PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Mire jó az a "Ps2 bott disk utility"?
Ezek vannak benne:
01: HDLoader 0.8C
02: HDLoader 0.8A
03: HDLoader 0.7C Chinese version
04: HDLoader 0.7E
05: HDLoader_MDMAO_0.7E Reduction of speed version
06: HDLoader_UDMAO_0.7E High speed version
Elõre is köszi!
Mire jó az a "Ps2 bott disk utility"?
Ezek vannak benne:
01: HDLoader 0.8C
02: HDLoader 0.8A
03: HDLoader 0.7C Chinese version
04: HDLoader 0.7E
05: HDLoader_MDMAO_0.7E Reduction of speed version
06: HDLoader_UDMAO_0.7E High speed version
Elõre is köszi!
Sziasztok! Olyan után érdeklõdnék hogy a ps two-val (szal a vékonyal kiadású) Hogy lehet internetre csatlakozni ? kelle-e hozzá valami extra beállítás? (mert ugye hátúl már ott van a ethernet bemenet).Csak a sima ps2-nél volt hozzá szoftver meg mi egymás. És hogy neten még mennyire nyomják a ps2-es játékokat ?<#szomoru1>#szomoru1>
Modbo 760-ra gondoltam csak véletlenül elírtam!!😊
Sziasztok!! Érdeklõdni szeretnék, hogy mit gondoltok a MODBO7390-es modchiprõl? Megfelelõ minõségû? Illetve a módosított gépek átlagos használat meddig bírják? 35 ezer forintot megér egy új gép a fentiekben említett módosításokkal? Többek között az ezüst színû gépek hardveresen eltérnek valamiben? nem gáz ha az ember egy kis különlegesség miatt ebben a színkódban vásárolja?? Segítségeteket elõre is nagyon köszönöm!!
Az, hogy mire lehet rákötni az attól függ, hogy milyen bemenet van rajta...
PS2-re ilyen kábeleket lehet venni:
- kompozit
- S-Video
- RGB (SCART)
- komponens
A sorrend minõségi sorrend is egyben.
Lehet kapni un. VGA adaptereket, meg VGA box-okat, amivel rá lehet kötni LCD TV-re vagy monitorra (VGA csatoló), de az átalakítás miatt közel sem lesz olyan képe mint amilyet egy LCD paneltõl elvárnál (ezek itthon nehezen beszerezhetõek vagy direkt drágák, ha mégis érdekel ajánlom az e-bay-t).
Ha olyan monitorod van aminek van komponens bemenete (ritka), akkor azzal éred el a legjobb képminõséget. Ez igaz az LCD TV-kre is viszont azok mindegyikén (legalábbis a normálisabbakon) van komponens bemenet.
PS2-re ilyen kábeleket lehet venni:
- kompozit
- S-Video
- RGB (SCART)
- komponens
A sorrend minõségi sorrend is egyben.
Lehet kapni un. VGA adaptereket, meg VGA box-okat, amivel rá lehet kötni LCD TV-re vagy monitorra (VGA csatoló), de az átalakítás miatt közel sem lesz olyan képe mint amilyet egy LCD paneltõl elvárnál (ezek itthon nehezen beszerezhetõek vagy direkt drágák, ha mégis érdekel ajánlom az e-bay-t).
Ha olyan monitorod van aminek van komponens bemenete (ritka), akkor azzal éred el a legjobb képminõséget. Ez igaz az LCD TV-kre is viszont azok mindegyikén (legalábbis a normálisabbakon) van komponens bemenet.
Sziasztok!
Csak egy rövid kérdésem lenne: elvileg PS2-t rá lehet kötni LCD monitorra? És ha igen,milyen drótra van szükség ehhez? Köszi
Csak egy rövid kérdésem lenne: elvileg PS2-t rá lehet kötni LCD monitorra? És ha igen,milyen drótra van szükség ehhez? Köszi
http://www.teszvesz.hu/item499438767_play_station_2_slim_fekete_25_jatekora.html
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
mind a kettõt végigtoltam XD azért írtam hogy olyasmik mert gondolom olyan játékokra gondolt ami mászkálós.de ha tudsz olyasmit mint a gow vagy a pop akkor írd meg neki
shadow of the colosseus,ico, ezek még olyasmik
Lehet egeret és klaviatúrát is kötni a ps2 re.
MAX shooter nevû eszköz kell hozzá.
ILYEN:katt ide
Sima Ps2 csatlakozással, támogat szinte minden Ps2 játékot!
Egyébként némi gyakorlás után analaog joy al is könnyû az irányítás.
Pl én nem is tudom egérrel, nekem Ps2 joy al a könnyebb.
MAX shooter nevû eszköz kell hozzá.
ILYEN:katt ide
Sima Ps2 csatlakozással, támogat szinte minden Ps2 játékot!
Egyébként némi gyakorlás után analaog joy al is könnyû az irányítás.
Pl én nem is tudom egérrel, nekem Ps2 joy al a könnyebb.
Nem lehet egeret kötni rá, igaz van néhány játék (kb. 10-15 db) ami támogatja az USB-s egeret, de a PS2-õt nem egér+bill irányításra találták ki. Azért adták hozzá a kontrollert, hogy azt használd.... -.-
gow-hoz hasonló játékot tudnátok mondani?
unokatesóm él-hal az elsõ részért, fél év alatt sem unta meg.
karácsonyra meglepnénk egy cuccal.
ötlet? (pop részek kilõve)
unokatesóm él-hal az elsõ részért, fél év alatt sem unta meg.
karácsonyra meglepnénk egy cuccal.
ötlet? (pop részek kilõve)
Uraim!
Lövöldözõs játékoknál elég fura irányítani a dualshockkal..van valami okosság hogy az egeret rá lehetne kötni a konzolra? Van rajta USB, de gondolom nem olyan egyszerû hogy csak bedugom és kész...
Lövöldözõs játékoknál elég fura irányítani a dualshockkal..van valami okosság hogy az egeret rá lehetne kötni a konzolra? Van rajta USB, de gondolom nem olyan egyszerû hogy csak bedugom és kész...
azért pöttyet ritkább PAL-on...
ha már extrázunk akkor ott van még jópár extra ami ált csak NTSC-n elérhetõ, remek példa a god of war 2 full framebufferes "hi-res" módja
tearingel durván de nagyon jól néz ki!
ha már extrázunk akkor ott van még jópár extra ami ált csak NTSC-n elérhetõ, remek példa a god of war 2 full framebufferes "hi-res" módja
tearingel durván de nagyon jól néz ki!
a te elismerésedre vártam egész nap!
most hogy megvan, nem volt hiába való a napom, mehetek aludni!
csoki<#eljen>#eljen>
most hogy megvan, nem volt hiába való a napom, mehetek aludni!
csoki<#eljen>#eljen>
"plusz az NTSC mellett szól, hogy szokott lenni választható progresszív megjelenítés is"
A Progressive Scan nem NTSC függõ!
PAL-os játékokon is van 480p, pl.: Black, Prince of Persia, God of War, stb... <#eljen>#eljen>
A Progressive Scan nem NTSC függõ!
PAL-os játékokon is van 480p, pl.: Black, Prince of Persia, God of War, stb... <#eljen>#eljen>
van még egy kérdésem:
ha a slim ps2-esemen ESR-el backup gémet játszok, felengedhetem a netre minden gond nélkül, vagy kiszúrja a szerver hogy másolt a játék?
<#worship>#worship>
ha a slim ps2-esemen ESR-el backup gémet játszok, felengedhetem a netre minden gond nélkül, vagy kiszúrja a szerver hogy másolt a játék?
<#worship>#worship>
akkor most megbonyolitom egy kicsit:
chipmentes a PAL-os slim ps2-esem. ESR-el megy rajta az ntsc-s játék?
<#nemtudom>#nemtudom>
chipmentes a PAL-os slim ps2-esem. ESR-el megy rajta az ntsc-s játék?
<#nemtudom>#nemtudom>
Te kib@szott okos vagy hallod...Ez az észosztás 4-5 éve még dícséretet is érdemelt volna!<#taps>#taps>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
elsõ sor a #14164-ra ment bocs.
deigen mert az NTSC nem (csak) japán szabvány <#mf1>#mf1> hanem ott (is) használják.
amúgy annyi a lényeg hogy PÁLos gépen csak PÁLos játék megy, NTSC/J-sen meg csak NTSC/J-s, NTSC/U-son csak NTSC/U-s, viszont az ausztrál PÁLos megy az európai PÁLoson.
kivéve, ha csippelt.
eccerûez, kinemérti?
amúgy annyi a lényeg hogy PÁLos gépen csak PÁLos játék megy, NTSC/J-sen meg csak NTSC/J-s, NTSC/U-son csak NTSC/U-s, viszont az ausztrál PÁLos megy az európai PÁLoson.
kivéve, ha csippelt.
eccerûez, kinemérti?
😄D
Na akkor...
NTSCs gépen NTSCs játék megy, de ez lehet NTSC J, vagy U (usa/japán) ezek is külön külön vannak.
PALos (európai) gépen PAlos játékok mennek alapból.
Persze akkor mindegy, ha a gépben chip lapul, mert elindít úgy mindent. a TVd ha nem tudja az NTSCs szabványt leadni (ritka azért ez ma már), akkor fekete fehér képet kapsz a gyári (géphez alapból adott) kábellel.
De ha veszel hozzá egy RGB kábelt (PS2höz), akkor színes lesz a történet végül, s mindenki boldog.
😛
Na akkor...
NTSCs gépen NTSCs játék megy, de ez lehet NTSC J, vagy U (usa/japán) ezek is külön külön vannak.
PALos (európai) gépen PAlos játékok mennek alapból.
Persze akkor mindegy, ha a gépben chip lapul, mert elindít úgy mindent. a TVd ha nem tudja az NTSCs szabványt leadni (ritka azért ez ma már), akkor fekete fehér képet kapsz a gyári (géphez alapból adott) kábellel.
De ha veszel hozzá egy RGB kábelt (PS2höz), akkor színes lesz a történet végül, s mindenki boldog.
😛
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ez ám a részletes kifejtés. Le a kalappal😊
Valakinek van már ez az egybetápos kiskettese?
Nem chippelt gépet szétkaptál? Nem volt már rá gari?
Ne viccelj, ilyen tartó gyárilag is van a slimekhez.
Törölt felhasználó
Nem irtam hülyeséget a tvröl se a chipröl
Oké,akkor én is elmondom, még nem lett elégszer
Pal-os gépen csak Pal-os játék megy, Ntsc-s gépen meg csak Ntsc-s, persze borul mindez ha chippelt a gép
Még mondjuk el 50x ,mert kurva bonyolult <#idiota>#idiota>
Pal-os gépen csak Pal-os játék megy, Ntsc-s gépen meg csak Ntsc-s, persze borul mindez ha chippelt a gép
Még mondjuk el 50x ,mert kurva bonyolult <#idiota>#idiota>
PSN ID.: Beegabor
Pal os gépen csak Pal játék megy NTSC en csak NTSC s.
Kivéve ha chippelt.
Gépröl beszéltünk, nem TV röl!
Lehet hogy nem írt hülyeséget?
Kivéve ha chippelt.
Gépröl beszéltünk, nem TV röl!
Lehet hogy nem írt hülyeséget?
plusz az NTSC mellett szól, hogy szokott lenni választható progresszív megjelenítés is <#eljen>#eljen>
a lényeg (szerintem) a téma vontakozásában annyi, hogy PAL gépen csak PAL, NTSC gépen csak NTSC játék fut, kivéve, ha csippelt mert akkor mindegy.
a lényeg (szerintem) a téma vontakozásában annyi, hogy PAL gépen csak PAL, NTSC gépen csak NTSC játék fut, kivéve, ha csippelt mert akkor mindegy.
A PAL és NTSC analóg televíziós rendszerek.
A PAL felbontás: 768x576@50Hz-en, az NTSC pedig: 720x480@60Hz-en.
PAL terület Európa, Ausztrália, Ázsia, stb.
NTSC terület pedig Észak-Amerika, Japán, stb.
A legtöbb PAL játékban van PAL/NTSC váltó ahol kiválaszthatod, hogy melyik szabvánnyal jelenjen meg a kép.
NTSC játékok viszont nem tartalmaznak ilyen választást, azok csak NTSC-ben jelennek meg.
NTSC megjelenítéséhez valóban 60Hz fogadására képes TV kell, de nagymamám régi Orionja is tud ilyet szal ma már ez nem szempont.
A két szabvány nem keverhetõ, szal PAL gép csakis PAL játékot fog lejátszani és fordítva (kivéve persze ha csippelt, ilyenkor mindent lejátszik).
Személy szerint, ha lehet a játékokat NTSC-ben játszom mert ott nagyobb a képfrissítési frekvencia, viszont az is igaz, hogy a PAL nagyobb felbontásán részletesebb a kép. Ha egy játék felajánl ilyen választást, akkor dönts ízésed szerint.
A PAL felbontás: 768x576@50Hz-en, az NTSC pedig: 720x480@60Hz-en.
PAL terület Európa, Ausztrália, Ázsia, stb.
NTSC terület pedig Észak-Amerika, Japán, stb.
A legtöbb PAL játékban van PAL/NTSC váltó ahol kiválaszthatod, hogy melyik szabvánnyal jelenjen meg a kép.
NTSC játékok viszont nem tartalmaznak ilyen választást, azok csak NTSC-ben jelennek meg.
NTSC megjelenítéséhez valóban 60Hz fogadására képes TV kell, de nagymamám régi Orionja is tud ilyet szal ma már ez nem szempont.
A két szabvány nem keverhetõ, szal PAL gép csakis PAL játékot fog lejátszani és fordítva (kivéve persze ha csippelt, ilyenkor mindent lejátszik).
Személy szerint, ha lehet a játékokat NTSC-ben játszom mert ott nagyobb a képfrissítési frekvencia, viszont az is igaz, hogy a PAL nagyobb felbontásán részletesebb a kép. Ha egy játék felajánl ilyen választást, akkor dönts ízésed szerint.
Törölt felhasználó
Pal europai szabvány Amit itt veszel gépet csak azon megy csakis európai gépen!
Ntsc japán szabvány olyan tv kell hozzá ami támogatja a 60hz és ha europai géped van akkor ki kell csipelni vagy valami ilyesmi és csak akkor fut!
Ntsc japán szabvány olyan tv kell hozzá ami támogatja a 60hz és ha europai géped van akkor ki kell csipelni vagy valami ilyesmi és csak akkor fut!
Hali srácok
Olyan kérdésem lenne hogy mi a különbség a PAL és a NTSC között?
Mert látom néhány játénál fevan tüntetve vmelyik,csak nem tom mi jelent.
Olyan kérdésem lenne hogy mi a különbség a PAL és a NTSC között?
Mert látom néhány játénál fevan tüntetve vmelyik,csak nem tom mi jelent.
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Törölt felhasználó
Vegyél eredeti sony memorikarit vagy maxot és mentés közbe ne kapcsold ki a cuccot enyi!
Törölt felhasználó
KÖSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ MINDENKINEk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Ma voltunk az oszályal pesten és levetem a polcrol egy bornout 3 takedownot és mondtam proba szerencse rávolt irva hogy neten játszható gama belelapoztam a kézikönyvbe leirták hogy van rajta ilyen fájl felmentem a játékra és tényleg vaN!!!!!!!!!
Beálítottam mindent autora be a routert és jó a kapcsolt!!!!!!!4
ÉS CSAK 3000 FT VOLT a media marktban a westendben !!!!
Ma voltunk az oszályal pesten és levetem a polcrol egy bornout 3 takedownot és mondtam proba szerencse rávolt irva hogy neten játszható gama belelapoztam a kézikönyvbe leirták hogy van rajta ilyen fájl felmentem a játékra és tényleg vaN!!!!!!!!!
Beálítottam mindent autora be a routert és jó a kapcsolt!!!!!!!4
ÉS CSAK 3000 FT VOLT a media marktban a westendben !!!!
De kiír vmt ha menteni akarsz? A memókártyán keletkeztek ilyen Corrupt Data fájlok ?
PSN ID.: Beegabor
de hát mindd-nél?
hello
valaki nem tudjahogy ha nem menti el rendesen a játékot meg mindig újra kell kezdeni a jatekokat akkor mi a tehendõ mit csináljak hogy rendesen elmentse?
valaki nem tudjahogy ha nem menti el rendesen a játékot meg mindig újra kell kezdeni a jatekokat akkor mi a tehendõ mit csináljak hogy rendesen elmentse?
Sziasztok!
Egy nagyonláma kélrdés. Vettem a gyerekeknek egy ps2-t.Hogyan lehet állítani azt, hogy milyen nézetben legyek.Gondolok én itt arra, hogy nem úgy akarnak játszani, hogy látszik az ember hanem nem is tudom hogy mondjam fejnézetbõl. Remélem megértitek.
Egy nagyonláma kélrdés. Vettem a gyerekeknek egy ps2-t.Hogyan lehet állítani azt, hogy milyen nézetben legyek.Gondolok én itt arra, hogy nem úgy akarnak játszani, hogy látszik az ember hanem nem is tudom hogy mondjam fejnézetbõl. Remélem megértitek.
hali
tudnavki segiteni hogy tudnám tft monitorra rákötni a ps2-met ?
monitoron van dvi/analog
ps2-mhöz scart/rca(2hang+s-video)
privibe ha lehet, elöre is kösz
tudnavki segiteni hogy tudnám tft monitorra rákötni a ps2-met ?
monitoron van dvi/analog
ps2-mhöz scart/rca(2hang+s-video)
privibe ha lehet, elöre is kösz
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Eladó egy kitûnõ állapotban lévõ karcmentes slim fekete ps2 okosítva. Több mint 120 játékkal, 2 eredeti (doboza és papírjai megvannak). Irányár: 43000 Ft
Érdeklõdni: [email protected]
Érdeklõdni: [email protected]