17159

WAREZ = azonnali BAN!

• krunyec
    vettem a teszkóban "teszkó" dvd rw-t,ha arra írok gamet,ronthatja a psem minőségét vagy a teljesítményét,egyszerűbben elbaszhatom a psem ilyen dvdkkel? : )
  • krunyec
    vettem a tescoban "Tesco" dvd rw-t,ha arra írok gamet,ronthatja a psem minőségét vagy a teljesítményét,egyszerűbben elbaszhatom a psem ilyen dvdkkel? : )
  • Vegetasan
    Kössz az infót a játékról! Elkerülöm!
  • csani8
    Hali azt szeretném megkérdezni hogy valaki játszik-e playstation2-n a volt-nevezetű játékkal vagy a karib tenger kalózai a világ végén nevű
    játékkal (gondolom mind2filmről hallottatok) Mert megakadtam a küldetésekben és nem tudom hogyan tovább ezért kérném a segítségeteket!
  • PoisonChihuahua
    A cég az un. "budget"-kategóriát célozta meg, szal ne várj sokat tőlük, vannak 100x jobb játékok PS2-re.

Illetve érdemes megnézni ezt.
  • DJS8
    kb. 35k
  • Vegetasan
    A 14623-as hozzászólásba Devilhandx azt írtad, hogy messze kerüljem a phoenix játékokat. Miért?? Gagyik, vagy mi?
  • Vegetasan
    Az én ps2-m túl van a 4. évén és az már mindent megjárt. Állandóan cipeltük haverokkal, rengeteget ment a gép, volt, hogy bekapcsolva felejtettem fél napig, már ejtettem is le. Kicsit szarakodott, de az a sok por miatt volt, de compressorral megfújtam és most tökéletes! Ja és nekem a 4éven keresztül mindíg volt benne lemez. Szóval le a kalappal a vastag ps2 konzol elött! Nincs is nála jobb a számomra!!!
  • Papesz
    5 és fél évesen adtam el a haveromnak a vastag gépemet egy évvel ezelőtt. Azóta is megy nála.
  • Prof William
    Kösz a gyors válaszokat. :)
  • Seth
    Hát az enyém az túl van a 3. évén, eddíg semmi gond nincs vele, isminek is hasonló,csak 1-2 hónappal fiatalabb, sógornak most már 6 éves vastag ps2-je sem rosszalkodik.
    A lemez ha benne marad az égvilágon semmi kárt nem fog okozni
  • PoisonChihuahua
    Ilyen gondoskodó használat mellett biztos sokáig kitart.
    A bennhagyott DVD-t meg nem te vagy az első aki megkérezi (nem tudom honnan veszik az ilyeneket) de semmi baja nem lesz tőle!
  • PoisonChihuahua
    Ember, a #14602-ben már leírtam egyszer, mit nem értesz rajta?
  • Prof William
    Mekkora az élettartama egy Ps2-nek? olyan 10 hónapja vette meg és azóta a széltől is óvom. Nem huzigálom szét ált. mindig össze van szerelve + amikor nem használom le van takarva hogy ne szálljon rá a por stb...

Emelvényen van jól tud szellőzni, nem terhelem túl, filmet azt nagyon ritkán nézek rajta stb...

Reméllem még sokáig jó lesz...

Más.. Ha benne hagyom a DVD-t játék után ( a FFXII-t nyomom már egy ideje és nem veszem ki a DVD-t mert úgyis azt folytatom mindig )az árt a PS2-nek?

Esetleg van még
  • csani8
    oké köszi de ha abba belemegyek akkor ott van olyan hogy: BenQ,LG,LITE-ON,NEC,Nu Tech,Ricoh,Samsung,Plextor ezek közül melyik fülbe mennyek bele?Mindedjiknél lehet cserélni és mire álítsam át???
  • Ol4h c164ny
    Üdv.!

Beáraznátok nekem ezt a konfigot?

Ps2 SCPH-79004 (4 hónapos, garis)
    FreeMCboot memóriakártyával
    1 sony + 1 thurstmaster joy
    Vertikális tartó
    Kompozit kábel, 2db joy hosszabbító
    1 eredeti Gran Tursimo 4

Köszönöm !
  • PoisonChihuahua
    Nincs, és a "Phoenix" játékokat a helyedben messze kerülném.
  • Vegetasan
    Sziasztok! A Sniper Assault-ba van több játékos mód?
  • PoisonChihuahua
    Fel tudod tenni, csupán egy filekezelő kell hozzá ami felrakja (Ulaunchelf).
  • PoisonChihuahua
    ITT
  • krunyec
    "- Free MCBoot: A PS2 főmenüjét módosítja, így könnyebben elérhetőek a memórikártyára tett programok.
    - Ulaunchelf: Komplett filekezelő, emellett PS2-re írt progikat (.elf, mint PC-n az .exe) is tud indítani."

ezeket leszedem felrakom pendrivére és úgy fel tom rakni szerintetek?
  • csani8
    csá nekem magyar nyelvű éshol a jobb alsó sarok nem értem ahogy elmagyaráztad de azért kösz:D
  • rigaman
    Igazatok volt az Ebay-en sok Network adaptert találtamez eddig juppí de sajnos én nem értek ehhez az ebayhoz:S Nem tom hogy van e benne chip meg azt honnan tom meg? ja és ezt hogy lehet szétszedni mert csavarhelyeket nem találtam még rajta:D (ki akarom takarítani a ventit a hátulján.
    Gondolom ezeket a homebrew programokat csak a memóriakártyáról lehet feltenni. Azér örülnék ha be tudnám üzemelni hogy mennyen (mikor mondták hogy van úgy gondoltam majd eladom)de megteszett és jó címeket találtam rá. :D
  • PoisonChihuahua
    Igaz, igaz na ezeket kifelejtettem, nekem nincs (bár régebben be akartam szerezni egyet-egyet) szal ezért nem jutott eszembe.
  • jaszy
    'Alapból a PS2 semmire sem használja az USB portokat ('
    No-no. Eye-toy, singstar. Mindkettő alapból usb-t használ.
  • PoisonChihuahua
    Alapból a PS2 semmire sem használja az USB portokat (USB 1.1-eseket használ). Néhány kormány működik vele ill. nagyon kevés játék (pl. GT4) támogatja a pendrive-ot (képek tárolásához) és bizonyos (Epson?) nyomtatókat (képekhez). Billentyűzetet, kontrollert, nem támogatja, egeret csak bizonyos játékokban (pl. Half-Life, stratégiai játékok, stb., de ezek száma is véges, kb. 10 db van). Ez a hivatalos.

A homebrew cuccok (médialejátszók, filekezelők) persze több dolgot is támogatnak (pendrive, USB-s HDD).

A PS2 hátulján az un. "Expansion Bay" valóban egy HDD bővítőnyílás. A SONY hivatalosan kiadott eyg 40GB-os HDD-t, de ez itt Mo.-on ultraritka kiegészítőnek számít. A hivatalos SONY HDD-hez járt egy rendszerfrissítő lemez amivel a PS2 böngészőjét (Browser) lehetett magasabb verziójúra frissíteni, ilyenkor a HDD-megjelenik a menüben és pl. mentéseket pakolhatunk rá. De ez mint mondtam ultraritka dolog, én is csak "papíron" ismerem élőben még sosem láttam.
    A frissítőlemez működik nem hivatalos HDD-vel is, de csak akkor ha a gép olyan modchippel van ellátva ami erre képes (ATAD Auto Patch).

Nemhivatalosan viszont olyan HDD-t pakolsz bele amilyet akarsz (megfelelő csatolásút persze). Kompatibilitási lista itt.

Annyit fontos még tudni, hogy a belső HDD-hez mindenképp kell egy un. Network Adapter. A fő célja ennek, hogy ezzel kap egy Ethernet portot a PS2 az internetes multihoz, de ez kell a HDD bővítőnyílás fizikai lezárásához is, enélkül nem fog működni a HDD. Sajna itthon ez is nagyon ritka és drága (kb. 15k) kiegészítő, szal szerencsésnek mondhatja magát az akinek van egy. Külföldről (E-Bay) több eséllyel szerzhetsz, olyan 8-10k körül.

Főbb progik amiket ajánlani tudok:

- Free MCBoot: A PS2 főmenüjét módosítja, így könnyebben elérhetőek a memórikártyára tett programok.
    - Ulaunchelf: Komplett filekezelő, emellett PS2-re írt progikat (.elf, mint PC-n az .exe) is tud indítani.
    - SMS Player: Divx és mp3 lejátszó.
    - HD Loader: Játékok futtatásához belső HDD-ről (nagy kompatibilitási ráta, gyorsabb játékbetöltés, fejhibás gépekhez is ajánlott).
    - USB advance: USB-s HDD-ről indíthatóak a játékok, de sajna a PS2 lassú 1.1-es USB portjainak és a kicsi kompatibilitási rátának inkább jópofa dolog ez mint használható. :(
    - Emulátorok, pl. NES, SNES, de ezek sem annyira használhatóak (lassúak vagy lefagynak).

Néhány hasznos link:
    SKS Apps
    SMS Player hivatalos oldal
  • Seth
    Az már újabb 15-20 k, de igaz, végülis úgy üzemképes lesz
  • lowdog
    ugyan! 5k-ért remek vétel, network adapter bele plusz egy HDD, FMCB és már mehet is a móka!
  • rigaman
    Sziasztok! Újra itt:D Ma csak megvettem a gépet megkértem háta 3ezerért ideadja és lőn ideadta:D Kipróbáltam már amennyire ki tom próbálni ez egy régifajta fat gép. Az USB itt mire való? meg amint látom megvan a helye a vinyónak vagyis mintha úgy olvastam volna hogy ebbe még mehet az is. Valami játékszerűséget esetleg egy zenét vagy filmet meg tok e nyitni?
  • rigaman
    Értelek benneteket. Köszönöm szépen a felvilágosítást, tanácsadást.
  • jaszy
    A slim gépbe tényleg olcsó a fej! De a fat ba valóban 12 körül mozog!
  • PoisonChihuahua
    A vastag PS2-be kb. 12k egy olvasófejcsere a vékonyba kb. 9k.
    3k-ért te nem PS2-be való olvasófejet láthattál.

A fej a régi PS2-k rákfenéje. Olvasóhibás PS2-t én úgy kerülném a helyedben mint a 3LED-es Xbox 360-at...
    Hidd el, ezt több éves tapsztalatból mondom.

• rigaman
    Úr isten hát milyen drága egy olvasófej. Én nem is tom sztem vaterán 3ezer mennyiért láttam multkorában.
  • Seth
    Ha tényleg az olvasófej a rossz,akkor kuka, elég gazdaságtalan azt cserélni
  • rigaman
    Sziasztok!! szereték tőletek segítséget kérni! Nagyon kezdő vagyok a konzolok világában sajnos:( A legutolsó konzolom SEGA 16Bit ezután megkaptam pc-m de most háhá:D figyejjetek kínálnak nekem egy a régifatja Fat PS2-t nagy valószínűséggel fat, de pontosan nem tom. 5000Ft-ért kínáják sajnos nem tom hogy mi van hozzá mi nincs de nagy valószínűséggel minden (remélem) azt mondják hogy a olvasó mehanika vagy azon a részen ment tönkre pontosan nem tom (ők se tudják:D) Ez javítható-e? láttam már olvasófejet akkor az gonolom igen. de ha más baja van az is? meg így is el lehet e indítani? hogy van e valami belő oprendszere vaggy hogy szokták ezt mondani? hát most elszőreeenyi... ja még hogy megéri e megvennem? köszi a válaszokat. További szép estét!!
  • PoisonChihuahua
    Egy árban van mindkettő.
  • Sergey06
    -R-es lemez tényleg kétszer drágább mint a +R?csak azért kérdem mert még soha nem vettem pluszosat
  • PoisonChihuahua
    Jobb alul van egy kis könyv ikon. Kattints rá. Ezután a felugró ablakban a fülek közül válaszd ki az íród márkáját. A "Change For:" legördülö menüjében válaszd a "Drive (For DVD+R Media)"-t, a "New Setting:" legördülő menüjében pedig a "DVD-ROM"-ot, majd nyomd meg a Change gombot.
  • csani8
    az imgburnben ezt hol lehet beállítani?
  • PoisonChihuahua
    DVD+R-re is írhatod, de írásnál át kell állítani a lemez Book-Type-ját DVD-ROM-ra különben nem fog működni, van amelyik íróprogi automatikusan átállítja, de van ami nem! Ez drive-függő is!