PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnom kene milyen softal irjam meg mert azt is valami DVD Decrypter-el irtam. Valaki nem tudna tanacsokat adni pls?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://support.finim.biz/file/RGB_PS2_en.pdf
BTW én nem értek hozzá (meg nem is érdekel túlzottan), szóval kísérleti jellegû a dolog... 😉
www.youtube.com/aabyssx
2. A DVD Region X már RGB-n adja a képet (ez egy külön DVD lejátszó szoftver, amit meg lehet venni).
www.youtube.com/aabyssx
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Na most?!:
Akkor melyik az a chip ami psx1-es csip elven mukodik vagyis cd-be aztan GAME?!!!!
Koszike
A Cuore Sportivo sem rossz... rullah.
Arra vagyok kiváncsi, mikor fogja valaki megkérdezni, hogy mér azt irtam freemail-loginnek a "KSfölnyomós" szövegbe (valamelyikbe, má nemtom) hogy "Ugysefogomkifizetni". Pedig komolyan mondom, ollyan szivesen elmondtam volna, mi akart az lenni.... Na sebaj. Megmarad a Mach-one privát titka. Tyûûûûûû.

Other bands play, MANOWAR kill !!!
2. A lényeg a lényeg, ha a Sony tudna róla, õ is szólhatna a yardnak. Lényeg, hogy simán fel lehet õket nyomni. A hosszas vita ezen ment, csak tudnám mér? Tufa csávó összekeverte a bötveket, asszem, mert a végén már varjúdombi mesék lettek a dologból. Mi csak azt akartuk a "chipellenes" szöveggel megmutatni, kb hogy állnak hivatalosan a dologhoz. (police, vagy sony tökmind1) Mert Tufa leökrözött minket, mondván: "És mit mondasz a sony-nak? Szeretném ha gépemben másolt játékok futnának és ezért szeretnék belenyulni a konzolba..."
Most erre szerinted mit lehet mondani?
Ami engem zavart, az az, hogy akik próbálnak segiteni akár tanáccsal, akár tapasztalati dolgokkal (akárcsak Te, vagy én, vagy tomy) azokat ilyen kevésértelmû kinézi magának, és egy hétig flémeli a fórumon, ahelyett, hogy próbálna hasznos dolgokkal foglalkozni. Mert ahogy a kérdések száma mutatja, vannak problémák. A fejkérdésben amúgy meg tökre egyetértek, én is kábé igy gondoltam. Természetes, hogy a gyári (nyomott) lemezek az igaziak, (persze ezek is "ártanak", mert a dióda mindenképp lefutja magát, max igy nem fél, hanem x év alatt), de minden ami irott (égetett) sokkal jobban igénybe veszi a fejet. Spéci szerintem a dvd sokkal kevésbé, mint a cd. Ezért irtam, hogy aki dvd-rõl sokcédére rippelt gamát használ, jobban teszi, ha megiratja dvd-re, a mostani chip-ek már simán viszik a dvd-t. A neo2-es korszak ripp-maradványaira gondolok. Akkor pl. az actionreplay 1.6 nemigen vitte a dvdt, ezért kellettek ezek a megoldások.Bár ahogy szavaidból kiveszem, te sem ma kezdted a ps2 dolgot... 😊
Amúgy én is feküdtem el a motorral 130-al(mûszaki hiba végett), elégett a fél lábam, de a motoron nem lett max 10e ft kár. Egyéb:
Most akkor újra leirom, de utoljára bazmeg: SENKI NEM AKARJA A SONYNAK AZT MONDANI, HOGY "ÉN CSIPELTETNI AKAROK STB.... "(meg azt se mondtuk, hogy te akarsz.!!!) MI EREDETILEG IS ÚGY TETTÜK VOLNA MEG A "FELNYOMÁST", HOGY EGY PESTI INTERNETKV-ZÓBAN CSINÁLUNK EGY FREEMAILT MITTOMÉN "ÚGYSEFOGOMKIFIZETNI" NÉVVEL (EZT GONDOLOM NEM IGAZÁN ÉRTED, DE EZT TOMYVAL MI TUDJUK MIT JELENT, MÁRMINT A NÉV), ÉS ERRÕL A SONY HUNGÁRIÁNAK IRTUNK VOLNA 1 EMILT, MISZERINT A KS ÁTALAKITJA A PS2-KET. ERRE A SONY VALÓSZINÛLEG BEKÜLDÖTT VOLNA 2 MANUSZT, VEGYENEK 1 GÉPET, ÉS DUMÁLJÁK MEG A CHIPELÉST, ÉS HA BELEMENNEK, LAKAT.
Nos ezt a sztorit az 5 éves lányom elsõre felfogná, csak TE vagy az EGYETLEN LAMER, akinek egy hete kell magyarázni. Szerintem ülj fel a motorodra, és tengesd tul a tesztoszteront, a kommunikációt pedig hagyd meg másoknak. Már nagyon szeretném letudni ezt a témát, fõleg annak fényében hogy az eredeti szöveghez SEMMI KÖZÖD NEM VOLT te BUNKÓ, ugyanis GAMMABOYNAK szólt a dolog.
Ha ezzel kapcsolatban van még véleményed, menj ki egy csendes elhagyatott helyre, és üvöltsd világgá, mert engem már b@szottul nem érdekel, de télleg.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Nem ismerem az erre vonatkozó törvényt, de szerintem a saját gépével mindenki azt csinál, amit akar (lefesti, kütyüket ragaszt rá, kibelezi, chippezi etc.). Csak épp ha szétszedi a gépet, ugrik a hivatalos support. Másolt játékokat is futtathat, feltéve, ha az eredeti változat, amirõl másolta, ott figyel a polcon.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
idõközben cserélgettem is és voltak nálam ilyenek hogy Vice city, gt concept, tekken valahanyadik része meg mindenféle. én igazából csak a házibulik alkalmával nyulok a géphez. nincs is jobb részegen püfölni egymást a tekkenben! :-)
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
ház,
trafó,
cd-meghajtó.
Az én hifim. Állat.
Mûködõképes sz.gépem most 3 van:
PS2,
Amiga500,
Amiga1200.
Eredeti témához visszatérve: a pumpát sz@rok bõvíteni, az Amigák meg bõvítés és cserélgetés nélkül is tökéletesen mennek. Mave: Ne hagyd Magad
, valamint Cuore Sportivo!!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
PS1, PS2, XBOX, GameCube, GBA, N64, SNES, NES
Használt és új konzolok, szoftverek, tartozékok adásvétele, szervíz átvevõhely
[email protected]
Budapest XVII., Pesti u. 130.
Mobil: (20)9238-655, (20)9808-086
Nyitva: H-P: 11-19h, SZ: 9-13h
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
"Fel kéne õket nyomni a Sony hungariánál a pöcsbe, mert szemetek. Soha sehol nem volt gond a chipeléssel se ps2 se psx ügyben, csak itt..... "
én akartam átalakítani a gép te idióta???! még te akartad!
tudod ha versenyeznél motoral akkor tudnád hogy milyen könnyen lelehet amortizálni egy motort. még ha saját hibádon kivül is történik valami. talán egy másik versenyzõ épphogycsak hozzád ér és te kb 150el elesel...
de ez az egész dolog hogy te rám háritod hogy én akartam irni a sony-nak levelet ez kurvára felbaszott. nem fogok ilyen kis pöcsökel foglalkozni mint te!
Nálam a téma lezárva!
A chip-et ki lehet cseréltetni, de nem igazán azon múlik, lát-e egy lemezt a gép vagy nem. Olvass kicsit lejjebb, pont errõl ment a tapasztalatcsere.
Tényleg bele lehet "nyúlni" a vételnél, és ráfaragni 1 géppel, de az ember tanul belõle, ezekután biztosra próbál menni, nem 2000 forint differencián dõl el pl. hol veszi a vasat. De ezt senki ne rója fel a sony-nak, neki meg kell élnie a játékeladások után befolyó lovettából. És igaz, hogy tomy bukott 60-at, de másik haver pécét (pumpa) fejlesztett cirka 150000-ért, és vehetjük úgy, hogy õ meg annyit bukott vele. Mert a cucc már másnap csak 100000-at ér!!! Csak azon nem fut a gt3..... No comment.
Jó ez a ps2, még így is jó, hogy lehet rajt mérgelõdni néha... Nekem két kedvenc hardware-em van, az AMIGA és a PS2. Ezekre ha költöttem, az meghálálta a befektetett pénzt, nem úgy mint 1 pumpa.... Persze nem mondom, legyen az is otthon, de csak akkora , amekkora már pont elég netelni, meg efféléhez. Képzeljétek el, ha a ps2 pécé lenne (brrrrrrrr....
) hány procit kellene upgrade-elni ahhoz, hogy a pl. gt3-hoz képest a gt4 elmenjen. 😊))
Ja még 1 apróság. Én 21 éve (nem tévedés huszonegy!) ültem elõször computer elé, ez 1 c64 volt(akkor jelent meg, hál istennek kaptam egyet). Végülis mind1, csak arra akarok kilyukadni, hogy volt a gimiben egy tanár, aki "számteket" is oktatott, és kábé ugyanigy leparasztozott, mint Tufa, mikor megtudta, hogy Amiga-t vettem. Mert " a pécé bõvíthetõ, az Amiga nem, majd évente cserélni fogom". Ez volt a duma. A szóbanforgó gép meg egy 286 volt, akkor még aranyárban mérték... Azóta a kedves tanár úr 189-szer vett új alaplapot, 268-szor új procit, 3456-szor vgakártyát és 156234-szor ram-ot. Nekem meg még mindig itt az asztalomon UGYANAZ az Amiga(NEM VICC), és köszöni jól van. Pesze nem divx-et nézek rajta(de van olyan Amigám is amin lehet), de mi assembly-programozással ütjük el az idõt,(pl. gba-ra), és nehéz lenne nélküle az élet. Minden konvertálást Amigán csinálunk. Szóval a fix hardware, az fix hardware. Ezért szeretem a ps2-t, még ha gáz a dióda benne akkor is.
Hajrá srácok, kijött a gt4 trial version, hamarosan lehet melegíteni a gumikat.
Akit a fent irt miniéletrajz nem érdekelt, attól elnézést kérek, ezt csak lelkifröccsnek szántam.(véletlenül sem felvágásnak, vagy efféle)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy ez tényleg korrektnek tûnik, tényleg van néhány cd ill. dvd iró, amivel ha megirsz 1 gamát, nem minden ps2 viszi el. De ami "olyan" iróval van irva, ami jobban fexik a ps2 -nek, azt MINDEN ps2 elviszi, amiben elfogadható a fej. Ezért mondtam, hogy igenis vannak gondok a gépekkel, de ez a chipelés buli azért gáz, mert pl. a KS lazán megoldhat olyat, hogy:
Adott 1 gép, amit megvesznek náluk újonnan, és nem chipeltetik meg (késõbb sem), mégis gyenge a fej, nem visz mindent (elõfordulhat), ezért nekik kell 1 fej!! Kapizsgáljátok fiúk? Beviszi mondjuk xy a gépét chipelésre
és tegyük fel ugyanaz a sorozatszáma a gépének, mint a garos gépnek (ez fontos, mert NAGYON sokféle bele van ám, nekem a 6 gépemnek legylább 4 féle bele volt), tehát átrakják a jó fejet a garos gépbe, xy pedig kap egy fos fejet. Aztán szaladgálhat fûhöz fához, meg a vargához, mert IGAZÁBÓL SEHOVA sem mehet panaszra.
Cheap nekem nem úgy nem jött be, csak elfelejtett szólni, hogy a rendelt cuccot (használt gba) ne várjam, mert 1000 forint miatt nem jött össze a biznisz. Én meg egy hét múlva hivtam, mi van, erre õ: Ja az nem jött össze. Végülis ettõl még lehet hogy vennék nála ps2-t, csak mérges voltam emiatt, asszem teljesen jogosan.
Sajnos nem tudok abban véleményt mondani, hogy a jóminõségû DVD-re karcolt gamák mennek-e egy ilyen problémás gépen. Nekem egy nagyon közeli haverom szokott régebben chipeltetni gépeket. Egy ismerõse csinálta õket, akiben 100%-ig megbizott, de ennek ellenére pont a szembeszomszédjának a gépe lett PONT OLYAN mint a Tiéd is, és az volt a kellemetlen benne, hogy errõl Senki nem tehetett. De mégis tartotta a hátát, kivetette a chipet, és asszem a srác eladta a ps2-t. (mondjuk õ ezután szeXboxot vett
Figyu, ha a gyári lemezek mennek, de a másolt nem, én kivetetném a chipet, és eladnám a gépet, vennék másikat stb... Csak azért szorítok, ha így teszel, nehogy belefuss újra 1 ilyenbe, mert az tökönszúráshoz vezet.Tomy ezért vette meg az enyémet, ami pöpecül ment, arról legalább tudta mit vesz. De a 2. gépet veheted pl. cheap-nél eleve chipelve, és JÓL ki kell próbálni elhozás elõtt, valamint a "garanciakérdést" is nyomatékosan le kell tisztázni elõre. Ez mindenkinek jó, mert késõbb nem kell "anyázni" meg hasonlók.
Mondom, nagyon sajnállak, hogy igy jártál, tomy-nak is csak ezt tudtam mondani. (apropó: tomy akkor 2 gépet vett a ks-ban, mindkettõt eleve chipelve, újonnan. A másik gép egy haveré lett, és AZÓTA IS MEGY frankón. Szal ezért mondom, a Te esetedben nem biztos, hogy a ks tehet a dologról.) Mindenesetre a Pénzvissza asszem jónak tûnik, próbáld meg. Bár a hozzáállásukat nézve kemény dió lesz. Mondd azt nekik, ha jó, irjanak neked játékokat. Mondd nekik, hogy 1-1 lemezt a rossz fej is beolvas mielõtt végleg elég, mutassanak neked 4-5 lemezt, amit visz a gép max. másodikra.
Hogy jön ide az, hogy neked fél éve semmi gondod a géppel. Irtam én, hogy nekem volt??????? "TE PARASZT" ! Csak hogy korrekt legyek. Nekem is volt félmillás mocim, csak nem voltam annyira béna, hogy leamortizáljam. (rd350). Bazmeg, a Sonyval kapcsolatban meg ébredj már fel!!!!! A gép átalakítása TÖRVÉNYELLENES!!!! Te nem a gépet veszed meg, mikor veszel egyet, csak a HASZNÁLATI JOGÁT. NINCS JOGOD BÁRMIFÉLE MÓDOSíTÁST ELVÉGEZNI RAJTA! Vagy nem tudsz olvasni???? Ezt mindenki beleirja a kis könyvecskébe. Tehát a SONY-t IGENIS PISZOKUL FOGJA ÉRDEKELNI,HA KAP 1 OLYAN EMILT MONDJUK, HOGY A KS-BAN ÁTALAKITJÁK A PS2-t. Errõl ennyit "TE PARASZT". És TE gondolkozz el, mielõtt leirsz valamit.Fõleg ha az akkora baromság, hogy neki lehet támasztani a biciklit. A motorodat meg le se tojom, ez itt nem egy kavaszakifórum.
on
Amúgy a ps2-immel egyikkel se volt gáz, nekem mind a 6-hoz SZERENCSÉM VOLT, de sokan megszopják vele, és ez IIIIGY VAN. Sajnos! Nemtudom, te nem tudsz olvasni? Az egész VILÁG azzal van tele, hogy szarok a ps2-ben a lézerdiódák, a neo2-s chipekkel rövid idõ alatt lefutott olyannyira a fej, hogy a végén már 2 hetente kellett pucerálni, mert elég volt egy vékony filmréteg a lencsén, és máris fukkolt beolvasni a dvd-ket. Ha valamihez korlátolt vagy, abba ne szólj bele, ez a tömör véleményem.... Arról hogy a sony mit csinál azzal, akirõl fülest kap, nézz utána a soproni Kiss-ritter sony szerviz múltjának, õk buktak ps1 chipeléssel. Utána jósokáig el voltak tûnve...... Még valami, ami egyértelmû végszó ezügyben: A SONY NEM KERES EGYETLEN FILLÉRT SEM A PS2 ELADÁSOKKAL, NEKI A HASZON A JÁTÉKOK UTÁN VAN, DE IGY VAN EZ A TÖBBI KONZOLNÁL IS. Ja és ezt nem én mondom, hanem a Sony. Ezekután gondolod, megveregetik a KS hátát???? Aki chipel, az a Sony-nak egyetlen jüant sem hoz a konyhára, pedig a gép megalkotása ölég sokban lehet, nem gondolod???
Az IQ-val kapcsolatban pedig asszem nem sokat tévedtem, kitaláltad azt a dumát, hogy én aszondom a Sonynak, chipeltetni akarom a gépem, és ebbõl nem birsz kigyógyulni. Szerintem itt már mindenki észrevette, mekkora looser voltál ezügyben, csak Te nem. Ja és figyu mán, gammaboy is ROSSZUL CSINÁLT VALAMIT NAGYKÉPÛKÉM???? mert neki gondja van a chipelés után, és képzeld, én TUDOM, hogy MI. Te meg ilyeneket irkálj csak, hogy a gép jó, "mi vagyunk a hülyék". KÖSZÖNJÜK.
Ja meg igy megsugom hogy lehet hogy vmit te csinálsz rosszul. nekem kb fél éve van chippeltetve a ps2õm és eddig semmi gáz nem volt vele... Ami pedig a személyeskedést illeti. gondolkozz el mit irsz mielõt leirod! te paraszt.
A prognózis eccerûûûû, a BSA-agent (software-rendõr) sem vesz meg egyetlen gyári warét sem, mert nem alapból hülye.
😊)
A gépedre visszatérve, gondolom a gyári lemezek mennek rendesen. Ezesetben VETESD KI A CHIPET, add el a gépet, és vegyél egy másikat. Abba aztán rakasd bele a chipet valakivel. Sokan vannak akik nem chipeltetik meg a gépet. Valaki talán megveszi. Azzal a géppel SEMMIT nem tudsz csinálni. A fejcsere 30-40 rugó, annyit nem ér az egész.....
Sajna ez lutri. Nekem ez most a 6. ps2-m, én csak tudom 😊
Még valami, az elõzõ 5 nem bedöglött, csak mindig eladtam, mert jött az új chip, stb...
Egyébiránt KOMOLYAN meg akartuk csinálni, mármint a SONY HUNGÁRIÁ-s dolgot.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
És mit mondasz a sony-nak? "Szeretném ha gépemben másolt játékok futnának és ezért szeretnék belenyulni a konzolba...