PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Onimusha 3-4
Genji

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
legyszi mondjatok mar valami jo god of war vagy heavenly sword(ps3) tipusu jatekokat.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Üdv mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni valakitõl, miért nem tudom új PS2 memória kártyára úgy telepíteni a soft mob programot hogy müködjön? Használt kártyára már több alkalommal is sikerült. De ujra valamiért nem tudom megcsinálni.
erre valaki?
PoisonChihuahua
Szétszedés nélkül nagyon nehéz, szinte lehetetlen megmondani, hogy milyen chip van benne. Persze vannak bizonyos jegyek amibõl meg lehet állapítani a chip típusát, de ezt így látatlanban nehéz megmondani.
Bekapcsoláskor tartsd nyomva a háromszög + kört, ha bejön egy config menü akkor az egy Modbo. (Olcsó, éppen ezért Mo.-on népszerû középkategóriás klón-chip <760-as>)
Szintén bekapcsoláskor ha a Select-et nyomva tartod és kijön egy Disabled felirat, akkor az is leszûkítheti a kört, mert akkor a chip kikapcsolható (Lehet mondjuk egy Duo chip, de akár más is.)
Persze lehet az is, hogy valami régi õskövület, mondjuk valamelyik legendásan szar Titan van benne (õszintén kívánom neked, hogy ne az legyen benne), ennek (ill. a hasonlóan szar társainak) nincs semmilyen funkciója, csak szétszedéssel ismerhetõ fel.
Szal mondom, szétszedés nélkül nehéz megállapítani.
ViniSoundz
dehogy szedem 😊
SL
szedd szét és megtudod :]

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

ViniSoundz
egykis helpre lenne szükségem.

van nekem egy scph-39004-es vastag pléhsztésonom. kb 1 éve vettem egyik ismerõsömtõl és nem tudom megállapítani milyen chip van benne. (akitõl vettem, õ sem tudja) próbálgattam már gombokat nyomvatartani hogy bejöjjön menü, de semmi. ha bekapcsolom a gépet, akkor sem látni semmilyen jelzést ami a chip típusára utalna.

amúgy visz cd, dvd, dl lemezeket, nincsen semmi gondom vele, csak kíváncsi lennék hogy mégis mivel van ez megbuherva.
sziasztok!

kérdésem a következõ: van kölcsönbe most egy forma 1 05 és csinálom a módokat és az egyiknél ha tovább vinném akk lefagy az egész meg van hogy nem enged menteni ja és még az hogy nincsen ebben olyan hogy törés mert úgy jobb lenne?

a válaszokat elõre is köszönöm!
Köszi a tanácsot de ezzel a MC killer nevû programmal már próbálkoztam és úgy sem jó.
SL
formázd le a kártyát az MCKILLER nevû progival. Ehhez viszont kell a Free MC Boot.

Üdv mindenkinek

Azt szeretném kérdezni valakitõl,miért nem tudom új PS2 memória kártyára úgy telepíteni a soft mob programot hogy múködjön?? használt kártára már több alkalommal sikerült.De újra valamiért nem tudom megcsinálni.
Kazuma92
Conflict Desert Storm II-ben is lehet együtt nyomni és tps

SL
A Socom 1,2,3 cooperative-os azt hiszem.

És nem tud akkor senki tps játékot amivel ketten is csaphatunk?
Seth
Tokyo Xtreme Racer sorozat

LeventeV
mondjatok nekem legyszi par illegalis autoversenyzos jatekot, de ne az nfs-eket vagy a juiced-ot vagy a midnight clubot, mert azokat ismerem, es nagy reszuket jatszottam is <#idiota>. elore is kosz.

LeventeV
verekedos jatekok mind, autos jatekok nagy resze, egyes fps-ek is engedik.
a tps jatekoknal ez mar ritkabb, vagy csak azutan lehet miutan egyjatekos modban vegigvitted.

nincs HOTD szerintem ps2-n csak sega dreamcast en és xbox on van...jah meg persze wii-n
Sziasztok! Engem olyan játékok érdekelnének PS2-õn amit lehet ketten is játszani. (Más.........Amúgy a House of the Dead valamelyik része megjelent PS2-õn?) Válaszokat elõre is köszi.
Felgolos
THx mindenkinek

Final Fantasy sorozat
Digital Devil Saga 1-2
Lucifer's Call
Persona 3-4
Wild Arms 3-5
Dragon Quest 8
Breath Of Fire 5
Shadow Hearts 1-3
Suikoden 3-5
Xenosaga 1-3
Valkyrie Profile 2
Atelier Iris 1-3
Arc The Lad: Twilight of the spirits
Devil Summoner
Star Ocean 3
Kingdom Hearts 1-2
Dark Cloud 1-2
Baldur's Gate Dark Alliance 1-2

Így nagy hirtelen.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

SL
Monster Hunter is jó rpg

Én még nem játszottam vele, de a Final Fantasy nagyon nagy sikerû RPG sorozat.

Felgolos
Valaki tud ajálani akció-rpg vagy sima rpg-t az lenne a legjobb ha magyarfeliratal jelent-e meg

Amúgy levelezés formájaban felvettem a kapcsolatot a Sony supporttal. Õk is a tv beállításokat tanácsolták. Mondtam, hogy az volt az elsõ amit megnéztem. Erre õk: továbbítják a levelet a megfelelõ osztálynak. Ez nem hangzik túl jóól...

Már végignéztem õket:S Az a baj, hogy nincs a házban más 16:9-es tv, hogy kipróbáljam. Próbáltam monitorra rákötni komponens-vga átalakítóval, de a monitorom nem tudja fogadni a komponens jelet😞

jaszy
Na akkor ez nagy talány <#wow1>
Tv beállításra tippelnék...........

Nics chippelve, és a játékok PAL-osak.

jaszy
A gép és a játékok Pal-osak?
Más TV-n is ezt produkálja?
Ja még valami, chippelt a gép? A chip mûvelhet efféléket, akkor a chip menüjében ( ha van ) lehet átállítani a képarányt.

Ha pl filmet nézek, az is. Egyszerûen minden egy keretben van. Bár érdekes módon pl ha a Black-et progressive módban futtatom, akkor csak két oldalt van fekete csík.

jaszy
Fejcsere, vagy jobb esetben fejtisztítás.

vmi gyógymód? pedig ezek eredetiek.... de jó bírja ez a playstation
jaszy
Azok dupla rétegü lemezen vannak, gyengélkedik az olvasó fejed.

nekem bajok vannak a Gow2 vel és a GT4 el.... nehezen akarja olvasni...
vége a fejnek?
jaszy
Minden játékkal?

Esetleg erre valaki?

Banyapapa
én vaterán láttam multkor olyan lcd kijelzöt,de csak slimre lehet feltenni,és ott se mindegyikre jó

Seth
Nincs.

TidusX
Szevasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy PS2- ben létezik -e olyan, hogy LCD képernyõs mint a PSX- nél? És ha igen honnan lehetne beszerezni egyet?

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

SL
a legmegbízhatóbb chip. Nekem is az van.

Felgolos
Köszi megnyugtattál!

LeventeV
nekem is modbo van a vasba, harmadik tulajdonosa vagyok es hibatlanul mukodik.

Felgolos
nekem is Modbo chip van a gépbe! az nem annyira jó?

Rip
Nem kötök bele, csak korrigáltam.
Elég alap szó, késõbb még jól jöhet.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

nehogy ebbe kössé bele
Kiírtam egy TDK-ra, és teljesen jól megy. Nagyon szépen köszönöm a tippet!😊

Rip
újabb

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

SL

LeventeV
jaja azert vetettem fel ezt a nem kis nevet 😛