17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Tibi7
    fú akkor jó üzletet csináltam:D:D köszi
  • SL
    és egy 1 éves Modbo chipes slim 2 karral és 40db játékkal? :]
  • Seth
    ~20k
  • Tibi7
    Sziasztok! Kérdésem az lenne, h szerintetek mennyit ér a vastag PS2-m, messiás chippel, hibátlanul müködik, 1 kar, 1memkártya, és vagy 70 játék.
  • Buhala
    Üdv, megint kérdeznék :D
    Tegnapelött beolvastam a frissen kapott we love katamarit, minden ment, csak menteni nem tudtam. Utána a már meglévő gran turismo 4-et raktam be helyette és egy negyedórás "insert ps2 format disc" küzdelem után beolvasta (elöször csinált ilyet). Ezután semmi gond.
    Tegnap beraktam a szintén új bully-t, amit az intro után nem is olvasott.
    Megint beraktam utána a gran turismot és megint küzdöttem negyed órát vele. Azután beolvastattam vele egy pár régebbi játékomat és minden rendben volt.
    Nektek volt hasonló? Érik nekem a szervíz? :D
  • LeventeV
    kosz.
  • jaszy
    És a negyedik az ötödik! :)
  • SL
    három? mind a NÉGY!
  • PoisonChihuahua
    Az a PC-s CoD2 amiről te beszélsz, nem jelent meg PS2-re. Van egy Call of Duty 2: Big Red One nevű ami GC-re, sima X-re meg PS2-re jött ki, de az egy másik játék. Egyébként mindhárom CoD jó PS2-n, próbáltam.
  • LeventeV
    a PC-s Call of Duty 2 es a PS2-es Call of Duty 2 kozott van valami kulonbseg?
    nagyon rakattantam most a 2. vh-s jatekokra.
  • LeventeV
    kosz. hat az arcade stilus egy 2. vh-s jateknal nekem annyira nem jon be. eloszor a Call of Duty finest hour-t es a CoD 3at fogom vegigvinni. aztan majd meglatom. ksoz a segitseget.
  • PoisonChihuahua
    Az European Assault hosszabb, de, hogy "jobb" lenne az relatív. Nekem nagyon arcade-os ami egy 2.VH-s cuccnál eléggé fura. Gondolok itt az adrenalin módra (örök élet, örök lőszer), a pályavégi főboss-okra, ill. a viszonylag gyors, pörgős játékmenetre. Nekem meg van ez is, jót szórakoztam vele, de a Vanguard a rövidsége ellenére is jobban bejött, mert a régebbi MoH-okat idézte fel bennem. Ennek ellenére az European Assault is egy nagyon jó MoH, csak kicsit eltér a klasszikus játékmenettől.
    (Az Airborne X360-ra megvan, ki is toltam, na az kb. a European Assault és a Vangurd egyvelege, de nagyon fasza game, én imádtam vele játszani. Lehet most újra előveszem. :)
  • SL
    MCkiller progival kell. Ha van FreeMCboot a karidon akkor eltudod indítani.
  • bigbigle
    de nem tom hogy és azon van minden mentésem és nincsen másik memcardom ja és nem chippelt a gépem.
  • SL
    le kell formázni a memkaridat.
  • bigbigle
    sziasztok!

lenne 1 problémám: tegnap beteszem a burnout 3-at és nem tudja betölteni a mentést mert azt írja hogy van valami corrupt data fájl rajta. na megnézem a memcardot és télleg van rajta egpróbálom letörölni és nem lehet (deleted failed).
    beteszem a fifa 09-et és azzal megy (a többi játékkal nem próbáltam)
  • LeventeV
    hat az Airborne (PC-s) is valami 4-5 kuldetesbol all. az European assault akkor jobb? (grafika-jatekelmeny-JATEKIDO)
  • PoisonChihuahua
    Nem annyira rossz, de az alacsony pont jogos, mert nagyon rövid. 5 küldetés az egész. Viszont ott van az érme másik oldala, hogy technikailag ez a legszebb MoH (az European Assault jobban finomhangolt grafikus motorját használja), minden küldetést a levegőből kezdesz, visszatértek a klasszikus MoH dallamok és a játékmenet is sokkal valósághűbb, nem olyan arcade-os, mint az European Assault (adrenalin mód, stb.). Valóban nem ér fel a klasszikus Medalokhoz, de mindenképpen egy hangulatos darab, ráadásul magyar feliratos. Szerintem ha van rá módod, akkor olcsón (2-3k) szerezd be, annyit megér. :)
  • LeventeV
    a Medal Of Honor Vanguard-ot miert pontoztak annyira le? tenyleg annyira rossz? az a legujabb MoH ps2-re megis az kapta a legkevesebb pontot.
  • PoisonChihuahua
    Ez egy régebbi Duo chip, szeretem a Duo chipeket, mert nagyon megbízhatóak és viszonylag olcsóak (plusz egyszerű beszerelni őket).
    Menüje ennek a típusú chip-nek nincs, de nem is kell, ugyanis ez a chip teljesen automata. :)
    Leírás itt. (Ez a sima Duo2, de a GT is ugyanezt tudja.)
    Rövid használati utasítás itt.
  • PoisonChihuahua
    Formázni kell a kártyát. Ha van egy másik memkarid, akkor arra rakd rá előtte azokat a mentéseket amiket meg akarsz hagyni, ha nincs másik karid, akkor UlaunchElf-fel USB-s pendrive-ra ráteheted a mentéseket. A memkari formázásához az MCKiller nevű progit ajánlom. A PS2-nek módosítottnak kell lennie (chip vagy FMCB), hogy .elf-eket futtathasson. Módosítatlan géppel is lehetséges (AR lemez), de az egy "csöppet" bonyolultabb. :)
    Ha kell leírás privizz rám.
  • LeventeV
    van egy csepp gondom. mar eleg regota van egy kozel 4 Mb-os corrupted data a memokarimon, ami ugy eleg nagy tekintve, hogy majd a felet teszi ki a memokartyamnak. a kerdes az lenne, hogy hogy tavolithatom el ezt a file-t anelkul, hogy a tobbi mentesem is odavesszen? persze a Delete-et probaltam, de 1 ora utan se torolte le.
  • hal111
    Üdv mindenkinek!Egy olyan kérdésem lenne, hogy a PS2-mbe egy DUO2GT chip van, és ennek egyáltalán létezik valami menüje?A select és kör+háromszög dolgot már próbáltam, de semmi reakció.
  • 22Barna22
    nekem 1x esett egy csúnyát filmnézés közben kábé 1,5 méterröl és be is fejeződött a film akkorra :D legalábbis nem psen folytatódott :( azóta minden okés de javitás volt :S
  • bigbigle
    köszönöm ez megnyugtató
  • LeventeV
    nekem is leesett egyszer az asztalrol, de nem lett semmi baja. na most ez nem azt jelenti, hogy hurra verjuk a ps2-t a foldhoz, mert az milyen jo. nyilvan egy elektronikai vagy egyeb eszkoz sem szereti ha a foldhoz vagjak, vagy leesik. tehat a valasz: ha beolvassa a lemezeket akkor OK minden es vigyazz, hogy tobbet ilyen ne forduljon elo.
  • Buhala
    Üdv mindenkinek
    Kérdésem az lenne, hogy mennyire bírja a gép az ütődéseket, leejtéseket?
    Pár napja huppant kb. 6-7 centiről a slim-em és nem tudom mennyire érzékeny ezekre a ps
    Persze gondolom hogy nem jó neki, de a fej például sérülhet?
    Előre köszi minden választ
  • kazuma89
    Okami-val játszatokszerintem a legjobb ps2es játék:D
  • LeventeV
    en is ugy hallottam, hogy a 2es jobb mint a 3as. szoval asszem maradok a 2esnel.
  • ViniSoundz
    hát a 3at nem ajánlom az tuti. most próbáltam ki. okádás. az egy az ugye ps1-es de egyszerűen istenkirály játék volt. sztem nézz utána a 2. résznek, lehet abba még nem szált bele a csináljunkgyorsanjátékotanépnekmertkelleapénz fíííling.
  • LeventeV
    melyik Tenchu-t ajanljatok?
  • bublee
    üdv mindenkinek. volna egy eladó PS2-őm Debrecenben, előreutalás esetén postával akárhová. fekete, 9xxx-es sorozat, fóliás, dobozos, új állapotú, kb fél éves, már 2 hónapja be sem volt kapcsolva erős PC megléte miatt. Modbo760-as chippet tartalmaz, egy gyári Sony joy illetve egy sony 8 megás memkari is jár hozzá. reális ajánlatokat várok itt vagy esetleg a [email protected]. csere esetleg garanciás DS Lite-ra.
  • crazystylez
    szia!
    Ha borítót találtam hozzá az elég?? Én a gamespot-on olvastam utána és ott írták h meg fog jelenni ps 2 re
    http://static.gamecrazy.com/images/games/boxart/14376.jpg
  • bigbigle
    valaki valamit nem tud arról hogy lesz-e WWE Smackdown vs. Raw 2010 ?
    mert valahol az van hogy lesz valahol az hogy nem ahol az van hogy lesz vagy az hogy dec.31 vagy jan.23
    lécci segítsetek
  • bigbigle
    már elő is rendelhető : itt
  • crazystylez
    sziasztok! 2 kérdésem lenne:
    1) ps2 slimem olvasofeje mellett jobbra található valami fehér izé(bocs de télleg nem tudom mi az, valami cd "fogó" szerűség talán) és azt a berakott cédé működés közben szétszedi apró pici fehér darabokra(mintha por lenne kb) ez mi? ez nagy baj?
    2) a másolt ps lemezeket ugye hangosabban olvasssa be mint az eredetiket?(modbo chip 4x sony dvd-r)

Előre is köszönöm szépen a segítséget!
    ÜDv
    CraZy
  • bigbigle
    valaki léccives mert így nem is tudom továbbvinni
  • ViniSoundz
    ok, akkor lehet széjjelkapom, ha majd eccer lesz rá időm.
  • bigbigle
    október
  • Dj Siegfried
    mikor jön a ps2-es motorstorm?