PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
BTW a fegyveres akciónál elég általános dolog, hogy a fegyver mindíg arra néz, amerre az ember, mert így tud leggyorsabban célra tartani, ha észrevesz valamit.
Én pont a FPS-es szemellenzõ miatt támogatom inkább a harmadik nézetet (nem kell túl távolról, elég, a vállakat látni). Úgy legalább van egy kis periférikus látás is.
Autós játékoknál viszont mindíg belsõ nézetbõl játszok (kivéve a GTA ;), de ott is zavar a "szemellenzõ".
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szóval ez a szemellenzõs FPS nézet egyre gázosabb nálam, legalább lehetne külsõ nézetbe váltani, hogy valami akciószaga legyen, meg könnyebb lenne a platformcuccokat véghezvinni...a fejem mindig arra fordul, mint a pisztolycsövem...ki látott már ilyen katonát:)
felugrottam egy hordóra..lenéztem a lábamhoz...a levegõben lógtam:)sehol a lábam..szóval úgy éreztem magam játék közben ,mint egy pontszerû kamera...kiábrándító
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
élõben látni a vesztes arcát:)))jeee
otthon persze mindenki ezerrel gyakorol a fifa vagy nhl party elõtt
FIFA 2004 elõször, PS2-n online
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
BTW nem vagyok a riöl tájm statégia játékok híve. Én a körökre osztott (vagy esemény kezelt) dolgokat kedvelem.
www.youtube.com/aabyssx
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Amúgy mi történt me2 hozzászólásaival? Mert azokat sajna nem találom.Itt is kimoderálrák,mint a "PC-s játékoknak leáldozott"-ban?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
gamertag: kenobita
Nagy kérés lenne?
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
FFX : (ami ugye neha olyan a jatekmenetben a grafika hogy nem tod eldonteni ez most FMV (Muvi) vagy sima jatek grafikaja.)
Kingdom Hearts : (no comment ennel kidolgozotab karakterek a eletben nem lesznek)
Silent Hill 3 : No comment :) Lesene a pofad!
Primal : Ezt inkabb nezd meg aztan irj butasagokat!
Ico (ami 2001-es jatek): Errol nem tudok nyilatkozni mert amulattal jaccom!
Dark CLoud 2 : ilyen grafika se volt meg egyik jatekban se!
Akarmelyik Fifa , Nhl , Nba gama
GT3 meg 2002-tol eddig akarmelyik autoversenyoz jo ceger jatek!
Es a bunyos gamakat meg se emlitem!
Magyarul minden ami altalban 2002 korul keszult el veri magasan a Pc-e grafikajat kisapam Otto:)
Szal attol hogy a F1 szar tan nezzel korul kicsit mas jatekokra is hatha leesik a pofad :)
Pl. Itt a szuper uj F1 konzolra:)) Leri rola: "csodas" belso nezet:)), 3 koros verseny:)), szep nagy feliratok, bazi nagy nyil merre kell kanyarodni:)), es az elmaradhatatlan bazinagy tacho meter a jobb sarokban:DD Mennnnnyenek ma' pocsbe... Erre lenne igeny vazzar. Csak sajnalni tudom oket.

"
Ehez képest fél órát vitatkoztál velem azon hogy e/3-ban mondtam a ondatot rólad de neked az nem TUD hanem TUDSZ:)))
A ps2-t pedig azért vettem, mert stabil, és van egy halom olyan játék/játékstílus, ami nagyon tetszik és soha nem fog kijönni pc-re.
En beleuntam mar a Pc-be! Semmi DE semmi jo jatek nem jon ki. Ugyertem olyan ami nekem teccik. Mindent elbasznak.
Ezert vettem Ps2 es meg vagyok vele elegedve. Ha kapok egy gamat nem izadom le magam hogy jaj most nem lesz eleg a ram vagy nincs olyan grafika kartyam. Faszt! Berakom es megy!
Szal hiaba veszekszunk itten. Ez nem vita topic. Akinek nem teccik a konzol huzzon a francba es se lepek be Pc-es tpikokba es szidom a rezet nem?
Még1x: ha utálod a konzolt, nem tetszenek a konzolos játékok, akkor nem egy ps2 topikba kellene írkálni/flame-elni. Természetesen nem tilthatom meg -nem is akarom-, csak el kellene rajta gondolkodni.
Ez a vita orokke fog tartani! Szerintem hulye aki folytassa!
Pc rulez a maga mondjaban Ps2 a maga modjaban oszt kesz!

"az mgs, ff, gt3 shareware szintü hulladék" - magyar ember 2
ez nem csõlátás, ez már a legmélyebb sötétség.
Én kb. 94' óta vagyok Pc-s közben volt konzolom is namármost nekem nem jött be de ez nem azt jelenti,hogy azért mert nekem nem tetszik akkor elkezdem fikázni össze-vissza a konzolt. Szerintem lehetne normálisabban is beszélgetni, csak az a baj,hogy ha 1 valaki elkezdi fikázni hogy ilyen szar olyan szar akkor vége a topicnak. Szal én azt javallom, hogy ne basszogassuk egymást,ki ezt ki azt szereti.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600