17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Daw1x
    Helló

Valakinek van eladó Sony 8mb-s PS2 memóriakártyája baráti áron? Vagy cserélném a következő eredeti játékokra:
    James Bond: Agent Under Fire™ |NTSC|U/C|
    2db Fifa 06 |PAL|
    WRC 2 Extreme |PAL|

Köszi elölre is.
  • Dj Siegfried
    közte van a szuper szétrakott 1,4es piros tú-feszt-tú-fjúriusz opel astra tuning garázs konzolboltos is? XP
  • Police72
    Köszi szépen!
  • Akey
    A Gamerankings überwiess. :D
  • Police72
    Hát ha eltotyogsz Debrecenbe, ott tudok tutkóra pár helyet. Ha szeretnéd, írj privátban és még az árakat is tudom nagyjából.
  • Pesta76
    Köszönöm a segítséged! Kecskeméten lakom. Béke
  • Banyapapa
    nem tudom,nem probáltam még.
  • Police72
    Jah és még valami Banyapapa. Azt nem mondtad, de akkor nem fogja zavarni a chippelt gépet, hogy újraírható lemezre toltam?
  • Police72
    Nem kérdeztem semmit. Találtam.
    http://www.psxa2z.com/ps2/P2LstAZ.php
  • Police72
    PS2-re tud valaki egy teljes játék listát a neten képekkel meg mindennel?
  • InterFoxSOFT
    Eladom pár cuccomat:
    http://hasznalt-konzolos-cuccok.blogspot.com/
  • Police72
    Pesta76!!!

1. http://apronet.hu/freesearch.php?mit=ps2+chippel%C3%A9s
    2. Mi épp a FreeMCBootot, beszéltük, ami ingyenes és fel se kell nyitni a gépet hozzá se semmi, csak a memkártyára kell pakolni egy progit (mellé a társ lejátszókat) ami olvassa a módosított írott lemezeket, DivX-et, MP3-at, USB-t olvas. Én ezért használom ezt a trükközés, mert nekem a chippelés elég költséges, és nem akarok egy fityinget sem költeni rá. Igaz, hogy nagyon olcsón szereztem be, zsír újonnan, de egy fityinget sem akarok rá költeni, ha nem muszáj.
    3. Hol laksz? Vagy mihez közel? Lehet tudok egy-két helyet...
  • Police72
    Köszönöm Banyapapa. Igen ez a Noobie Pack. Akkor fain. Szóval így nem kell külön kiírnom egy ESR-es lemezt meg stb, tehát egyből fel installálja. Fasza.
  • Pesta76
    Valaki legyen szíves adjon már egy olyan linknet ahol a ps2 chippelésével foglalkoznak. Már meg van vagy 6 éve és már ki szeretném chippeltetni mert nagyon sokba van és nem bírom már anyagilag a ps3-at és a ps2-t is finanszírozni.Előre is kössz.
  • Banyapapa
    lehet az olyan noobie pack,amit mi néztünk.
    sima instal-al fel is ment minden két memora is,ESR az kell ha lemezt akarsz elinditani benne játékkal,sms és a többi meg csak plussz.
    Nem zavarja be a telepitést,csak a menü lesz bövebb.
  • Police72
    És még egy kérdés.
    Kiírtam rendesen egy kártya moddoló lemezt (CD DVD ROM Generator, DUMMY.BIN, ImgBurn stb.), amin a FreeMCBoot ISTALL mappájában nem csak a FMCB van, hanem az ESR, meg SMS és stb. Ezek ugye nem akadályozzák a Free MCBoot telepítését?
    Jah és újraírható a lemez(Sony DVD-RW 2x), szóval remélem ugyanúgy fog tetszeni a chippelt PS-en amin meg szeretném csinálni a kártyám.
    Ha valami nem jó segítene valaki?
    Köszönöm.
  • Police72
    Köszönöm Testvér.
    Nemsoká kipróbálom én is.
  • Banyapapa
    igen,ennyi az a patch,kiirod,és megy.
    minap kiprobáltuk,és tényleg ennyi.
  • Police72
    Heló.
    AZt szeretném kérdezni, hogy ESR patcheltem egy lemezt, de a WIndows mindig ISO-nak mutatja, pedig én vmi VCD-t vártam vagy ilyesmit ugyebár. Akkor most ez meg van patchelve vagy nincs? Meg vártam vmi csíkot is, de nem volt semmi csak kiválasztottam az isot, patch és csá. Kiírta, hogy oké kész. Már csak azért kérdem, mert nem merem kiírni, és kivi vagyok rá, hogy akkor most ez meg van -e patchelve, attól mert még iso....
    KÖszi a segítségeket.
  • Roland3
    Szia! köszönöm a választ!

Üdv: Kiss Roland
  • SL
    Call of Duty 3, Battlefield 2: Modern Combat,S.O.C.O.M 1-2-3 stb.
  • Roland3
    Sziasztok!

Valaki tudna ps2-re internetes játékot ajánlani?

Üdv: Kiss Roland
  • Dj Siegfried
    vegyél ebay-en pisztolyt. ps2höz nagyon olcsó
  • Anubys
    lehet, csak gáz...
  • red13
    Time Crisis 2-őt lehet fénypisztoly nélkül játszani?
  • Dj Siegfried
    nagyon faxa ez a devil may cry 3! de megérte az árát!!
  • sambauer
    Ugyanez a konzol elvihető 16000Ft-ért, csak már vigyétek :DD
  • nissancoupe
    korrekt javítási módszer azért elég kemény véghez vinni bár érdekes az a különszalag kábeles megoldás is kössz a képeket :)
  • sambauer
    Még mindig eladó lenne egy vastag nem chippelt Playstation 2, 8 MB-os memkártyával, két eredeti dual shock 2 joyyal, és 3 eredeti játékkal (The Godfather, 24 The Game, Black)
    Ár.: 18000 Ft

Érdeklődni lehet itt priviben, vagy emailen: [email protected]
  • Dj Siegfried
    köszi! akkor nézek egyet valamelyikből. a 4 és az origins?
  • Seth
    2-3 jók.
    Nekem a 3 jobban tetszett
  • Dj Siegfried
    melyik a legjobb SILENT HILL ps2-n?
  • junior1972
    Nem érzékeli a gép hogy van benne memókártya.
    A programot letöltöttem már a net-ről de sehol nem találtam egyértelmű útmutatót hogyan lehetne ezt rávarázsolni egy másik kártyára.
  • jaszy
    Ja értelek! Elbeszélünk egymás mellet! Mutatom:

Itt megnézheted 400c ! Első kép

Ez az Spu

Ez pedig a pvr
  • jaszy
    Ebbe nem megyek bele! Ez csak kamu duma. Fejvédelem csak egy szériába kell! Egyébként fejcserének nincs köze a fejvédelemhez!
  • Akey
    Ha esetleg át tudod másolni a kártyád tartalmát, akkor ugyan úgy telepíteni is tudod, de ehhez chipelt gép kell, vagy vmi exploit. Ha viszont elindulna egy másik gépben, akkor tudsz magadnak csinálni egy saját telepítést is. Rakd fel pendrivera is. Indítsd el az uLaunch-ot és onnan a telepítőt. Onnan pofon egyszerű.
  • nissancoupe
    Szia mind az 1000 gépbe volt fejvédelem ?
    ez vastag gép ebbe nem kell vagy esteleg másra gondoltál ? fotókkal prezentáld ha tudod mert én jó párban cseréltem már de egyben sem láttam fejvédelmet ami vastag tipusú de az a pár csak 10 db volt:) azért érdekelne hol van benne a fejvédelem komolyan!
  • nissancoupe
    nem látja a géped?
    amúgy szinte sehogy a soft modot telepíteni kell ,vaterán nézz szét én esetleg helyre is rakom neked a kártyát vagy próbáld ki másik gépben is a kártyádat vagy a másik slot ban másolással nem fog menni sajnos
  • junior1972
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Meghalt a softmod-os kártyám.
    Esetleg ha valaki tudna nekem segíteni hogyan tudnám a programot egy másik kártyára feltenni azt megköszönném.
  • peetfire
    Sztem a szándék a fontos