17159

WAREZ = azonnali BAN!

• PoisonChihuahua
    Annak érdekében, hogy az IC ne melegedjen túl a Modbo760-ban un. Auto Sleep Mode van, azaz boot után automatikusan kikapcsol a chip. Ez a te esetedben hátrány, mert így a chip nem támogatja a lemezcserét. Mivel, gondolom kalózmásolatokkal próbálkozol, így amikor berakod a játékot azért nem olvassa be, mert másolt a lemez, ez a chip pedig működés közben "alszik". Magyarul csak eredetivel tudsz csalni vagy beraksz egy lemezcserét is támogató chipet (pl. Duo3Ultra ).
  • szimszonos
    Olyan problémám lenne hogy nemrég megszereztem az ActionReplayMax és a Codebreaker nevű csalóprogramokatt de sajnos nem tudom a csalásokat használni mert mikor a csalások beállítása után kéri a játéklemezt azt nem akarja beolvasni vmi "can't read this disc"üzenetet ír ki.Minden játéknál ezt csinálja mind a két program.A gép Modbo 760 chippes slim ps2,lehet hogy ez a baj,vagy valamit nem jó csinálok?A filmeket,zenét azt viszi pendrive-ról mind a két program.
  • bigbigle
    magyarán chippeltesem ki?azt nem akarom anélkül kéne megoldani
  • nissancoupe
    akkor keress valakit aki megcsinálja neked a softmodot
  • bigbigle
    mi az az ulaunch? nincs kichippelve a gép melesleg
  • Csabesz6
    Pendrávjra húzd át a corrupt cuccot ulaunchal.
  • bigbigle
    erre pls
  • MaSzKa
    XboxKlub/PS3/Wii/PSP/PS2 Karácsonyi Adományozási Akció 2009

most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul

100Ft is segítség!

Ez nem reklám/ nem warez/nem flame!
  • Akey
    Yamauchi bácsi hangoztatta már vmikor a motoros dolgot, szóval a fizikai része meglesz, de hogy TT2 lesz külön játékként vagy egy DLC, azt még nem tudni. Én szívesen áldoznék rá, ha esetleg megjelenne.
  • TitaniumRR #15790
    Lesz Tourist Trophy 2?
  • Akey
    A PS3 viszont tényleg jó LCD-n. :D És a GT5 után a TT2-t várom leginkább. ;)
  • TitaniumRR #15788
    Kössz. Akkor a HD TV-nek meghagyjuk az X360-at és majd a PS3-at (ha lejjebb megy az ára és több értékelhető játék lesz rá.)

Említetted a GT4-et. :) Poliphony ez is - Tourist Trophy. Emiatt kérdeztem.

Borzalmas árkád stílusú motoros játékok vannak más platformokon és "véletlenül" belebotlottam a TT-be.

Nagyon jó, minőségi utcai motor szimulátor (persze nem 100%-os valósághűséggel). A műfaj kedvelőinek "kötelező olvasmány".

Viszont így marad a PS2 a KCS TV-n.
  • Akey
    Van komponens kábelem és próbáltam a GT4-et 1080i-ben és 1-2 játékot az Xploder HDTV playerrel is 720p-ben. Az rgb kábelnél jobb képet ad így, de a textúrák recésebbek lesznek. A progresive scan (480p) - amit a kerszt+háromszőg kombóval hozhatsz elő egyes játékoknál - is jobb, mint a natív KCS-s 576i, de én úgy vagyok vele, hogy ami a KCS-s TV-n brutáljól néz ki, az LCD-n elmegy. Ez fennál a sima tv adásnál és dvd filmeknél is. Szóval LCD sucks! De, ha már LCD-re van pénz, akkor már belefér 2000 Ft-ért egy komponens kábel.
  • TitaniumRR #15786
    Van rengeteg mende-monda szóbeszéd a témakörben:

PS2 + komponens AV kábel. - Full HD TV

Ha a PS2-t a gyári Scart-jával összekötjük a HD TV-vel még 4:3-ban is a képminőség kritikán aluli. Nyilván nem véletlenül nincs HDMI kimenet a PS2-n.

De:

Állítólag, ha komponens AV kábellel kötjük össze őket ÉS indításkor a "háromszög" és "kereszt" gombot egyszerre nyomva tartjuk, akkor...

És itt jön a kérdés - kérem, csak az válaszoljon, aki már próbálta

Melyik az igaz?

a) Számottevően jobb lesz a képminőség. Jobb mint a katódcsöves TV-n volt.
    b) Néhány játéknál jobb lesz a képminőség, mint a katódcsövesen volt. A többségnél meg hozza ugyanazt a képminőséget, amit a KCS-en láttunk.
    c) Minden játék megjelenítése azonos lesz, mint a KCS-en volt.
    d) A PS2-t KCS TV-kre találták ki. A komponens kábel minimálisan javít a képen, de nem éri el a KCS TV-n való megjelenítést.

• Csabesz6
    Szerinted ha leformáznám, nekem is működne?Csak egy tipp.
  • bigbigle
    lenne 1 problémám:
    van a memcardomon 1 corruptdata nevezetű fájl méret ismeretlen. na igen ám de emiatt a burnout 3 nem indul el (pontosabban elindul de nem lehet menteni).

és 1 kérdés: van pendrivom és hogyha arra tennék fel gammát akk azzal tudnék játszani? másik:hogy oldhatom meg hogy felismerje a pendriveot
  • Akey
    Nekem működik a Kingsonom. Még az USBadvance is felismeri. kép
  • Banyapapa
    nálam se jo kingston datatravellere,igaz az csak 512mb,verbatimot bezzeg csipi.
  • Csabesz6
    Sziasztok!
    Van egy Kingston Datatraveller 4GB pandrive-om, nemrég vásároltuk.Az a problémám vele, hogy az Ulaunch nem akarja felismerni.Érdekes módon a GT4 fotó módban felismeri.Haverom kis foci dizájnos noname adathordozóját bezzeg zokszó nélkül befogadja az ulaunch.Mondjuk egy formázás segítene, szerintetek?Esetleg más variáció?
    Köszi előre is.
  • bigbigle
    nemtudom mert nekem nem chipelt :)
  • szabii98
    Hogy lehet bekapcsolni?
  • kazuma89
    Mármint nem az amit mondtál hanem majd amiket ki írsz....
  • kazuma89
    Be kell dugni a konektorba....
    Szerintem amugy inkább játsz Esr-essen..Ugy szerintem nagyobb valószínűség hogy elindul a játék....
  • PoisonChihuahua
    Szar a fej.
  • jaszy
    Rosszul van kiírva
  • bigbigle
    lehet ki van kapcsolva a chip
  • szabii98
    Helló!Nem rég vettem egy PS2-t és van hozzá egy másolt DVD-m ami nem megy.Mi lehet az oka?A gép chippelt!
  • Buhala
    Hello mindenkinek!
    Eladó Final Fantasy 12 official strategy guide-t keresek (nyomtatott formában)!
    FF 12 fórumon is irtam, de itt nagyobb az aktivitás :D
  • Dj Siegfried
    ebay-en ilyen nincs P
  • bigbigle
    igen.én is rendelném inkább de 1 nem értek hozzá 2 meg ott vannak a szüleim..."mert mivan ha nem az van benne?" stb...
  • Rip
    Több, mint 20 játékot rendeltem már, többnyire Angliából, és kivétel nélkül mind megjött 2-3 munkanapon belül, teljesen hibátlanul.
    Szerintem annyira nincs benne nagy rizikó.
    Persze, mikor személyesen odanyomják a kezedbe a boltban, az a biztos :)
  • bigbigle
    ezt már én is néztem de ezzel az a bajom hogy kecskeméten van.és amint már írtam csak boltban veszek és bp-en csak azt találtam...
  • kazuma89
    Szerintem várj még vele...12k szerintem nagyon sok 1 ps2es játékért..
    Itt találtam 9600Ft-ért is.
  • bigbigle
    az a gond hogy tavaly vettem volna meg a 09-et de nem volt...(pedig nagyon szeretem volna)
    így tehát nem tudom hogy milyen.A másik ha nem veszem meg akk mitcsináljak?
    Rip: én csak boltban vásárolok rendelni nemszoktam.

akkor ezekkel a válaszaimmal válaszoljatok pls
  • Rip
    E-bayen 27 fontért van (kb 8k HUF). Persze a lényegen ez nem változtat (mármint amit kazuma mondott).
  • kazuma89
    Megvenni nem érdemes, főleg 12k-ér nekem megvan, és semmivel se teccik jobban mint a 9. Szóval pénzt kár kiadni érte.
    Szegény EdgeJa es Randy Orton k*vára irritáll... :D
  • bigbigle
    üdv újra! régen írtam ide. most egy kérdéssel fordulok hozzátok: a wwe 2010-et érdemes megvenni (12k)?
  • nissancoupe
    Az unlaunchelf egyfajta fájlkezekő és az 1,8b is tartalmazza ezt a kiegészítést meg persze az esr-t is tartalmazza és az sms-t is.
  • Police72
    AZ ulanunch mire kell és hogy adjam hozzá?
  • PoisonChihuahua
    Programokat telepítés UTÁN is tudsz a FMCB-hoz hozzáadni.