PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
A családi problémáidon nem nagyon tudunk segíteni 😄

PSN ID.: Beegabor

azt hogy toom elérni hogy hagyjanak ps2-zni mert nem hagynak mert megkéne írnom egy olvasónaplót aminek a könyvét else olvastam de megnézem dvd-n.mellesleg a ps2 jul.08-án vettem és kb 5-ször használtam.help!
DJ RX7
akkor a pokolra fogsz kerülni. <#hehe>

:3

és ha nincs három karom? <#idiota>

DJ RX7
Egy kis apró.
Ha érdekel valakit slim ps2, chippelve, 3 karral, mem. kártya, sok játék akkor az dobjon meg egy priváttal.

:3

asszem de nem biztos hogy routerral elosztod a géped netét és ha slim-ed van akkor hátulra bedugod.de a google: playstation és ott a magyarnál leírja.én inkább wifiset keresek meert nem tom megosztani.ja és az auchanban akciós.remélem segítettem.de olvass azért vissza
Hi!!
Vki letudná írni ps2re hogy kell netet csinálni???A ps2registration.com-on regisztráltam már!!Vki lécci...azér kiváncsi lennék ps2 miylen pl socom, brother in arms-ozni neten😄 léccives😄

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Más egy nagy tv-n hanyattfekve konzolozni egy sokszáz egyedi játékkal rendelkezõ gépen...ami egy közepes vga ára okosítva is 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Akinek van eladó Narutós játéka Ps2re(erdetei)az írjon rám lécci..eredetibe eddig egyedül a Naruto Ultimate Ninja 2 tudtam megszerezni..

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Ok, ez igaz! <#worship> De sztem még mindig jobban jár ha vesz egy slimet!

most már chip nélküli gépen is megoldható a HD loader indítása, egy eredeti sony memóriakártya kell hozzá, amire egy spéci programot kell felrakni (ehhez kell a chip, de utána a használathoz nem)
a vinyós topikban volt róla szó szerintem érdemes megnézned!

+ még a tekken is.de ami a nagy baj hogy motmár inkább ps3 és x360 körül forog minden pedig ha visszanézi az ember a ps2-es játékokat akkor mindenki talál magának.(kár hogy amit csinálnak ps3-ra azt nem igen akarják átírni ps2-re pedig még ps2 is létezik)
id check?
Seth
<#fejvakaras>

PSN ID.: Beegabor

2010-ig van még PS2 támogatás
dnas

Javítanám: a Ratchet And Clank és a Jak & Daxter természetesen "csak" quadrológiák.

Papesz

Mondok egy pár címet, ami miatt tök mindegy milyen gépe van: God Of War, God Of War 2, Ratchet And Clank tetralógia, Jak & Daxter tetralógia, Shadow Of The Colossus, Gran Turismo 4, Guitar Hero széria, Black, Shadow Of Rome, Silent Hill sorozat, Metal Gear solid sorozat, Fight Night széria, WRC sorozat, Burnout széria.

Papesz

theone91
Ha nem is az elkövetkezendõ címeket nézed, rengeteg (vagyis R.E.N.G.E.T.E.G.) jó játékot tudsz visszamenõleg megvenni, rá.

Viszont ilyen géppel, gondolom a grafika az elsõdleges nálad, ergó a PS2 és a Wii kilõve, nem igaz?

olyan géppel sztem nem 😄 ... csak ha rajongsz a japán rpgért... akkor egyértelmû...de a többi sztem felejtõs így.
Monnyuk a készülõ dolgok árából veszel egy x360at és ugyan ott vagy és még jobb is de ez a ps2 topik... 😊
vagy vegyél mindenbõl

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Sziasztok...érdemes még ps2õt venni ???? gépem is van egy jó erõs.... érdemes megvenni egy ps2õt ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

22Barna22
"PV" -> PÜ/PM <#vigyor3>

22Barna22
ömm. itt nem akarok warezrol beszélni mert a fenti nagy piros felirat megrémített 😄 ha vki lenne olyan kedves és válaszolna PVben pár kérdésre a témával kapcsolatban irjon egy PV-t. Megköszönném. am minden warezzel kapcsolatos dolog mellõzve van a PS2-õm körül (egyenlõre :-X -> nincs már pénzem játékokra 😞 )

22Barna22
félreértitek. hülyén irtam le. szal van nekem egy olyan átalakitom ami USB-t csinál a PS2-es kontroller végére igy be tudom dugni gépbe de nem ismeri fel vagy nem tudom. (" xbox 360 kontrollerként ismeri fel <értsd: ezt irja ki rá vezérlõpultban> , csomo gomb nem müködik igy és az analog kar csak balra-jobbra oké. fel le az X és a négyzet gombokat használja.")
az átalakito eredeti speedlink-egy kormányhoz kaptam. szoval valahogy meg lehet kalibrálni hogy jol müködjön minden?

Csekk:
http://itmedia.sk/showitem.php?item=other-converter_noname_PS2USB

Sajnos nem tudom mit tud...

AE
kijozu
ööö...nézd meg itt:Vatera tegnap láttam 1-et!

^^Arielle Forever^^

22Barna22
helo!
meg lehet valahogy csinálni hogy a PS2 kontrollere mûködjön a PC-s játékoknál? ugy értem van egy játék PC-n aminek az irányitása bill-el nagyon szar és lehet választani keypad vagy kontroller között. de nekem scak ps2es kontrollerem van itthon a PS2 révén (mily meglepõ😄 ). viszont ha azt bedugom a gépbe egy eredeti speed link átalakitoval ami USB-t csinál belõle akk xbox 360 kontrollerként ismeri fel, csomo gomb nem müködik igy és az analog kar csak balra-jobbra oké. fel le az X és a négyzet gombokat használja. :S tud vki segiteni vagy vegyek egy kontrollert?

kijozu
vagy van valami más mód az adatátvitelre?

^^Arielle Forever^^

kijozu
az mi?:S

^^Arielle Forever^^

Ha halott a fej, akkor csak olyan gépbe lehet vinyót rakni amibe olyan chip van ami tud memkártyáról bootol (mert valahogy a HDLoadert el kell inditani). Amúgy a vinyós megoldáshoz a vinyó beszerzése a legkevesebb, network adaptert sokkal nehezebb szerezni!
Szerintem is vegyél inkább egy slim-et!<#kacsint>

Most kínált valaki egy network adaptert a vincseszteres topikban. Én ajánlom azt a megoldást. Nézz be oda.

kijozu
Hello!
Ki ismeri az ARMAX EVO DVD-t?
Mert már rég megvan és régen a Vastag ps2-mel mûködött de most a slimbe csippelt nem tom milyen de vettem ma egy memkarit eredeti sony japán de ha ráakarok másolni egy mentést akkor mindent töröl a memkariról:S
és csak a ps2 menüjében tudom leformázni vagy valamelyik játékban!
kösz!

^^Arielle Forever^^

A HD7 mindenütt drágább volt eddig, egy nem felújított nem gányolt elérheti a 20 k-t is. Érzékenyebb, hamarabb tönkremegy, Sanyo gyártmány egyébként. Tudomásom szerint csak alaplapi átkonfigolással ültethetõ be a KHS400 helyébe. Azaz esélytelen a dolog mezei usernek.....Vegyél egy használt slim-et inkább.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

wesker24
megint elirtam KHS 400C
wesker24
Viszont megkérdeztem az egyik szaküzletet és elvileg a Ps2 FAT 5xxxx-es modelhez jó lenne még a Ps2 HD7-es lézer olvasófej is és azért ez az olvasó fej olcsóbb mint a KGS 400C!
wesker24
Ja az igaz és a legdrágább ps2-es olvasófej ahogy láttam a neten !

Szerintetek melyik éri meg jobban ?

1. Egy újabb olvasófej ? lásd KHS400C ami igencsak drága mostanság fõleg vastag Ps2-be és nem elég csak belerakni ha be is kell kalibrálni !

2. Esetleg egy Ps2 HDD network adapter ? Ugyis van egy plussz 40 gigás vinyóm ! Azért ezt könnyebb beszerelni mint egy olvasófejet!
Hello mindenki
Új tag vagyok most vettem egy ps2-õt és azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet billentyûzetet és egeret csatlakoztatni az fps-játékok miatt!
Ha valaki tud segíteni kérem írjon!
Válaszotok elõre is köszönöm
Tökmindegy milyen chip van benne, a fejcseréhez nem sok köze van! De viszont fejbõl többfajta van! Azt hiszem a KHS-400C majdnem minden vastag gépbe jó!

wesker24
Hello hogy lehet az megállapitani a ps2-rõl hogy milyen chip van benne anélkül hogy széjjel kéne bontani ? Mert találtam egy olvasófejet árban is egész jó de azt olvastam nem elég csak berakni hanem be is kell kalibrálni azt ! Viszont ehhez tudni kéne hogy milyen chip van benne !
Meg sok a "refurbished" meg a szétállított "felújított"....én is azért nem foglalkozom vele. 12-16 k egy db, és már megszívtam 2x is....

azért drágább mert már nehezebb szerezni vastaghoz fejet .legalábbis ezt mondják
wesker24
csak cd-ket elirtam !
wesker24
Hello nekem az a gondom hogy csaj cd-ket képes beolvasni dvd-ket már nem abszolut fel sem pörgeti ! A cd-ket viszi simán de a dvd-ket nem !

Gondolom olvasófej cserére szorul ! De mi a francért drágább a vastagabb Ps2 olvasófej cseréje mint az újabb slim ps2 olvasófejeké !

Néztem a neten vastag ps2 olvasófej csere 12e slim ps2 7e !

Mivel nekem vastag van hát elmehetnek a jó büdös fenébe !
Ok.

Még annyit, hogy van olyan program maivel át lehet konvertálni azokat a mentéseket(pl. mem) amiket a emulátor ment el rendes psx metésé amit ha rámásolok a kártyára mûködjön?

Ezeket a kódokat csak chipekkel lehet megkerülni, mert ha van chip a gépben nem keresi ezeket a kódokat (vagy a chip küldi ezeket a kódokat). Keresd meg turho-t õ szakszerûen el tudja magyarázni! A te chiped meg csak addig mûködik amíg be nem tölt a játék az elején, ha menet közben akarod újra beolvastatni a lemezt akkor már nem tudja, mert a chip nem mûködik és a gép tudja hogy nem eredeti a lemez!

lehet.

lehet a PS2-nél a setupban 16:9-et beállítani vagy natív 4:3 van csak benne?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Na epsxe szenvedtem egész nap, de feladtam.
Nagyon régen még 3-4 éve használtam a CVGS emulátort és azzal ment minden. Most is így van, de nem emlékszem hogyan kell beállítani a mentést. Valaki használta és tudja hogyan kell?

theone91
Egyemaszived te okos. Valamelyik fityma-warrior készített magának egy új reget lefogadom.

<#levele>(Mint a nevecskéje mellet...)

ajj miért nem tanulják már meg az emebrek h valami trükkös jelszót válasszanak maguknak... neked meg drága idegen köszönjük az értelmes hozzászólást. inkább állj fela gép elõtt és keressél még1 olyan hülyét mint te és közösüljetek...persze kizárólag gumival mivel elkerülendõ még1 ilyen hülye születése mint te... anyádéknak meg gratulálok...

ilyen mondatok után elgondolkozok, hogy mi a bajom 😄

*végigvittem a god of wart 😮 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....