PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Game cubet-t azon szoktam elindítani.
Esetleg próbáltál valami mást arra a bemenetre kötni?
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
megpóbáltam másik csatlakozóba is,de hiába.
igenmegnyomtam.De a tv ném is észleli hogy hogy be van kapcsolva.
Nálam akkor kék a képernyõ, ha nem kapcsolom be a ps2-öt. 😊
Az elején megnyomtad a pirosan világító gombot? 😊
Az elején megnyomtad a pirosan világító gombot? 😊
ha van tobb helyen is csatlakoztato, akkor probald meg a tobbit is.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Sziasztok!
Az lenne a problémam hogy vettem egy Ps2 õt.De amikor hozzá kapcsolom a Tv hez a tv nem észleli.A pirosat a pirosba a sárgát a sárgába a fehéret a fehérbe dugtam de hiába.Se AV1 en se AV2 õn nem észleli,csak a kék képernyõ látható. Tud valaki segíteni?
Az lenne a problémam hogy vettem egy Ps2 õt.De amikor hozzá kapcsolom a Tv hez a tv nem észleli.A pirosat a pirosba a sárgát a sárgába a fehéret a fehérbe dugtam de hiába.Se AV1 en se AV2 õn nem észleli,csak a kék képernyõ látható. Tud valaki segíteni?
Létezik, hogy pl. a Final Fantasy X csak eredeti sony memkártyára hajlandó állást menteni? Mert ami most benne van a ps2-ben, arra a God of War ment állást, de az FF nem.
"Mondjuk nálad elõfordult a milliós hangrendszerek felvetése is mint saját használat, szóval 25K-t te zsebbõl..."
mivan ???
mivan ???
es mennyiert erne meg egy PS2?
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
Beadod boltba s kapsz érte gow+ps2-t😛
Mondjuk nálad elõfordult a milliós hangrendszerek felvetése is mint saját használat, szóval 25K-t te zsebbõl...
Mondjuk nálad elõfordult a milliós hangrendszerek felvetése is mint saját használat, szóval 25K-t te zsebbõl...
Ma már 25k egy vadiújj Ps2.Szerintem fektess be rá. Rengeteg remek játék van rá.
nekem csak egy kölcsön ps2 kellene h kitoljam a god of wart - aki tud segiteni szoljon
(lol van 360-ra egy fölös resi5 és egy sf4 ha érdekel vkit)
pm! thx
(lol van 360-ra egy fölös resi5 és egy sf4 ha érdekel vkit)
pm! thx
egy PlayStation 2 kimodolva 200 jatekkal megeri szerintetek? legyszi adjatok valaszt 5000 forintert valamint 500 roman penzert?
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
hali!
nem tudjátok hogy megfog-e jelenni a WWE Smackdown vs Raw 2010 ps2-re itthon?
mert valahol az ilyen megjelenésesnél azt írják hogy nem máshol meg hogy igen de ott meg nincs európa és nem tom ha máshol dec. 31-én jelenik meg akkor nálunk mikor (ha megjelenik)
a segítségeket elõre is megköszönöm
nem tudjátok hogy megfog-e jelenni a WWE Smackdown vs Raw 2010 ps2-re itthon?
mert valahol az ilyen megjelenésesnél azt írják hogy nem máshol meg hogy igen de ott meg nincs európa és nem tom ha máshol dec. 31-én jelenik meg akkor nálunk mikor (ha megjelenik)
a segítségeket elõre is megköszönöm
mennyibe mennek mostanában ezek a játékok:
-capcom vs snk 2
-snk arcade classic vol1
thnx
-capcom vs snk 2
-snk arcade classic vol1
thnx
azthiszem megdöglött a ps2-m😞
nem pörgeti be a lemezeket, de az alapképet beadja... ez mitõl van?
nem pörgeti be a lemezeket, de az alapképet beadja... ez mitõl van?
Az FPS irányítás tényleg elég fura elsõre PS2-n ( Kezdetben elég sokat veszõdtem a killzonal ) de elég hamar mg lehet szokni. A igazi PS-es játékokhoz meg a kontrolernél nehéz kitalálni tökéletesebb irányítást.
Nekem is olyan 16:9-en, ez valószínüleg azért van, mert ilyenkor összenyomja a képet, sûrûbbek lesznek a sorok.
megcseréltem a kábelt, és tényleg van némi különbség😮
RGB-vel élénkebbek a szinek, és nem olyan " szürkés fakó"
És a TV-men 16:9 es felbontásban kábeltõl függetlenül erõsebb lesz a szín xD ezt mefigyeltem😄 ( lehet h minden tévén ilyen, nemigazán értek a tv-khez)
RGB-vel élénkebbek a szinek, és nem olyan " szürkés fakó"
És a TV-men 16:9 es felbontásban kábeltõl függetlenül erõsebb lesz a szín xD ezt mefigyeltem😄 ( lehet h minden tévén ilyen, nemigazán értek a tv-khez)
Semmi köze a képarányhoz 4:3-on is megy az RGB.
Különbség biztos van, nézd meg a színeket, betûk kontúrjait.
Esetleg visszaválthatsz kompozitra és úgy is megnézheted.
A TV és a kábel milyen márka / típus?
Különbség biztos van, nézd meg a színeket, betûk kontúrjait.
Esetleg visszaválthatsz kompozitra és úgy is megnézheted.
A TV és a kábel milyen márka / típus?
szerintem ne egybõl a legdúrvább FPS-sel kezdjél 😊 szokjad az irnyítást, nem olyan vészes az 😄
hello !
van egy RGB kábelem, és aztakarom kérdezni, hogy csak 16:9-es felbontásban "érvényesül"? mert 4:3-on nemnagyon veszek észre különbséget, szinte ugyanolyan mint a gyári kábel. viszont 16:9esen durván éles, és szépek a szinek..
van egy RGB kábelem, és aztakarom kérdezni, hogy csak 16:9-es felbontásban "érvényesül"? mert 4:3-on nemnagyon veszek észre különbséget, szinte ugyanolyan mint a gyári kábel. viszont 16:9esen durván éles, és szépek a szinek..
Max fps-eknél éremes vele veszõdnöd, egyéb játékoknál inkább szokj hozzá, általában tökéletes az irányítás joy-jal minden játékban
PSN ID.: Beegabor
Köszi! a segítségeteket, egyszerûen a pc-hez szoktam hozzá és nekem ez a analogos menet nem megy! Köszi még1x!
Max shooter nevû eszköz kell. Ezzel csatlakoztathatsz egeret és klaviatúrát is.
Itt meglesheted hogy néz ki
Itt meglesheted hogy néz ki
nem, rendes kart vegyél!
billentyû csak PS2 Linuxnál meg pár játéknál mûködik.
billentyû csak PS2 Linuxnál meg pár játéknál mûködik.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Hy mindenki!
Ps2-höz ha veszek USB-s billentyût az mûködne úgy? ha nem mit kell venni meg mennyi az! Írjatok please, privibe!
Ps2-höz ha veszek USB-s billentyût az mûködne úgy? ha nem mit kell venni meg mennyi az! Írjatok please, privibe!
óóóóóóóó faszom...
mind1 elment... majd visszajön...
amugy siker, ugy h köszönöm a segítséget!!
mind1 elment... majd visszajön...
amugy siker, ugy h köszönöm a segítséget!!
Hali, egy olyan gondom lenne, hogy ma mikor bekapcsoltam a PS-t és Gran Turismo-zni akartam, nem töltötte be a mentést, azt írta, hogy nincs mentett állás, kezdeni akarok-e egy újat?? pedig már 6 %-nál jártam...
Mondom szép! kezdenék egy újjat, azt sem lehet mert nem tud létrehozni profilt, megnézem a memóriakártyát a biosban és azt írja h Corrupted file, törölni nem lehet semmit... ugyan ez a többi játéknál, nem tölt be mentést.... mi baja van??? A memóriakártyával van gond??? meg lehet azt formázni valahogy???
Mondom szép! kezdenék egy újjat, azt sem lehet mert nem tud létrehozni profilt, megnézem a memóriakártyát a biosban és azt írja h Corrupted file, törölni nem lehet semmit... ugyan ez a többi játéknál, nem tölt be mentést.... mi baja van??? A memóriakártyával van gond??? meg lehet azt formázni valahogy???
Ámen!
de õk küldték el a szervízbe
de az a helyzet hogy nemrég hoztam vissza tõlük.
a másik meg hogy csak júliusig van a gari.
utána lesz valami akkor meg azt mondom hogy rosszul csinálták meg
a másik meg hogy csak júliusig van a gari.
utána lesz valami akkor meg azt mondom hogy rosszul csinálták meg
ha meg garancia alatt van akkor jatsz vele nyugodtan, ha elromlik akkor kotelesek megcsinalni.
ha meg történik vele valami megint akkor meg szólok az electroworld-nek hogy szarul csinálták meg mert ha történik vele valami az tuti hogy gari után lesz.
1. onnan hoztam
2. mindegyik kattog csak másképp (értsd:valamelyik hangosabban valamelyik halkabban, sûrûbben , ritkábban)
3.le nem szarom de nem is azért vettem hogy ott porosodjon
2. mindegyik kattog csak másképp (értsd:valamelyik hangosabban valamelyik halkabban, sûrûbben , ritkábban)
3.le nem szarom de nem is azért vettem hogy ott porosodjon
1. ha nagyon aggodsz, hogy valami baja van akkor fordulj szerelohoz
2. ha aggodsz, de nem akarsz szerelot akkor ne hasznald azokat a jatekokat amelyeknel kattog
3. ha leszarod, akkor jatsz nyugodtan
azert a 3ast nem ajanljuk, minden konzol megerdemli a torodest <#idiota>#idiota>
2. ha aggodsz, de nem akarsz szerelot akkor ne hasznald azokat a jatekokat amelyeknel kattog
3. ha leszarod, akkor jatsz nyugodtan
azert a 3ast nem ajanljuk, minden konzol megerdemli a torodest <#idiota>#idiota>
ez valamennyire lecsökkenti az életét?