PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs hogy megint én de mivan ha nemválalják a szevíszt/garit?tehetnek ilyet?(1 éven belül van még)
a god of war-ok nem rpg-k, de nagyon jok, azt jatszom most. A final fantasy X/XII meg a persona 4 van meg, de nem jatszottam meg veluk, habar a final fantasy X-et az egyik legjobb ps2-es jateknak mondjak, a crisis core psp-re nekem nagyon bejott es a dissidiat is varom, de a XIIesrol es a persona 4-rol nem sokat tudok, ezert kertem a velemenyeteket, hatha ti is tudtok par szerepjatekot.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
sziasztok valaki le tudná irni részletesen hogy tudok a ps2-mre mentést rakni?
Cool story, bro.
mondjatok nekem legyszi 5 rpg-t aminek nagyon jo a tortenete es a jatekelmenye. kosz.
Szerintem õ arra gondolt és én is ezen a véleményen vagyok, hogy teljesen mindegy, milyen lemezzel (+,-) eteted a gépet, az írott játékok ugyanúgy terhelik a fejet.
A + és - os lemezek csak az elõre rajtuk tárolt információkban különböznek. Két szabvány, ennyi.
A + és - os lemezek csak az elõre rajtuk tárolt információkban különböznek. Két szabvány, ennyi.
Én ezt szûrtem le kb 5 fórum alapján. De kérlek cáfolj meg!
A PS2 a minuszos lemezeket (abból is a jobbakat) szereti. Ha ki sincs csippelve és a plusszos dvd filmjeidet eteted vele, ugyan úgy kinyiffan, mintha írott játékokat tolnál.
<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
sziasztok!
segitségeteket szeretném kérni kb 2 éve van meg a ps2 öm soha nem volt csippelve mert nem akartam szoival havermnak is van és vett magána egy chipp kártyát énis kiprobiztam a gépemen 1 játékot ki is jáccottam majd most meg ha bekapcsolom nem visz semmit még eredetit sem. hallott már valaki ien problémárol? biztos hogy a kártyátol van (a ps2öm slim) ez visszalehet valahogy hozni az életbe vagy mennyilért csinálják meg vagy hol?
segitségeteket szeretném kérni kb 2 éve van meg a ps2 öm soha nem volt csippelve mert nem akartam szoival havermnak is van és vett magána egy chipp kártyát énis kiprobiztam a gépemen 1 játékot ki is jáccottam majd most meg ha bekapcsolom nem visz semmit még eredetit sem. hallott már valaki ien problémárol? biztos hogy a kártyátol van (a ps2öm slim) ez visszalehet valahogy hozni az életbe vagy mennyilért csinálják meg vagy hol?
hello mindenki!
hogyan tudnám úgy összekötni a ps2-met internettel, hogy a gépen is megmaradjon a net?
van valami olcsóbb megoldás?
( ha már volt ien kérdés, bocsi, nem olvastam vissza, jelenleg nincs idõm!)
hogyan tudnám úgy összekötni a ps2-met internettel, hogy a gépen is megmaradjon a net?
van valami olcsóbb megoldás?
( ha már volt ien kérdés, bocsi, nem olvastam vissza, jelenleg nincs idõm!)
köszönöm
ok.bocs
"szervízért kell fizetni?"
Szerinted a garancia micsoda? De most komolyan?
"kb mikkorra mehetek érte?vagy netán kicserélik?"
Ezt talán tõlük kérdezd... <#falbav>#falbav>
Szerinted a garancia micsoda? De most komolyan?
"kb mikkorra mehetek érte?vagy netán kicserélik?"
Ezt talán tõlük kérdezd... <#falbav>#falbav>
köszönöm a választ.és a szervízért kell fizetni?és kb mikkorra mehetek érte?vagy netán kicserélik?
Alapbeállítás:
D Pad: Change weapon.
Left Analog: Move character.
Right Analog: Turn and aim.
Triangle: Equip your best weapon.
Circle: Take a painkiller.
X: Zoom in with scoped weapon.
Square: Reload weapon.
L1: Shoot-Dodge.
L2: Activate Bullet Time.
R1: Shoot/use weapon.
R2: Jump and roll.
L3: Crouch.
Select: Go to the main menu.
Start: Pause the game.
D Pad: Change weapon.
Left Analog: Move character.
Right Analog: Turn and aim.
Triangle: Equip your best weapon.
Circle: Take a painkiller.
X: Zoom in with scoped weapon.
Square: Reload weapon.
L1: Shoot-Dodge.
L2: Activate Bullet Time.
R1: Shoot/use weapon.
R2: Jump and roll.
L3: Crouch.
Select: Go to the main menu.
Start: Pause the game.
Igen, ez a garanciapapír. Nekem is ilyen van ill. minden SONY terméknek.
Ha érvényes a garancia (ergo nem chippeltetted meg) akkor a jótállási idõn belül garanciálisan javítják a géped. Amikor én vittem gariba, akkor elküldtek a "központi" SONY szervízbe (arra hivatkozva, hogy PS-ekkel csak ott foglalkoznak), szal lehet neked is ezt mondják majd.
Ha érvényes a garancia (ergo nem chippeltetted meg) akkor a jótállási idõn belül garanciálisan javítják a géped. Amikor én vittem gariba, akkor elküldtek a "központi" SONY szervízbe (arra hivatkozva, hogy PS-ekkel csak ott foglalkoznak), szal lehet neked is ezt mondják majd.
Üdv! Valaki megtudná mondani hogy a max payne-nek mi a gombkiosztása?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
kérnék segítséget ha lehet.még mindig van az a problémám hogy az elejétõl kezdve kattog a fej de nagyon durván.és elõvettem a blokkot és arra kapcsoltak 1 papírt de ez lehet hogy nem a garancia/jótállás.és megnéztem a sony honlapján a dolgokat csak én nem értek ehez.és ha nem baj akkor belinkelném azt amit találtam és amit hozzákapcsoltak.
sony
kép 1
kép 2
kép 3
a segítséget elõre is köszönöm!
sony
kép 1
kép 2
kép 3
a segítséget elõre is köszönöm!
de az legalább tuti kínai, itthon meg mindent eredetibe árulnak....próbáltam, jó...errõl ennyit
más: nem rég vettem egy ps2 slim et. kaptam hozzá 1 killzone-t. azt szeretném megkérdezni, hogy látom rajta hogy ''with net play'' ..... hogyan lehet neten online játszani vele?...köszönöm elõre is
más: nem rég vettem egy ps2 slim et. kaptam hozzá 1 killzone-t. azt szeretném megkérdezni, hogy látom rajta hogy ''with net play'' ..... hogyan lehet neten online játszani vele?...köszönöm elõre is
Megoldottam😊
Mesterek!
Olyan fura problémám van , hogy SMS player minden dvd-t illegálisnak tekint. Pendriveról futnak a filmek meg a zenék, de a dvd-nek azt irja hogy Illegal disk press X.
Sima hagyományos DVD-be irtam úgy is, és ha UDF módba irtam akkor úgy is..
mi a probléma? Nem tudja esetleg valaki?
Olyan fura problémám van , hogy SMS player minden dvd-t illegálisnak tekint. Pendriveról futnak a filmek meg a zenék, de a dvd-nek azt irja hogy Illegal disk press X.
Sima hagyományos DVD-be irtam úgy is, és ha UDF módba irtam akkor úgy is..
mi a probléma? Nem tudja esetleg valaki?
Hiányzik a gépecském. <#shakehead>#shakehead> Legfõképpen a Burnout 3, mert azzal játszottam a legtöbbet. <#smile>#smile>
kinek kell?
a Warez itt mire vonatkozik ? csak mer csippel kapcsolatba lenne egy kérdésem az szabad? vagy az se?
www.dealextreme.com ---itt nézzetek szét
A PS3-hoz való komponens kábel is jó. (Ugyanolyan az AV portja mint a PS2-nek.)
Konzol Stúdió
Hirtelen csak ezt találtam, de kis utánajárással olcsóbban is találhatsz.
Hazai konzol üzletek
Konzol Stúdió
Hirtelen csak ezt találtam, de kis utánajárással olcsóbban is találhatsz.
Hazai konzol üzletek
koszi, a tv-n van komponens bemenetel, mar csak egy hely kene ahonnan lehetne venni 1 kabelt, vagy a ps3 kabele nem jo?
Komponens-sel érhetõ el a legszebb kép, tekintve, hogy ez a legjobb kábel amit hozzá lehet kötni a PS2-höz. Természetesen a TV-nek rendelkeznie kell ilyen bemenettel.
Néhány játék támogatja az un. progressive scan-t is (amit csak a komponens támogat), ezzel látványosan javul a képminõség.
A progressive scan-rõl bõvebben itt.
Néhány játék támogatja az un. progressive scan-t is (amit csak a komponens támogat), ezzel látványosan javul a képminõség.
A progressive scan-rõl bõvebben itt.