PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Egy zsir uj ps2 slim hez 90004 sériháoz adnak memória kártyát?
elõre is köszönöm.
elõre is köszönöm.
nagyjából jól írtad le. Mész, gaksz ezerrel 😄 dõl az ellenfél, iszonyú jó zene és grafika. az átvezetõ videók nagyon szépek!
Bár én abszolút nem vagyok hozzáértõ de a fejet és a mikrokapcsolót kizárnám, mert bekacsoláskor világít a zöld, a fejmozgató bejön belsõ ívre, a ventilátor beindul. Ha lemezt rakok be seek-el a fej.
Lemez nélkül nem jön be a menü, de a gép érzékeli az ajtó lezárást, gondolom ezért felelnek a mikrokapcsolók.
Lemez nélkül nem jön be a menü, de a gép érzékeli az ajtó lezárást, gondolom ezért felelnek a mikrokapcsolók.
Ez pech, errõl nem a SONY tehet. Nekem 3 vastagom is van, azok sem jobbak, de valamivel stabilabbak. Furcsálltam is, hogy a gyak. érintetlen slimed nem megy, de ez ritka, szal nem általános hiba!
Üdv,
Köszi a választ. Ha lesz egy kis idõm beviszem a boltba megnézetni érdemes-e megjavítani. Mindenesetre nagy csalódás ez a fostalicska. Kíméltem, sõt alig használtam és mégis bekrepált...Részemrõl feketepont a Sony-nak<#gun>#gun>
Köszi a választ. Ha lesz egy kis idõm beviszem a boltba megnézetni érdemes-e megjavítani. Mindenesetre nagy csalódás ez a fostalicska. Kíméltem, sõt alig használtam és mégis bekrepált...Részemrõl feketepont a Sony-nak<#gun>#gun>
Szia.
Nem hinném, vagy fej, vagy mikrókapcsoló hiba szerintem.
Megéri megnézetni és aztán osztani szorozni hogy megéri e neked a javítás!
Általában 4-9 ezer között szokott lenni.
Nem hinném, vagy fej, vagy mikrókapcsoló hiba szerintem.
Megéri megnézetni és aztán osztani szorozni hogy megéri e neked a javítás!
Általában 4-9 ezer között szokott lenni.
Köszi választ! Sajnos nem ennyire új, csak ennyire nem volt használva. Garancia már rég nincs rá. Kár volt anno megvennem, nem használtam ki.
Jaszy! Tényleg alaplap hibás lenne? Megéri ezeket még javítani?
Jaszy! Tényleg alaplap hibás lenne? Megéri ezeket még javítani?
Pukkandur: lehet,hogy alaplap hibás lett.De ha tényleg ennyire új akkor nincs gond,mert visszaviszed és garanciába megcsinálják.
köszi,
Sziasztok! Tudna valaki segíteni. Egy nem túl sokat használt, chip nélküli 77004-es PS2-öm (tényleg vagy 30 órát ment csak) bekapcsolás után lefagyott. Lemez nélkül is, ha kihúzom a memóriát akkor sem jön be a menü sem. Akinek el akartam adni azt mondta, hogy 4 óra múlva magához tért de utána megint fagyott. Mi lehet vele? Érdemes ezt még javítgatni? Alig ment, ennyire fos lenne? Csak eredeti lemezzel használtam, meg sem volt soha bontva.....
Méssz Kardozol, meg lehet idézni segítõ lényeket (legion). A zene szrem egész jó és a bejátszok is jó minõségûek de nem egy forradalmi játék. DE egyszer végig lehet vinni.
milyen játék a Chaos Legion?
Nekem "õskori" 30003-asom (!) van, 39004-es alaplappal már vagy 7 éve és még soha nem fordult ilyen elõ (a játékfagyásokat kivéve).
Ha játék közben lefagy az egy dolog, de ha már a fõmenüben fagy az nagyon nem jó. Szar modchip bekötés is eredményezheti.
Ha játék közben lefagy az egy dolog, de ha már a fõmenüben fagy az nagyon nem jó. Szar modchip bekötés is eredményezheti.
Ugyanaz a helyzet nálam is, még a játék betöltése elõtt fagy be. A system config/browser menü képét látom teljesen mozdulatlanul. Nekem se gyakori, csak érdekelt, hogy másnál is van e hasonló gond. Szimpla rétegû lemezekkel játszottam még csak. Ha a fagyás ilyen ritka marad, akkor nem fog zavarni. Köszi a válaszokat!
Nálam elõfordul,de nagyon ritkán.Játék közben mondjuk még soha. Bejön a fõmenü(ha játék van benne akkor induláskor még a ps2 logó elõtt a nagy feketeség) aztán se elõre se hátra, még power gombra sem reagál, se röviden,se hosszan benyomva. A mod-chip-re gondolok, hogy az kavar be induláskor. Nem foglalkoztat különösebben, ez már 3 éve így van.
PSN ID.: Beegabor
Másodjára fagy le a konzol úgy, hogy semmire nem reagál (power gombra se). Nem tudtam mit csinálni, csak kihúzni a konnektorból. Ez kinek mennyire gyakori probléma?
Nem kell nagy képzelõ erõ hozzá.....fikkantó
77xxx vagy 79xxx
Rengeteg helyen van még belõle új, sokkal strapabíróbb ..
77xxx vagy 79xxx
Rengeteg helyen van még belõle új, sokkal strapabíróbb ..
az.
há milyet vegyen akkor, 30004-eset?
mondol is valami érdemlegeset vagy csak beugrottál fikkantani egyet?
mondol is valami érdemlegeset vagy csak beugrottál fikkantani egyet?
az a belsõ tápos verza?
Köszi a segítséget akkor veszek egyet, további szép napot .
az 1500-2500 huf os árakkal nagyon elégedett vagyok 😉
tegnap vettem egy Black-et ebay-en. arra is kíváncsi vagyok! 😄
jó ez a playstation2!!
jó ez a playstation2!!
azta mindenit! a chains of olympos ban én hardon nem bírtam a fõellenséggel :S (perszefóné vagy ki volt az 😊
persze, ha találsz olyan játékot ami érdekel rá, de csak SCPH-9000x-es sorozatút
Sziasztok! Meg éri még venni zsír új ps2 slimet ?
Én is kijátszottam mindhármat, God-on is, Titan-on is, plusz challenge-eket is megcsináltam (a GoW2-ben a bonusz követelményeket is <#wink>#wink>).
persze, sokan, pl en is mindkettot.
iszonyat egyszeru a harcrendszere, paruteses kombokkal vegigtolhato siman.
iszonyat egyszeru a harcrendszere, paruteses kombokkal vegigtolhato siman.
de jó vége lett 😄 tetszik nagyon!! de ez a God Mod bonus nagyon esélytelennek tûnik, fõleg úgy hogy a minotauruszt is alig bírtam elintézni:S valaki esetleg végig tolta isten módban?
Hali.
Keresem ps2 re az X-treme Express : World Grand Prixess játékot.
Aki tud torrentes, share-s, vagy bármilyen más letölthetõ verzióban szóljon.
Nagyon megköszönném.
Keresem ps2 re az X-treme Express : World Grand Prixess játékot.
Aki tud torrentes, share-s, vagy bármilyen más letölthetõ verzióban szóljon.
Nagyon megköszönném.
nem csak a dvd részénél müxik
(tekerni,megállítani stb...)
(tekerni,megállítani stb...)
nekem 004
beruháztam egy God of War játékra. 3000 huf, mondom kíváncsi leszek mit dob. Azta qrva!!!!! ez mér nem kötelezõ tananyag a suliban??? XD
Egy 16:9-es monitorról van szó tv-tunerrel, és egy 16:9-es tv-rõl. Mindkettõnél ugyanott a csík. Tv-n rgb kábellel is próbáltam. Érdekesség, hogy a pal lemezeknél jobboldalt, alul és felül van margó, míg ntsc-nél a jobboldalról a baloldalra ugrik a csík. Próbáltam configban a 4:3, 16:9 és a full beállítást is. Legjobb lenne, ha S-videó kábel megoldaná a gondot, mert azt tudnám csatlakoztatni a tv-tunerbe is.
Nekem is jelen van ez a fekete csíkos probléma. 16:9-es tv-n próbálom úgy, hogy a ps2 menüjében 16:9 van beállítva, és a játékban is be van állítva szélesvásznú megjelenítés. Szóval fogalmam sincs, hogy mitõl lehet. Sima kompozit kábellel van rákötve a tv-re egyenlõre, mert csak ritkán használom. Tervbe van véve egy komponens kábel, azzal lehet megoldódik a probléma.
4:3 legyen, és a tv-d is 4:3 legyen😄
velem is volt hogy feketecsík, aztán jöttem rá hogy a tv-vel is lehet állítani a képarányt -.- xD
velem is volt hogy feketecsík, aztán jöttem rá hogy a tv-vel is lehet állítani a képarányt -.- xD
játékokban benne kell, hogy legyen nekem pl.Call of Duty 3-ba benne van.
Másik TV-n próbáltad?
Másik TV-n próbáltad?
Bocsánatot kérek elõre is, tovább kérdezgetek a témában, nagyon kezdõ konzolos vagyok 😛
Ezt a rotate screen menüpontot egyesével a játékok configjában találom? Final Fantasy X-ben nem találtam ilyet. Vagy pedig dvd nélküli indításnál kéne beállítani? Ott a browser/setup részre gondolok, a setup részben megint csak nem találtam rotate screent! rgb/ypbpr-t, képarányt (full, 4:3, 16:9), idõt tudtam állítani, de nem vettem hasznukat.
Köszönök minden segítséget!
Ezt a rotate screen menüpontot egyesével a játékok configjában találom? Final Fantasy X-ben nem találtam ilyet. Vagy pedig dvd nélküli indításnál kéne beállítani? Ott a browser/setup részre gondolok, a setup részben megint csak nem találtam rotate screent! rgb/ypbpr-t, képarányt (full, 4:3, 16:9), idõt tudtam állítani, de nem vettem hasznukat.
Köszönök minden segítséget!
Valaki tudja a PS2 távírányítójának a kódját?
Mert vettem egy univerzális táveszt és mûködik PS2-vel csak éppen bekell írni a remote Code-t.
Mert vettem egy univerzális táveszt és mûködik PS2-vel csak éppen bekell írni a remote Code-t.
Hello mindenkinek!
Egy slim típusú ps2-öm van, ami nem jeleníti meg a játékokat teljes képernyõn. A képernyõ jobboldalán, illetve alul és felül fekete margók találhatóak, ami elég zavaró. Dvd filmekkel semmi gond ilyen téren.
Kérem segítsetek! A válaszokat elõre is köszönöm!
Egy slim típusú ps2-öm van, ami nem jeleníti meg a játékokat teljes képernyõn. A képernyõ jobboldalán, illetve alul és felül fekete margók találhatóak, ami elég zavaró. Dvd filmekkel semmi gond ilyen téren.
Kérem segítsetek! A válaszokat elõre is köszönöm!