PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aham. Hát akkor inkább tv.
every damn day
Nem lehet PC monitorhoz csatlakoztatni, csak külsõ átalakító segítségével, de itt átalakító alatt nem egy 100Ft-os adapterre, hanem egy kb 15-20k-s külsõ TV tunerre kell gondolni, aminek a TV adás vétele és monitoron való megjelenítése az elsõdleges feladata és nem az, hogy a PS2-vel a monitoron játszunk. A PS2-t TV-re tervezték és ha monitorhoz akarod kötni, akkor mindenképpen kell valamilyen külsõ eszköz amivel rácsatlakoztatod (pl. TV tuner, VGAbox, stb.), de ezeknek az eszközöknek az ára, nem térül meg abban a minõségben amit a PS2 egy monitoron nyújt. Ha már van otthon ilyen cuccod, érdemes vele próbálkozni, de ha nincs, akkor csak azért 20k-t kicsengetni, hogy monitoron szarabb minõségben játszál, háát..., ezt te döntöd el.
Tehát bemegyek a boltba és kérek egy SCARTos TVtunert?
every damn day
Csak úgy. Mert nagy a család, szinte soha sem lehet odajutni a tévé elé.
every damn day
Igen, nekem egy külsõ tv-tuner megoldotta. De tuner vásárlásnál mindenképp kérdezz rá, hogy ps2 menni fog e vele, mert rengeteg féle van. Ha direkt a ps-hez veszed a tunert, akkor pedig érdemes scartosat szerezni, mert a belevaló rgb kábellel lesz a legszebb a kép (és az ntsc is színes lesz).
Szoval mi kell ahhoz hogy számitógép monitorján tudjak játszani? tv-tuner -el?
every damn day
A ps2 hogy bírja az áramszüneteket/áramkimaradásokat? Igaz az, hogy egy nagyon rövid ideig elvan még áram nélkül? Egy-két másodperces áramkimaradások elleni védelemre gondolok most.
syberia2: én is monitoron játszom, de egy külsõ tv-tuner segítségével, abba van a ps bedugva. A ps-hez alapból egy av-kábelt adnak, de szerezhetõ hozzá s-video kábel (pólus center media markt, egy hónapja ott vettem) és rgb-kábel is ami scart-os.
Pár tv-monitor kombón van is scart és av-bemenet, de csak tv-tunerrel próbáltam.
syberia2: én is monitoron játszom, de egy külsõ tv-tuner segítségével, abba van a ps bedugva. A ps-hez alapból egy av-kábelt adnak, de szerezhetõ hozzá s-video kábel (pólus center media markt, egy hónapja ott vettem) és rgb-kábel is ami scart-os.
Pár tv-monitor kombón van is scart és av-bemenet, de csak tv-tunerrel próbáltam.
De számitógép monitorjához se lehet? Valami átalakítóval se? És milyen a csatlakozó rajta?
every damn day
Számítógéphez nem lehet csatlakoztatni, nincs ilyen funkciója. A játékok sima DVD5-ön vannak, néhány kétrétegû DVD9-en (GoW, GT, stb).
Jah, és a ps2-re való játék egy speciális CDn van rajta, vagy sima CD/DVD?
every damn day
HEllo
Vennék egy ilyet. Ugye számitógéphez is lehet csatlakoztatni? És ha nem, van hozzá valami átalakító kütyü?
Vennék egy ilyet. Ugye számitógéphez is lehet csatlakoztatni? És ha nem, van hozzá valami átalakító kütyü?
every damn day
Konzolboltokban érdeklõdj. Magánszemélytõl rizikós venni, a bolt meg garit is ad és õk biztos értenek a beszereléshez. Az ára 10-12k körül van, mert mûködõképes vastag fejet már nehéz szerezni.
Pár hete említette itt az oldalon valai,hogy nézem meg a vaterán de ott nem találtam.
Sziasztok! Vastag géphez keresek fejet és valakit aki be is szereli!
most beszéltem egy másik arcal, neki van eredeti card! Ocso pénzért eladja nekem, azzal is meg probálkozok. Majd a végeredményt azért leírom ide hogy mi lett 😊
De szerintem az Origi karit látni fogja.
De szerintem az Origi karit látni fogja.
nálam is utángyártott sunflex volt :S menteni tudott, de látni nem látta
Sajnos nem. Után gyártott. Sunflex márkáju xD Én is ugy kaptam kölcsön havertól hogy amíg végigtolom az Oddyseet addig nálam lehet.
Csak eredeti Sony lenne a jó hozzá?
Csak eredeti Sony lenne a jó hozzá?
eredeti a memória kártya??
Semmi változás :'( Azért köszi a segítséget 😊 lehet a kártyával van hiba, mert a ps2 kártyákat simán látja.
Jó hétvégét mindenkinek!
Jó hétvégét mindenkinek!
Minden típus támogatja a PS1-es kártyákat is. Tisztítsd meg a slot-ot, kicsit mozgasd a kártyát benne.
😊 látom nem csak én küzdök ezzel a gonddal.
Nos...kivettem a ps2 kártyát csak a psx cardot raktam be, és nem látja a gép,se az Oddysee-nel játék közbe nyomnék egy Savet...nem látja ott se.
Megkérdeztem egy ps2-es ismerösöm, neki se jo, a 3. ps2-es haver meg mondta hogy neki simán látta a ps2 játékon kívül is meg játékon belül is...most akkor mivan?😄 Esetleg típutól függõ lenne? nekem 77004van.
Ugy hallotam hogy a Fat ps2 az támogatja. Igaz lehet ez??
Akit vág valamit a témában kérem irjon!
Nos...kivettem a ps2 kártyát csak a psx cardot raktam be, és nem látja a gép,se az Oddysee-nel játék közbe nyomnék egy Savet...nem látja ott se.
Megkérdeztem egy ps2-es ismerösöm, neki se jo, a 3. ps2-es haver meg mondta hogy neki simán látta a ps2 játékon kívül is meg játékon belül is...most akkor mivan?😄 Esetleg típutól függõ lenne? nekem 77004van.
Ugy hallotam hogy a Fat ps2 az támogatja. Igaz lehet ez??
Akit vág valamit a témában kérem irjon!
nálam hasonló a helyzet, psx heart of darkness
a ps2 nem látja a memo card ot, de menteni tud rá, nem tudok körül nézni a kártyán csak haver ps1 jével :S
a ps2 nem látja a memo card ot, de menteni tud rá, nem tudok körül nézni a kártyán csak haver ps1 jével :S
Sziasztok!
A fórum hallgatóságához fordulok hátha tudtok segíteni.
Megvettem az Oddworld Abe's Oddysse címû játékot és ps2-n futtatom. Simán viszi ugye eredeti gamma ezzel nincs is probléma, viszont nem tudok menteni 😞 PS1 játékokat alapból nem lehet ps2-n menteni? mert van eredeti ps2 memokarim és eredeti ps1 memokarim is de egyiket se látja 😞
Van-e valamifajta megoldás? Aki tud kérem hogy segítsen
Elõre is köszi!
A fórum hallgatóságához fordulok hátha tudtok segíteni.
Megvettem az Oddworld Abe's Oddysse címû játékot és ps2-n futtatom. Simán viszi ugye eredeti gamma ezzel nincs is probléma, viszont nem tudok menteni 😞 PS1 játékokat alapból nem lehet ps2-n menteni? mert van eredeti ps2 memokarim és eredeti ps1 memokarim is de egyiket se látja 😞
Van-e valamifajta megoldás? Aki tud kérem hogy segítsen
Elõre is köszi!
nekem is egy jo fel eve van meg, en se bantam meg. azert eleg elonyos ha van egy testvered, vagy valaki akivel tudod tolni, sokkal elvezetesebb.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Sziasztok érdemes még ps2-t venni? már nagyon olcsók....
Az SCPH egy egyedi azonosító, minden hardware kiegészítõnek külön sorszáma van, így nem passzolhat egy memóriakártya-szám egy PS2-es alapgép számával...
online aukciós oldalakon érdemes nézelõdni ~3000 Ft körül találni 8 megás sonyt, bontatlant is! Az SCPH szám memóriakártyánál érdekes? Passzolnia kell az alaplappal vagy független attól?
kicsit el vannak szállva mert tavaly karácsonykor az electro world-ben a dualshock 2-t vettem annyiért<#wilting>#wilting>
Nem tudom, hogy hamis-e, google-ztam és mindenfélét találtam kártyákra (van/nincs 64/128/x megás memkari). A lényeg inkább az, hogy egy angol fórumon azt írták, van egy pár játék ami a 8 megás gyári kártyán kívül másra nem fog tudni menteni (pl. we love katamari, black hawk down). Mennyiért, honnan érdemes 8 megás sony-t szerezni? 1500-2000 huf-ra gondoltam ami nem tudom reális-e?
eredeti a memoria
64 megás memory-n van 1 megányi cuccom egy játék mégis pampog hogy neki kevés a hely menteni. Tudtok megoldást?
Basszus ilyen szönyegem van..szõnyeg
De a DDR MAx(ps2)nem simeri fel😞 Deblegalább gépre jó...
Ps2re mér nem jó?Nem kompatibilis?
De a DDR MAx(ps2)nem simeri fel😞 Deblegalább gépre jó...
Ps2re mér nem jó?Nem kompatibilis?
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
298 pontbol nehezen😄
Ha olcsón akarsz ma dobták pont fel Ncore-ra😄