PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
betoltam teljesen az olvasófejet, megpörgettem a lemezt, bekapcsoltam és láss csodát el indult
Üdv: Roli
Extra keveset használt maximum 25-30 Játékóra!!
4db Eredeti Gyári Játékkal!
1db Joystical!
1db Általam gyártott függõleges tartó(fa)
Gyári kábelek!!
Megfelelõen mûködik!
Sajnos dobozt és papirokat nem tudok adni hozzá én is ezek nélkül vásároltam!!
25.000FT
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
az olvasófej pedig megállt félúton, nem húzta vissza teljesen
Valaki segítsen!
Slim PS2-öm egyik pillanatról a másikra nem olvas be egy lemezt sem.
A gép memória chippel (Free MC Boot 1.7) és javában másolt játékokkal játszottam.
Ha valakinek van valami tippje az írjon!
Elõre is kösz!
XDXDXDXDXDXD
http://forevergeek.com/images/ff-ps2.jpg
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Láttam hogy a régebbi vastag PS2 típushoz volt gyári függõleges tartó,én most csináltam a PS Slim-emhez!
Olyan kérdésem lenne hogy így nem károsodik-e a gépem,vagy szabad-e így fügõlegesen használni?
PSN ID.: Beegabor
http://catalog.ebay.com/Sony-Network-Adaptor-for-PlayStation-2_W0QQ_fifptsZ1QQ_pcatidZ413QQ_pidZ70310780QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em271
enyibe kerül
ebay UK-n kb 2-3 fontba kerül, ebay USA kb ugyanennyi dollár, tehát párszáz forint.
azt se tudod mit csinálsz, inkább nézz utána jobban ennek a témának vagy hagyd a fenébe.
Miért van az, hogy a PS2 nem szereti a többmenetes DVD-t?SMS 2.9 playerrel játszom le a divx filmeket, de amelyik DVD-t folytattam egyszer, azon nem látja a késõbb felírt filmeket.Régi, nagyon elsõ szériás vastag gép.Asszem valami titanium sx vagy milyen chip van benne( fateromnál van a gép, nem tudom megnézni)
köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lehet, hogy rosszul írom de a fiam valami skubidu játékokat kért tõlem karácsonyra.Tudna valaki segíteni egy két címmel? Mert nekem gõzöm sincs mit szeretne.
Papesz
Ezt már érdemesebb megvenni?
A 8mb-os Sony-t valamiért nagyon kicsinyelem
KÖSZÖNÖM ELÕREI A SEGÍTSÉGETEKET!!!!<#szomoru1>#szomoru1>
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Nekem minden utángyártott cucc hamar megadta magát,és ez még drága is bár 128mb elég durvanagy
Megmerjem venni 5000FT-ért ezt a memória kártyát?
Jó lesz a PS2-be? Mert a kisebb testvérei nem így néznek ki<#szomoru1>#szomoru1>
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Routerem már van akkor csak a CD-t kell valahonnan és azzal belõni a netet?
Van valakinek egy ilyen Network acces diskje mert érdekelne akkor
Jah vagy honnan szerezhetek be egy ilyet?
Mit kell beszereznem hozzá?
Hogyan lehet ps2vel lejátszatni a másolt játékokat chippelés nélkül? Ha valaki tud valami okosságot írjon nekem priviben. Köszi!
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....