PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ha vennél kábelt és a falon végig vezeted nekem ugy van a szobámba bevezetve a net kábel
akkor nem fogok multizni szerintem.de azért gondoltam usb-s re mert wii-hez is van

nincs. Vagy esetleg ha két hálókártyád van a gépben akkor a géppel osztod meg a netet de bekapcsolva kell hagyni a PC-t hogy multizhass PS2-n
mert a gép fönn van a ps2 meg lent

ja.de télleg nincs usb-s megoldás vagy valami más?

a Test Drive Unlimited ereditben van meg?
de azt kell vagy veszel egy routert ami megszotja az internetet és így lesz a PC-n is net meg a PS2-n
Banyapapa
azert kell router,elosza a netet.

jó csak azért mert pl a test drive unlimited-hez is jolenne mert nem tom hogy azon lehet-e egyedül tolni

de oda nem azt kell bedugni amit a pc hez dugok hogy legyen net?mert nekem a pc-hez kell az

Banyapapa
usb nem megy.
slim ps-en van hely ahová bedughatod a netedet,nagyon meg ha van network adaptered akkor azon van a dugasz.
de lehet még regizni is kell itt-ott,ezt nemtom,sose akartam neten ps-ezni.

Megosztja az internetet
most 4000Ft-ot sajnálsz egy routerért?
mi az a routerral

összekötöd a routerral a PS2-t beteszed mondjuk a Fifa08-at mert ott lehet csinálni Network beállítást és jöhetsz Online
nincsen valami amit a ps2 usb-jébe bedugom és mér játszhatok neten??

de most tényleg miért nem jösztök? DNAS ID-t megpatchelitek és már jöhettek jó kis 8Mb/s-os szerverre 😄
ok hogy eredetibe megveszem de onnan hogy took online-on játszani?pl:tdu,fifa

😄 ok
Prince of Máté
Megy az egész SG 😄

Hungarian Battlefront II server aki akar jöjjön BF2-ni
DNAS ID Patch vagy megveszed a játékot eredetibe
ps2-n hogy took online-on játszani?lécci részletesen

Nincs mit 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

theone91
Na. Hosszas filózgatás után úgy döntöttem eladom. Tehát:

Eladó egy 2006-os slim PS2, teljen jó állapotban egy memókarival, két joystiq-al, Eye-Toy-al és 11 játékkal (24: The Game, Dead to Rights II, Eye-Toy Play, Fifa Street 2, God of War, Marvel Nemesis: Rise to the Imperfects, Medal of Honor: European Assault, The Simpsons Game, SSX: On Tour, Tekken 5, The Urbz: Sims in the City.)

Privátban minden egyebet!

Érdekel esetleg valakit egy ps2 slim 4 eredeti játékkal? A garancia is meg van még rá. Privátban lehet érdeklõdni.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

theone91
Hamarosan veszek egy 360-at, de erõsen filózom, hogy megtartsam-e a PS2-õt, vagy adjam el összes játékkal, mert minden fulljó álapotban van és egyszer sem lett szétszerelve, semmi baja. Viszont nagyon sajnálnám a God of Wart.

De a SW:Force Unleased és a Yakuza 2 még megveszem a jó öreg pöéjeskettõre.

czizoli
Köszönöm

Ha a game támogat 16:9 arányt, és a konzolt is átkapcsolod a kezdõbeállításoknál, akkor igen.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

czizoli
Vettem egy LCD TV-t 80 cm-es átmérõjû, csak az a baj, hogy a képernyõn a ps2 nem teljes képernyõn mutatja a játékokat, még akkor sem ha full képernyõre van állítva a ps2. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de azért megkérdezem, hogy létezik-e a ps2-höz egy olyan eszköz, amellyel teljes képernyõn lehet élvezni a játékokat?

Toughtful
Srácok, nem tudjátok véletlenül, hogy létezik e driver program XP-hez a Singstar mikrofonjait elindítandó? 😊

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

<#idiota>
Ellenben ha paraxtosan is, de tökéletesen jellemezted egy jól mûködõ lézeregység mûködését 😊 merthogy a 2 lézertubus beindítása egy-egy próbálkozás, gyakorlatilag a lemez törésmutatójából, azaz a visszavert jel erõsségébõl elég neki megállapítani hogy cd vagy dvd van bent. 😊

wesker24
Fogalmam sincs mi löhette de már újra jó meg aztán nem vagyok a szavak embere ! <#vigyor>
szerencséd mert elég érdekesen magyaráztad 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

wesker24
Már tárgytalan idöközben jó lett nem tudom hogy mi történhetett vele de most már újra jó !
wesker24
Hello lenne egy kérdésem az mitõl lehet hogy amikor bekapcsolom a ps2-öt a lézer villog egyet és 2x-szer mozog egyet fel-le(de ekkor már nem világit)csak akkor villog egyet mikor bekapcsolom és ennyi a kép meg be se akar jönni semmi ! Meg amikor berakok egy dvd-t a lézer ugyanugy csak 1-et villanik elkezdi felpörgetni a dvd-t de egy idõ után teljesen megáll mivel nincs kép !

Lehet hogy lézerfejet kéne cserélni ??
és ez mind ps2?

köszönöm a sok friss választ

Parancsolj. Havonta frissítjük.

Papesz

jaszy
Az a kérésem lenne felétek hogy ha valaki tud az linkeljen be nekem olyan oldalakat ahol mindig frissen fön vannak a ps2-es játékmegjelenések. Válaszokat elõre is köszönöm.

azt nem a winhiip csinálja hanem a "lemezkezelés" a vezérlõpult / felügyeleti eszközök / számítógép kezelés -ben.

Banyapapa
theone91
Hát én is inkább azért rohanok majd legelõször... 😊

na meg "inicializáltam" az melyik angolul a programban?
Na meg én csak 0.8C-set látok minden hol a HDloader-bõl pedig az eredeti honlapon meg 3.8c-s van az ugyan az vagy mi? vagy még sehol nincsen másolt verzió a 3.8c-böl?
én winhiip-pel csináltam és mûködik.

elõször nem ment, mindig hibát írt ki miután megformáztam és rámásoltam az elsõ játékot. az segített, hogy elõször "inicializáltam", és utána formáztam winhiip-pel, utána jó volt.

és a Winhipp az is jól megcsinálja? most NTFS akkor az majd átformálja amire kell vagy muszáj elöször a HDLOADERbe