PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wall of Text - to PS & God of War fans

god of war just got cancel by me -.- :d😛 irnom kene rola blogot de nincs kedvem, viszont muszáj még ezt leirnom (és most talán elfére itt ebbe a topikba is) - mert úgy általános véleményem a játékkal kapcsolatban....

Szóval - a játék jó - viszont lehet én öregszem és ezért nem jönnek be biz. dolgok, habár EZT IS kétlem

Lényeg, hogy nagy láccik mennyit dolgoztak vele - rengeteget - rengeteg feelinges, látványos dolog van benne ami tényleg csak 1x van ellõve az egész játék alatt - számtalan ilyen van TÖBB TUCAT - párat megemlitek : öreg ember sírásó, alvilág - A FENT ÉS A LENT kapcsolata áhh ez mennyire teccett - Pegazus, Ikarus jelenet, Fordítók, Perseus, Prométeusz, Hajós kapitány - rengeteg iszonyatosan jó apró dolog - de tényleg rengeteg (!!!) fel se lehetne sorolni öket anélkül hogy egyet tuti kine hagynánk mert annyi van na - SZERK.: és számos ebbe a felsorolásba nem illõ "elem"

Helyszínek - na itt sok dologban elhasal a játék - igaz részben mind jó - mert hangulatos és látványos és azt mondom rá hogy oké - de legtöbbjük nagyon VONTATOTT

Példa: -> 2. rész - megkell szerezni a cuccott, hogy visszamenve az idõbe megállítsuk Zeuszt (primitiven fogalmazva) namármost - mondom a nagy ÓRIÁS LÓ SZOBROKTÓL - mégis mi a jó retkes büdös francért kell bejárni a fél világot hogy eljussunk a cuccért - már majdnem végignéztem a játékot YOUTUBEON onnan ahonnan abbahagytam - és harcokat többnyire áttekertem - MÉGIS már FÁJT A FEJEM és mikor azthittem namár mindjárt ott vaagyunk akkor kiderült hogy mégse - és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb és újabb ús újabb és igy tovább - nagy helyszín terület, feladvány - az ember kishíjján azt hinné hogy a végtelenségig megy és soha nem lesz vége - de persze mikor megérkeztünk a szigetre és senki ne mondja h mikor elöször jáccotta nem gondolta azt hogy na itt akkor hamarosan megszerezzük a cumót aztán utólag meg csak lesett hogy hát azóta mióta megérkezett és najó mondjuk onnantól hogy leverte a barbár bosst jáccott vagy 10-15 órát...

Ha ehhez hozzáveszem az akármennyire is jó látványos harcot hát - akkor még rosszul is leszek (a valós életben) mire megszerrzük a cuccot - még akkor is ha nem egy nekiülésre csinálja az ember - a harcok nagyon sokszor rosszul vannak adagolva - és ez TIPIKUSAN az ilyen játékot szépséghibája, de sajna sokat tud rontani az élvezeten - érdekes Prince of Persia Warrior Withinbe soha nem panaszkodtam ha jol emlékszem és maga az a játék ilyen de hanem hosszabb volt mint ez! - De hamár annyira eröltetik azt a kiba. harcot akkor ne keljen 5 db nyomi lelenféllel 5 percig harcolni amikor a következõ perc után újból jönnek csak többen és keményebbek - ez a jatek egyik legfontosabb része - és nagyon azt érzem, h nincs eléggé kibalanszolva nem nem a kombokrol meg skillekröl meg faszomtudja miröl beszélek - azokkal nincs gond - meglehetett voldani normálisan ÉS NEM CSAK BEDOBÁLNI A SZÖRNYKUPACOKAT A SARKOKRA - GYK ÚJRAKOPIZNI SOKSZOR A KÓDSORT -.- hamár ennyi idõt beleöltek a fejlesztésbe... - NINCS ÁTÉREZVE A DOLOG a fejlesztõk részérõl, mert akkor tuti nem igy festene a dolog - nem gondolták végig vagy én nemistudom - de tényleg csak annyit kellett volna h namost akkor itt legyen harc de itt meg itt és itt ne, mert az már unalmas és vontatott lenne akkor + szörny (életerö) balanszolást márcsak halkan emlitem meg ^^ mert már nagyon nevetséges volt olykor hogy kis geci katonára rányom az ember 5 kombót és bekap 100 TALÁLATOT (vagy több/kevesebb) és még mindig jóhiszemüen "vigyorog" -.-

Szal párszor ilyenkor a REALITÁS szó is eszembe jutott - ami visszavezethetö nem csak a harcokba, hanem inkább föleg a fél vilagot bejárom soha el nem fáradunkra, A 10 FEJTÖRÕT MEGOLDOTTAM 10 PERCE DE NEM VOLT ELÉG MERT ITT EGY ÚJABB DOLGOKRA stb.

Na ennyi lenne - biztos hagytam ki dolgokat amiket megakartam emliteni mint pro és kontra oldalon, de sebaj...

A lényeg: a játék - de én ezek miattad abbahagytam és most kivételesen ezeket a kontrákat annyira nem is véleményként kezelem, hanem inkább tényként... - de még1x: elég jó játékról van szó (utolag odatettem az elég szót...mert kicsit félve merem kimondani hogy jó - viccel -.-)

- I AM WHAT A GODS HAVE MADE ME - Kratos -
asdasdas

PoisonChihuahua
Persze, mert a Network Access Disc segítségével tud így netezni.
DJS8
de a fickónak van tavalyi videója errõl a Central Station-rõl és ugyan úgy netezett. Na mind1 valahogy megpróbálom :]
kösz az infót!

PoisonChihuahua
Ez a Central Station, olyan mint Xbox-on a LIVE, PS3-on meg a PSN (eredetileg ez volt a PSN elõdje). Ez a PS2 netes központi portálja. Azt, hogy mûködik-e még azt nem tudom, de gyanítom nem, mert a PS3-as PSN felváltotta.
DJS8
értem.
mert találtam egy videót és ott rendesen neteznek vele :
http://www.youtube.com/watch?v=WYmpy0gdp_U

PoisonChihuahua
Nincs.
Max. a Linux kit-tel tudsz valamilyen böngészõt varázsolni rá, de ez inkább technikailag érdekes, mint használható.
DJS8
Sziasztok

PS2-höz van valamilyen Internetböngészõ?

LeventeV
Obito sikerult megcsinaltasd a ps2-t? csak kivancsisagbol 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

jaszy
Netvork adaptor kell hozzá.
Szinte beszerezhetetlen, ha van akkor is 10.000 körül adják.
Egyszerû megkeresni katt ide

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a ps2-m (a vastagabb) verziójú, hogyan lehet rá netet kötni? Csak usb van rajta! Ha tudtok segítsetek légyszí!!!!
Üdv
sziasztok. szeretnék 1 kis segítséget kérni. nemrég vásároltam egy thrustmaster arcade stick-et a ps2-mhöz. ezzel kapcsolatban szeretném feltenni a kérdésemet. kipróbáltam a devil may cry elsõ részével a sticket. minden mûködik kivéve az irányítást. arra nem reagál. lecsekkoltam a játék hátulját. az írja analog sticks only. szóval ezzel a játékkal nem mûködik. szeretnék venni egy SNK Arcade Classic 01-t, de most nézem a neten a játék borítóját. analog stick only. akkor az sem fogja támogatni az arcade stick-et? elõre is köszönöm a segítséget.
tarti19
Nem erre értettem, hanem szimplán egy nemzet mégsem tudjuk még nyelvi eszközökkel sem megérteni egymást:😛

Ehh nem érted ezt Te! <#awink>
Õsmagyar vazzeh!
"Látjátok feleim szümtükhel mik vogymuk,isa pur és homu vogymuk!" <#banplz>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

tarti19
Nem tudni, mindenesetre a nyelvi kultúra mennyit képes változni néhányszáz kilométerrel odébb...

A farog nem a farkas szinonímája?
Mert akkor kb. annyi a jelentése:kapja be a vacogós krokodil! <#idiota>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

LeventeV
egy jo tanacs: eloszor egy kicsit nezz utana a dolgoknak (kicsippelve, csippleve, modolva stb.) aztan tanulj meg helyesen irni, es vegul, de nem utolso sorban tanulj egy kis jomodort, mert igy lejaratod az erdelyi magyarsagot. ezzel a viselkedessel egy 14 ev alatti gyerek nem csak sajat magat de a szuleit is lejaratja.

Seth
igen, a "farog szopna ma meg" vmi újkori szófordulat lehet XD

PSN ID.: Beegabor

nem azért, de én azt se értem mit akart mondani azzal a hsz el.
theone91
Az év kommentje jelölt...

el lehet menni, ne provokáljad itt az embereket!
szabikafarkas
a kurva edesanyad HULYE te farog szopna ma meg

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

LeventeV
hat Uristen. te olyan hulye vagy, hogy el sem hiszem. en is Romaniaban lakok, es itt is ugy nevezik, hogy csippelt ps2. az hogy csippelt vagy modolt ps2 az rohadtul ugyanaz. de azt nem tudom, hogy hogy lehetsz olyan hulye, hogy bevagod a 350 forintot. annyira hulye vagy, hogy meg azt sem tudod, hogy Magyarorszagon forint, mig Romaniaban a lej a penznem, es kurvara nem egy arfolyamban mozognak. 350 lej az kb. 23000 forint. az, hogy ennyiert mit kapsz... mert a 200 nem eredeti jateknak az erteke szinte 0, memkarit se biztos hogy adnak(habar ezt ketlem) aztan az allapota is kerdeses.

UI:Emlitettem mar, hogy HULYE VAGY???

jaszy
Te nem értesz minket 😊

DJS8
azt írtam, hogy kivan csippelve!!!!!!!!!!! viszi azokat a rohatt másolt szarokat!!!!!

szabikafarkas
kikodolva mi ugy nevezzuk mert en Romaniaban lakok

Seth
Oké, asszem te nem tudod mirõl beszélsz XD

szabikafarkas
de nekem nem kell csippelt nekem olyan kell ami ki van csippelvee!!!!

Seth
De mi az, hogy 350.00 forint? Direkt írod félre már másodszor ?

DJS8
belinkeltem neked egy oldalt ahol újat kapsz 28.000 Ft-ért + csippelt is + 1 év gari.

Ha neked így jó akkor vedd meg a használtat ami lehet, hogy fejhibás.

szabikafarkas
PS 2 kicsippelve megeri 350.00 forintot meg 200 jatekkal??

Seth
+1 memókártya aztán ott van végülis 😊

DJS8
hogyne... olcsóbb 28.490Ft

DJS8
http://golemkonzol.hu - itt 31e Ft új,csippelt + 1 év gari.

vegyél egy újszerût ami nem csippes + nézz szét vaterán. 1000-1500 huf a ps2 játék... nem éri meg szerintem kínlódni vele :S
Seth
350 forintért nagyon XD
Gondolom elírás és lemaradt két nulla. 35k-ért meggondolandó, szerintem találni olcsóbban is

szabikafarkas
ki tudja megmondani hogy megeri a PS2 kimodolva? 350forintert? legyszi segitsetek

eladó SNK classic Vol.1-et keresek, akinek van küldjön már legyen olyan rendes egy privit 😊 köszi
Kazuma92
az nemlehet gondja hogy szar a kábel?

Pukkandur
Üdv, ment Pü.

LeventeV
szerintem a videokabel bemenetenel nem csatlakozik valami, mondjuk ez lenne a szerencses eset, de ha valamelyik csippel van a gond, akkor... majd a szerelo megmondja

ok,az lessz.
De neketek nincs5letetek hogy mitöl lehet?
LeventeV
vidd el szerelohoz, hogy nezze meg.

Hali, akinek van véletlenül elfekvõben God of War 1,2-je az dobjon már rám egy privit...fontos lenne, köszi!

de mi lehet a hibája?Meg lehet csinálni?Esetleg házilag?
akkor ez egy hibás ps2 lesz

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

nem mert angliába vettem a bolha piacon.
akitõl megvetted az nem mutatta meg mûködés közben a gépet?

De
Csak nem használtan vetted?

Zöld-en világít a PS",de a tv nem mutat semmit