PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Igen, az jó lesz, van olyan jó mint a SONY. A mentési hibák, stb. csak a hamis, olcsó kártyáknál jönnek elõ.
és akkor azt mondod hogy majdnem olyan jó mint a sony-é?és erre tud vajon menteni a bourout 3?(van olyan ami még nagyon nem szereti az utángyártott memory kártyát?)
PoisonChihuahua
Az biztos Datel, a Max Memory a Datel memórikártyák neve.
ilyen az?:ez
nem tudom hogy datel-e de majd még a héten küldök ide képet hogy ez is az-e (mert lehet hogy csak én nem látom rajta azt a datel feliratot)
PoisonChihuahua
A Max Memory Datel termék, a SONY mellett a legjobb. Nyugodtan használhatod, csak a kínai hamisítványokat kerüld.
SONY & Datel memkarik a legjobbak.
16 MB-os van (de nem sony hanem valami MAX MEMORY de nemtudom hogy megmerjem-e venni a bourout 3-at.mert nekem is elveszne sok adat ha formáznám és csak azért meg nem veszek 8MB-os sony-t)
DJS8
régi

sambauer
Errõl van valami tapasztalat, vélemény ?

Turn Me On Dead Man

sambauer
Próbáljátok formázni a cuccost. Személy szerint megpróbálnám de nálam már késõ bánat hiszen fontos mentéseknek is nyoma veszne. Viszont állítólag ilyen kamukártyát használat elött lekell formázni és akkor elvileg normálisan mûködik (bár kétlem)

Turn Me On Dead Man

szerintetek jók a logitech vezeték nélküli ps2 irányítók?
nekem felismeri 3 másodperc erejéig a memcardot, de menteni már nem tud.... save failed... aztán újra látja a kártyát, aztán megint failed...
jahogy kérdés volt 😊
ha 8 megas, valoszinuleg menni fog, meg ha hamis is.
64-es kartya tapasztalatom szerint 1-bol 1-szer nem ment, de ettol nem kizart hogy a tied menni fog!

nem tom csak mert gondoltam hogy megveszem a burnout 3-at de nem tom hogy a memcardom at viszi-e (utángyártott de semmi gond nincs vele)
en mast mondtam-e? <#nemtudom>

dx es csúcs memo card 😄 64 mb...akkor vajon milyen lehet a 128 mb os 😛
azért van ugye olyan amelyiket szereti
sambauer
Naa nálad is ez van ? Azt hittem csak nálam van ez a jelenség hoy néha nem ismeri föl a gép a memkártyát. Úgyanúgy 64 megásom van és edddig mentéssel töltéssel nincs probléma, csak folyton resetelni kell ha éppen olyan kedve van hogy nem látja...

Turn Me On Dead Man

köszönöm. szerintem keresek egyet az ebay en... remélem a piros (red) memcard okat nem hamisítják 😄
pl ezzel szerintem menni fog
amugy media marktokban lehet meg kapni eleg dragan eredetiket, MAGNEW-es import matricarol tudod felismerni

ú ez jó hír... azt hittem már a gépem xar vagy a játék :S nagyon köszi... mennyi most egy eredeti 8 mb os?
burnout szokta nem szeretni a nem eredeti kárytát, unokaöcsém is hasonlóval szívott, sony 8 megással megy simán.

van egy 64 megás memo card om (china gyártmány) és nem tud rá menteni a burnout 3... mi lehet vele a gond? a killzone ment rendesen, de elsõ néha nme látja a kártyát :S nagyon köszi elõre is a segítséget
DJS8
4x-esen!

nagyon köszi!!

Seth
simán kiírod képfájlként, imgburn javallott

PSN ID.: Beegabor

Heló. Vettem egy PS2-t, csippelve. Az lenne a gondom h hogyan tudok hozzá írni játékokat??? van pár ISO fájl a gépen. mivel tudom kiírni, és hogyan, hogy vigye a PS rendesen???

jaszy
Dehogynem <#zavart1>

Pedig ez nem is jellemzo a PS2re... <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
PoisonChihuahua
Fejhiba.
Sziasztok!

Nemrég elkezdett a ps2 rosszalkodni, gyakorlatilag minden eredeti játéknál kiírja h tegyünk be egy eredeti ps2 játékot és kb 10x be kell olvastatnom mire felismeri h eredti a game. Tudnátok esetleg segíteni mit kezdhetnék vele???
jah és a n64 analogjáról inkább ne beszéljünk, mert az a legxarab a világon.... hányszor megragasztottam már:S
ez is teljesen igaz, de ha N64 en akarom nyomni a Perfect Dark ot, ott van lehetõség választani. Én jobbkezes vagyok, ezért a bal kezemmel nyomom a wasd-t 😊 és jobb kézzel az analogot. sajna a DC alapból balkezes beállítással megy :S
Seth
Dreamcast-re ugyanúgy volt megoldva mindegyik fps mint N64-re. Mindegyiken tökéletesen bevált, hogy a gombokkal mentél elõre hátra,jobbra-balra, az egyetlen analóggal meg nézelõdtél. Lényegében ugyanaz volt mint a billentyûzet WASD-egér kombója. A 2 analógos megoldást kicsit nehezebben szokja meg az ember elsõre szvsz

PSN ID.: Beegabor

ez így egész jónak hangzik (kontroller + egér).... olyasmmi lehet a végeredménye, mint bármelyik fps nintendo ds en... az pedig nagyon állat 😊 most éppen a metroid hunters-t nyomom... nagyon tetszik, hogy kemény koncentrálás nélkül oda lõsz ahova szeretnél 😄

de szerintem, ha valaki játszott már fps-t dreamcast en, akkor tudja, hogy ez a 2 analog os ps2 kontroller isten áldása ahhoz képest 😄😄
Felre ne ertsd, en kontroller parti vagyok, de igy bele gondolva hogy a kontrollerre csak 1 kezem marad, eleg hulyen lehetne vele iranyitani. A billentyuzet fexszik mert egy nagy lapos dolgorol van szo, de a kontrollert egy kezzel iranyitani... Ki talalta ki ezt a hulyeseget... 😊
PoisonChihuahua
"szal egyik kezemel kinlodok a kontrollerrel, a masikkal meg az egeret tologatom?"

Miért, billentyûzettel nem ugyanezt csinálod? :0
Ha nem tetszik használd a kontrollert, azt minden játék támogatja. Az egér csak egy extra, amit ha akarod használhatsz, ha nem akkor meg nem... <#wow3>

Egérrel meg billentyûzettel egyébként is irányíthatatlan bármi is. Az egér egy mutatóeszköz, a billentyûzet meg gépelésre való, egyiket sem játékra találták ki, ellentétben a kontrollerrel. 😊
szal egyik kezemel kinlodok a kontrollerrel, a masikkal meg az egeret tologatom? na ne, ugy az iranyithatattlan! 😊
sehogy 😊 érdekes hogy dreamcast en milyen jól megtudták oldani ezt a billentyûzet témát... mondjuk elég fura a quake 3 arena 1 analogos dc joy yal, de az is megtanulható volt 😊
jaszy
Hogy tudtok billentyûzettel és egérrel játszani?

haver is beopta sajna, killzone-t vett megjelenéskor fémdobozosat... és nem tudta megszokni a joy-t :S vett egy egeret és egy billentyûzetet, de sajna nem tudta összehozni az irányítást....... :S
PoisonChihuahua
A kontrollert.
"- Egér (Csak a Half Life, Red Faction 2, Deus Ex, Police 24/7, és néhány stratégiai játék mint az Age of Empires kompatibilis vele. A pontos listát fejbõl nem tudom, de van egy PlayStation2-es egerem abban benne van a teljes lista, ha kell majd megnézem.)
- Billentyûzet (csak angol nyelvû és csak szövegbevitelre (pl. Killzone)"

De ha azzal a jatekkal jatszik az ember ami tamogatja az egeret (pl half life), akkor csak az eger nem eleg az iranyitasra gondolom. De akkor mit hasznalhat mellette ha a billentyuzet "csak angol nyelvû és csak szövegbevitelre" jo?

😊
PoisonChihuahua
A PS2 USB portjai ezekre használhatóak:

Hivatalos:

- EyeToy kamera
- Mikrofon
- Egér (Csak a Half Life, Red Faction 2, Deus Ex, Police 24/7, és néhány stratégiai játék mint az Age of Empires kompatibilis vele. A pontos listát fejbõl nem tudom, de van egy PlayStation2-es egerem abban benne van a teljes lista, ha kell majd megnézem.)
- Billentyûzet (csak angol nyelvû és csak szövegbevitelre (pl. Killzone)
- Pendrive (Gran Turismo 4, képek mentése)
- Nyomtató (Bizonyos EPSON márkák, Gran Turismo 4, képek nyomtatása)
- PSP (A SOCOM PSP-s és PS2-es része, lehet "szinkronizálni" egymással extra tartalmak / pályák megnyitásához. Sõt, ha jól tudom, csak ez az egyetlen játék ami támogatja ezt.)
- Hivatalos PS2 Linux Kit

Homebrew:

- USB-s HDD (játékok futtatására, médiafájlok lejátszására, mentések pakolgatására jó, mindegyikhez külön program kell)
- Pendrive (Ugyanaz mint eggyel feljebb, kivéve a játékok futtatása)
- Billentyûzet (navigálásra / szövegbevitelre a kompatibilis programokban, mint pl. a UlaunchElf filekzelõ)
- USB Network Adapter (Online multiplayer csak és kizárólag a Tony Hawk's Pro Skater 3 & 4-hez) (Link)
- Nemhivatalos PS2 Linux (Link)

Tudtommal ez az összes, de ha valaki tud mást is, ne tartsa magában. 😊
én azt mondom inkább 1000 forintossával beszerzem ami érdekel, chip az felesleges szerintem, a free mc boot meg jó lesz az új játékokhoz 😄
tarti19
okés, akkor újabb elvethetõ dolog😛
Lassan eljutok a célhoz😛

sambauer
idéznék PoisonChihuahua irományából ha nem para:
"A PS2 USB portjai USB1.1 szabványúak ergo SOHA nem érhet el 2.0-ás sebességet, tehát nem tudja kihasználni azt az elõnyt, hogy merevlemezrõl gyorsabban tölti a játékot. Emiatt a játékok lassabban töltenek mint lemezrõl (kb. 2,5-3-szor), vagy el sem indulnak ugyanis
igen kevés játék támogatja a külsõ HDD-t (30-40%), ami pedig el is indul, hang- illetve videóhibákkal küszködik (pl: szaggat a videóbejátszás, késik a hang, vagy egyáltalán nincs, stb.)."

Eredetileg a két USB valóban az Eyetoyhoz illetve gondolom a Mikrofonhoz használható de utóbbiban nem vagyok biztos...

Turn Me On Dead Man

tarti19
Köszi a segítséget, eddig semmi nehézség,d e majd ezeekután...😛
Szóval akkor slimhez nem lehet winyót heggeszteni? Továbbá láttam én itt rengeteg utalást mindenféle s fajta módhoz... ezek mit takarnak... (ezt inkább privibe kérném, ha megoldható)
2USB-t mire lehet használni? (kamera, mikrofon egyéb kiegészítõ, vagy akár külsõ HDD-hez is?

jaszy
Ja, arról beszéltünk eddig.

tarti19
playstation 2😊