17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Seth
    Onimusha 3-4
    Genji
  • LeventeV
    legyszi mondjatok mar valami jo god of war vagy heavenly sword(ps3) tipusu jatekokat.
  • kocka61
    Üdv mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni valakitől, miért nem tudom új PS2 memória kártyára úgy telepíteni a soft mob programot hogy müködjön? Használt kártyára már több alkalommal is sikerült. De ujra valamiért nem tudom megcsinálni.
  • bigbigle
    erre valaki?
  • PoisonChihuahua
    Szétszedés nélkül nagyon nehéz, szinte lehetetlen megmondani, hogy milyen chip van benne. Persze vannak bizonyos jegyek amiből meg lehet állapítani a chip típusát, de ezt így látatlanban nehéz megmondani.
    Bekapcsoláskor tartsd nyomva a háromszög + kört, ha bejön egy config menü akkor az egy Modbo. (Olcsó, éppen ezért Mo.-on népszerű középkategóriás klón-chip [760-as])
    Szintén bekapcsoláskor ha a Select-et nyomva tartod és kijön egy Disabled felirat, akkor az is leszűkítheti a kört, mert akkor a chip kikapcsolható (Lehet mondjuk egy Duo chip, de akár más is.)
    Persze lehet az is, hogy valami régi őskövület, mondjuk valamelyik legendásan szar Titan van benne (őszintén kívánom neked, hogy ne az legyen benne), ennek (ill. a hasonlóan szar társainak) nincs semmilyen funkciója, csak szétszedéssel ismerhető fel.
    Szal mondom, szétszedés nélkül nehéz megállapítani.
  • ViniSoundz
    dehogy szedem :)
  • SL
    szedd szét és megtudod :]
  • ViniSoundz
    egykis helpre lenne szükségem.

van nekem egy scph-39004-es vastag pléhsztésonom. kb 1 éve vettem egyik ismerősömtől és nem tudom megállapítani milyen chip van benne. (akitől vettem, ő sem tudja) próbálgattam már gombokat nyomvatartani hogy bejöjjön menü, de semmi. ha bekapcsolom a gépet, akkor sem látni semmilyen jelzést ami a chip típusára utalna.

amúgy visz cd, dvd, dl lemezeket, nincsen semmi gondom vele, csak kíváncsi lennék hogy mégis mivel van ez megbuherva.
  • bigbigle
    sziasztok!

kérdésem a következő: van kölcsönbe most egy forma 1 05 és csinálom a módokat és az egyiknél ha tovább vinném akk lefagy az egész meg van hogy nem enged menteni ja és még az hogy nincsen ebben olyan hogy törés mert úgy jobb lenne?

a válaszokat előre is köszönöm!
  • kocka61
    Köszi a tanácsot de ezzel a MC killer nevű programmal már próbálkoztam és úgy sem jó.
  • SL
    formázd le a kártyát az MCKILLER nevű progival. Ehhez viszont kell a Free MC Boot.
  • kocka61
    Üdv mindenkinek

Azt szeretném kérdezni valakitől,miért nem tudom új PS2 memória kártyára úgy telepíteni a soft mob programot hogy múködjön?? használt kártára már több alkalommal sikerült.De újra valamiért nem tudom megcsinálni.
  • Kazuma92
    Conflict Desert Storm II-ben is lehet együtt nyomni és tps
  • SL
    A Socom 1,2,3 cooperative-os azt hiszem.
  • newc22
    És nem tud akkor senki tps játékot amivel ketten is csaphatunk?
  • Seth
    Tokyo Xtreme Racer sorozat
  • LeventeV
    mondjatok nekem legyszi par illegalis autoversenyzos jatekot, de ne az nfs-eket vagy a juiced-ot vagy a midnight clubot, mert azokat ismerem, es nagy reszuket jatszottam is . elore is kosz.
  • LeventeV
    verekedos jatekok mind, autos jatekok nagy resze, egyes fps-ek is engedik.
    a tps jatekoknal ez mar ritkabb, vagy csak azutan lehet miutan egyjatekos modban vegigvitted.
  • Dj Siegfried
    nincs HOTD szerintem ps2-n csak sega dreamcast en és xbox on van...jah meg persze wii-n
  • newc22
    Sziasztok! Engem olyan játékok érdekelnének PS2-őn amit lehet ketten is játszani. (Más.........Amúgy a House of the Dead valamelyik része megjelent PS2-őn?) Válaszokat előre is köszi.
  • Felgolos
    THx mindenkinek
  • darkling
    Final Fantasy sorozat
    Digital Devil Saga 1-2
    Lucifer's Call
    Persona 3-4
    Wild Arms 3-5
    Dragon Quest 8
    Breath Of Fire 5
    Shadow Hearts 1-3
    Suikoden 3-5
    Xenosaga 1-3
    Valkyrie Profile 2
    Atelier Iris 1-3
    Arc The Lad: Twilight of the spirits
    Devil Summoner
    Star Ocean 3
    Kingdom Hearts 1-2
    Dark Cloud 1-2
    Baldur's Gate Dark Alliance 1-2

Így nagy hirtelen.
  • SL
    Monster Hunter is jó rpg
  • Freedy
    Én még nem játszottam vele, de a Final Fantasy nagyon nagy sikerű RPG sorozat.
  • Felgolos
    Valaki tud ajálani akció-rpg vagy sima rpg-t az lenne a legjobb ha magyarfeliratal jelent-e meg
  • Freedy
    Amúgy levelezés formájaban felvettem a kapcsolatot a Sony supporttal. Ők is a tv beállításokat tanácsolták. Mondtam, hogy az volt az első amit megnéztem. Erre ők: továbbítják a levelet a megfelelő osztálynak. Ez nem hangzik túl jóól...
  • Freedy
    Már végignéztem őket:S Az a baj, hogy nincs a házban más 16:9-es tv, hogy kipróbáljam. Próbáltam monitorra rákötni komponens-vga átalakítóval, de a monitorom nem tudja fogadni a komponens jelet:(
  • jaszy
    Na akkor ez nagy talány
    Tv beállításra tippelnék...........
  • Freedy
    Nics chippelve, és a játékok PAL-osak.
  • jaszy
    A gép és a játékok Pal-osak?
    Más TV-n is ezt produkálja?
    Ja még valami, chippelt a gép? A chip művelhet efféléket, akkor a chip menüjében ( ha van ) lehet átállítani a képarányt.
  • Freedy
    Ha pl filmet nézek, az is. Egyszerűen minden egy keretben van. Bár érdekes módon pl ha a Black-et progressive módban futtatom, akkor csak két oldalt van fekete csík.
  • jaszy
    Fejcsere, vagy jobb esetben fejtisztítás.
  • Dj Siegfried
    vmi gyógymód? pedig ezek eredetiek.... de jó bírja ez a playstation
  • jaszy
    Azok dupla rétegü lemezen vannak, gyengélkedik az olvasó fejed.
  • Dj Siegfried
    nekem bajok vannak a Gow2 vel és a GT4 el.... nehezen akarja olvasni...
    vége a fejnek?
  • jaszy
    Minden játékkal?
  • Freedy
    Esetleg erre valaki?
  • Banyapapa
    én vaterán láttam multkor olyan lcd kijelzöt,de csak slimre lehet feltenni,és ott se mindegyikre jó
  • Seth
    Nincs.
  • TidusX
    Szevasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy PS2- ben létezik -e olyan, hogy LCD képernyős mint a PSX- nél? És ha igen honnan lehetne beszerezni egyet?