PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
de,a konnektor alakja,és a feszko egyezni fog?

jaszy
Anglia és Magyarország is Pal rendszerû, menni fog itthon rendesen.

Sziasztok! Egy kérdés. Ha Angliából veszek ps2-t az mûködik itt? Gondolok arra, hogy azt írják PAL rendszerû. Az itthoniak milyen rendszerûek?

Eladó kevesebb mint egy éve vásárolt, alig használt, hibátlanul mûködõ PS2 Slim eredeti csomagolásban összes eredeti tartozékával + egy 8 megás Sony kártyával és egy hosszabbító kábellel a controllerhez.
Ezen kívül van még hozzá néhány eredeti játék (pl Black, GT4, Fifa Street 2, Tourist Trophy, Fight Night Round 3)

Ár 30000 Ft
Ha érdekel írj privit.
(Budapest)

DJS8
Seth
Biztos hogy nem lesz ps2-re

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! Olvastam, hogy lesz parasite eve 3. PSP-n. Nem tudjátok, hogy esetleg kiadják majd ps2-re is??? És ha kiadják akkor mikor?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

hát nem vok ügyes annyira az ilyenekben
nekem az nfs eleje nem tetszett majd amikor a közepe táján tartasz a Karrier-ben jobbnál-jobb kocsik...<#buck>
és a 2009-et hol lehet kapni?és az új nfs jó?
én eggyikel se játszottam a 3 közül azért kérek tanácsot
nemtom akármien kakinak is mondják az nfs-t de sztem az jobb mint a wwe :S nekem nemjöttbe a 2008 annyira nem pörgõs verekedés mint ami nekem bejön... vagy ne hp5 öt vegyél hanem az elsõ kettõt 😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?:WWe Shackdown vs. RAW 2009,
vagy nfs undercover , hp5?(hp5 nem lényeges csak az elsõ kettõ közül)
Metal slug anthology 😄 legjobb játéktermes fíling

Tudtok nekem mondani olyan játékneveket amibe van 2 player opció és ilyen "super márió" feelingje van?😊)
jah valszeg én vettem szart :@

jaszy
Szebb és simább a kép! Annyit bõven megér.

Köszönöm...akkor veszek😊Ha mondjuk sz@r lesz,akkor sem buktam rajta sokat😊Bár a minõségére nagyon kíváncsi vagyok!
jaszy
Érdemes

Akkor most érdemes vagy nem RGB-t venni?😊
aza poén hogy nekem jobb a minõsége a képnke ha a sima gyári sony kábeleket dugdosom be a tévére mint ha az RGB-t :S lehet hogy csak szar RGB-t vettem 😮 😄

Pl itt is van RGB-pro kábel olcsón..
http://www.konzolvilag.hu/index.php?data=gamepage&data=3&data=44
Sziasztok!Ha vennék a PS2-höz RGB kábelt,az javítana valamit a kép minõségén a géphez eredetileg hozzáadott EuroScart-hoz képest?Bocsi ha hülye a kérdés 😊
ez már megoldódott..gari 😊
Másik gondom, van egy kormányom, egy kis gagyi thrustmaster és bedugom port 1 be, világit a kormányon a piros led, de a konzol fel sem ismeri... Küldjem vissza garival ugy ahogy van?
Most ezzel az új beállítással enyém is finom lett ;D De a felbontást tudom valahol kézzel változtatni? Mert a játékok csak a 4:3/16:9 között engednek váltani 😊 (NFS under)
Smithie
Haveromnak egy Thomson projectoros tv-je van,azon jól mutat a 2-es,mondjuk nem teljes felbontásban játszik rajta.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Kössz a Segitséget 😊

Nem, nem volt rossz választás, mivel a projector képátmérõjét tudod módositani, szal ha nagyon pixeles kisebbre veszed és kész😊 De majd meglátjuk..ha érdekel titeket csinálhatok róla képet hogy milyen lett 😊
Smithie
Elsõ konzolja,második biztos valami nextgen lesz!😉

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Seth
Egy projektorhoz elég rossz választás volt a ps2 szerintem 😊

OKs 😊

úgy kapcsold be a gépet, hogy ne legyen benne lemez (vagy csak nyisd ki a "fedõt"), így jön be ez a képernyõ induláskor:

Oda hogy jutok el? Elég láma vagyok a konzolokhoz..ez az elsõ ;D
valoszinuleg system configuration-ben át kell állítani a kimenetet -> component video out -> Y Cb/Pb Cr/Pr

Üdv uraim!

Új vagyok itt, és most vettem egy Ps2 slim konzol! Olyan kérdésem lenne, hogy van hozzá olyan kábelem, ami a képi jelet 3 komponesre bontja le (3 rca) 2 audi jelet bont még szét! Nah a gondom hogy ha bedugom a projectorba megfelelõ sorrendbe a kábeleket akkor nem jelenit meg képet! De ha a gyári sima Rca kábellel kötöm össze akkor minden tökéletes csak a képminõség gynegébb! Tudtok rá valami megoldást?
Nem chippelt hibátlanul mûködõ PS2 eladó,
+ 8 eredeti játék pl:Rogue Galaxy,Yakuza,Persona 3 .1Joy + egy 8mb memória kártya.
Ár:25000ft
érd: [email protected] vagy privátban.
jaszy
Ezt sajna nem tudom.......

PoisonChihuahua
Te Jaszy, az USB-rõl jut eszembe, az újabb PS2-kön még USB 1.1 van, vagy már 2.0?
jaszy
Úgy nem megy!

és ha egy sima usb-s egeret kötök rá az nem jó?
jaszy
Max shooter segítségével köthetõ egér a Ps2 re.

Royce
Sziasztok!
Ps2-hez létezik egér? Ha igen sok játék támogatja?

Eladó kevesebb mint egy éve vásárolt, alig használt, hibátlanul mûködõ PS2 Slim eredeti csomagolásban összes eredeti tartozékával + egy 8 megás Sony kártyával és egy hosszabbító kábellel a controllerhez.
Ezen kívül van még hozzá néhány eredeti játék (pl Black, GT4, Fifa Street 2, Tourist Trophy, Fight Night Round 3)

Irányár 30000
Ha érdekel írj privit.
(Budapest)

kipróbáltam de szerintem 12 éves taknyosoknak való mint pl neked
Smithie
Huje Kocsog!<#action>

Seth
aha

megjelent egy új játék nagyon király RKB2

vagy fõmotor?
öregszik? akkor az olvasófej csere?
vigyori14
Üdv.
nemtom lehet e itt ilyet kérdezni, de van egy elado ps2 aztirják uj-chipel, 2 joy al, mem karival, kb 100 játékkal, 30e ért.
sztetek ez megéri? vagy használtan nevegyek ilyen ps2 õt?

csak érdeklõdtem