PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
A PS2 menüjében kapcsold majd be a textúraelmosást és a gyorsabb töltést is. (Fõmenü-->Háromszög-->PS1 driver options)
köszi 😉
DJS8
Ha eredeti a PS1 játék akkor fog menni. Nekem mennek.

köszönöm, azért kérdezõsködök, mert szeretnék venni majd ps1 játékokat is és biztosra akarok menni 😊 a vaterán van 1 ff8 a vaterán és azt írja nem igazán jó a ps2 hozzá :S
DJS8
persze, hogy játsza és igen egy memókártya kell hozzá.

azt szeretném megkérdezni, hogy a PS2 gond nélkül játszja a PSX játékokat?
a PS1-es memória kártyán kívül kell még más hozzá?
THNXALOT
hát én 3000-ért láttam...
+ most nézem hogy a fight night round 3 és a uefa champion (vagy mi ) 06-07 is annyi
(ha valaki játszott ezekközül valamelyikkel akkor írna pár dolgot..?)
jaszy
Nem egy mûfaj! Mindkettõ jó, 2000ft körül ér /db

az euro 2008-ról mit tudtok?és jobban megéri mint egy ssx one tour?(mert már holnap megyek vissza a gépemér és nem tudom hogy a burnout-hoz 3-4000FT-ér mit vegyek...)
Adok helyette majd kék tokot szívesen,nekem úgyis jobban bejön a fekete. <#papakacsint>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Kazuma92
fogalmam nincs miért fekete, nekem is van fekete tokom, memóriákártya hely is vna rajta

ebbe is benne van a playstation 2 felirat és a memo crad helye... kemény
PoisonChihuahua
Vannak fekete tokos játékok is, az is original tok. Nekem pl. a GT3 és a GoW2 fekete és mindkettõ eredeti, én vettem. Sõt, a GT4 fehér tokos.
A fekete tokos véletlenül nem használt? Két alkalommal találkoztam eddig fekete tokkal és mind a kettõhöz fénymásolt borító tartozott.
jaszy
Semmi

DJS8
akkor platinum 😄

Kazuma92
a szürke az platinum nem?
a kék az sima
a fekete megvalami régebbi kiadás.. de nembiztos😄

DJS8
a szürke PS2 Classics sorozatból van ennyit tudok.

üdv, had kérdezzem már meg tõletek srácok, hogy mi a különbség a fekete és a kék ps2 tokok között? ( a színükön kívül?) ma érkezett meg külföldrõl a 3. ps2 játékom 😊 és az fekete tokos. szóval van 1 szürke egy kék és 1 fekete... ezek mind eredeti tokok igaz? köszi 😛
Seth
elindítod a videót és a videó alatt ott vannaka különbözõ formátumok, azok mellett meg hogy download,arra rákattintassz, ekkor lenyílnak hogy milyen formátumokba lehet leszedni. Ami neked kell azon jobb klikk, hivatkozás mentése =(Firefox-on) ennyi

PSN ID.: Beegabor

ok de nincs ott olyan...
(és nem én vagyok béna)
DJS8
a linkre kattints jobb gombbal

mozilla firefox,opera
PoisonChihuahua
Nekem Opera, Chrome, IE alatt megy...
Gyanítom FF alatt is.
Seth
Na ne. Mit használsz?

akkor a böngészõ nem tudja...
PoisonChihuahua
A Jobb egérklikk + Mentés másként mióta jelent neked gondot? 😮
Seth
Vmit akkor rosszul csinálsz,mert lehet

de nem lehet....
PoisonChihuahua
Oda van írva, hogy: Right click & Save As...

"Óvasni tucc?"
de ott próbáltam de valami krix-kraxos valamit (mert az még nem is oldal) ad ki amikor rámegyek az mp4 -es letöltésre.
valami ötlet?
PoisonChihuahua
http://www.gametrailers.com/
tudtok valami jó hejet ahol game traileket,videókat tudok letölteni?
DJS8
Pont most vittem végig a Call of Duty 3-at elképesztõ milyen jó játék 😄

de jó lenne ha kijönne a resistance is 😛😛
zsír.. tuti jó lesz 😄

meg van valakinek a 2008as alone in the dark? Milyen a játék maga?
Augusztusban érkezik a MotorStorm: Arctic Edge kizárólag PS2-re és PSP-re!
theone91
Igen. Az elsõt biztosan.

Kazuma92
hát nekem nem marta szét, de a addig ne csinálj inkább semmit míg egy hozzá értõ nem válaszol😄 nekem ez csak tapasztalat, rengeteg lemezt lefújtam már, és mindegyik csak jobb lett

sambauer
most azt mondod hogy fújjam le illatos spray-vel ? 😄 tény hogy van benne alkohol de mellette más is az nem marja szét a lemezt ? 😄

Turn Me On Dead Man

Kazuma92
a lemezen van "mocsok"? mert én vettem nemrég egy igencsak rossz minõségû játékot, folyamatosan akadozott a zene, és gyakran lefagyott az egész(sajnos nemtudtam hogy ennyire rossz állapotban van) és sima sprével ( Adidas Dinamic Pulse😄 ) -val lefújtam áttörölgettem, azóta kétszer is végigvittem.

sambauer
Üdv. Lenne egy kérdésem: Van egy Platinum Getaway-em ami a 23. küldetésig tökéletesen futott ám onnantól nem hajlandó tovább olvasni a kis PS2-m. Illetve olvassa, a cutscene-t be is hozná ám abban a pillanatban befagy és csak egy részt a dialógusból ismétel. Miután áttörölgettem a lemezt még vagy tízszer megpróbáltam hátha szerencsém lesz, de mivel nem akarom tönkretenni az olvasófejet, hozzátok fordulok segítségért. A lemezt alaposan átnézve lényegtelen hajszálkarcok mellett csak kettõ miniatûr mélyebb kis sérülést látok, de mivel a szintén használtan vásárolt GTA 3mam lényegesen durvábban néz ki, mégis probléma nélkül fut, ezért nem értem hogy ennek itt pont a játék végénél miért kell bekavarnia. Valami tanácsot tudnátok adni, a lemez müködõ képesítéséhez, vagy halott ügy ?

Turn Me On Dead Man

jaszy
Én úgy fogalmaznék nem sok megy már. Szerintem érthetõ is....

Kazuma92
hát ez azért elég durva:S
jó mondjuk kötlség meg minden... de akkoris

PoisonChihuahua
Igen, vannak játékok amiknek már leállították a multi szervereit. (playstation.com-on olvastam még régebben)
Kazuma92
jóhháátna, lényeg hogy túl nagy a távolság köztük😄 azért vonattal utazni nem kell a kábelért😄
megszûnik a támogatás? ez elõfordulhat? mert hallottam már olyat hogy a Medal of Honor Rising Sunnak megszüntették az online részét... és azseindult el...

tarti19
3km azét kicsit sok😊 Szóval ez érdekes😛
Szerintem sok játéknál, már megszûnt a multi támogatás, de lehet csak rosszul gondolom...

Kazuma92
jah, és természetesen minden eredeti, nem warezolok

Kazuma92
Sziasztok!
lenne egy kérdésem, mert sajnos nemigazán értek hozzá...
szoval nagyon ritkán játszok neten, (nincs routerem, és a ps2 meg a modemem közt van vagy 3 km) és egyes játékok, valahogy nem indulnak el online... Példának csak a Mortal Armageddont és az Area51 et tudom mondani,. ezek mentek.. de tegnap próbáltam Marvel Nemesisezni, és valamien dns erroral visszadobott a menübe.. elõfordulhat hogy egyes játékokhoz másmien beállítás kell?