PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia! Bekapcsolás után egy rövid animáció után feljön egy menü. Ebben ha a Browsert választom, innentõl nézve a lemez felismerése tart 1 percig. Ez alatt a No data, Reading disc... van a képernyõn, utána lehet indítani a játékot és aztán jön a PS2 logó.
1 perc az amíg maga a játék elér a fõmenüig, vagy amíg bevilan a ps2 logó?Ha ez utóbbi, akkor az nagyon sok, 10 másodperc alatt van bõven, de talán 5 s is elég neki
PSN ID.: Beegabor
Köszi.
Általában egy jó állapotú gépnél mennyi ideig tart amíg a lemezt felismeri?
Mértem az idõt stopperrel és meglepõ módon minden lemeznél szinte másodperc pontosan 1 perc körüli idõ jött ki.
Miután felismerte a lemezt már nincs gond, szépen betölti a játékot és a dvd-t is és szinte hangtalanul lejátsza.
Mivel tényleg ez az elsõ PS2 amit látok nem tudom, hogy ez normális-e ez az 1 perc körüli, de nekem soknak tûnik kicsit.
Általában egy jó állapotú gépnél mennyi ideig tart amíg a lemezt felismeri?
Mértem az idõt stopperrel és meglepõ módon minden lemeznél szinte másodperc pontosan 1 perc körüli idõ jött ki.
Miután felismerte a lemezt már nincs gond, szépen betölti a játékot és a dvd-t is és szinte hangtalanul lejátsza.
Mivel tényleg ez az elsõ PS2 amit látok nem tudom, hogy ez normális-e ez az 1 perc körüli, de nekem soknak tûnik kicsit.
"A lemezt berakás után az esetek többségében nem ismeri fel... "
Öreg a fej vagy koszos. Tisztítás vagy fejcsere.
A kábeles problémát meg gyakorlatilag megválaszoltad:
"a kábel cseréjével megoldódik, vagy valószínûbb hogy a gép csatlakozója hibás"
Öreg a fej vagy koszos. Tisztítás vagy fejcsere.
A kábeles problémát meg gyakorlatilag megválaszoltad:
"a kábel cseréjével megoldódik, vagy valószínûbb hogy a gép csatlakozója hibás"
Egy kis kiegészítés. Most próbáltam, ha tovább várok fél - 1 perc, akkor általában felismeri a lemezt és utána hajlandó betölteni. Ez normális igy? Mennyi idõ alatt szokták általában felismerni a PS2-esek a lemezeket?
Köszi!
Köszi!
Hello! Segítséget szeretnék kérni.
Nemrég vettem meg az elsõ PS2-et használtan (nem chippelt), amivel a következõ probléma van. A lemezt berakás után az esetek többségében nem ismeri fel és ilyenkor nem is lehet hallani hogy pörögne a lemez vagy mozogna a fej. Viszont amikor néhány ki-be lépegetés után hallom a fej és a lemez hangját akkor általában már betölti a játékokat. De van úgy hogy 10-szer is ki be kell lépegetni (O) és (X).
Miért lehet ez? Lehet tenni ellene valamit?
A másik gond, hogy kontakthibásnak tûnik a video kábel. Csak az egyik csatornán van hang és a kép is el-elmegy, ha valaki hozzáér a kábelhez. Mennyire gyakori ez? Elképzelhetõ, hogy a kábel cseréjével megoldódik, vagy valószínûbb hogy a gép csatlakozója hibás?
Köszi a segítséget.
Üdv
Teki
Nemrég vettem meg az elsõ PS2-et használtan (nem chippelt), amivel a következõ probléma van. A lemezt berakás után az esetek többségében nem ismeri fel és ilyenkor nem is lehet hallani hogy pörögne a lemez vagy mozogna a fej. Viszont amikor néhány ki-be lépegetés után hallom a fej és a lemez hangját akkor általában már betölti a játékokat. De van úgy hogy 10-szer is ki be kell lépegetni (O) és (X).
Miért lehet ez? Lehet tenni ellene valamit?
A másik gond, hogy kontakthibásnak tûnik a video kábel. Csak az egyik csatornán van hang és a kép is el-elmegy, ha valaki hozzáér a kábelhez. Mennyire gyakori ez? Elképzelhetõ, hogy a kábel cseréjével megoldódik, vagy valószínûbb hogy a gép csatlakozója hibás?
Köszi a segítséget.
Üdv
Teki
Olcsó Konzol Game Topik,jómagam is árulok egyet,sztem az reális ár érte.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Biztos láttad már a reklámot: MENNNNYIII???
Papesz
nekem ezzel olya parám volt hogy erõsítõrõl szolt a cucc csak azon nem 5.1ben hanem simán stereóban... pedig setupba belõttem a solby sorroundot :S
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Eladó egy kitûnõ állapotban lévõ karcmentes vékony fekete ps2,csippelt. Több mint 120 játékkal, 2 eredeti joystickkal és szintén 2 eredeti memóriakártyával. Irányár: 48000 Ft Érdeklõdni: [email protected]
értem.
próbáltad többször egymás után az AUX gombot megnyomni?
Nem úgy értem A házimozi kussol és PS a tv-n szól!
A Ps-optikaival van összekötve a mozival!
A Ps-optikaival van összekötve a mozival!
úgy érted hogy a TV szól az erõsítõbõl?
Egy LG HT762TZ házimozi mikor összekötõm átkapcsolom aux-ba de csak a tv szól!
milyen házimozi?
Azt szeretném kérdezni,hogy miért van ,hogy összekötõm a házimozit optikai kábelel a PS menüben átálitom optic on-ra de mégis a tv szól a cucc?
Egyébként a tv RGB-scart csodával van összekötve!
Egyébként a tv RGB-scart csodával van összekötve!
"azok közül amit adtak mellé egyikse jó?"
jó az, csak viccbõl írtam hogy kell a VGA adapter <#wilting>#wilting>
sok sikert
jó az, csak viccbõl írtam hogy kell a VGA adapter <#wilting>#wilting>
sok sikert
valami másmegoldás?
azok közül amit adtak mellé egyikse jó?mert csak nethez kéne hogy tudjak neten gamezni
össze tom kötni a ps2-met a samsung SyncMaster 940nw-vel????
Most nemrég jött ki a 90004-es széria,azt vegyetek.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Slimet vegyé azok nem olyan régiek és megbízhatóbbak is!!!
slim-et vegyetek
Sziasztok!
A koliban a haverokkal szeretnénk ps2-õt venni(használtan).
Láttam,hogy több verziót is kiadtak belõle(évjárat+slim vagy nagy verzió).
Melyiket érdemesebb venni?
A koliban a haverokkal szeretnénk ps2-õt venni(használtan).
Láttam,hogy több verziót is kiadtak belõle(évjárat+slim vagy nagy verzió).
Melyiket érdemesebb venni?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
"bár ígyis van 10-20 must have játék ps2re ami még mindig pirít... "
ez a lényeg! aki amúgy kihagyta azt a generációt, mindenképp érdemes a PS2 - akármilyen olcsó is a bogz, egy használható SKU (60GB premium) még mindig 2x annyi mint egy új 9x-es PS2...
ez a lényeg! aki amúgy kihagyta azt a generációt, mindenképp érdemes a PS2 - akármilyen olcsó is a bogz, egy használható SKU (60GB premium) még mindig 2x annyi mint egy új 9x-es PS2...
Nagyon félre olvastál. Igen 2011 töl a 360 as-ok is BR meghajtóval lesznek szerelve, hogy miért? Mert az a jövõ , és nem azért mert a Ps3-as ban az van.
(összeesküvés elméletet szerkesztettél😊 )
(összeesküvés elméletet szerkesztettél😊 )
olvastam hogy olyan lesz mint a ps3.de nem olyan hogy oda viszed és kicserélik hanem ezek lesznek az új fajták.de az nem biztos hogy csak olyan gamek lesznek meg szerintem ezt csak azért csinálják mert ez van a ps3-ban
"most akarnak blureyesíteni az x3660-at és ha azután csak blureyes-et adnak ki akkor mire mész vele?"
Hogy is van ez?
Hogy is van ez?
ááááá ( hirtelen felébredt a kómából ) még mindig nem hiszem el... érdekes 😄 úgyis itt az évvége igazadvan 😄
amúgy én már tuti nemvennék ps2õt 😞 vagy akkor ne nézzél videókat x360 játékokról... akkor nemlesz semmi baj... bár ígyis van 10-20 must have játék ps2re ami még mindig pirít...
amúgy én már tuti nemvennék ps2õt 😞 vagy akkor ne nézzél videókat x360 játékokról... akkor nemlesz semmi baj... bár ígyis van 10-20 must have játék ps2re ami még mindig pirít...
Igazából code breakerrel minden játékhoz van csalás, még ahhoz is amihez amúgy nem akartak a készítõk XD Tehát még ahhoz is van amihez amúgy nincs <#idiota>#idiota>
Ezt szerintem könyveljük el 2008 hozzászólásának.
Papesz
De mindegyik más stílust képvisel, lehetetlen eldönteni egy kívülállónak, hogy most éppen neked mi kell. A Cobra 11-en kívül mindegyik egy jó játék, de a maga kategóriájában
nem tok dönteni azért támazkodnék tapasztalatokra mert mindeggyik jónak tûnik de ha muszály kizárni akkor nem tom melyiket de lehet hogy a motorosat
simán megéri.(most akarnak blureyesíteni az x3660-at és ha azután csak blureyes-et adnak ki akkor mire mész vele?
én ugy tudom RGB-n (ezen
Megéri még PS2-t venni? Az xbox nem sokkal drágább mint a 9xxxx-es PS2-esek, és nem tudok dönteni.
www.sabian.com
Sziasztok!
Most vettem egy PS2 és azt szeretném kérdezni milyen kábellel lesz a legszebb képe a PS-nek?
Mnden féle csati van a tv-men kivéve komponens csatlakozót.
Azt halottam az s-video a legszebb, vagy valami RGB!
Légyszi segitsetek!!
Most vettem egy PS2 és azt szeretném kérdezni milyen kábellel lesz a legszebb képe a PS-nek?
Mnden féle csati van a tv-men kivéve komponens csatlakozót.
Azt halottam az s-video a legszebb, vagy valami RGB!
Légyszi segitsetek!!
úúúú (elájult)
Hát figyi, ha autós kell akkor a GT4 vs Cobra 11 közül a GT5, ha motoros kell akkor Tourist Trophy, ha ugrabugra akkor meg HP5. Összehasonlítani értelmetlen, más stílus, más élmény, neked kell eldönteni melyik kell
erre valaki???még ma kéne mert sürgõs
minden game-hez van csalás vagy csak amihez létezik?
szerintetek melyik jobb:GT4-5000FT
vagy Cobra 11-3000FT vagy Turyst Trophi (nem tom hogy kell írni)-5000FT vagy HP5-5000FT???(árban is meg élmény ,kezelhetõség,meg amúgy mennyi????)
vagy Cobra 11-3000FT vagy Turyst Trophi (nem tom hogy kell írni)-5000FT vagy HP5-5000FT???(árban is meg élmény ,kezelhetõség,meg amúgy mennyi????)
HI!Nem ,dehogy is!A mediamarkt-ban vettem csak már nincs rá szükségem!!
Tokkal,16mb-os mem kártyával!
Tokkal,16mb-os mem kártyával!