PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam csak a Def Jam kattogott, miközben olvasta a gép, ezért nem is erõltettem tovább, mert féltem, hogy tropára megy a ps-em. Kár, így kidobott pénz volt, amit ráköltöttem.

jaszy
aha

...<#wow3><#zavart2>
most komolyan
sambauer
de túléli igaz?ez mennyivel röviditi meg az életét?
LeventeV
nem, nem jar vele, de mar nagyon sokan mondtak: egy egeszseges ps2nek NEM kell kattognia.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

igen lehet hallani olyan halk,sima olvasást mint egy DVD-lejátszónál de mikor olvassa akkor egy két kattogás velejár?
Banyapapa
pont elöbb probáltam burnout 3at ( már jo ideje vinyo van régi fat gépembe), ugy kattogot rossz volt hallgatni.
Utána csere régi motogp lemezre ,ami még cd-rom,na attol kikészült rendesen hangja mintha félre váltott volna a soför,valamit darált rendesen,szoval vihetem javitoba.

PoisonChihuahua
"Destroy The Rules!"
Ez nekem is rajta van, mi van vele? Egyszerû promóciós szöveg, mottó.
PoisonChihuahua
Bocs, de a haverod nem nagyon érthet hozzá, mert olyan egyszerûen nincs, hogy kattognia KELL. Ilyen nincs, hogy ennek a játéknak kattognia kell, ennek meg nem. A "kattogás" nem a PS2 játékok egy természetes velejárója...
Ha a lemezolvasási hangra gondolsz, akkor az normál mechanikus zaj ami minden drive-ból jön, ahhoz meg nem kell mûszaki szakembernek lenni, hogy azt felismerd. (PC drive-od, CD/DVD lejátszód csak van.)
és a burnout lemezén direkt van egy "cimke szerûség" asszem ami azt jelenti hogy szegd meg a szabályokat?
burnoutot megvettem a másik nem volt a wwe-t meg sehol se találok

haverom azt mondja hogy valamenyire azért kel neki kattognia csak az a baj hogy én nem tunom hogy mennyire aztán parázok...
PoisonChihuahua
A fedél rezeg, ennyi.
Kazuma92
az tudom hogy, régebben kicsit sokat volt lecsapkodva a teteje, mert volt egy "idegbeteg"... lényegtelen..😄
emiatt is lehet? nemlehet h kicsit kilazult vagy valami iesmi?

Kazuma92
az én ps2-m rezegni szokott....elkezd egy idõ után rezegni, és ha lefogom a tetejét, akkor hangosabban rezeg, ha lenyomom egy kicsit, abbamarad a rezgés... ez mitõl lehet?

PoisonChihuahua
"azt olvastam hogy az olyanoknál mint pl : harry potter 5-nél kell kattogni ott kattogot is"

Nem tudom, hogy hol olvastad ezt, de egyik játéknál sem "KELL" kattognia, fõleg úgy, hogy most hoztad a szervízbõl... <#fejvakaras>
PoisonChihuahua
Burnout3 és a FN3 megéri 3k-ért, de a WWE-t 10k-ért nem venném meg, szerintem várj vele.
azért kéne a válasz mert holnap mennék venni de most derült ki hogy délután nem gépezhetek tehát még reggel 7-ig meg tom nézni ha valaki küldene választ.
burnout 3 -3000
fight night round 3- 3000
wwe ... - max 10000
mi a 16ezer?
ha ebbõl ki tudod venni a hangját akkor grat mert nagy volt a zaj

de ha tudtok még ma vagy holnap 2 ig írjatok

http://rapidshare.com/files/232969965/Felv_tel.amr.html
nem az csak mert most hoztam haza szervízbõl aztál az biztos hogy halkabb lett és elõtte nagyon kattogott és az is elhalkult de mondjuk azt olvastam hogy az olyanoknál mint pl : harry potter 5-nél kell kattogni ott kattogot is és most is a fifa 09-nél lecsitult és a tdu-nál is
(de azért érdeklõdök hogy ne dobjak ki 16000 huf-ot 3db game-ra (burnout 3 ,fight night round 3 és a wwe smackdown vs raw 2009) hogyha nem bírja ki)
sambauer
hangja van az biztos, lemez olvasásnál. alapjáraton viszont szinte semmi.

Turn Me On Dead Man

hm... ezt hogy érted? hogy áll már a gép? beindult már?
a ps2-nek egy minimálisan kell kattognia ugye?
sambauer
nálam olyan volt kétszer is hogy maga a készenléti piros led nem kapcsolt be, pedig áramon volt, de maga a gép nem kapott áramot valmimért.. aztán pár óra múlva azt veszem észre hogy vígan világít...

Turn Me On Dead Man

megéri
Kazuma92
a lemezt bepörgeti? mert nagyonnagyon halkan lehet hallani a pörgetésnek az elindulását!

erre valaki?
nekem anno a chippes ps1 em volt így... 8óra tekken 3 után 2 napig nem kapcsolt be 😛 jókivót
jacky87
Szerintem jó, de már semmiben nem vagyok biztos. Mûködött rendesen, játszottam vele. Este kikapcsoltam. Másnap délután meg már semmi. (pedig senki nem nyúlt hozzá, még odébb se lett téve)

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

jó a videokábeled? más nem tudok.... :S:S:S:S:S
jaaaa, hogy semmi nem jelenik meg.az bakker nagy cumi :S:S
LeventeV
ha nem sikerul megoldd, akkor vidd el valami megbizhato szervizbe, nezzek meg ok is, lehet nem olyan nagy a baj 😉

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

jacky87
Igen, slim gép. De hiába, semmi eredmény. Itt valami nagyobb gond lehet, mert semmi nem jelenik meg. Lehet, hogy tényleg elszállt az alaplap vagy nem tom. :S

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

Seth
Attól még indulnia kéne, az nem lehet gond

PSN ID.: Beegabor

ez slim gép? én az enyémmel úgy jártam, hogy a fedél lecsukásakor nem érzékelte a zárt állapotot (nyitottnak észlelte), de miért? kicsit elmozdult benne vmi. ha slimed van akkor próbáld kicsit nyomkodni a fedelet .... ennyit tudok :S
PoisonChihuahua
Akkor rádsóztak egy hibás PS2-t. Ha lemezt nem olvas, akkor fejhiba, de ha egyáltalán nem jön be kép, akkor valami komolyabb lehet pl. a chip is elszállhatott vagy akár az alaplap. Használt PS2-t nem szabad venni max. biztos forrásból (bolt, barát, ismerõs, stb.) mivel vadiújat 30k-ért kapni...
jacky87
Nem jelenik meg semmi, a logó sem.

Seth
Most akkor a lemezt nem olvassa be, vagy egyeltalán semmi képe nincs ? A ps2 logó vagy az pl, hogy rakjon be ps2 lemezt piros háttérrel sem látszik ?

PSN ID.: Beegabor

jacky87
Ezt már próbáltam, de semmi, nem jön be egyszerûen kép. (pedig jól be van dugva a csatlakozó és elõtte mûködött rendesen) 😞

DJS8
áramtalanítsd majd vissza és úgy próbáld meg.

jacky87
Sziasztok. Kaptam egy ps2-t (használt, chipelt). Kipróbáltam elõször egy DVD-vel (mivel nem volt hozzá játékom), lejátszotta szépen, szereztem hozzá gémet (írott), az is ment rendben, simán játszottam vele. Másnap pedig akármit tettem bele, DVD-t, vagy a játékot, semmit sem csinált, nem töltött be semmit. Mintha nem olvasná vagy nem tom. Ez mitõl lehet? Hogyan lehetne orvosolni? Elõre is köszi a választ

: (
jaszy
Nem!

ps3as guitar hero gitár mûködik ps2n?
szerintetek megéri a Fight Night: Round 3-at megvenni 3000FT-ért?Én hogy még nem játszottam boxolos gammával azért kérdem hogy ez miben jó s miben rossz?(gondolom tekken 5-tel össze nem lehet hasonlítani...)
Aki válaszol annak megköszönöm.
nem vagy gyökér 😛 most már gyûjtheted a jó gámékat 😊 én már megyek is rá egy jó heart of darknessre 😄😄
Kazuma92
annyi az egész? egy ps1-es memóriakártyát belekell tenni a ps2-be és már mehet is a ps1? basszus.... én eddig azért nem szereztem be magamnak ps1 es gamét mert semmit se tudtam elmenteni...igen,igen, gyökér vagyok😄

Son of Sparda
Ghost of Sparta

érdekes 😄