PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegre van egy ertelmes konzol topic.
Legalabb elfelejtik a PCs jatekoknak lealdozott , meg egyebb fikazos topicot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
gamertag: kenobita
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
még mindig nem értitek? me2 szándékosan csinálja, neki ez okoz örömöt.
A lényeg, hogy ha látja valaki, hogy PS2 topik, és neki pc-je van, ráadásul ingere van a konzoloktól, akkor minek jár ide???
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

`Take a look to the sky just before you die`
Na futok is

Amúgy nem hiszem...
Ezt nem ertem, leirhatnad meg1xer:))
Ujabb proba?
Azt igy irja a magyar nyelv: ujjabb( hosszu uval)...:)
Szóval nem konzol részrõl kezdõdött a dolog.
Tetszik ez a "provokátor" szó. Mintha valami rossz diktatorikus rendszerben lennénk. :(
`
Épp azt magyarázta a srác hogy itt ps2-rõl akar dum,álni nem arról vitázni mi a jobb...te meg bejöttél és egybõl nyomattad a faxságodat..:)))
De ha már ezen a szinten tartunk akko tessék:
Ha olyan fejem lenne mint neked vagy a mávhoz mennék ütközõnek,vagy csak feltenném a fejem a buszra és integetnék neki...:)
Ha valakit nem érdekel a konzol, vagy szerinte szar akkor mi a halál túrós f***áért osztja itt az igét??? Ez egy PS2 topik (akarna lenni szerencsétlen), nem PC vs. PS2!!!
Még a topik címben sincs semmi megalázó/bántó, errefel mégis olyan flame van, hogy füstöl a monitorom. :(((( Broááááááááf!
Mennyi idõmíg behúzza a szekeredet a szamár a városba?:)
Kb olyan beugatásai vannak,mintha rávágnám az Ultimádra hogy azér szar mert nincs benne BMW.....
Vagy benyomatnék egy képet egy összetört suzukiról,és kijelenteném,hogy ezért szar a mercedes..:)))
amgy mé hagynám??ha nem tetszik neki az igaszság akkor hagyjon fel a faszságaival...
bazzeg pc-s vagyok.. nem mondom hogy annyira mintõ.. mert õ divatbol nyomja...konzolos vagyok.. és tudom melyikben mi a jo... nem vagyok az a konzolos mint a többi hogy faszpm pentium 6 om van és akadozik..mekkora sazr.. mint pl versio
én szeretem a pc-met is.. sõõõõt annyit ülök rajta hogy az már gusztustalan..de az iylen faszoktol nagyon felmegy a pumpám..
Mint amikor az ovisok odacsõdülnek a kerítéhez kiordítják hogy hülyeeee és gyorsan elpucolnak:)))