17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Fefe
    Ott már megint elfogyott az adapter.:)
  • Devla
    Hm,hm.. ez must have :D Sajna konzolstudioban elfogyott a network adapter, továbbra is nyomozok utána.
  • Lammer

Csak a te kedvedért... :PPPPPPPPPP
  • Bogyi007
    Köszönöm pontosan úgy van ahogy mondod, Ps1-ről van szó amit el akarok adni, méghozzá a SCPH-9002 a szürkének az utolsó kiadása volt, utánna már a PsOne jött ki. Azaz ami a Ps1-nél a SCPH-9002 az a Ps2 esetében a SCPH-50004-es.
  • Devla
    Ja :D Sose volt PS1em, nem ismerem az ottani modelszámokat. Sorry.
  • rrroka
    ps1, psxről beszél 9xxx-es sorszámmal.
  • Devla
    Itt vagyok
  • Devla
    Hm? Még mindig nem értem :)
  • atta30
    sziasztok itt vagy devla
  • Anubys
    Devla-Devla... Szerintem olvasd el mégegyszer mit akar a srác.... :)
  • Devla
    Erm. 9xxxx verziószámú PS2 nem is létezik. a PSTwo 7xxxx, gondolom azt akarod eladni hogy vegyél egy 5xxxx "nagy" PS2t, nem? :D

Tutira működik, én fél éve azzal nyomom. A játékok kb 5%a nem indul el a SM DVDvel, de a CDvel szinte mindig meg lehet oldani(az is benne van a csomagban).
  • Bogyi007
    Tudom én ezt jól, de most kaptam rá szabad utat...
  • torrente
    Karácsony után nehéz lesz rá vevőt szerezni. Mindenki kiköltekezte magát.
  • Bogyi007
    Na akkor ez a téma megoldva. Teszem föl az aprónetre a SCPH-9002-es playstation-t és utánna megyek megvenni a PsTwo-t. Akkor ez a SwapMagic dolog tutira működik? Vagy van ennél jobb dolog is, itt Cheapboy üzenetére gondolok.
  • Devla
    Memkártyát külön kell venni, de szerintem rádsózótt egyet az eladó mikor vetted a gépet, hiszen minden játékhoz kell, legyen az eredeti vagy másolt.
  • atta30
    Amire a játékot mented
    Apronet kazalszám van, nem csak használt.
  • Devla
    Miféle memória?
  • JohnnySmith
    HDLoader engem is érdekel. Majd írjál minél részeletesebben hogy mit honnan hova stb :DDD
    thx
  • atta30
    És a memoria benne van
  • Devla
    Berakod swap magicet, betöltődik, majd slide toolal(cd mellé adják, ha megrendeled a slide tool szettet) kihúzod a tálcát, kicseréled a lemezt visszatolod tálcát és elindul a játék.
  • atta30
    És hogy csak simán beteszed és beolvassa és mást nem kelcsinálnod???
  • Devla
    Igen, így működik.
  • atta30
    És neked gyári a lemez az jó a 30004-es hez
  • Devla
    Miféle pleket?
    Én swapmagicet használok jelenleg, és napokon belül áttérek hdloaderre.
  • atta30
    Ahonlapon az irja hogy visszi de az a pleket mirevalo? mert nem tudom tisztán kivenni
    Neked chip-es??
  • Devla
    A Breaker Pro csak PS1 játékokhoz van, és szerintem az se fog bootolni, ha másolt. Utóbbiban nem vagyok biztos, de abban igen, hogy PS2 játékokat nem fog vinni.
  • atta30
    Akkor sem ha clon progival irták de én a breakerprot töltöm
  • Devla
    Minél lassabban, én 1-2xesen szoktam.
    A SwapMagicet hiába töltöd le, ha kiírod cdre nem érsz vele semmit, ugyanúgy felismeri hogy nem erdeti mint játéknál.
  • atta30
    Hány szorosan kell irni a lemezt szerinted?? azt hiszem meg találtam azt a progit és már töltömis
  • atta30
    Köszi a segitséget!!
  • Devla
    Ha elfogadsz egy jótanácsot, ne rakj cdrwt a PS2be, mert hosszú távon legyilkolja a lézerfejet. Igy tárgytalan a kérdés. Maradj a DVD-R lemezeknél, ha nagyon muszáj akkor CD-R de semmiképp se RW.

Le volt már írva, rendelni kell Ausztriából, innen. Sajnos nem lehet letölteni, ugyanazon okból kifolyólag, amiért a másolt játékok se indulnak el a gépen.
  • atta30
    2-cdnyi anyagot letöltötem már de egyikelsem csinál semit vagy azt irja hogy nics formázva a disc ha tud valaki segitsen

Elöre is köszi!!!
  • atta30
    Az ujrairható lemez
    A chip nélküli program érdekelne PS2
  • Devla
    Ha még nem jöttél volna rá, előbb tedd fel rendesen a kérdést. Még azt se írtad le, hogy milyen programot keresel... A második kérdésben pedig mi nincs lezárva? A PS2 tálca? A lemez?
  • atta30
    Köszi devla
  • Devla
    Internetről.

Valaki biztos tudja...
  • atta30
    PS2-höz Honnan lehet beszerezni hozzá azt aprogit

Valaki tudja hogy olvassa-e a ps2 cd-rw-t ha nics lezárva
  • zaki
    hogy mi a gond a ps twoval? hát az, hogy ki akarom csippeltetni is, sok jót arról meg nem olvasok... mind1, szerdán veszek egyet a platinum shopban 55 ezerért (Matrix Infinity a csip neve), van rá fél év gari, csak nem zsákbamacska.
  • zaki
    ha lenne még sem tudnék a metróban vásárolni, mert nincsen olyan nem tudom milyen kártyám, ami nélkül nem lehet vásárolni...