PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
A chipeles sem mindegy...
Lattam mar mindenfele elbaszodott PS2-ot...

De ami a legnagyobb gaz, Konzolstudioban chipeltetni (v. chipelt gepet venni)... ez mar sztem itt sokaknak orok lecke.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

bastard187
Azon belül is a sz@r minõségû "gagyi" lemezek miatt.
Havrenal van egy chippelt ps2 je és kalyak olyan hangot ad ki, hogy rosz jallgatni.

www.gamer365.hu

Al Age
A másolt lemezek beolvasása miatt megy tönkre...
Nem a chipelés miatt

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Tomy nem össze-vissza chipelgette a gépet. Úgy vette a KS-ben a PS2-t, hogy õk egyben meg is chipelték...

Laza
de kell... igazabol jatek szempontbol (es ugye erre valo a PS2😊 semmi ertelme nem volt az ilyen jellegu fejlesztesnek... de megcsinaltak, mi meg oruljunk neki.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
bazzeg, neked uldozesi maniad van... ki mondta, hogy lamer, akinek tonkremegy a gepe?!
kesz vagy haver.. 😊

Laza
ki volt ellened bazz?!
nem ertesz te semmit.. 😊

Laza
neked meg ezt:

es ha mar igy osszejottunk, ki is nyalhatod vele a seggfejem.. 😊))))))))))))))

Laza
de van hozza koze, mert a csippeles miatt megy tonkre...

Laza
az el van baszva... 😊

Laza
'h' betu ugrik... csak Siren....

Laza
bazze, vedd mar a lapot.. 😊

Az a PS2, amelykben tonkremegy a fej, az szar (micsoda megallapitas😊
Akinek meg fej kell, vegyen... de a fej nem veletlenul megy tonkre... tehat nem erdemes ossze-vissza csippelgetni...

Laza
ide is..

Nezzetek meg a Shiren (PS2) traileret.... iszonyat hangulatu horror gamet kapunk megint.. 😊

http://siren.felixmcli.org/

Al Age
Másolt játékhoz kell chip, (vagy olvasd el az 576-ik hozzászólást, az is 1 ígéretes verzió, ugyanis a garncia ezáltal megmarad) viszont a másolt DVD filmeket lejátsza a gép minden gond nélkül...

CHEAPBOY
!!Új Online Konzolos Webshopot nyitottunk!! www.cheapboy.hu
Playstation 2, Xbox, Gamecube/GameBoy Advance(SP),
Sega Dreamcast+minden, mit egy konzolos csak kívánhat.
JÁTÉKOK, kiegészítõk a bolti árak alatt, nagy kínálatban kaphatók (újonnan/használtan) Mindenre GARANCIA!
Szervíz rövid idõ alatt, MEGBÍZHATÓAN!
NaAPONTA BÕVÜLÕ VÁLASZTÉK, S AKCIÓK! Minden nap érdemes ellátogatni az oldalra! Adás-vétel-csere.
A kínálat megtekinthetõ a www.cheapboy.hu-n.
[email protected] [email protected]

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Adi
"Annak, hogy itt ennyibe kerül a fej, örülni kéne, mert a KS-ben asszem 35e Ft. "
Pfff.... konzolkurckóba "csak" 30 e 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
"Amúgy LAZA!!! Tomynak elégett a fej a 3 napos gépében és bukta a gart"
Mhhh ez kibaszott nagyszívás!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi

Adi
Mave: nem azzér de te itt egy kicsit túl játszod magad!
Figy, te most itt ugrálhatsz, hogy: nagyfejû seggarcokk stb. , de akár hova fogsz menni - index, 576 stb. - velük fogsz legtöbbször találkozni. Aby-val, Laza-val, Cheapboyal, Duc-kal stb. Velük fogod legtöbbször megosztani a játékkal kapcsolatos élményeidet. Szóval ha most itt hülyézed õket sokra nem mész...
Na csak mondtam neked, hogy tud mi a pálya. Nekem személyesen semmi gondom veled(mér lenne?😊).

Amúgy LAZA!!! Tomynak elégett a fej a 3 napos gépében és bukta a gart.... Mert lamer igaz?? Ja, akkora lamer, hogy most nyertünk vele 3. helyet egy gba demokompón ........... Mi tehát hülyék vagyunk. Nem baj, ne izgulj, törekedni fogunk igérem (az egész Mach-one), hogy megfeleljünk a TI intellektuális szinvonalatoknak......csak most nincs itt elég sör meg eksztázi

Other bands play, MANOWAR kill !!!

Na ja, úgy látszik aki !!!bármit!!!! tud, azt jobb ha elfelejti, mielõtt ezekkel a nagyfejû seggarcokkal kezd, mert itt az is baj ha luzer vagy, de az is, ha nem , az is ha sapka van a fejeden, stb stb stb... Sokbuzibekaphattya

Többieknek köszönet a "mellémállásért"

Szerintem sem...
Lazának meg:
Remélem ezt azért értetted.

Al Age
Szerintem NEM.......

Al Age
"inkabb ne tedd tonkre.. 😊)))))"
Mér, szerinted az emberek gombostûvel böködik a fejet?

Al Age
És ebbõl látszik, hogy (mint azt már Mave is említette) a fejet nem a felhasználó teszi tönkre.

Al Age
Annak, hogy itt ennyibe kerül a fej, örülni kéne, mert a KS-ben asszem 35e Ft. Az 1 dolog, hogy Neked frankó a géped, Te 1 szerencsés ember vagy. Viszont a másolt lemezek beolvasásához a lézerdiódának több feszej kell és némelyik ezt egyáltalán nem tolerálja...

Al Age
Miért fikázzátok egyfolytában Mave-et? Beírt ide 1 némelyek számára hasznos infót, azt, hogy chipelés nélkül is le lehet játszani a másolt gamákat. Ez pedig azt jelenti, hogy a garancia megmarad!!! Továbbá ez a megoldás olcsóbb, mint a chipelés. Ez nekem például baromi jó hír, mert még több, mint fél van a garanciámból, viszont eredeti játékokra nincs pénzem. Inkább egyszer adok több pénzt egy ilyen megoldásért, mint évente többször original játékokra.

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

miattatok? bah....

aabyssx
Miért nem szeded be a gyógyszereidet írás elõtt? 😉))

www.youtube.com/aabyssx

OFF
Mi a bánatot brekegsz, nem találom a fonalat... Beirtam ide, hogy 60 dollár a fej. Mondtam én hogy örülj, vagy vegyél??????????? Azért irtam ide, mert ez 1 ps2 fórum, ide olyan emberek járnak, akiknek soxor tanács kell, meg ilyeneket kérdeznek, hogy hol chipelnek stb....(meg azér mer a KS-ben ennek a duplájáért akarják adni)Kit érdekel, hogy neked jó a géped??? Nekem is. 6 gépem volt, (illetve a mostani a 6.), de mindegyiket ugy adtam el, hogy semmi gond nem volt vele. De ide nem ezeket kell beirni, ezeket ird az emlékkönyvedbe. A fej elégése amúgy nem a júzer hibája nagyfejûkém. Ha beszopod, akkor beszopod, lehecc akármilyen ügyes gyerek. Ki kell fogni, ez van. Ezért "jó" a Swap Magic, mert nem vész el a gar, igy ha elég a dióda, visszaviheted, ki kell cseréljék...... Legközelebb nekem akkor irj, ha okosat tudsz mondani pliz, elegem van a "ragadványemberekbõl" akik kinéznek vkit, és egyfolytában flame-elik. Hagyj békén, segíts inkább azoknak, akik kérdeznek ha ennyire "jó" vagy.
ON

Most mi a fasz a bajotok? Az is baj, ha valaki nem légbõlkapott baromságokat ir ide be, mint egyesek a leszorítóerõt meg ehhez hasonló dolgokat (mikor azt se olvassa el mit kérdeztek, mert akkor nem ir ilyet...), hanem infot, ami egyeseket még érdekel is????
És a Swap Magic "kérdésre" válasz:
Igen , tomy elszenvedné a swappeléssel járó nyûgöt, inkább , mint azt a 60 rugót, amit elbukott. Amúgy a modchip sem 100%, próbáld mondjuk az Unreal Turnamentet, menü után Messiah , vagy klón chippel eccerûen megkapod a "piros képernyõt". De ha figyeltél vona, és nem tegnap esel ide, akkor tudnád, hogy itt a fej elégéssel kapcsolatosan voltak kérdések, és arról is, hogy nem lehet e rizikó nélkül megoldani. Hát ez a megoldás rizikómentes. Nem NEKED irtam ide, hanem akit érdekel...

Laza
ja igen, az lemaradt, hogy atalakitott PS2...
es igy is ep maradt (megint kop-kop-kop😊

Laza
"itt a fej ps2-höz 60 dollár (max 15e ft!!!!) "

bazz, ennek orulni kene?!
inkabb ne tedd tonkre.. 😊)))))

az en PS2-om mar a 3. evet tapossa, es meg soha semmi baja nem volt (kop-kop-kop)

Laza
Hali all...
ide is beteszem ezt a szep kis listat, mert a masik topicba mostansag a kutya sem jar 😊)))

szoval megint szep termesunk van:
XIII
Fugitive Hunter
Metal Arms Glitch In The System
Secret Weapons Over Normandy
I-Ninja
Curse Eye Of Isis
Batman Rise of Sin
Manhunt
Final Fantasy X 2
Asterix and Obelix
Kya Dark Lineage
stb.

aabyssx
(...khm...) Tehát valaki vesz egy külön eszközt, megveszi ezt a swap lemezt és minden egyes boot-olásnál elszenvedi a cserélgetést és a slide tool preciziós illesztgetését. Mindezt pedig azért, hogy (közel sem 100%-os kompatibilitással) backup játékot futtathasson. Bah! >😞

www.youtube.com/aabyssx

ha elmész a www.success-hk.com -ra, ott a ps2/utils-nál találsz olyat, hogy swap magic3 for pal version. Ez két lemez, egy dvd és egy cd, ehhez kell egy Side tool (az is ottvan felül), a kettõ együtt 26 dollár, és chip nélkül megy minden irott cucc, megmarad a gyári gar!
Eddig csak ntsc usa ill. japan vezió volt, azé nem rikácsoltam világgá, de most látom, kijött a juróp verzió, lehet rendelni....
Ja és evribodri!!! itt a fej ps2-höz 60 dollár (max 15e ft!!!!)

aabyssx
...

www.youtube.com/aabyssx

duc
Hal,

írott DVD film megy a ps2-ben chip nélkül, a game nem.
Persze nem úgy gondolom, hogy valaki szándékosan rak fel rossz leirást, csak lehet, hogy elir valamit, és "Sanyibácsi" pont azalatt tölti le az infót, amig még nem figyel fel a bugra senki. Én erre gondoltam, de végettem széjjel is fürészelhetitek a gépeteket, nekem almás. Télleg, feldobok a weboldalunkra egy keXbox barkácsleirást, hogy kéccer ütõsebb lesz a gép, ha 6-os furóval böx rá egy likat pont a mikrofos jel r-betüjén keresztül... csak lesz olyan marha aki megcsinálja....télleg!!! ismerek olyan manuszt, aki megfúrta a Simson dugattyút, mert haver poénból azt találta mondani, hogy attól megy az övé jobban (80-as henger volt a gépén amúgy, és télleg állat volt). Most a f@szi autómentõs...

ezt a szériaszám dolgot mintha valaki már említette volna?
Megaztán a sok az itt 4 vagy 5 féle asszem. De elég az, ha pont a srácé nem olyan és elfukkol a gépe nemigaz? Én csak azé "rettentettem" el a sufnyitunying-tól, hogy gondolkozzon mielõtt beizzítja a pákát. Amúgy a netrõl töltött dolgokkal kapcsolatban 2 olyan áramkörleirást is találtunk, amit megcsináltunk (pl. egy psx-pc link és egy Amiga-Svga adapter) és nemigazán megy egyik sem, pedig 100%-osan jók a panelok, komoly hozzáértõ (nem hobbis mint mi) is átnézte, és nem talált bennük hibát a rajzhoz képest.....Én ebbõl megtanultam, hogy a neten mindenki mondhat mindent.

Sephi
Azzal tele van a net es csak szolok hogy tobb mint a fele kamu csak hogy elbaszd a geped! Vigyazni kell mit toltesz le. Felraktak ezek csomo hibas rajzot hogy megteveszek a letoltoket 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Nemtom'. Keress online boltokban!

www.youtube.com/aabyssx

Al Age
A software-t hol és cirka mennyiért lehet beszerezni?

Sephi
Hihe Nero val sikerult 😊)) Kohi!

Igen, mindenképpen kell a chip ha irott cuccot akarsz futtatni. Nem számit a média tipusa, a lényeg, hogy a beégetett country code nincs rajt a lemezen ha nem gyári, ezért kell a chip ami átkúrja a rencert. Általában 15000-tõl .

Mivel pedig ahány ps2, annyiféle fajta "bél", nem ajánlanám, hogy ilyen "neten googleval talált" forrasztásokat eszközölj a gépedben. Akik chipelnek, általában többet értenek a dologhoz, érdemes valakinek kikérned közülük a véleményét errõl, de a géped szériaszáma is fontos. A forrasztást Te is megcsinálhatod, de elõbb tudd meg tutira, hogy a Te gépednél megoldható-e a dolog. Mert ha ott valami gáz lesz, ugrik a GS, tehát az egész gép!

A régi masinán valóban megoldotta a videokimeneten két lábacska összefolyatása. Még érdekes lehet, hogy nekem egyik gépem (asszem a negyedik) még neo 2.2-vel volt, és ActionReplay 2.02 volt hozzá. Az AR-hoz volt egy DVD régiófüggetlen lejáccó (fingom nincs, hogy hivták), de azt tudom ,hogy arról volt hires a dolog, hogy a "zöldet" is kiszedi az rgb-bõl. Nos nekem nem szedte ki, illetve nem teljesen... Közben bevillogott zölden, sõõõt még a framerate is leesett 12,5-re néha néha filmnézés közben!!! szal egy határ szar volt a dolog. A kinai vasaknál még nem hallottam, hogy megoldották volna akárhogy a dolgot.

Semmit, mert az csak a régi gépeken ment! Az új szériákon (kina) meg ne próbáld!!!!

En neroval szoktam a ps2es isokat kiirni es csakis dvd-r-re,sõt mostanaban csak dvd-rw-re,mert egyre szarabb jatekok vannak es nemnagyon hagyom meg oket.Eddig mind összejött.A legjobb tapasztalatom a fimation ujrairhato dvd lemezzel van.