottam de nem tom hogy milyen progi kell hozzá.Aki tud Kérem Segítsen Priviben vagy a Fórumon belül!!
  • lowdog
    nemár :)
  • Seth
    Szerintem nem erre gondolt XD
  • lowdog
    az úgy jó, de képet csak speciális íróval tudsz cd lemezre írni, én próbáltam már párszor! itt olvashatsz a technológiáról bővebben!
  • csani8
    Hello

hogyan kell kiírni másolt játékot (nem értek hozzá)érthetően magyarázz:) nekem egy cd képem van azt ha kiírom az úgy jó? (remélem igen:D)
  • Yurij

Ps2 Eredeti játékok eladók!! Balldur Gate Dark Allience 1 2000ft angol nyelv felirat Extermination 2000ft angol nyelv felirat Medal Of Honor: European Assault 2500ft angol nyelv felirat Medal Of Honor: Rising Sun 2500 angol nyelv felirat Resident Evil: Code Veronica X 2500 angol nyelv felirat Vip Pamela Anderson Akció 2000Ft angol nyelv felirat Egybe 9000ft vihetö Személyesen Csepelen,europark,Lurdy,Campona-ba vehetö át 06203518551
  • DJS8
    7000Ft
  • Ol4h c164ny
    Üdv!

Keresek Logitech Driving Force EX kormányt. Hibásat! Az Árat te mondod!

email: [email protected]

:)
  • jaszy
    HAHA 8ezer drága? Akkor ne csináltasd meg!
  • Agent087
    tudjátok szeretnék játszani a biztonsági mentésnek kiírt játékommal hogy ne az eredeti kopjon:) és ezér chipeltetném a ps2-m. tudok pár helyet ahol lehet de az egyiket drágának találtam (8ezer) a másik meg messze van tőlem.
    Pesti vagyok. Valaki tud mondani egy helyet ahol tudnak segíteni nekem? Belváros, zugló, rákospalota. Kb?

Előre is köszi!!!
  • lowdog
    ezt olvasd át és megvilágosodsz!
  • fejes004
    Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni olyanban,hogy hogyan tudok avit vagy xvidet nézni pendriveról?A gépem 70004es chipelt.Válaszokat előre is köszi.
  • lowdog
    szerintem nem.

olyan olcsók a játékok, hogy nem éri meg csippelgetni meg szenvedni a letöltéssel, kiírással, ráadásul ha szétmegy az olvasófej az írott lemezektől, viheted cseréltetni súlyos ezresekért, már ha lesz hozzá alkatrész...
  • csani8
    Hello vki pakson chippeltetést tud?? én 6e-ért tudok szerintetek az megéri???
  • csani8
    Helló

Valószínüleg belesz chippelve a gépem most kaptam karácsonyra úgyhogy nem értek semmi thozzá hogy ha letöltök egy játékot milyen cdre/dvdre kell kiírni hogyan mindent mondjatok el léccives aki amit tud de nem értek ilyebnekhez hogy ISO ... érthetően ha kérhetem:D:D::D mindenkinek a vélemyényét fogadom szeretettel még ha nem is vagy benne biztos :)
  • Tibi7
    Nem kerül sokba egy rgb kábel, de ha a ps értékét nézem akkor marad a dugdosás. Nem halok bele. Azért kösz nektek.
  • lowdog
    hát, attól függ neked mennyit ér meg az "oda-vissza dugdosás" beszüntetése :)

lehet hogy a kábel nincs jól bekötve, de az is lehet, hogy a műholdas vevő nem továbbítja megfelelően a jelet...
  • Tibi7
    Akkor meg kellene próbálni másik kábellel?
  • lowdog
    így van, sajnos nem elég, hogy VAN scart csatlakozó, az sem mindegy, mi és hogyan van "belekötve", akár a kábel is lehet a ludas!
  • Seth
    Azokon a tv-ken amiken 2 scart bemenet van, általában csak egyiken megy át rgb jel.
  • Tibi7
    Érdekes a dolog. Régebben egy másik tv-n is előjött a hiba. Annak a tv-nek 2 scart-ja volt, és az egyikben rendesen működött, a másikkal meg ezt csinálta amit leirtam. Nem hiszem h a kábel lenne a lúdas, de a műholdvevőnél sem tudom mi lehet a baj. Próbáltam annak is állítani a kimenetei, de nem volt jó.
  • DJS8
    igen lehet chippelni
  • lowdog
    ha kozvetlenul a TV-re kotve a PS2-t minden rendben, akkor vagy a muholdvevovel vagy a kabellel (amivel a muholdvevot es a tv-t kotod ossze) van gond.
  • sonic333
    Hello
    Mi a véleményetek a legújabb, beéptett tápsos SCPH 90004-es gépről? (megbízhatóság ,stb)

És lehet ezt a típust is csippelni így van?
  • Tibi7
    Valakinek valami ötlete????
  • Tibi7
    Na megnéztem. Ha a digitális kimenetet vagy mit kikapcsoom minden ugyanolyan, ha pedig az rgb-t váltom át valami csúnya nevű szarra, akkor meg zöldes árnyalatot kapok.
  • Tibi7
    Még nagyon régen állítgattam, de már azt sem tudom, hogy mit a választási lehetőség. De megnézem.
  • jaszy
    A Ps en próbáltad át állítani a menüben a kimeneti kábel fajtát?
  • Tibi7
    Helló mindenkinek!
    Lenne egy kis problélmám a PS2-mel. Picit hosszú leírni, de remélem valaki tud segíteni.
    A probléma az lenne, hogy a tv amin játszani szoktam, egy db scart csatlakozóval rendelkezik. Ezen a tv szoktam játszani, azonban mivel van itt egy műholdas vevő, a ps-t és a vevőt oda-vissza dugdosom. Nem nagy teher, de.... A műholdas vevőn 2db scart csatlakozó van. Megpróbáltam azt, h az egyikre a ps-t kötöttem, a másikra a tv-t. Remélem érthető. Mikor indítom a ps-t, el is indul minden, azonban a képnek egy kékes árnyalata van, ami miatt minden szín máshogy néz ki, és igy nem olyan jó játszani sem. Mi a probléma? Mit kellene beállítanom? Ha van egyáltalán valami mód erre... Ha számít valamit RGB kábelem van. Remélem tudtok segíteni. Előre is köszi!
  • jaszy

Tomb Raider: Underworld
    X-Men Origins: Wolverine
    Monsters vs. Aliens
    Harry Potter and the Half-Blood Prince
    Guitar Hero: Metallica
    Persona 4
    .......stb
  • DJS8
    hát én nem tudom
  • Seth
    A 4. rész meg kimarad vagy mi?