17159

WAREZ = azonnali BAN!

• SL
    olvasd már el mi van fent kiírva?
  • rofa
    szasztok .legyszi nem tudnatok nekem irni egy par nagyobb oldal ahonnan letolthetnek ps2 jatekokat.mindegy csak ne a thepiratebay.org.ot azt tudom elore is koszi.sziasztok
  • sambauer
    nem kötekszek komolyan írtam, rá is fizetnék vmennyit.
  • Anubys
    Nem kötekszünk, én spec segíteni próbáltam. Egy éve még elkérhettél volna 30-at egy ilyen konzol-konfigért használtan, de most már nem. A pc-s cuccok is folyamatosan olcsóbbak lesznek, ugyanez igaz a konzolokra is. De persze te tudod, annyiért próbálod elpasszolni, amennyiért akarod. :)
  • SL
    jólvan már ne kötekedjetek...
  • sambauer
    csere érdekelne ? Adnék érte egy chip mentes limitált satin silver ps2-t joystickal, 8 megás kártyával és 3 eredeti játékkal. (fekete jobban bejön, meg már amúgyis chippeltetni akartam..)
  • SL
    Jó az te vagy :]
    De az is biztos, hogy nem fogok 20k-ért eladni egy olyan gépet ami 3/4 évet állt.
  • Anubys
    Én 16-ért vettem egy chip nélküli fullos alapgépet (no memkari, egy joy, kábelek, doboz, papírok), ennek fényében ez a gép kb. 25-öt ér. (a warez játékoknak kb 50 Ft / lemez az értékük, mivel akinek gépe van, azt tölt le, amit nem szégyel, csak az üres lemezt kell megvennie hozzá). Újonnan akciósan 32 a gép és a memkari + kb. 10 a chippeltetés, az utángyártott joy még kb. 3k, és akkor egy full új fej van benne, nem egy évig használt. Szerintem nézz körbe, hogy a többiek mennyiért adják, mert így csak a listázási díjat fogod fizetni érte feleslegesen.
  • jaszy
    Nem? De, nem is kicsit!
  • SL
    35k nem drága :]
  • Rip
    "34db játék + 1 eredeti"
    Ejnye :)
  • LeventeV
    draga :|
  • SL
    Hellósztok!
    Eladó egy PS2! Keveset használt --> link

Akit érdekel PM-ben írjon!
  • shenmuedc #15466
    Esetleg lehet próbálkozni olyan monitorokkal aminek van komponens csatlakozása, és ps2-t azzal rákötni. Nekem azzal van, igaz HDTV-n.
  • PoisonChihuahua
    Már megint? Jaj.
    Na elmondom még egyszer: Tudsz AV kábeleket dugni számítógépbe TV tuner-, Digitalizálókártya vagy valamilyen külső eszköz segítségével, de felvételhez és NEM megjelenítésre. Ha a monitoron szeretnél játszani, akkor közvetlenül a monitorra kéne csatlakoztatni a PS2-t, de mivel arra egyszerűen nem lehet, így marad a TV.
    Nincs értelme mindenféle bizgentyűket csatlakoztatni a PC-hez vagy a monitorhoz, hogy menjen rata a PS2, mert:
    1. Ezek az eszközök drágák.
    2. Szar minőséget kapsz.
    3. Nem is biztos, hogy működni fog.
    Csak van valahol egy TV-tek, veszel hozzá egy RGB kábelt (1000Ft) azt kész is vagy, azon kapod a legjobb minőséget. Ennyi.
  • syberia2
    Biztos van valami AV/USB csatlakozó, hogy gépbe bedughassak AV kábeleket. Tudtok róla?
  • kazuma89
    oda regeltem már
  • FuryAlpha
    regisztralnod kell playstationnetworkon magadnak felhasznalot es utanna mehet,bar ketlem h jatszananak meg vele,probalj szerencset!
  • kazuma89
    ÜDV!
    Lenne 1 kérdésem..Killzonnal lehet még neten jáccanni?(slimem van)
    Ha igen akkor csak rádugom a netet a gépre és kész vagy kell vmi sotware is hozzá..Ha igen akkor mi?:D
  • Buhala
    Nekem is már megvolt a tuner azért is használom. Belső tv-tuner még lehet olcsóbban, de az, ha jól tudom, csak akkor működik, ha be van kapcsolva a számítógép is. Vannak már pc monitorok beépített tunerrel és különböző bemenetekkel (av,svideo,scart,hdmi), az megint más téma (tv-monitor kombó).
  • syberia2
    Aham. Hát akkor inkább tv.
  • PoisonChihuahua
    Nem lehet PC monitorhoz csatlakoztatni, csak külső átalakító segítségével, de itt átalakító alatt nem egy 100Ft-os adapterre, hanem egy kb 15-20k-s külső TV tunerre kell gondolni, aminek a TV adás vétele és monitoron való megjelenítése az elsődleges feladata és nem az, hogy a PS2-vel a monitoron játszunk. A PS2-t TV-re tervezték és ha monitorhoz akarod kötni, akkor mindenképpen kell valamilyen külső eszköz amivel rácsatlakoztatod (pl. TV tuner, VGAbox, stb.), de ezeknek az eszközöknek az ára, nem térül meg abban a minőségben amit a PS2 egy monitoron nyújt. Ha már van otthon ilyen cuccod, érdemes vele próbálkozni, de ha nincs, akkor csak azért 20k-t kicsengetni, hogy monitoron szarabb minőségben játszál, háát..., ezt te döntöd el.
  • syberia2
    Tehát bemegyek a boltba és kérek egy SCARTos TVtunert?
  • syberia2
    Csak úgy. Mert nagy a család, szinte soha sem lehet odajutni a tévé elé.
  • Seth
    Csak kíváncsiságból kérdem, miért nem jó rendes TV-n?
  • Buhala
    Igen, nekem egy külső tv-tuner megoldotta. De tuner vásárlásnál mindenképp kérdezz rá, hogy ps2 menni fog e vele, mert rengeteg féle van. Ha direkt a ps-hez veszed a tunert, akkor pedig érdemes scartosat szerezni, mert a belevaló rgb kábellel lesz a legszebb a kép (és az ntsc is színes lesz).
  • syberia2
    Szoval mi kell ahhoz hogy számitógép monitorján tudjak játszani? tv-tuner -el?
  • Buhala
    A ps2 hogy bírja az áramszüneteket/áramkimaradásokat? Igaz az, hogy egy nagyon rövid ideig elvan még áram nélkül? Egy-két másodperces áramkimaradások elleni védelemre gondolok most.
    syberia2: én is monitoron játszom, de egy külső tv-tuner segítségével, abba van a ps bedugva. A ps-hez alapból egy av-kábelt adnak, de szerezhető hozzá s-video kábel (pólus center media markt, egy hónapja ott vettem) és rgb-kábel is ami scart-os.
    Pár tv-monitor kombón van is scart és av-bemenet, de csak tv-tunerrel próbáltam.
  • syberia2
    De számitógép monitorjához se lehet? Valami átalakítóval se? És milyen a csatlakozó rajta?
  • PoisonChihuahua
    Számítógéphez nem lehet csatlakoztatni, nincs ilyen funkciója. A játékok sima DVD5-ön vannak, néhány kétrétegű DVD9-en (GoW, GT, stb).
  • syberia2
    Jah, és a ps2-re való játék egy speciális CDn van rajta, vagy sima CD/DVD?
  • syberia2
    HEllo
    Vennék egy ilyet. Ugye számitógéphez is lehet csatlakoztatni? És ha nem, van hozzá valami átalakító kütyü?
  • PoisonChihuahua
    Konzolboltokban érdeklődj. Magánszemélytől rizikós venni, a bolt meg garit is ad és ők biztos értenek a beszereléshez. Az ára 10-12k körül van, mert működőképes vastag fejet már nehéz szerezni.
  • altus
    Pár hete említette itt az oldalon valai,hogy nézem meg a vaterán de ott nem találtam.
  • altus
    Sziasztok! Vastag géphez keresek fejet és valakit aki be is szereli!
  • tekknopit
    most beszéltem egy másik arcal, neki van eredeti card! Ocso pénzért eladja nekem, azzal is meg probálkozok. Majd a végeredményt azért leírom ide hogy mi lett :)
    De szerintem az Origi karit látni fogja.
  • Dj Siegfried
    nálam is utángyártott sunflex volt :S menteni tudott, de látni nem látta
  • tekknopit
    Sajnos nem. Után gyártott. Sunflex márkáju xD Én is ugy kaptam kölcsön havertól hogy amíg végigtolom az Oddyseet addig nálam lehet.
    Csak eredeti Sony lenne a jó hozzá?
  • Dj Siegfried
    eredeti a memória kártya??
  • tekknopit
    Semmi változás :'( Azért köszi a segítséget :) lehet a kártyával van hiba, mert a ps2 kártyákat simán látja.
    Jó hétvégét mindenkinek!