PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Csak szolok hogy a mentro alomasnal ne probaj meg az alagutba menni a sineken mert tuti akkor jon a metro es elut. Aztan a csatornaban amikor lesz egy olyan jelenet hogy egy kis hid vezet at a szoban keresztul es ott viz vanallat ott se meny at amig nem hasznaltad a hajszaritot mert kulomben ott is meghalsz egybol!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Csak egyszerûen nekünk nagyon nem tetszik, ennyi.
Hanem hogy elreklámozzam, hogy megnyílt itt a Suikoden-es topicom, aki most fölkapta a fejét a név hallatán az feltétlenûl nézzen be!
Csak azért ide írtam ezt, mert hallottam, hogy erre talán valaki ismeri a sorozatot...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A eredti DVD-eket siman fomenubol berakom es elindulnak.
A irott DVD-eket ugy csinalom hogy bekapsz majd berakom a DVD-et majd megint Stand By es egy sima Reset.
Onimusha az ugy vala hogy nyomva tartotta tobbet egy kicsit a resetet.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy mi volt a trükkje?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
MUHAHAHAHAHAHA!!😊)))))
Remelem azt nem felejted el hogy a nagy zseni Square kinek koszonheti eleve letezeset, meg hogy kikke dolgoztak 96ig, s nem is kis palyas cucccokat dobtak az asztalra addig is😊)
Vagyis hogy: kihez tartozott a Square😊
hehe, ezert ez a nagy ragaszkodas a KH-hoz😊))))
"Nekem orokke az volt a gondom hogy a FF sorozatok soha sem folytatodtak a regi szereplokkel.
"
Hat ki igy ki ugy, szvsz jo pojjen ha folytatodnak, de masik oldalrol meg ugy szep s jo ha ott kesz pont vege van.
En szemly szerint rohadt nagy Disney fan vagyok. Nekem oszes Disney film megvan es imadom mindegyiket! En mar csakamikor meghalottam hogy vegig kell jarni a nagyat a Disney filmeknek es jaccani azokban a vilagokban mar akkor megtetszet. Amikor Donald a KH-ban kirohant a tron terembol rohogtem jokat. Az igaz hogy idegesitett hogy nem a megszokott FF stilus volt de nekem teccik a gama. Szerintem egyalalan nem szar. Igaz lehet azert mert nekem nagy a fantaziam es lehet ez a jatek a magunkban fekvo gyereknek szol. Nekem teccik bevalom es nem szegyelem. A szinek a kidolgozasok jok es alig varom a folytatast!
Pont akkor, amikor a Square...hmmmm...mondjuk úgy: árnyéka régi önmagának, szerintem nem ebben van a felemelkedés kulcsa. Lehet, hogy anyagilag bejön nekik, de szépen saját imázsukat készülnek szétverni.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
😊
www.youtube.com/aabyssx
Hát sajnos nekem minden.Alapvetõen szeretem (na jó, megnézem) a Disney cuccokat, de az már kevésbé jön be, hogy egy játékban nyolcéves FF-hõsöket irányítsak (akinek ez eszébe jutott a Square-nél, azt beutalnám egy Nintendo kurzusra, aztná elfelejteném visszahívni) Donald kacsával párban.
Én két óráig bírtam, mert bíztam a Square minõségben. Hiába.
Az ICO-val alig jaccottam meg de nem voltam elajulva annyira lehet mert meg csak az elejen vagyok 😊
A FFX tenyleg kicsit tul szines es bant hogy csak a fobb karakterek vannak rendesen kidolgozva a tobbiek nagyon gyengen vannak megcsinalva.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Mellõzd ezeket, ha nem akarod újra olyannak a topikot, mint ahogy indult (még ha egyet is értek veled)!
www.youtube.com/aabyssx
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
- nálam ezek
Kingdom hearts-ban a karakterek szépen meg vannak csinálva, de amúgy egyezik a véleményem aAbysSx-al: nyálgiccs.
-dögös filmszerû visszajátszása egy pályának jelenetnek
-fegyver ne mindig középre nézzen...kezem mozgassa a fegyvert ne a fejem
-mai korban, mai városokban játszodó FPS...pl egy zsaru élete New York utcáin, metróban reptéren...élõ városban...tömeggel autók buszok stb...nagy szabadságfokkal
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Egyik sem hûde sok polygon nyomó játék (habár az MGS2 elég jó benne), de mindegyik állati stílusos és a jellegéhez illõ látványvilággal rendelkezik.
BTW a Primal pl. elég erõs polygon és textúra nyomó, de stílusban messze alul marad sok (még "ronda") játéktól is.
(Nálam a stílus sokkal többet ad a látványhoz.)
Így nálam a FFX sem csúcs látványra (mer' SZVSZ egy kicsit túl színes 😉. A KH meg egyszerûen giccs (amit utálok)!
www.youtube.com/aabyssx
Meseje el valaki hogy szerinte melyik a leglatvanyosabb Ps2 jatek ami eddig megjelent?
Szerintem a FFX de a Kindgdom Hearts se semmi.
Aze' nem rossz pl. fal mogui kinezni, igy nem lonek szarra mig felmered a terepet. Ezt mar sok helyen alkalmazzak is.
Mi neked a klon? Az OFP kb. annyira Quake klon, mint a Mario Pokemon klon. 😊
De eredetiségen olyan dolgokat értek pl:
Wolfenstein - az elsõ FPS.
Quake - az elsõ igazi 3D-s FPS.
Half-Life - az elsõ igényes scriptelt jelenetekkel teli game, amitõl filmszerû lesz a játék.
Ez a játék meglévõ ötletekbõl van összepakolva és eredetiséget nem igazán láttam benne, csak frankó látványelemekkel tunningolt, több játékstílus keverékét.
De még egyszer mondom, nem a játékot degradálom le, mert tényleg igényes és tetszik.
A jármûvekrõl nem is beszélve...
Az meg, hogy nincs áttörõ változás...Te mit csinálnál másképp, ami áttörõ lenne?Mert szerintem új, EREDETI ötleteket, nem igazán lehet már kitalálni.Hidd el egy nyerõ öteletre bármelyik cég vevõ lenne.Manapság inkább már "csak" a grafikát,fizikát,élethûséget lehet tökéletesíteni.
FFX-2 japáni van...
legalábbis a 75-ös trolin ezt mondta az egyik káposztaszagú néni a trolivezetõnek
az FPS mint mûfaj a Quake óta komoly áttörõ változtatás nélkül éli életét (hiába a falrombolás: Red Faction, Bullet time: Max Payne, dzsip: Halo)...jogos az állítás, hogy "klónhegyek" vannak
remélem a HL2 v Doom3-ban lesznek pl.lábak, mert már ebben a mûfajban is a "valós fizika" emlegetése a divat...de remélem valós lábakon fogunk állni