PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vettem végre egy Devil May Cry-t az ebay en 5 fontért postával együtt 😊 szerintetek a kamu memo card om jó lesz hozzá? thnx
PoisonChihuahua
Nekem most figyel itt a kezemben a MoH:EA és a dobozán sehol sem látom, hogy támogatna 8 játékost. Multitapon keresztül 1-4 játékost támogat, ilyenkor 4 felé osztja a TV képernyõjét és így tudtok 4-en egy TV-n, egy géppel helyileg játszani.
Sziasztok! A Medal of Honor Europen Assaultba láttam olyat, hogy 8player. Ha van 2 Multitapom akkor azt 8an tudjuk játszani?? Vagy az a 8 csak a karakternevek miatt van?
jaszy
Ez természetes, de a slim nél 80% ban már nem segít, fejcsere szokott lenni.

maszek konzolosok vállalnak olvasófej tisztítást slim psre?
sambauer
tehát pl a Shenmue 2 ezért is nem szerepelt sohase a Sony konzoloján...

Turn Me On Dead Man

egyébként ma olvastam egy régi 576 konzolban, hogy az xbox classic -ot úgy tervezték, hogy futtassa a Sega Dreamcast játékokat, de végül ez nem jött össze... mind1 azóta már úgy is ott van az összes volt Sega ember a Microsoftnál...

úgy hallottam, hogy sem a RARE, sem a Sega emberei nem remekelnek ottan 😄
Azt nemtom a DC-nel a microsoft mennyire szol bele a hardware-be, a WindowsCE logo azert van az elejen mert az ala keszult jatekokat is futtatott, de az OS a lemezekrol toltodott be, nem a gepben volt alapbol.

Itt egy retro cikk, meghozza innen, az SGrol:

http://www.sg.hu/cikkek/10675
LeventeV
ok

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

<#eljen><#taps>
Seth
Amit Õ mond XD

PSN ID.: Beegabor

PoisonChihuahua
A God of War duplarétegû DVD-n van, mint pl. a Gran Turismo vagy a GoW2. A warez verzió rétegváltásánál elõfordulhat fagyás.
Megoldás: megveszed 3k-ért, vagy kiírod még 5-ször.
tudtok valami jó pankrációs játékot amit még lehet kapni boltban?
Seth
Vhol arrafelé van a rétegváltás az eredeti lemeznél.DVD9 vagy DVD5 verziót szedtél le?

LeventeV
chippelt ps2-m van. jatszom a god of war 1-et de pandora templomanal lefagy. mar megirtam egy masik dvd-re de a helyzet ugyanaz. van esetleg valamennyi esely arra, hogy mukodjon?

sambauer
Na így már érthetõ, akkor elvileg az Xboxot vehetjük a DC folytatásának 😄

Turn Me On Dead Man

theone91
Hát az elsõgenerációs Xbox-ot a DreamCast alapozta meg, a DC-t pedig a Microsoft "szponzorálta"... A DC valamelyik sarkában van is egy Microsoft logó...

és nemtudjátok ebbõl WWE Smackdown vs. Raw 2009 lesz 2010-es csak hogy várjak-e rá?
és miben tér el a WWE Smackdown vs. Raw 2007-es és a WWE Smackdown vs. Raw 2008-as a WWE Smackdown vs. Raw 2009-es tõl mert én a 2009-est szeretném megvenni de ritka a boltokban...
nagyon köszönöm
PoisonChihuahua
Így igaz, az SSX-ek sokkal jobbak (fõleg az On Tour) és azt már 3k-tól kapsz.
Seth
10k? Semmiképp. Egy közepes játék minden téren(legalábbis PS2-n, csak azon próbáltam), ha már snowboard akkor az SSX széria, igaz az árkádosabb de még mindíg 10x jobb mint az SWS

szerintetek megér ez SHAUN WHITE SNOWBOARDING egy 10000FT-ot?
azért valaki bedobhatná, hogy ez volt elõbb nem az xbox :S amúgy meg a snes karomnak is ugyan ilyen színû gombjai vannak 😛
jaszy
Csak neked új! Nagyon jó az irányítása, régen sokat nyomtam DC vel.
A gombok egyeznek mert ez is Microsoft masina...

sambauer
Most nem azért de ezzel mégis hogy lehetett normálisan célozni ? Másrészt X,A,B,Y egy az egyben a Xbox 360 gombjainak a kiosztása, ez csak nekem új ?

Turn Me On Dead Man

dinomano
PS2-es fejcserés tapasztaláról (mechanika csere; vagy fejcsere "cakkumpakk") irhatna valaki, aki már átesett ilyesmin! :-P Mennyi, hol, mikor?+tapasztalatok. Minden info erdekel! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
Seth: Dreamcast-re ugyanúgy volt megoldva mindegyik fps mint N64-re. Mindegyiken tökéletesen bevált, hogy a gombokkal mentél elõre hátra,jobbra-balra, az egyetlen analóggal meg nézelõdtél.

Vili, ugyanigy van a kis PSp-n is. nekem pl. ezert esik nehezemre PSP-n FPS-t tolni... :-P Haiynzik nagyon a 2. analog kar. (még szerencse, h. a Resistance-ban szinte automatikusan céloz a karakter... :-P)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

na csak nem jó a memória kártyám, ha kell vkinek írjon ez privit.
hali mindenkinek van egy ps2-õm és van egy progim usbadvance lényeg csak akor fog menni a progi ha kikapcsolom a macrovision-t a ps2-ben elvileg karikát meg 3szöget kell nyomni boot-nál és akor kijön egy menü ahol ki lehet kapcsolni de nálam semmi se megy pedig viszsi az irott játékot léci segitsetek h-h tom kikapcsolni vagy h h tom kideriteni h milyen chip van a ps2-ben,elõre is köszi a segitséget

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Ennyibe,de a gyárinál nincs jobb.... <#papakacsint>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

sziasztok, mennyibe kerül mostanság egy wireless logitech kontroller ps2 höz?

feltámadt a memo card om... :d már látja a burnout 3 ...dekivan XD
Értem, köszi a segítséget!

LeventeV
lehet ketten jatszani valamelyik underground-ot?

DJS8
talán nem cseszi szét a fejet.

jaszy
Mert jobb <#szomoru1>

Eddig 2x-esen írotam az baj??? Mért jobb 4x-esen????

Seth
Mennyiért adod? Nekem úgyis csak freeMcboot-nak kéne

amúgy kell valakinek az utángyártott 64 megásom? mivel friss ps2 tulaj vagyok, még nincs sok mentésem 😛
nekem túl sok az avril lavigne a dominatorban 😄 ha már zúzásról van szó akkor talán más elõadó kellett volna 😄
sambauer
az 1 😄

Turn Me On Dead Man

jaszy
A 3 a legjobb az tuti!

utánuk olvastam és szerintem is
szerintem a 3 😊
köszönöm
PoisonChihuahua
Mindkettõ nagyon jó. A harmadik részben újult meg a sorozat amikor az EA átvette a szériát, onnantól a részek szinte ugyanolyanok.

Burnout részek sorrendben:

1. Burnout
2. Burnout 2: Point of Impact
3. Burnout 3: Takedown
4. Burnout: Revenge
5. Burnout: Dominator

A Takedown, Revenge, Dominator nagyon hasonlítanak egymásra, csupán néhány dologban van eltérés. Nézz /olvass teszteket róluk és döntsd el neked melyik jön be. 😊
melyik a jobb a burout 3 vagy a 4?
ok thx
PoisonChihuahua
Ugyanolyan jó mint a SONY, nincs hibája, mert a Datel az jó márka. A noname hamis kártyáknál fordul elõ hiba.
ez is olcsó volt 😊

te tudsz olyan játékot ami nem tud rá menteni?