PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:3
Vki letudná írni ps2re hogy kell netet csinálni???A ps2registration.com-on regisztráltam már!!Vki lécci...azér kiváncsi lennék ps2 miylen pl socom, brother in arms-ozni neten😄 léccives😄
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
a vinyós topikban volt róla szó szerintem érdemes megnézned!
Papesz
Papesz
Viszont ilyen géppel, gondolom a grafika az elsõdleges nálad, ergó a PS2 és a Wii kilõve, nem igaz?
Monnyuk a készülõ dolgok árából veszel egy x360at és ugyan ott vagy és még jobb is de ez a ps2 topik... 😊
vagy vegyél mindenbõl
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
az átalakito eredeti speedlink-egy kormányhoz kaptam. szoval valahogy meg lehet kalibrálni hogy jol müködjön minden?
http://itmedia.sk/showitem.php?item=other-converter_noname_PS2USB
Sajnos nem tudom mit tud...
AE
^^Arielle Forever^^
meg lehet valahogy csinálni hogy a PS2 kontrollere mûködjön a PC-s játékoknál? ugy értem van egy játék PC-n aminek az irányitása bill-el nagyon szar és lehet választani keypad vagy kontroller között. de nekem scak ps2es kontrollerem van itthon a PS2 révén (mily meglepõ😄 ). viszont ha azt bedugom a gépbe egy eredeti speed link átalakitoval ami USB-t csinál belõle akk xbox 360 kontrollerként ismeri fel, csomo gomb nem müködik igy és az analog kar csak balra-jobbra oké. fel le az X és a négyzet gombokat használja. :S tud vki segiteni vagy vegyek egy kontrollert?
Szerintem is vegyél inkább egy slim-et!<#kacsint>#kacsint>
Ki ismeri az ARMAX EVO DVD-t?
Mert már rég megvan és régen a Vastag ps2-mel mûködött de most a slimbe csippelt nem tom milyen de vettem ma egy memkarit eredeti sony japán de ha ráakarok másolni egy mentést akkor mindent töröl a memkariról:S
és csak a ps2 menüjében tudom leformázni vagy valamelyik játékban!
kösz!
^^Arielle Forever^^
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Szerintetek melyik éri meg jobban ?
1. Egy újabb olvasófej ? lásd KHS400C ami igencsak drága mostanság fõleg vastag Ps2-be és nem elég csak belerakni ha be is kell kalibrálni !
2. Esetleg egy Ps2 HDD network adapter ? Ugyis van egy plussz 40 gigás vinyóm ! Azért ezt könnyebb beszerelni mint egy olvasófejet!
Új tag vagyok most vettem egy ps2-õt és azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet billentyûzetet és egeret csatlakoztatni az fps-játékok miatt!
Ha valaki tud segíteni kérem írjon!
Válaszotok elõre is köszönöm
Gondolom olvasófej cserére szorul ! De mi a francért drágább a vastagabb Ps2 olvasófej cseréje mint az újabb slim ps2 olvasófejeké !
Néztem a neten vastag ps2 olvasófej csere 12e slim ps2 7e !
Mivel nekem vastag van hát elmehetnek a jó büdös fenébe !
Még annyit, hogy van olyan program maivel át lehet konvertálni azokat a mentéseket(pl. mem) amiket a emulátor ment el rendes psx metésé amit ha rámásolok a kártyára mûködjön?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Nagyon régen még 3-4 éve használtam a CVGS emulátort és azzal ment minden. Most is így van, de nem emlékszem hogyan kell beállítani a mentést. Valaki használta és tudja hogyan kell?
<#levele>#levele>(Mint a nevecskéje mellet...)
ilyen mondatok után elgondolkozok, hogy mi a bajom 😄
*végigvittem a god of wart 😮 😄
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....