17159

WAREZ = azonnali BAN!

• fancsalikristof
    Sziasztok!
    Segítsetek kérlek titeket abba, hogy a ps2 re csak pen drive-al tudom feltenni a free mcboot nevű progit?
    Előre is köszönöm, nagyon fontos lenne!
  • jaszy
    Nem kell egy újat kalibrálni (kb 1000 et betettem már)
  • PoisonChihuahua
    Azért azt megnézném, hogyan kalibrálod a lézert oszcilloszkóp nélkül...
  • jaszy
    Nem kell oszcilloszkóp, csak szívattak! A fejvédelmet kell lekapni.
  • wesker24
    Na jó akkor elviszem szervizbe hogy rendesen bekalibrálják a ps2 olvasófejet ! Meg aztén oszcilloszkópunk sincsen !
  • jaszy
    Na ez az, rövid időn belül kifog menni a servo ic is.
    Fejvédelmet leforrasztottad???? Ha nem ne csodálkozz hogy nem megy!
  • PoisonChihuahua
    "De ara nem jövök rá hogy miért nem pörög fel a cd/dvd ??"

Egyre jobb!
  • PoisonChihuahua
    Ügyes...

Talán kalibrálni is kéne.
    Oszcilloszkóp használata, lézer kalibrálás, megy? Mert ha nem, bele se kezdj, mert elfüstölheted a lézert('-.-)! Vidd el szakértőhöz és egy adott összegért megcsinálja.
    Ha viszont megy magadtól is, akkor itt egy hasznos leírás (referencia pontok, CD/DVD értékek, stb).

(Remélem azt te se gondoltad komolyan, hogy a helyére pattintod és készen van...)
  • wesker24
    Amugy már sikerült visszarakni a cd/dvd tálcát !

De ara nem jövök rá hogy miért nem pörög fel a cd/dvd ??

Most vagy az új olvasófej nincs beállitva kalibrálva vagy a ps2 motor nem pörgeti fel !

Pedig mielött még kivettem volna a hibás olvasófejet a sima cd-ket vitte simán !
  • wesker24
    Nem tudja valaki hogy az isten nyilába lehet visszarakni a cd/dvd tálcát mert egyszerűen nem jövök rá hogy kell visszarakni ??
  • wesker24
    Hello mivel bekrepált a régi olvasófejem ezért vettem egy új olvasófejet FAT Ps2-be egy KHS 400C-t !

DE mit kell még csinálni azon kivül hogy kicseréltem a régit és beraktam az új lézerfejet a helyére ??

Bekapcsoltam meg minden a lézerfej elvileg müködik mert mozog 2-öt de amint berakok egy cd-t vagy dvd-t legyen akár másolt vagy gyári nem csinál semmit még csak fel sem pörög a disc ??

Ilyenkor mi a teendő ?? Nem elég csak berakni az új lézerfejet hanem be is kell rajta állitani valamit ??

Elöre is köszi !
  • ricsa008
    mondjatok nekem valami tuti játékot ?
  • peetfire
    23000 helyett már csak 20000 ft!Ps2 kompletten!
  • PoisonChihuahua
    Alapmű! Kötelező!
  • peetfire
    Nincs hibátlan játék...
  • Seth
    egy nagy bughalmaz az a játék, de hát ő tudja mire cseszi el a pénzét
  • peetfire
    Sztem meg igen...én végignyomtam...nekem nagyon tetszett
  • Roland3
    Szia! Köszi a segítséget én már megrendeltem!!! XD
  • Seth
    Szerintem nem, de vki meg az ellenkezőjét állítja valószínűleg, szóval szerezd be és döntsd el magad XD
  • Roland3
    Sziasztok!

Szerintetek jó játék a kilzone játék ps2 -re???

Üdv:Kiss Roland
  • tdicsabi
    ELADÓ ps2 slim konzol chippelve! Van hozzá 1 eredeti joystick(dualshock2)és 1 vezeték nélküli joystick, 2db 8mb-os memoriakártya és kb 64 db írt játék. összes tartozékával dobozában megkimélt állapotban!
    [email protected] írj
    30ezer ft
  • jaszy
    Fej, 12-14 ezer
  • peetfire
    PS2 slim(SCPH-70004) megkímélten,jó állapotban,keveset használtan,chippeletlenül eladó!
    Tartozékok:
    1 db Sony dualshock2
    8 megás Sony memóriakártya
    Gyári kábel
    +RGB-kábel
    Eyetoy kamera
    7 eredeti játék(Gran Turismo 4,WRC Evolved,F1 06,BLACK,Toca Race Driver,Finding Nemo,Die Hard Vendetta,)

Ár:23000ft

msn:[email protected]
  • Bogyi007
    Kaptam egy SCPH-39004 sorozatbéli Fat Ps2-t (Pal rendszerűt) tesztelésre hogy egyáltalán működik-e.

Nos be is indult szépen de amikor beleteszek egy Ps2 lemezt akkor egy darabig tölt és utána kiírja hogy Playstation vagy Playstation 2 lemezt rakjak be. érdekes módon Ps1 lemeznél (Lomax) betölti a lemezt és játszani is lehet vele.

Mi lehet a gond? és javítható-e egyáltalán, és ha igen kb mennyibe kerülhetne a javítása?
  • petila
    Hello

Van e valakinek valami ötlete hogy 50002-es FAT ps2-őn mért nem indul a soft mod???? elvileg minden FAT típusú géppel mennie kellene viszont ezzel nem megy.Csak feketén villog a képernyő de a menüt nem hozza be!Kártya jó az én slimem tökéletesen viszi illetve másik softmoddolt kártyával is próbáltam azzal is ugyanez fekete képernyő.Valaki tapasztalt már ilyet vagy tudja e mi lehet a gond??
  • Peodfil
    Köszönöm szépen !
  • PoisonChihuahua
    Való igaz.
  • Akey
    De ha .elf-ként indítom, már közel se olyan idegesítő. ;)
  • PoisonChihuahua
    Gamespot.com

Tesztek (videotesztek) + részletes infók.
  • PoisonChihuahua
    Ezt anno én is néztem, de mivel nem minden játékkal fut tökéletesen és cserélgetni kell a lemezt minden egyes játéknál, így nem szereztem be, de ha olcsón hozzá tudsz jutni, akkor "poénnak" érdemes beszerezni, viszont a hosszútávú használatában nem vagyok annyira biztos.
  • dave9004
    Hali!
    Eladó egy használt, kitűnő állapotú ps2-slim(77004) chipmentesen két dualschock 2-es joystickkal, két 8 megás memóriával, eredeti játékokkal. Irányár 25000Ft. Ha érdekel, írjatok privibe, vagy a [email protected] címre, és megbeszéljük.
  • Akey
    Próbálta már vki az Xploder HDTV Playert?
    http://gear.ign.com/articles/742/742965p1.html
    és
    http://reviews.cnet.com/specialized-electronics-accessories/xploder-ps2-hdtv-player/4505-7847_7-32137749.html
    Sajnos külön lakik a PS2-m és a HDTV-m, így még nem tudnám kipróbálni, de gondoltam körbeérdeklődök. Azért a leírás alapján az 576p ígéretesnek tűnik.
  • Peodfil
    Valaki ? Kérem..
  • ricsa008
    oké
    köszönöm
  • PoisonChihuahua
    Ezek a Burnout részek vannak PS2-re:

- Burnout
    - Burnout 2: Point of Impact
    - Burnout 3: Takedown
    - Burnout: Revenge
    - Burnout: Dominator

A sorozat a Takedown-nal újult meg, ekkor vette át az EA a szériát. A régebbi részek (1, 2) mai szemmel nézve már nem annyira kiemelkedőek vagy "akciódúsak", de számomra mindig azok maradnak az igazi Burnout-ok. :)
    A Takedown, Revenge, Dominator trió, nagyon hasonlít egymásra (EA ugye), csak minimális eltéréseket lehetne megemlíteni a grafikát (ua. a grafikai motor) és a játékmenetet illetően, viszont különböznek néhány újdonságban, ezekről review-kban, tesztekben részletesebben olvashatsz.
    Ha mégis rá kéne böknöm valamelyikre akkor a Takedown-t (ez volt a nagy "áttörés", ezzel újult meg a sorozat) vagy a Dominator-t (a Revenge alacsony népszerűsége miatt a Dominator nagyobb újítások helyett inkább visszatért a "gyökerekhez") választanám, de mondom, a 3 EA által kiadott rész annyira hasonlít egymásra és olyan kevés dologban különbözik, hogy a Revenge-et is nyugodt szívvel ajánlom.
  • PoisonChihuahua
    "csipelt memória kártyát"

OMG!
  • jaszy
    2.5 bios ig, a 90004-esekben már van újabb bios. ( a sony se hülye)
  • ricsa008
    melyik a legjobb Burnout rész ? graf meg minden tekintetbe?
  • Seth
    Úgy tudom, hogy a Free McBoot mindenféle ps2-vel kompatibilis, biztosan működne vele
  • jaszy
    Necces! De szerintem nem. (nem chippelt a kártya)