17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Seth
    Mik lesznek a jővőheti lottószámok ?
  • szabii98
    köszi, akkor már mindent tudok!
  • Police72
    Itt vannak kábelek, alkatrészek:

http://mkonzol.hu/?p=p_46&sName=ps2-tartoz%E9kok

http://www.kentaurshop.hu/termek/62/tartozekok

• Police72
    Tök mindegy. Mi kicsi feketefehér hordozható TV-n is szoktuk nyomni. AZ a lényeg, hogy AV, vagy százlábú csatlakozó legyen a TV-n. TÖkéletes minden tévéhez.ú
    Ha ilyen akkor csak százlábús tv-hez (2000 után szinte mindegyiken van már):
    http://www.ebest24.co.uk/images/products_images/unfurl/ebest24b384em.jpg

Ha ilyen, akkor csak AV (minden, még a legcsövesebb TVken is van av csatlakozó):
    http://www.b2btrade.biz/images2/img499a2d838c76a.jpg

De nekem ilyen, van, amit mindenhez tudok használni, mert AV + scart átalakító:

AV-s végű kábel + ez:
    http://img.game.co.uk/images/gameware/phonoscartadaptor.gif
  • szabii98
    még egy.Mindegy milyen tv?Mert nekem 2000 körüli tv-m van.
  • szabii98
    oké köszi!
  • jaszy
    Tv
  • szabii98
    Még egy kérdés:

A monitroba is be lehet dugni, vagy mindenképp csak TV-be lehet?
  • szabii98
    #15708,15709,19710 köszi!
  • Police72
    Én is új vagyok, de tudtommal semmi nem kell hozzá. Pl az NFS Undercover ugyanúgy megy egy régi fat PS2-n mint a legújabb 9-es slimeken.
  • Dj Siegfried
    hi, nem kell semmi frissítés hozzá, ez nem psp XP
  • Seth
    Én nem értem teljesen ezt a kérdést!Minden ps2 játék megy minden ps2 típuson.
  • szabii98
    Üdv!

Én még új vagyok ebben.A PS2-nek van valami rendszere aminek meg kell felelnie ahoz hogy menjenek a legújabb játékok?Mert én eddig semmi erre utalót nem találtam.

Előre is köszi...
  • Police72
    Mielőtt meg javíttatok valamit, utána nézek, hogy hogyan szokták mint, ezért mindig rákérdezek. Eddig csak telót javíttattam, de az más tészta. Erre nem tudok mit mondani, csak hogy mindenből tanul az ember. És persze, ha nem vagy jelen és átvétel után rögtön nem próbálod ki a helyszínen, az szopás.

Írd ide a problémád. Itt biztosan megmondják mi az.

http://www.xboxklub.hu/bad_bootrate_olvasasi_hibak
  • wesker24
    Jól nézünk hi ha elbaxták az olvasófejet mert most vettem bele totál zsir új olvasófejet bele is raktam meg minden de mivel abszolút nem csinált semmit ezért küldtem el szervizbe hogy forasszák le ahol kell és ha kell kalibrálják be az olvasófejet !

Szerintem nincs gond az olvasófejjel mert a cd-ket simán viszi első inditásra pöpecül megy csak ahogy eddig is szokott lenni amia régi olvasófejnek is a hibája volt hogy nem viszi a dvd-ket !

Pörgetni pörgeti a dvd-ket de nem hallom hogy felgyorsulna a dvd hanem csak lassú tempóban pörgeti a lemezt és ennyi !

Visszavinni kicsit nehézkes lenne Mert Pestre küldtem el az egyik konzol szervizbe ! habár megvan az msn cimük ! Megkérdezem hogy mi a jó francot csináltak vele ! A pénzt elkérni eltudták de nem csináltak vele az ég világon semmit mert ugyanugy nem viszi a dvd-ket ahogy eddig sem vitte !
  • Police72
    Ne lehet hogy kiment pont az olvasó fej, vagy elszakítottak egy kis vezetéket a chipnél?(mondjuk ezt nem vágom, de biztosan külön kábelről megy az olvasó fej) Vagy leesett vagy valami?
    Benne van a pakliban, ha az ördöggel fogsz kezet...
    Vidd vissza, kérdezd meg. Hol laksz?
  • wesker24
    Aha persze ki van chippelve ! És eredeti DVD-vel próbáltam ki !
  • Police72
    Ki van chippelve? Eredeti DVD-t pakoltál bele?
  • wesker24
    Na elküldtem szervizbe a ps2-öt ma jött vissza elvileg azt állitották hogy nálunk simán ment minden csont nélkül vitte a a gyári dvd-ket !

Na szóval a cd-kel nincs gond azt zsirul viszi ! De akármilyen dvd-t rakok be nem csinál semmit se ! Olvasni olvassa a dvd-ket de csak várok és várok és várok hátha bejön valami de semmi !

Amint berakok egy dvd-t egyből ekezdi olvasni be is jön a browser a lemez ikonnal de ennyi ! Mintha túl lassan pörögne vagy olvasná be a dvd-ket !

A cd-kel nincs ilyen baj azt olyan gyorsan olvassa mint az atom !

Nincs valamilyen mód hogy gyorsabban olvassa a dvd-ket ??

Lehet eladom a francba mert már tuti nem fogok rá többet költeni !

Vagy esetleg veszek bele egy network adaptert az olvasófej meg levan szarva !
  • Dj Siegfried
    csak óvatosan, ban-ra vigyázni XP ajánlom az imgburn-t
  • Police72
    Bocsánat a flood miatt. Nem kérdeztem semmit. Pont hogy jól csináltam.
  • Police72
    Gyerekek. Véletlenül az ISO fájlt úgy írtam ki DVD-re, hogy kiírta az iso fájlból a tartalmakat a DVD-re. Akkor ez most el van cseszve? Simán az ISO-t kell ugye? Vagy pont hogy jól csináltam?
  • Police72
    De most nem arról van szó érted, hogy fúj, ne csinálják, de szar, meg irigyek vagyunk meg stb, hanem hogy azért a parasztátb*szásnak is van egy mértéke. Mert hogyha pl 2ezerért csinálnák, akkor simán odaadtam volna egy memókarit. De azért 5öt....... Még jó hogy van internet, meg kedves csókák akik segítenek, az egyik srác programcsomagostól tutorialostól mindenestől küldött egy pakkot, amivel megcsinálhatom magamnak.
  • Police72
    Amúgy Ti hogy FreeMCztétek ki? Leírnád légyszíves, mert én még ezután akarom? A lemezt már megcsináltam, csak be kéne menni haverhoz chippelt PS-hez. Kíváncsi vagyok Ti hogy csináltátok.
  • Dj Siegfried
    ez olyan kb, mint az 5000 huf os psp downgrade.
    nem azt mondom, hogy nekik is élni kell vmiből, de 1000 hufért én se foglalkoznék vele... főleg úgy, hogy Nyíregyházát nem számolva nem is tudom hol van legközelebb hasonló bolt.
    nekem van fmcb, de az eredeti játékok híve vagyok. főleg úgy , hogy ps2 gémek darabja 1000-2500 huf.
  • Police72
    Hehe... Bezony. Az még a jobbik Ember. Nekem Úgy mondták, hogy 5ért adnak új ps2 kártyát, és még 5ért softmoddolnak.... Pffff..........
  • Akey
    Playboxék 3 kilóért (gyengébbek kedvéért a kiló ezret jelent) akarták "softmodolni" a MC-omat. Aztán átbattyogtam haverhoz és megcsináltuk ingyért.
  • Police72
    Köszi. Nem szeretném chippeltetni.
    Hátö.... Hogy mondjam. Ők elvileg jól meg jó árban chippelnek, de pár dolog amit csinálnak átb*szás.
  • Dj Siegfried
    én Krisztiánt ajánlanám a miklós utcán, www.playboxkonzol.hu
  • Police72
    Semi psp nincs benne. Ez csak a FreeMCBoot, amit már lentebb kitárgyaltunk.

Tessék itt egy videó róla:

http://www.youtube.com/watch?v=6p-3oph0IIA&feature=related
  • Seth
    A téma szerintem megoldható, de ez a hírdetés egy nagy kamu lehet.Vmi külföldi csóka lefordította a szöveget egy webfordítóval,aztán várja hátha vki bedől neki.
  • Police72
    Kb. :D

Akkor vágom nagyjából. CSak őt pont nem tudom mennyiért csinálja.
  • Dj Siegfried
    akkor kamu ez a psp téma is?
  • Seth
    Micsoda magyaros leírás. Átutalod a lóvét,aztán természetesen nem kapsz érte semmit.
  • Dj Siegfried
    média markt-tal majd nem szemben van, a panel házak alatt egy kis garázs.
    hjah lehet lokis, arra nem emléxem
  • Police72
    Sztem ez csak a FreeMCBoot...
  • Police72
    Na várj, mert most ezt át kellett olvasni párszor....
    Öööö.... Ezen még gondolkoznom kell, de valószínűleg igen.
    Mert most hirtelen eszembe jutott vagy 6, de egyiknek se rémlik a kocsija... Nem a lokis gyerekre gondolsz?
  • Dj Siegfried
    ps2-psp menü

vki nem tudja véletlenül hogy kellene ezt megcsinálni? köszi
  • Police72
    De meg kell. Erről is volt szó nem rég...
  • sambauer
    ennél a mcbootnál nem kell írás elött megpeccselni a játékot ?