17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Devla
    Még annyit, hogy a PS2 valamiért állítva könnyebben olvas, mint fekve. Fogalmam sincs miért van, de ez amolyan népi bölcsesség, eddig mindenkinek bejött, hogy ha nem akar, vagy csak nehezen, sokadjára beolvasni egy lemezt fekve(és persze nem rossz) akkor állítva sokszor elsőre megy.
  • Devla
    Nos, a lényeg az lenne, hogy mindenképp kerülni kell a +R, -RW és +RW lemezeket, és persze főleg a CDket, ezekkel nagyon nehezen küzd meg a fej. Marad a -R, abból is lehetőleg márkás, amik általában beválnak azok a Ritek, Ridata, Verbatim, TDK.
  • CrucifX
    Arra nem vállalkoznék, bár viszonylag képben vagyok vele kapcsolatban, nem szeretnék sületlenségeket papírra vetni - anyone?

Kicsit kibővítettem, ha valaki hozzá akar tenni valamit nosza rajta, írja meg és bepaszírozom.
  • Al Age
    esetleg a kábelekről egy kis iromány?
  • CrucifX
    Igenigen, ezekre gondoltam is csak siettem, nehogy más vesse rá magát a FAQ írására ;)

Lemezek ügyében tanácsot kérnék: mivel nem vagyok járatos a ps2 warezolás alkalmazásában, nem szeretnék hülyeséget írni. Amit biztosan tudok: Princo lemezeket kerülni kell mint leprásnak a rómaiak társaságát.
  • Devla
    Szép munka. Kéne bele egy kis technikai rész, hogy pld milyen lemezekre célszerű égetni a cuccot, ne használjunk dvd-ripeket stb. És egy figyelmeztetés, hogy hdloaderrel(mivel ott már van a gépen hálókártya is) ne akarjunk online játszani. Meg persze amit minden másnap megkérdeznek: honnan lehet letölteni? Egy kezdőnek pld az itt lévő linkek jó kiidulási pontok lehetnek.
  • CrucifX
    ;)

Felbátorodtam és összeütöttem egyet gyorsan - várom az ötleteket, hogy mit kéne beszúrni még.
  • atta30
    Köszi a választ de azért azt hittem böveben is segitetek
  • Devla
  • CrucifX
    Lassam kéne a bannerbe egy miniFAQ, mert hetente legalább 5 ember kérdezi ugyanezt. Tipp: olvass vissza, miután PS2-t vettem én is átnyálaztam az EGÉSZ fórumot (igaz, 1 hétbe tellett) s így gyk mindenre választ kaptam.
    Kapd elő a google-t és írd be: swapmagic. Mellesleg máskor is ajánlott a használata.
  • torrente
    Menj ki az udvarra, hogy jó levegőn legyél és kezd el dobálni a magasba.
  • atta30
    Hogy lehet cip nélkül irottal játcanivele???

Elöre is köszi a segitséget
  • atta30
    eMule
  • gator
    valaki nem tud egy olyan oldalt ahonnan ps2es gameket lehet leszedni,kiveve a S****a ftp ?
  • Anubys
    Beírsz három "b@$20 meg"-et, és máris lesz neked is... :D
  • Lammer at Work
    ja jóóóó!
    nekem még új a büntipontozás...
  • petyka2
  • Al Age
    ha rákattintasz a nick-jére az adatainál láthatod;)
  • BigLuke
    Üdv!
    Tudnátok nekem ajánlani egy jó kis II. Világháborús repülős játékot(arcade stílusút lécci, még véletlenül se szimulátort:D)?
  • Lammer at Work
    petyka!
    miért kaptál büntipontokat?
  • petyka2
    Előszőr mindeggyik megy...egy darabig...milyen tipus a chip?
  • Kaplan
    jaj de jó, jaj de jó KIT ÉRDEKEL? :) LOÁL!
  • tsilli
    Szevasztok!!

Tegnap megvettem az új PSX2TWO-t! Még helyben becsipezték.
    Nagyon faxa, visz mindent, még a 8.5 GB-os Champion of N-t is, ami vésett.
    39 K. a gép+21K a csííp!

Kezdem a tapasztalat gyűjtést!
  • brajx
    hali!

elado hasznalt fekete ps2 chippelve 2 joyyal memoriakartyaval 6 jatekkal! mail me!
  • guardian hero
    Ja, vele szoktunk kooperativ multizni, de a változatosság kedvéért kipróbálnék most egy hármas felállást - ahol a harmadik résztvevő egy PS2 lenne :)
  • mohus
    nekem töknyóc
  • mohus
    bnő
  • Kaplan
    hali én eladom a ps2-m
    de ha chippes kell akkor mást keress....
  • Lammer
    jó akkor kötekedjünk, ok elnézést nem fogalmaztam kellőképen egzakt módon...
    tehát a 8 bites emuzás már elég kiforott ps2-n is... nahhhh a 16bites emuk vonala nem olyan erős...
    naaaah
    így már jó???
  • guardian hero
    Koopertiv multira melyik játékokat ajánlanátok?
  • mohus
    "/felemeli a hangját
    MONDOM NYÓC BITES!!!
    nesmsnes, pcengine, atari 2600 stb... vannak...
    legjobb tudomásom szerint nincs Amiga(ugyi 16bit) emu. az még a boxot is fekteti(próbáltam hááát nem 100as, csak a naaagyon old-skool warek mennek rajta okésan)
    amúgy Amiga emura ott van a pöce... már egész használható a cucc... és egy 700-800as p3mal már játszhatoak az Agas stuffok is..."

Vettem "bécsban" ARMAX-ot is...adtak hozzá egy masik lemezt...PC-s progikkal...ami olyanokat tud hogy szinte bármilyen videoformátumot "ps2 emészthetővé" generál, CDre ír, majd az ARMAX médialejétszójával lejátszhatod

olyat is tud hogy SEGA MD ROMokat kiír cdre és régi MD játékokkal játszhatsz...cooool

ja azért írtam mert az MD 16-bites volt hajdanán...mondjuk én jobban szeretem elővenni a SEGA MD-MCD kombómat és retrózni:) Sonic MCD stbstb

• mohus
    "Ne vegyél drága pénzért ps2 egeret, jó hozzá bármilyen USB egér."

drága?

3-4e volt "bécsban":) bill + egér...
  • Lammer
    hehhh akkor nyomjad boxon...
  • rrroka
    tudom, PCre használtam amiga-in-a-boxot, az vitt mindent. de én ps2n és TVn akartam és kész!!! :D
    jön itt nekem a bitekkel... :)))
  • Lammer
    /felemeli a hangját
    MONDOM NYÓC BITES!!!
    nesmsnes, pcengine, atari 2600 stb... vannak...
    legjobb tudomásom szerint nincs Amiga(ugyi 16bit) emu. az még a boxot is fekteti(próbáltam hááát nem 100as, csak a naaagyon old-skool warek mennek rajta okésan)
    amúgy Amiga emura ott van a pöce... már egész használható a cucc... és egy 700-800as p3mal már játszhatoak az Agas stuffok is...
  • rrroka
    na ezt megnézem!
    vajon tudok amigás Rodlandot játszani a ps2ömön...?
  • Kenoby
    Létezik belőle egy két 4,7-es Dvd-re szétkapott változat, az egyik főellenfél után kell menteni, majd lemezt cserélni. Ettől eltekintve hibátlanul működik.
  • Lammer
    vagyinkabb dvddecrypter feliso, majd kiir "-"os lemezre...
  • Devla
    Nem minden játék támogatja. Általában a kézikönyvben leírják, ha az adott használja az egeret.
  • Devla
    A +os lemez -ossá tételének egyetlen módja, hogy kivágod a szemétbe és veszel helyette -osat.