PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akk annyira baromságot nem írtam 😊
SL
UTP kábel... más nem :]

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

jah egy IDE kábel 😄
de ehez is kell valami vagy rosszul tudom?
SL
lehet, de ha vastag PS2-t veszel akkor kell a #15253-ban említett adapter, slim PS2-be van hálózati port.

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

SL
ja igaz... 😄 <#bee1>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Lehet csak ahoz kell egy úgynevezett network adapter (amit jó esetben 5000FT-ér is be tudsz szerezni)
Felgolos
Ps2 lehet online játszani?és akkor is lehet ha chipelve van?
Még nincs ps2 de lehet veszek és nem tudok semmit a géprõl!

Seth
Nem kell leszedni,elég ha kiveszi a memkarit amin rajta van. Ha utána sem indul,akkor nem azzal vana gond

PSN ID.: Beegabor

SL
szerintem szedd le a FreeMcBoot-ot és úgy próbáld ha úgy beolvassa akkor rakd fel vissza.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

jaszy
Semmi baja, alapból nem ismeri fel! Nem arra van 😊

Elõre is kösz a segítséget.

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

Sziasztok!Kis segítség kellene: a PS2-önk USB portjába behelyeztem egy 1GB-os toshiba p.drive-ot,de fel sem ismeri a gép.Mi lehet a gond?

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

sambauer
Szaisztok ! Lenne egy problémám a Slim PS2-mel. Eddig tökéletesen futott rajta minden ám az egyiknap kihúztam és átvittem a másik szobába. Nem ejtettem el teljesen ép formában került a másik szobába. Erre egyik nap amikor beakartam ott kapcsolni egyszerûen nem olvasta a lemezt. Megnéztem van e valami szemmel látható baja de semmi ilyet nem láttam. Mióta átvittem nem hajlandó bepörgetni a lemezt. Mi lehet a gond ?

U.I.: A memkártyára nemrég lett felrakva egy FreeMcBoot nevezetû program ez bekavarhat ?

Turn Me On Dead Man

LeventeV
SINGSTARos mikrofonok mukodnek pc-n?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Hát látod én próbáltam......volna.
De tényleg hagyjuk,csak kicsit fura volt az "üzletmodell". <#awink>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Magad uram, ha szolgád nincsen...

jaszy
nem hinném<#wow1>

Öööö....
Visszaolvastál mirõl van szó? <#wilting>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Enyém éppen eladó, de 14k mindennel együtt (eredeti játékokkal, memóriakártyával, kábelekkel, rezgõ joyal, és egy sportdeszkával (a sportdeszka nem tudom, hogy mûködik e, hozzá való játék hiányában nem tudtam kipróbálni).. 5k ért senki nem fogja eladni neked szerintem..
még pontosabban ez:
na szel ez: http://img26.imageshack.us/img26/9048/spa0077n.jpg
Sziasztok!

Hozzám került egy ilyen Playstation 2- es érme, tud róla valaki valamit mondani ?

Igazad van!
Segítesz nekem találni egyet 6K-ért postával,vagy személyes átvétellel 5K-ért? <#hehe>

jaszy
Az újakon mind China van. A régebbieket gyártotték Japan-ban,
A gép is Chinai 😊

Hali!Megoldódott a probléma Memkari volt a bûnös,pedig eredeti SONY kb. fél éves de aztán jobban megnéztem és MADE IN CHINA felirat van rajta.Nem tudom számít e de most vettem egy használtat ami MADE IN JAPAN,remélem ez jobb lesz!
.psv(PlayStation 2 PS3 Virtual Memory Card Save (ZIP) (Japan)) és a .cbs(PlayStation2 CodeBreaker Save japan)) fájlu kiterjeztésü fájlt mivel is kell felrakni memória kártyára..pendrájvrol probáltam csak simán felmásoln ibár tudtam hogy ugy nem fog menni..Bleach Blade Battlers2 höz szedtem...elöre is köszi

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

PoisonChihuahua
Amit leírtál abból akár az is lehetett volna.
Valószínüleg a modchipet kapcsoltad ki a sok ki-be nyomogatás közben...

Azért én egy használatira a neten rákeresnék.
nem .ott van a "chippelésnek" a beállításai és ott offolva volt vmi és onoltam és jó lett -.-😄
most már jóXD
PoisonChihuahua
Egyértelmû fejhiba. Ez a PS2-k rákfenéje (fõleg a vastagabbaknál).
hali.nekem van 1 vastagabb ps 2-m és chippelve van.mért van az h néha lejácca a másolt lemezeket és néha nem?most például már ki***sznám az ablakon az egészet mert minden cd-t amit eddig lejáccott most cseszik lejátszani.piros háttéren írja h "please insert a playstation ot õlaystation 2 format disc"2 órával ezelõtt még játszottam,újraindítottam és most semmi nem jó.korábban is volt ilyen de akkor 2 szer újraindítottam v 3 szor és jó lett de most nem.vki tudja mi a probléma?
én 1-2 hónapig kerestem, folyamatosan néztem ebay-t, és végül leütöttem egyet szállítással együtt kb 8k-ért, zsírúj bontatlant, UK-bõl.

úgyhogy érdemes nézni

ritka nagyon
hiába nézem 12.000 alatt nincsen :S
rinya helyett irány az ebay!

Ehh...
Tudod mit?
Hagyd!
Egyszerûen belefáradtam mostanában az ilyen szituációkba,túl sok van belõle,ezen a héten mint említettem neked messengeren,Te vagy a harmadik ilyen.
Tudod így a 40 felé közelítve nekem egyszerûen érthetetlen ez a morál,nem tudok mit kezdeni vele.
Afro Samurai-nak gratula az alkalmi vételért,neked pedig legyen az a sovény vigasz,hogy ezekszerint soha a büdös életben nem lesz gerincproblémád.
Részemrõl a téma lezárva.

tihibaby most én arról nem tehetek hogy ezt az oldalt néztem meg elõszõr de isten bizony segítek neked találni egy network adaptert ha annyira kell

Te Ákos!
Én azért valamit nem értek....
Ha máshol is hirdeted,és Én ott már korábban jelzem hogy megveszem,de az elérhetõséged nem él,közben meg eladod késõbb másnak ezen az oldalon akkor hogy is van ez?
Az nem rajtam múlt hogy az MSN-en nem lehetett elérni.És az sem hogy több oldalon is meghirdetted,de közben nem figyelsz arra ki,mikor,melyik oldalon tesz elõbb ajánlatot.
Nem úgy lenne korrekt hogy azé a cucc aki elõször tesz ajánlatot?Bárhol bármely fórumon is?
Vannak íratlan szabályok amiket nem ártana betartani! <#nezze>

PoisonChihuahua
Akkor ellenõrizd/tisztítsd ki a foglalatot (joyport). Más ötletem nincs, max. ha továbbra is ezt csinálja akkor le kell formázni.
hello nincs már meg a network adapter eladva afro samurai-nak

meg van még?
Szia!Eredeti SONY a memkari
Carloska
Sziasztok tud valaki boltot pesten ahol eltudnám adni a nfs undercover emet magyar változatt nagyon fontos köszi

vissza is ment privi 😊

PoisonChihuahua
Privi ment!
eladó Playstation network adapter! winchestert sajnos nem tudok hozzá adni mivel azt használom de bármilyen ata winchester jóó bele. még adok hozzá network acces disc ami segítségével beállíthatod az internetet a ps2-ön és tudsz ps2-õn interneten játszani. + internet kábelt adok.
az ára 5000ft + posta költség

személyes átvétel kecskeméten vagy elõreutalásal posta megoldható

képek kép1
kép2

msn: [email protected]

PoisonChihuahua
Eredeti SONY vagy utángyártott a memóriakártya?
Sziasztok!Lenne egy kis problémám,van egy chippelt slim ps2-esem és néhány játéknál elõfordul hogy lefagy mentés közben amikor írja hogy ne kapcsold ki, ne vedd ki a mem karit ...stb.akkor megáll a kép és nem megy tovább csak resetelni tudom.De nem minden játéknál csinálja.Esetleg ötlet mi lehet?
jaszy
Szia, Nem!