PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
god of war just got cancel by me -.- :d😛 irnom kene rola blogot de nincs kedvem, viszont muszáj még ezt leirnom (és most talán elfére itt ebbe a topikba is) - mert úgy általános véleményem a játékkal kapcsolatban....
Szóval - a játék jó - viszont lehet én öregszem és ezért nem jönnek be biz. dolgok, habár EZT IS kétlem
Lényeg, hogy nagy láccik mennyit dolgoztak vele - rengeteget - rengeteg feelinges, látványos dolog van benne ami tényleg csak 1x van ellõve az egész játék alatt - számtalan ilyen van TÖBB TUCAT - párat megemlitek : öreg ember sírásó, alvilág - A FENT ÉS A LENT kapcsolata áhh ez mennyire teccett - Pegazus, Ikarus jelenet, Fordítók, Perseus, Prométeusz, Hajós kapitány - rengeteg iszonyatosan jó apró dolog - de tényleg rengeteg (!!!) fel se lehetne sorolni öket anélkül hogy egyet tuti kine hagynánk mert annyi van na - SZERK.: és számos ebbe a felsorolásba nem illõ "elem"
Helyszínek - na itt sok dologban elhasal a játék - igaz részben mind jó - mert hangulatos és látványos és azt mondom rá hogy oké - de legtöbbjük nagyon VONTATOTT
Példa: -> 2. rész - megkell szerezni a cuccott, hogy visszamenve az idõbe megállítsuk Zeuszt (primitiven fogalmazva) namármost - mondom a nagy ÓRIÁS LÓ SZOBROKTÓL - mégis mi a jó retkes büdös francért kell bejárni a fél világot hogy eljussunk a cuccért - már majdnem végignéztem a játékot YOUTUBEON onnan ahonnan abbahagytam - és harcokat többnyire áttekertem - MÉGIS már FÁJT A FEJEM és mikor azthittem namár mindjárt ott vaagyunk akkor kiderült hogy mégse - és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb ús újabb és igy tovább - nagy helyszín terület, feladvány - az ember kishíjján azt hinné hogy a végtelenségig megy és soha nem lesz vége - de persze mikor megérkeztünk a szigetre és senki ne mondja h mikor elöször jáccotta nem gondolta azt hogy na itt akkor hamarosan megszerezzük a cumót aztán utólag meg csak lesett hogy hát azóta mióta megérkezett és najó mondjuk onnantól hogy leverte a barbár bosst jáccott vagy 10-15 órát...
Ha ehhez hozzáveszem az akármennyire is jó látványos harcot hát - akkor még rosszul is leszek (a valós életben) mire megszerrzük a cuccot - még akkor is ha nem egy nekiülésre csinálja az ember - a harcok nagyon sokszor rosszul vannak adagolva - és ez TIPIKUSAN az ilyen játékot szépséghibája, de sajna sokat tud rontani az élvezeten - érdekes Prince of Persia Warrior Withinbe soha nem panaszkodtam ha jol emlékszem és maga az a játék ilyen de hanem hosszabb volt mint ez! - De hamár annyira eröltetik azt a kiba. harcot akkor ne keljen 5 db nyomi lelenféllel 5 percig harcolni amikor a következõ perc után újból jönnek csak többen és keményebbek - ez a jatek egyik legfontosabb része - és nagyon azt érzem, h nincs eléggé kibalanszolva nem nem a kombokrol meg skillekröl meg faszomtudja miröl beszélek - azokkal nincs gond - meglehetett voldani normálisan ÉS NEM CSAK BEDOBÁLNI A SZÖRNYKUPACOKAT A SARKOKRA - GYK ÚJRAKOPIZNI SOKSZOR A KÓDSORT -.- hamár ennyi idõt beleöltek a fejlesztésbe... - NINCS ÁTÉREZVE A DOLOG a fejlesztõk részérõl, mert akkor tuti nem igy festene a dolog - nem gondolták végig vagy én nemistudom - de tényleg csak annyit kellett volna h namost akkor itt legyen harc de itt meg itt és itt ne, mert az már unalmas és vontatott lenne akkor + szörny (életerö) balanszolást márcsak halkan emlitem meg ^^ mert már nagyon nevetséges volt olykor hogy kis geci katonára rányom az ember 5 kombót és bekap 100 TALÁLATOT (vagy több/kevesebb) és még mindig jóhiszemüen "vigyorog" -.-
Szal párszor ilyenkor a REALITÁS szó is eszembe jutott - ami visszavezethetö nem csak a harcokba, hanem inkább föleg a fél vilagot bejárom soha el nem fáradunkra, A 10 FEJTÖRÕT MEGOLDOTTAM 10 PERCE DE NEM VOLT ELÉG MERT ITT EGY ÚJABB DOLGOKRA stb.
Na ennyi lenne - biztos hagytam ki dolgokat amiket megakartam emliteni mint pro és kontra oldalon, de sebaj...
A lényeg: a játék
- I AM WHAT A GODS HAVE MADE ME - Kratos -
asdasdas
kösz az infót!
mert találtam egy videót és ott rendesen neteznek vele :
http://www.youtube.com/watch?v=WYmpy0gdp_U
Max. a Linux kit-tel tudsz valamilyen böngészõt varázsolni rá, de ez inkább technikailag érdekes, mint használható.
Szinte beszerezhetetlen, ha van akkor is 10.000 körül adják.
Egyszerû megkeresni katt ide
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a ps2-m (a vastagabb) verziójú, hogyan lehet rá netet kötni? Csak usb van rajta! Ha tudtok segítsetek légyszí!!!!
Üdv
Õsmagyar vazzeh!
"Látjátok feleim szümtükhel mik vogymuk,isa pur és homu vogymuk!" <#banplz>#banplz>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Mert akkor kb. annyi a jelentése:kapja be a vacogós krokodil! <#idiota>#idiota>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
UI:Emlitettem mar, hogy HULYE VAGY???
Ha neked így jó akkor vedd meg a használtat ami lehet, hogy fejhibás.
Gondolom elírás és lemaradt két nulla. 35k-ért meggondolandó, szerintem találni olcsóbban is
PSN ID.: Beegabor
De neketek nincs5letetek hogy mitöl lehet?
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64