PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Hol érdemes ki chippeltetni a PS2-öt, ahol tényleg normálisan és jól csinálják meg. Nekem egy Modbo chip van benne, ami kb. 3-4 hónapig mûködött, 8500ft-ért 😞 Csak most nem tudom, hogy a chip a rossz, vagy szarul lett forrasztva, mert az öcsémnek nagyon ritkán bekapcsolt, kb. a 30. bekapcsoláskor 😄 Eredeti játékok mennek. Elõre is köszönöm az nfo-t!
az asszem olyan és nemsoká kint lesz az ujjabb része ami havas lesz
Tényleg,ott van.Mondjuk látni még nem láttam a gámát.
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Mindenestre érdekes gáma lenne,csak az a baj,nem tudnák megtölteni a stuffot elég hosszú játékidõvel😞
pedig nemártana szerintem lenne vevõ köre
Szerintem még egy játékfejlesztõ/kiadó sem látott benne fantáziát,hogy egy ilyen projektbe belevágjon.
ha spritelsz akkor nem tudsz sprintelés nélkül a bal analóggal tudsz
csõsztök, nem tud valaki véletlenül ps2-re salakmotoros játékot?
(már kerestem, siker nélkül)
de hátha...
(már kerestem, siker nélkül)
de hátha...
Ugyanerre a típusra van írva az összes többi is.
Valószínûleg a lemezek minõsége nem üti meg a szükséges szintet...
Sziasztok! Az, a helyzet, hogy az utóbbi hetekben kezd meghülyülni a gép: NHL09-en vettem észre elõször, hogy a hangja késik a képhez képest, akad, stb. Aztán megszereztem a mercenaries 1-2-t, és nem tudom hogy van -e összefüggés az nhl-el, a lemezek a hibásak, vagy maga a játék, de játszhatatlan mindkettõ. Mindkét játék akad mint a szemét, a tereptárgyak van hogy 30 másodperc után jelennek csak meg, stb. Tegnap vittem szerelõhöz, elvileg kitisztította, és azt mondta hogy nem kell fejcsere, teljesen ok. Létezhet olyan, hogy a fej "elavult" egy 2008-as játékhoz, vagy mi a fene lehet? (a gép kb 2.5 éves, chippelve van..)
köszi a coop os játékat
Sziaszotk FIFA 09 ps2-ön játszom és rohadtul idegesít hogy nemtudok cselezni trükközni pls valaki help!
Hello! Olyan problémám lenne a ps2-vel, hogy amikor 16:9-es tv-n használom, akkor egy fekete keretben van a kép:S kompozit kábellel + scart átalakítóval és komponens kábellel egyaránt... PS2 beállításaiban be van állítva a 16:9-es képarány, és a játékokban is beállítottam a szélesképernyõs megjelenítést. Ugyanezen a tv-n scart kábellel dvd lejátszóval nincs ilyen probléma, sõt még xbox360-al sem vga + hdmi bemeneten sem. Segítséget elõre is köszönöm!
Pedig szerintem az ps2re ritka sz*r szerintem én kb 2 percig bírtam vele jáccani😄
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Azért mert dolgoztam!Minden f@sza CoD word at wart nyomom naon király!!!
Kössz SL minden segitséget!!!
Kössz SL minden segitséget!!!
miert kell arra estig varni? <#idiota>#idiota><#smile>#smile><#nevetes1>#nevetes1>
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Timesplitters 2-3 (fps), TwistedMetal Head On (autós deathmach), Baldur's Gate Dark Alliance 1-2 (akcio rpg), ilyen még a Champions of Norrath,
X-Men Legends 1-2.
Én ezeket játszottam végig coopba PS2-n.
X-Men Legends 1-2.
Én ezeket játszottam végig coopba PS2-n.
Sziasztok! Megszeretném kérdezni , hogy ps2 joyyal lehet-e pécés játékokat játszani? Elõre is köszönöm!
sziasztok tud vki ajánlani ps2 re egy pár akciós cooperativ játékot amit haverral lehet tolni? köszike
Üdv!
Lenne egy kérdésem, nem röhögni😊
Van egy vezetékes gitárom X360-ra, ez ugye usb, megy pc-n is. Namost ha átvinném a cimbihez akinek ps2-je van, usb porton keresztül használható lenne a gitár? Tudom borzalom láma kérdés, de érdekelne.
Lenne egy kérdésem, nem röhögni😊
Van egy vezetékes gitárom X360-ra, ez ugye usb, megy pc-n is. Namost ha átvinném a cimbihez akinek ps2-je van, usb porton keresztül használható lenne a gitár? Tudom borzalom láma kérdés, de érdekelne.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
AMiket említettél azok tökéletesen megfelelnek a célnak. Gagyira is írhatsz, beolvas a ps2 többnyire mindent, de a rossz minõségû,nehezebben olvasható lemez jobban megviseli az olvasófejet.
PSN ID.: Beegabor
És milyen tipusu dvdre? szar gagyi is lehet vagy valami márkás (pls TDK verbatim)Ha lehet mondanál márkát.
Szerintem duplarétegüre ne írjál nincs is olyan sok játék amihez az kéne(Én eddig még nem is írtam)..Power iso vagy IMG Burnel írj....2v4x-es sebességgel.
Vki segítsen lécci..
.psv(PlayStation 2 PS3 Virtual Memory Card Save (ZIP) (Japan)) és a .cbs(PlayStation2 CodeBreaker Save japan)) fájlu kiterjeztésü fájlt mivel is kell felrakni memória kártyára..pendrájvrol probáltam csak simán felmásoln ibár tudtam hogy ugy nem fog menni..Bleach Blade Battlers2 höz szedtem...elöre is köszi
.psv(PlayStation 2 PS3 Virtual Memory Card Save (ZIP) (Japan)) és a .cbs(PlayStation2 CodeBreaker Save japan)) fájlu kiterjeztésü fájlt mivel is kell felrakni memória kártyára..pendrájvrol probáltam csak simán felmásoln ibár tudtam hogy ugy nem fog menni..Bleach Blade Battlers2 höz szedtem...elöre is köszi
Ma végülis vettem egy Ps2 pénteken jön meg. Kérdésem az lenne hogy hogyan tudok irni-rá játékot?
Láttom te meg Várdi vagy amugy várdába dolgozom ugy hogy sokat vaok ott.XD
Ha tudsz valami tanácsot adni szivesen elfogadom földi barát!😊Most készülök konzolt venni!
Ha tudsz valami tanácsot adni szivesen elfogadom földi barát!😊Most készülök konzolt venni!
Azt hiszem kifejezetten multira készített pályák nyílnak meg, nem a sztori mód pályái
PSN ID.: Beegabor
a küldetések/pályák sem teljesen ugyanazok, mint a single-ben, ugye?
köszi a választ további szép napot!
úgy emlékszem igen, egy gépen 2 kontrollerrel
Sziasztok! Meg vettem a ps2 slimet a 90004 tipust tökéletes.csak anyit szeretnék kérdezni hogy a Star Wars revenge off the sith lehet-e coperativba játszani . Eõre is köszönöm.
miért?
Call of Duty 3 - 20-30 játékos
Call of Duty 2: Big Red One - 10-20 játékos
SW: Battlefront 2 - 20-30 játékos
SOCOM 3 - 10-20 játékos
Battlefield 2: Modern Combat - 20-30 játékos
stb...
Felgolos: most nézem ajaki vagy 2km-re lakok Ajaktól :]
Call of Duty 3 - 20-30 játékos
Call of Duty 2: Big Red One - 10-20 játékos
SW: Battlefront 2 - 20-30 játékos
SOCOM 3 - 10-20 játékos