PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
esr,sm?😄

ez igy kinai nékem😛

De irtam,van hdd gépben,meg memorol indul a gép,szal lemez nem kell már,de van pár játék,ami hdd-röl nem indul (van itt 40-50 eredeti játék,sok megy,pár nem vinyo témánál)

Próbáltad már az ESR.elf programot, teljesen ki lehet vele váltani SM-et. Annyi a macera vele, hogy az ISO fájlt patchelni kell és kiírni.

PoisonChihuahua
Sajnos a SwapMagic nem egy mechanikabarát megoldás....
Banyapapa
nem nem akkor.
ment gh2 lemezröl,és mikor notákat töltené be akkor,kattog,de mintha a gitár kapcsoloját kattogtatnam olyan a hang köbö.

Bár van vinyo benne szal sokminden onnan megy,de sok olyan van ami sajna nem megy hdd-röl.
anno pár honapig swap magic ment rajta, tálca eleje nincs is fennt (de mindig levan takarva,szétkaptam kétfelé most gépet,jobban nem akartam,de ventin van kicsi szürkület,többi helyen patyolat tisztaság van),és lehet ki-be huzogatás se esett jol neki.

igy inkább majd megcsinaltatom

Illetve, ha bekapcsoláskor meg resetkor kerepel, akkor meg végálláskapcsoló oxidáció, nagytisztítás ill. csere.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jaszy
Valószinü a fejköröm. El lehet kopva vagy elvan koszolódva, az orsómotor ugrik rajta.
Nem nagy gond, cserével vagy tisztítással orvololható.

Banyapapa
hali

régi nagy ps2m van,olvassa lemezeket (origiket,pl: gitar hero 2-t probaltam elöb),de néha brutálisan elkezd kattogni

lehet ezzel valamit kezdeni még?

thx
jaszy
hali!tudnátok adni egy linket ahova levan írva hogy mik jelentek meg?
theone91
Amúgy eredeti game-el tolod?

kijozu
de lekell!
nekem se mentette el a Bully-t és akkor láttam minden olya törölj le amin asszem Armaxos Kék kocka van és corrupt data a neve!
Nekem a Gta San Andreas HuN mentés után rakta be:S😄
most már jó!

^^Arielle Forever^^

de azokat letöröltem vagy nem kellett volna?

Seth
Memókártyán nincsenek ilyen corrupt data nevezetû kék kockák ??

PSN ID.: Beegabor

de nemrég vettem a ps2-t és akkor még mentett szépen.na mindegy haggyuk

Smithie
Azt tuti vették hozzá,én is ilyennel használom(aranyozott,media márktos😄) és valóban klasszisokkal jobb a kép,legalábbis 72-es LG Flatron-on...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tibi7
A dobozán az van h EURO-AV kábel. Azt olvastam h ez is jobb képet ad, vagy mi.
Seth
Biztos hogy nem. AKkor az elõzõ tulaj vette hozzá

Tibi7
Mikor vettem 5 éve a gépet, akkor 3 hetes volt, szóval használt. Sztem adták hozzá gyárilag.
Seth
Ez pedig rgb kábel, ezt a géphez kaptad gyárilag vagy úgy vetted vkitõl (mármint a gépet) ?

Tibi7
A másik vége, ami a tv-be megy, az sima scart.
Seth
Ez elvileg az lesz,mutasd a másik végét is, de ilyet nem szoktak gyári csomagolásba adni 😄

Tibi7
http://kepfeltolto.hu/i/?213606
Ez az én kábelem. Akkor ez nem RGB?
mindenképp érdemes, persze tévétõl is függ.

ismét ajánlom a komponens kábelt (már ha van ilyen bemenet a tévéden), még az RGB-nél is jobb, élesebb (vagy inkább recésebb <#idiota>), "színesebb" képet ad

mondjuk a sony kábel 5k körül van (PS3-hoz és PS2-höz is jó)

Tibi7
Ja. És kép vagy valami van róla h tudjam hogy is néz ki? Nehogy átverjenek.
Tibi7
OKés. Köszi. Megyek is a boltba<#bee1>
Seth
1500-ért már kapsz, megéri mindenképp

Tibi7
Értem. Köszi. És mennyibe kerül egy kábel? Ér annyit h érdemes legyen kicserélni? Szóval a változás magáért beszél?
Seth
Gyárilag nincs hozzá. Szebb, kontrasztosabb képet kapsz

Tibi7
Hali. Az lenne a kérdésem, h gyárilag RGB kábel van-e PS2-höz? Gondolom nem, mert mintha azt hallottam volna h érdemes kicserélni. Mégis mire jó?
jaszy
Meghalt, vagy nem kompatibilis a játékkal, ilyet is láttam, sajnos másik kártya kell hozzá.

eredeti

eredeti a kartya? az is lehet hogy megserult az adat rajta

nem mert a 8 megás kártyából még van 5 mega.nem tudom mi lehet.

ps2 játékok eladók email: [email protected]
Az nem lehet hogy nincs hely a memória kártyádon???

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

HElló.azt szeretném kérdezni hogy játszok az nfs pro street-el persze ps2-n és amikor el akarom menteni ezt irja ki: Save failed. An error occurred while saving game data to memory card (PS2) in memory card slot 1. Do you wish to continue the game without saving? lécci segítsetek mert nagyon imádom ezt a játékot. elõre is köszi.

theone91
A kettesre nem. Monnyuk legalább a Wii-t portolhatnák, ha nem is a HD-t...

akkor nem jön World at War
theone91
A nyár kedvence... 😄

Seth
Farkas Úr, az internet új arca ! ^^

theone91
^^
<#buck>

<#buck>

Seth
Most akkor PS2 lesz és PS2 only?? ^^

theone91
Szóismétlés rul3z... 😄

theone91
A Rebellion jön a PS2-re és az lesz az utolsó CoD a PS2-õn... Amúgy PS2-only lesz!

😞😊
Prince of Máté
Akkor nézd meg meg feliratosan DVD-n de a PS2-be tedd bele. Így olvasol és PS2-zöl is 😄

amugy most Call of Duty: World at war vagy a Rebbelion(vagy mi a brant) fog jönni PS2-re?
jó ötlet 😄
vedd elõ a füzeted ird le 100-szor PS2