PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
"egy ps2-t ami alapjáraton a slim... lehet frissíteni valahogy"

Sokadik mi?<#wow1><#nevetes1><#nevetes1>

PoisonChihuahua
A PS2-t nem lehet frissíteni. Ha netre kötöd akkor elméletileg csak a Central Station-t lehet elérni (regisztráció céljából), de nem tudom, hogy az megy-e még.

A játékok kivétele teljesen mindegy, szerintem csak arra ügyelj, hogy játék közben, ne nyisd fel a fedelet. Elõbb kapcsold ki a gépet, aztán vedd ki a lemezt.

Sajnos a 8 MB-os memkariból is van hamis. 😞 Én ajánlom az eredetit, bár nem tudom a hamisnak milyen "hátrányai" vannak, de én biztosabban érzem a 100%-ra végigjátszott mentéseimet egy eredeti kártyán... 😊
Mivel a PS2-es memkari alapszíne fekete, így azt hamisítják nagyobb számban, szal ha teheted akkor vegyél színes (kék, piros) memkarit, az nagyobb eséllyel lesz eredeti, nekem is olyan van (egy kék + piros duplapakkban vettem).

(A frissítésrõl még annyit, hogy hivatalosan kiadtak 2 db frissítõlemezt, az egyik a SONY PS2 DVD távirányítóhoz járt, ez a DVD Playert frissítette néhány új funkcióval. A másik frissítõlemez pedig a SONY HDD kit-hez járt, ami a PS2 browser-ét frissítette, így a HDD csatlakoztatása után a HDD közvetlenül elérhetõvé válik a menübõl. Mindkét frissítést a PS2 a memóriakártyán tárolja. A leírtak csak a vastag PS2-re vonatkoznak, ezért is írtam megjegyzéséként.)
tarti19
sziasztok😛
Tegnap nap sokadszorra szereztem egy ps2-t ami alapjáraton a slim... lehet frissíteni valahogy, ha ráhúzom a netet vagy ez inkább hanyagoljam?
továbbá, a játékokat hogyan érdemes kivenni a gépbõl,mert elfelejtettem s ez sajnos nem olyan minta ps3😊
Esetleg keresek egy olyan személyt aki keni vágja a ps2 slim körül mindent, amire érdemes odafigyelni...
Köszi szépen a segítséget elõre is😛
Annyi, hogy Sony 8megás memkarinál is van "hamis", mint a a PSP esetében?

Network Adaptor.

Ha esetleg a neten keresnéd.

Papesz

Seth
Jó game, szerezd meg, játszad, de este, fülhallgatóval, úgy az igazi X

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
#14846 fatal frame 3? valaki?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

sambauer
Big Mutha Truckers 😄

Turn Me On Dead Man

az lenne a kérdésem hogy van-e ps2-re olyasmi game mint a MS Fligt Simulator (tehet nem az hogy nagyon lövöldözõs...)
és valami kamionos (pl :pc-re a 18 Weehls meg ilyenek) ha tudtok akkor a nevét leírjátok meg hogy kapható-e
sambauer
Silent Hill 1 remake ? Na erre majd rákeresek, ajánlom hogy ne kacsa legyen 😄

Ami viszont fontos: Rettentõen segítõkész Poison Chihuahua nevû fórumtárs ajánlott nekem egy Network Adapter nevû kütyüt. Ha valakinek lenne eladó példánya, dobhatna egy privit.

Turn Me On Dead Man

sambauer
A GTA 3 és VC egyértelmûen szebb a PS2 és PC(mod nélküli) változatoknál, Xboxon. Ez tény. Alapból magasabb felbontású textúrákat kapott a verzió illetve GTA 4 szintû tükrözõdésekkel is büszkélkedhet. (nomeg a karakterek ujja nem volt egybefolyba) Az már mástészta hogy szó szerint játszhatatlanok Xbox 360-on. Kétszer megszereztem a Double Packet hogy felújított grafikával is végig toljam õket de az emulációt olyan szinten elcseszték abban a gépben hogy olyan frame rate mellett egyszerûen nem voltam hajlandó foglalkozni vele. Mafia meg el se indult... Aztán végülis ezért döntöttem újra egy PS2 mellett hogy az ilyen régi klasszikusokat normális és stabil környezetben vigyem végig (Mafiat a mai napig nem toltam végig, GTA-knal meg a 100% maradt ki) Viszont a lent említett dolgok itt se kecsegtetnek sok reményt.

Turn Me On Dead Man

theone91
A japánoktól, meg az EA-tõl biztosan... 😄

Azért jönnek ki még rá új és jó játékok. Idén jelent meg a Tomb Raider Underworld, Persona 4 és lesz két PS2 (és WII) exkluzív cím is: az új Indiana Jones gamma és a Silent Hill 1 remake.
jaszy
Olcsó játékok Itt

LeventeV
a Fatal Frame 3at jatszotta valaki kozuletek? jo ijesztos meg minden 😉

PoisonChihuahua
Ha neked a legújabb játékok kellenek, akkor vegyél PS3-at vagy X360-at, az a "mostani" generáció.
De szeretném megint hangsúlyozni, attól, hogy a PS2 már kifutott konzolnak számít, az nem azt jelenti, hogy nincsenek fantasztikus játékok rá. Ha grafikabuzi vagy, még akkor sem kell aggódnod, hisz nézd meg az említett Gran Turismo-t vagy God of War-t.
Az, hogy a PS2 már nem veszi fel a versenyt a jelen generációval, az nem azt jelenti, hogy a játékai is "régi szarok".
Seth
Az semmit nem jelent,a most kijövõ játékok már nem igazán minõségiek rá, tényleg csak a múlt nagyjai miatt érdemes ezt az "õskövületet" választani XD

igen újakra gondoltam, de a PS3 már jóval drágább gondolom😞
DJS8
2011-ig kap hivatalosan támogatást <#vigyor3>

PoisonChihuahua
PS2-t nem a mostani játékok miatt érdemes venni, hanem azokért amik klasszikussá tették. God of War-ok, Gran Turismo-k, stb., had ne soroljam fel. 😊 A PS2 még asszem 2010-ig kap hivatalosan támogatást, de "jó" játékok (értsd: nagy címek) már nem fognak rá megjelenni.
Az ára most kb. 25-30k és a kérdésedre a válasz, igen érdemes venni, de ha a legújabb játékokra izgulsz, akkor bizony csalódi fogsz.
Hali! Playstation 2 gondolkodok, hogy veszek egyet, de nem tudom az árakat milyen árba van és megéri még venni? Vannak rá még jó játékok a boltokba úgy értem 2009 verziok is.
DJS8
Midnight Club 3: DUB Edition Remix

LeventeV
mondjatok mar valami jo illegalis autoversenyzos jatekot ps2re de olyat ami pcre nem jelent meg (tehat az nfs szeria az megjelent pcre is es azon jatszottam)

De tortenetileg azert a MAFIA sokkal elvezetesebb. 😊
A verre mar nem emlekszem hogy van-e vagy nincs konzolon. De teny, maga az atirat, es az atirat modja undorito. Ezt a grafikat siman el kell hogy vigye az XBOX de meg a PS2 is. Peldanak okaert ott a GTA Vice City, mely nemcsak hogy siman megy XBOXon de ha nem tevedek a legszebb verzio az XBOXos. PL alapbol 3D-sek a felnik, ami PCn csak moddolva lesz olyan. Hasznalja az elsimitast is. Nekem szebbnek tunt a PCs verzional is.
sambauer
hááát öö ez elég szarul hangzik, frame rate gondok is vannak rendesen, vagy legalább azt megoldották hogy normálisan fusson ? jah meg vmi videóban azt is láttam hogy a vért is kiszedték, ergo ha valakibe belelõsz effekt nélkül elesik :S

Turn Me On Dead Man

LeventeV
nem tudnad nekem is elkuldeni a leirast? engem is erdekelne

mi a dobozképe?
Na akkor a MAFIA:

Nem kicsit, rettenetesen le lett butitva. En anno 2x vegignyomtam PCn, (masodszor mar magyaritassal), majd aztan mikor meglett az XBOXom, azon is vagy 2x. Imadom a konzolt, es a MAFIAt, de a konzolos port azt kell mondjam rettenetesen szar a PCshez kepest. Az hogy nincs belso nezet a kocsibol hagyjan (lokharitos van), de maga a terulet nagyon nagy butitason esett at. Tudni kell hogy anno a PCs verzio is szenvedett egy jobb gepen is, nem egyszeruen akadt, hanem ha siman is ment, neha fel masodpercre egyszeruen megriccent es akarmit csinaltal vele, akarmennyire is butitottad a grafikat, akkor sem lehetett tole megszabadulni. Mivel mar PCn is optimalizalatlan volt a jatek, el lehet kepzelni hogy konzolon mit ossze nem szoptak vele hogy valahogy fusson. Ezt a leheto legegyszerubben ertek el. Kiszedtem majdnem mindent a teruletrol, ami lassitott. Eleg csak elautokazni a PCs verzioban arra a helyre ahol a villamos forduloja van, nos ott van egy varoterem, meg a kornyezet is eleg szep, erre az XBOXos verzioban siman csak megvan a sin korbe, aztan kesz. Van ahol meg a korlatot is (!) kiszedtek (ami arra volt hivatott hogy ne hagyd el nagyon a terepet), es ugy latszik mehetnel arra, de persze egy szep lathatatlan falnak fogsz csapodni. Ezt egyepkent eleg sok helyen eljatszottak a palyan. A sztori fo szala ugyan megegyezik, viszont van egy autoszerelo muhely, ahova a tortenet soran tobszor is el kell majd menni, es a PCs verzioban (egyfajta mellekkuldeteskent), neha a fo sztori mellett is el lehet menni, egy-ket plusz missziot megcsinalva, mindig valami extra jargannyal jutalmazza a gep. Namost ezzel sem nagyon talalkoztam XBOXon. Lehet hogy lesz 1-2 ilyen kuldetes, de korantsem annyi mint amennyi PCn volt. Es ha ez nem lett volna eleg, maga a teljes bejarhato terulet is nyirbalason esett at. Eleg nagy teruleteket egyszeruen kiszedtek a konzolos verziobol. Le van zarva pl egy keritessel az ut vege, holott PCn meg vigan autokazhatsz tovabb. Erdemes csak probakeppen feltenni a PCs verziot is, es osszehasonlitani a ket verziot. Van a PCs verzioban egy hegy, bele van vesve egy nagy macska-fej, ahova kis trukkel be lehet jutni, namost hagy ne mondjam, konzolon komplett ki van szedve az egesz resz. Ja, amikor atmesz a hidakon, tolt a gep mint anno a GTA Vice City-nel, PCn termeszetesen nincs ilyen. PCn meg a jatekot ha vegignyomtad megjelenik a menuben egy nemtomminekhivjak mod, ahol meg tovabbi kuldiket lehet megcsinalni (eleg elvezetesek!), es van egy haz+garazs, ahol a megszerzett+lopott autoidat tarolhatod. Na ez is ugy ahogy van, kinyomtak az XBOXos verziobol, nincs benne.

Mint lathato nekem amugy kedvenc jatekom de sajnos nagyon tree lett a konzolos verzio. Mindamellett ha ma ujfennt nekiugranak, akkor is az XBOXos mellett dontenek, mert PCn mar evek ota nem jatszom. Bar a PS2-es verziot nem lattam sztem nincs kulombseg. Szar mindketto...de jatszhato es izgalmas a tortenet. 😊

PoisonChihuahua
Én nem próbáltam, de anno sok jót hallottam róla. Persze PC-hez képest kissé le lett butítva, de ha jól tudom, ez csak a grafikát érinti, játékmenet szempontjából ugyanaz. Egyébként nézegettem képeket és a graf. nem annyira vészes.
PoisonChihuahua
Privi ment!
sambauer
Nah illetve még annyi hogy a Mafia-t tolta már valaki ezen a gépen ? Nagyon lelett butítva vagy még élvezhetõ ?

Turn Me On Dead Man

sambauer
Üdv. Lenne néhány kérdésem, idegesítõ problémák elkerülése végett. Kb. egy hete szereztem egy szürke slim PS2-t. Aranyos, tetszik, szimpi és Xbox 360 mellett alapjáraton még csöndes is. DE amint vmi komolyabb játék kerül bele mintha kínoznák úgy olvassa a lemezt (nem mellesleg észreveszek néha textúra villogást meg hasonlókat.) Azt hallotam hogy külsõ wincestert kábellel hozzá lehet valahogyan csatlakoztatni és akkor telepítéssel olvasó fejet kímélve tolhatom a játékokat. Felvilágosítana valaki engem ennek a mûködésérõl pontosabban ? Mi kell hozzá, mennyire bonyolult stb. Elõre is köszönöm.

Turn Me On Dead Man

PoisonChihuahua
A PS3-as FC-nek a "butított változata", gyengébb grafikával és közepes fizikával. Én kipróbáltam, játszottam vele egy ideig, de engem nem kötött le annyira. Ha szereted az autós, Ferrari-s cuccokat akkor tegyél vele egy próbát, de ne várj tõle túl sokat. Nem egy Gran Turismo, de igazából különösebb gondom nincs vele. Tipikus "közepes" autós játék.
a ferrari chalenge az milye?(valaki aki jáccott vele attól kérnék tapasztalatot)
LeventeV
a singstar mikrofonok kompatibilisek szamitogeppel?

már próbáltam! nem kontakt hiba...
DJS8
szerintem tisztítsd meg a slotokat.

Hello! Van egy PS2 slimem ami nincs chippelve! Valamelyik nap gondolt egyet és azóta nem rezeg! Van két karom hozzá és egy kormány is! Egyik sem rezeg egyik slotban sem, de másik PS-el rezegnek! Beállításokkal minden rendben! Tudjátok esetleg, hogy mi lehet a gond?
sambauer
csak egy 256-os Xbox memkártyát adtam érte, és így hogy egy ócska copyról van szó, már az elv miatt se érte meg...

Turn Me On Dead Man

jaszy
Nem gyárt 64mb-osat a sony. hamis, de ha jó akkor happy.

"Sony egyáltalán gyártott ilyen kártyát ? "
nem, hamis mind

sambauer
Sziasztok. Vettem az egyik nap egy 64 MB-os Memcardot. Igazábol nincs túl sok baj vele, hiszen mûkszik bár nem egyszer elõfordult hogy nem ismerte föl a gép. A gyanúm az hogy átlettem cseszve egy fake sony kártyával hiszen a doboza és az egész külsõje megegyezik egy 8 megással ám ha a dobozra pillantok az van ráírva hogy Made In Japan, ám a kártyára már China van. Sony egyáltalán gyártott ilyen kártyát ?

Turn Me On Dead Man

yes! az nagyon jó kis sorozat... elférne itthon a 3+1 😄
LeventeV
ja, akarcsak a devil may cry.

DJS8
PS2 controllert cserélnék PS2 távirányítóra ráfizetéssel <#vigyor>
PÜ-ben írjatok.

hack 'n slash 😊
Seth
Persze hogy nincs , sajnos

van rá mód hogy a ps2mön psp-s gameket tudjak játszani?
thx!én meg ezen aggódtam
DJS8
ha nem volt megbontva a gép akkor nyugott lehetsz benne hogy meg szervízelik.