17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Roland3
    Sziasztok! Vettem egy ps2 gépet 90004 szériás,júniusba vettem. Szerintettek elfogadja a csipelt memória kártyát???

Üdv:kiss Roland
  • peetfire
    Amúgy kösziNéhányan tényleg elszállnak a használt árakat illetően!Most én sem akartam számolgatni hogy mit mennyiért vettem,mert mivel nincs benne varez...nem két forint volt így együtt...de hát ez van!Nincs mit tenni!
  • peetfire
    Nem akarom többért adni,mert azt szeretném ha elvinnék!Nagyon vigyázok ám minden műszaki cikkre...úgyhogy ez is jó állapotban van!Én meg pénzszűkében..ezért adom csak el...amúgy meg nemrég vettem hozzá egy Logitech DFP-t..úgyhogy nehezen válok meg a géptől
    Azért adnám a kamerával együtt,hogy tuti elvigyék ennyiért...remélem lesz vevőm!
  • ricsa008
    THX!
  • peetfire
    Itt van..és csak egy ezres...http://www.newwave.hu/main.php?c=ujkonzol&ca=110&m1=23
  • PoisonChihuahua
    1000-1500 Ft, szinte minden konzolos szakboltban.
  • PoisonChihuahua
    Na, ez korrekt ár! (Néha kicsit el vannak szállva az emberek, de az egyik hazai aukciós portálon látott 80k-s PS2-t eddig nálam semmi sem übereli, igen 80k! Gondolom mondanom sem kell, hogy a csávón maradt a cucc. Több mint fél évig hirdette, de egy forintot nem volt hajlandó engedni, állandóan azt bizonygatta, hogy pedig ezt anno ennyiért vette, azt meg annyiért, stb. -.-)
    Ha nem lenne PS2-m meg is venném, szép pakk. :) Esetleg EyeToy külön?
  • ricsa008
    am mennyi egy ilyen kábel és merre lehet venni?
  • ricsa008
    köszi
  • peetfire
    Bocsi...árat nem írtam a PS2-höz...25000 Ft így egyben cakumpakk :)
  • PoisonChihuahua
    Vegyél egy RGB kábelt, az megoldja a problémát és ezen felül még jobb képet is ad (teltebb színek, élesebb kép).
    A géphez adott gyári kompozitot hanyagolni kéne, ez adja a legrosszabb képet...
  • ricsa008
    nem tudjátok egyes játékok mért fekete fehéren indulnak csak el?
  • peetfire
    PS2 slim(SCPH-70004) megkímélten,jó állapotban,keveset használtan,chippeletlenül pénzügyi okok miatt eladó!(amúgy nem adnám el)
    Tartozékok:
    1 db Sony dualshock2
    8 megás Sony memóriakártya
    Gyári kábel
    +RGB-kábel
    Eyetoy kamera
    7 eredeti játék(Gran Turismo 4,WRC Evolved,F1 06,BLACK,Toca Race Driver,Finding Nemo,Die Hard Vendetta,)

Msn:[email protected]
  • Peodfil
    Üdv!

Harry Potter játékokat lehet ketten játszani? Melyik rész(eke)t? Ajánlás esetleg?
  • dave9004
    A király visszatér jó játék,nekem megvan.Többször végigvittem, és a coop mód is király benne
  • dave9004
    Halihó!

Van egy kétéves nem chipelt megkímélt kitűnő állapotú ps2-slim konzolom, két joystickkal(dualschock 2)két 8 megás memóriával 25-ezerért.(meg még jópár játékom van eladó). Ha valakit érdekel, az írjon a [email protected] címre és megbeszéljük.(Budapestiek főleg)
  • Daw1x
    Hali

Valakinek megvan a NASCAR 09 PS2-re? Ha igen, akkor tudna nekem valaki pár hasznos infót mondani róla? Köszi előre is!
  • Roland3
    Sziasztok!

Szerintetek jó játékok-e a Harry potter 5 és a gyűrűk ura király visszatér????

Előre is köszönöm, Üdv Kiss Roland
  • ViniSoundz
    öeeeh...pedig már kezdtem örülni. nah mindegy :) köszi
  • Seth
    Majd október közepén jön
  • ViniSoundz
    Tudja valaki, hogy mikor jön az Arctic Edge ps2-re? Én találtam egy dátumot, azon szeptember 19 volt írva, azt hiszem 576 weboldalán. Tud valaki erről valamit?
  • dbz
    Köszi!
  • kazuma89
    igaz!
  • dbz
    Hali!
    Van egy PS1-es játék amit játszanék PS2-n. De azt mondták (még nem próbáltam ki), hogy nem lehet menteni PS2-es memókarira csak PS1-esre!
    Ez igaz?
  • Banyapapa
    itt van sok minden irva róla
  • PoisonChihuahua
    lol...
  • Seth
    Van. Free McBoot-ra keress rá
  • Brinn
    Köszönjük a közösségépítő hozzászólást \o/

Van egyáltalán ilyen progi h memcardra fel aztán olvassa az írott játékokat?
  • Seth
    Ahhoz nem elég nehéz, hogy ki lehessen ütni. Esetleg ha vmi ágyuval rálövöd
  • Brinn
    Hali!

Hogy lehet kiütni a PS-t memória kártyával? Valami linket dobnátok róla pls?
  • Janos315
    Hello!

A Ps2-tőm karcolja a lemezek végét (de csak a végét).Ilyenkor mi lehet a baja?
  • maverick95
    Helló!
    Azt kérdezném hogy, ha én vennék 1 ps2-es gitárt guitar herohoz és szereznék hozzá egy usb átalakítót akkor úgy működne a pcn vagy nem?
  • PoisonChihuahua
    Link
    Olcsóbban is lehet szerezni, körbe kell érdeklődni a konzolüzleteket, hogy éppen ki mennyiért adja. (Link az X360-as topik bannerben - Hazai konzol üzletek.)
  • vegytek
    Hol érdemes Bp-en PS2-höz komponens kábelt venni? LCD TV-vel használva javul a kép minősége?
  • sambauer
    Vastag jó állapotú Ps2 eladó 8 mbos memkártyával, két dualshock 2 joyyal RGB kábellel a következő játékokkal: GTA 3, The Godfather, Def Jam Fight 4 New York, The Getaway, 24 The Game (füzet nélkül) A gép nem chippelt tehát nem viszi a másolt játékokat.
    Ár: 25000 ft

Érdeklődni kizárólag 06203684538as telefonszámon lehet.

Üdv.
  • vegytek
    GT4-ben hol lehet beállítani, h futam után ne játsza le a futamot felvételét, hanem egyböl a futam menüre ugorjon?
  • TidusX
    Mert olyan is lesz? Na ne már...
  • Pufi 9
    Hali.
    Én már nagyon várom a LEGO Harry Pottert.
  • vegytek
    hol és mennyiért vettél kábelt?
  • amdrula
    Kezdjük ott, hogy miért kell minden könyvből mozifilmet csinálni?
    Hmm talán mert MEGÉRI?