PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Még nincs ps2 de lehet veszek és nem tudok semmit a géprõl!
PSN ID.: Beegabor
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
U.I.: A memkártyára nemrég lett felrakva egy FreeMcBoot nevezetû program ez bekavarhat ?
Turn Me On Dead Man
De tényleg hagyjuk,csak kicsit fura volt az "üzletmodell". <#awink>#awink>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Visszaolvastál mirõl van szó? <#wilting>#wilting>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Hozzám került egy ilyen Playstation 2- es érme, tud róla valaki valamit mondani ?

Segítesz nekem találni egyet 6K-ért postával,vagy személyes átvétellel 5K-ért? <#hehe>#hehe>
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Valószínüleg a modchipet kapcsoltad ki a sok ki-be nyomogatás közben...
Azért én egy használatira a neten rákeresnék.
úgyhogy érdemes nézni
Tudod mit?
Hagyd!
Egyszerûen belefáradtam mostanában az ilyen szituációkba,túl sok van belõle,ezen a héten mint említettem neked messengeren,Te vagy a harmadik ilyen.
Tudod így a 40 felé közelítve nekem egyszerûen érthetetlen ez a morál,nem tudok mit kezdeni vele.
Afro Samurai-nak gratula az alkalmi vételért,neked pedig legyen az a sovény vigasz,hogy ezekszerint soha a büdös életben nem lesz gerincproblémád.
Részemrõl a téma lezárva.
Én azért valamit nem értek....
Ha máshol is hirdeted,és Én ott már korábban jelzem hogy megveszem,de az elérhetõséged nem él,közben meg eladod késõbb másnak ezen az oldalon akkor hogy is van ez?
Az nem rajtam múlt hogy az MSN-en nem lehetett elérni.És az sem hogy több oldalon is meghirdetted,de közben nem figyelsz arra ki,mikor,melyik oldalon tesz elõbb ajánlatot.
Nem úgy lenne korrekt hogy azé a cucc aki elõször tesz ajánlatot?Bárhol bármely fórumon is?
Vannak íratlan szabályok amiket nem ártana betartani! <#nezze>#nezze>
az ára 5000ft + posta költség
személyes átvétel kecskeméten vagy elõreutalásal posta megoldható
képek kép1
kép2
msn: [email protected]