17159

WAREZ = azonnali BAN!

• s73
    Most azt szeretnéd, hogy a Wrc 4-et leszedni iso-ba? Ha igen, akkor a Decrypter-nél válaszd ki a "Mode"-t, azon belül az "Iso"-t, majd a "Read"-et, utána add meg a helyet, ahová tegye, válaszd ki az olvasót, és go!
  • DoNorBi
    Már rájöttem.Most akkor az a kérdésem hogy Clone dvd2-vel vagy a dvd decrypterrel irjam ki?
  • DoNorBi
    Szasztok!Azzal kezdeném mondokámat hogy nézzétek el amatőrségemet mert a dvd decrypter programmal szeretném fel ISO-zni a WRC 4 játékomat de nem értem hogyan kell:(Ha estleg hűlyeséget mondok akkor javítsatok ki
  • mohus
    NTSC

még nem láttam olyan PAL TV-t, ami ha tudta az USA Ntsc-t a japcsit ne tudta volna
  • Devla
    Japánban NTSC-J szabványt használnak, ha az amerikai NTSC játékok mennek, akkor az is fog.
  • Afe
    Ne búslakodj! Ma egyél, igyál meg amit ilyenkor kell.
    Holnap meg szépen látogass el ide:
    SUPRNOVA MIRROR (http://www.bi-torrent.com/20.htm)
    Boldog új évet minden gémernek!!!
  • torrente
    A suprnova egy gyűjtőoldal volt. Ha figyelmesen töltöttél volna le onnan, akkor most egy halom címed lenne.
  • rrroka
    amgyra = magyar
    bocs, sajnos a mondat végén néha rosszul gyutacsolok és olyankor tiszta eper leszek.
  • rrroka
    hátha van egy MTA-SZTAKI japán amgyra szótár azt azzal lehet közbe fordítgatni! :DDDD
  • balumaci
    azaz, ebből aztűn még véletlenül se lehet megérteni egy szót se

Nem éppen egy egyszerű, meg ismert nylev nálunk :DD
  • rrroka
    nem lehet h a japán jelű játkok japán nyelvűek is lesznek...? Majd nézed a sok fura jelet és vakarod a fejed :DDD
  • Xian
    Hi

Regebben a suprnova rol sok PS2 t szedtem le.

Tudtok valami hasonlo helyet?

• Xian
    Hi

Most lattam hogy vannak JAPAN videojelu jatekok.
    Eddig PAL okat toltottem le, igaz a Sonic USA de ment.
    Mi van a JAPAN szabvannyal? AZ milyen? Megy a hagyomanyos
    tv ken?
  • zaki
    ja, elfelejtettem a menüben az rgb-re állítani a tv kimenet jelét, mostmá jó

most el is tűnök innen 1 időre szégyenemben, inkább játszom ergy kicsit

azért köszi szépen mindenkinek a helpet
  • zaki
    hát ez hihetetlen. bevittem a gépet a nagyszobába, rákötöttem egy másik tv-re, ott faszán ment. mondom kira, nem a gép szar, hanem atvm. lefutok a mediamarktba, veszek egy rgb kábelt. vettem is egy rgb cable pro-t (van rajta ilyen dvd-game kapcsoló)1500ft-ért (másmilyet nem is láttam), összekötöm a tvmmel, erre most zöldessemmilyen lett a kép. a faszom tele van. szal akkor sok lehetőségem nincs: vagy nem az én szobámban lesz a ps2 (ez ki is lőhetjük), kérek egy új tv-t (ezt is), vagy behozom a tv-t a nagyszobából hozzám, és az enyém megy a nagyszobába. még jó, hogy ilyen olcsó volt a kábel...
  • Al Age
    igazság szerint ha eredeti gémeket vettél, azok PAL-osak, plusz ha nincs csip a gépbe akkor élből csak azok mennek, viszont a PAL-os játékoknak ígyis-úgyis színesnek kéne lenniük...
  • zaki
    kipróbálom anagyszobába a gépet, elvileg ott jónak kell lennie (régebben is ez volt a gond a régi tv-mel, és a nagyszabaiba jó volt, most is az van még meg, mivel már volt egyszer ps2m)
  • zaki
    persze, de úgysem jó :(
  • UNREG
    A PS2 "menüjében" is be kell állítani a kimenő jelet, megtetted?
  • UNREG
    Na várj, ha NTSC-sek a játékok és fekete fehér a kép, akkor a TV-nél van a gubanc. A gyári kábellel is normálisan kell mennie, lehet, a TV-t kell manuálisan állítani.
  • zaki
    hááát, inkább veszek egy mezei kábelt, nem is akarok beletenni másolt cd-t a gépbe, fő a biztonság. mediamarktban biztos kapni, az meg még holnap is nyitva van ,meg ez a konzolstúdió is. csak kicsit idegesít, hogy itt van már a gép, és a játékok is, és még nem nyomhatom a san andreasssal

nagyszoba is már foglalt, fater tv-zik
  • Devla
    Egyébként itt van CDloader nevű progi, ha ezt töltöd be előszőr majd swappeled a játékot akkor ELVILEG ez a progi meg tudja változtatni a videojelet PAL-ra.
  • Devla
    Szinte tuti, hogy megoldja.
  • zaki
    nem eredetiek. fél éves mezei orion tv-m van. 1o játékot vettem, mind fekete fehér. rgb kábellel megoldodna a probléma, nem?
  • UNREG
    Ha másoltak a játékaid, akkor lehet hogy NTSC-ek, azért fekete-fehér, de egy jobb TV tudja az NTSC-t.
    Ha eredetiek, akkor nem értem... azoknak mennie kell.
  • zaki
    ezt nem hiszem el... tegnap megvettem aps2-t. nem volt hang. vettem optikai kábelt. most már van. vettem most játékokat. mondom most játszom ezerrel. erre meg fekete-fehér a kép. hát ez qrva jó. hol a francba kapok ilyenkor rgb kábelt? ráadásul holnap 31, utána 1... eszem-fsazom megáll... végülis nagy baj nincs, mert addig átviszem a cuccot a nagyszobába, ott már gondolom nem lesz fekete-fehér a kép
  • Xian
    Hi

Valami fej pusztzlt el rajta. 15 ezer.
    Viszont 1 nap alatt kész. (Nem sirnak a gyerekek)
  • Lammer
    a kstudióba ingyenes a felmérés...
  • rrroka
    genyók! :)
    tapasztalat szervizzel: megkérdik mennyit szánsz rá (X). végösszeg x-500 ft. Teljesen mindegy mit kellet cserélni, mennyi melóval.
  • petyka2
    Garanciában nem tudom mennyit javitattál,de még ha igazad is van-akkor is rád fogják.../Ps2-t legközelebb belgiumban javítják-hivatalosan-itthon bele sem néznek.../Ha meg be is vállalják,szerinted ingyé'ki szeret dolgozni,és a minőség az milyen lesz???
  • rrroka
    bakker nem kell megmondani h otthon esett le. tudod, biztos a szállítás... ;)
  • petyka2
    A legegyszerübb tekerni amit lehet...szkóp is kéne hozzá!
  • petyka2
    Garanciába le'arják...
  • rrroka
    nem kéne annak garisnak lennie...?
  • Fefe
    Haverom ugyanígy járt,csak ott nem a gyerekek verték le hanem véletlen felrúgta. Ő nála egy fej állítás elég volt
  • zaki
    már tárgytalan
  • zaki
    leverték a polcról? hú az kellemetlen :(

ne mtom mi baja lehet, de kb ilyen árakra számíts, szal nem lesz olcsó mulatság a javítása, bár ne nekem legyen igazam :(
  • Xian
    Hi

A karácsora adott PS2 sajnos eddig birta.
    Nővérem gyermekeinek lett, sajnos leverét a polcról.

Most az a gondja hogy nem olvassa a lemezeket.
    A memóriakártyát igen, de semmi lemezt még a gyáriakat sem olvas.

Hallom hogy felpörög a lemez de DISC READ ERROR.

Mi lehetett tönkre? Ez kb mennyibe kerül javitva?

Köszi

• zaki
    srácok, mennyibe kerül egy mezei optikai kábel? össze akarom kötni a házimozival a ps2-t, úgy az igazi
  • Fefe
    Eléggé ritka egy cucc lett. Viszont én azt nem értem ha ennyire kellendő
    akkor miért nem lehet belőle bőségesen tartani a polcon. Ugyan ezt éltem át én is kb 1 hónapja,fél Bp. felhívtam mire egy eldugott helyen találtam. A Ks-ban azt mondták akkor,hogy 2 nap és érkezik a szállítmány. 1 hét múlva telefonáltam nekik erre azt mondták,hogy ég nem jött meg a szállítmány