PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
nekem a 3 éves gépem volt scph-30004-es....akkor ezexerint ez egy kibaszott régi gép...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

nekem 3 hónapos (kb), de 39004-es a SN.
?????

Other bands play, MANOWAR kill !!!

Alien!
haverom most kapott egy "új" gépet a feleségétõl...a KS-ban vették...scph-30003-as széria.....szerintetek...?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Mondjuk úgy, elõfordul, de nem gyakori a dolog. Ha Cheap-pel bizniszelsz, szerintem nála ilyen esetben sincs gond, valaki irta 1szer, hogy chipelte a gépét, gond lett, de korrekt módon oldotta meg, úgyhogy ettõl nem kell rettegni. Ez a nagyon hosszú (tényleg félévesnek tûnõ) téma a fejelégéssel kapcsolatban onnét indult, hogy egy barátom a KonzolStudioban vett gépet (újonnan) és már "nullkilóméteresen" beletetette velük a magic3-as chipet. Neki elégett a fej, de a KS nem vállalta a gart, haverom bukta a gépet... Aztán különbözõ félreértések miatt ez a téma hosszú vitát indított, aminek talán most lett pont vége. Neked ebbõl az lehet a levonható konklúzió, hogy ne vegyél a KS-ban ps2-t.
Ja, és tényleg nem a chipeléstõl hal meg. Hiába teszel bele chipet, ha gyári lemezt használsz, nem fog elégni a fej (nem hamarabb, mint amúgy, mert minden olvasófej megadja magát 1szer), de ha másolt lemezeket (fõleg másolt cd-t), akkor hamarabb használódik el a dióda. Hogy ez a "hamarabb" mennyivel hamarabb, ez a dolog SZERENCSE része, hogy milyet fogtál ki. Ez nem függ se sorozatszámtól, se mástól. Ez azért biztos, mert haverom, mikor a szóbanforgó gépet vette, vett egy másikat is egy havernak, neki pedig mind a mai napig jól mûködik. (és ezért irtam, hogy nem a chipelést rontották el a KS-ban, csak eleve gyenge fej volt a gépben. A KS-t azért flémeltük, mert nem vállaltak semmiféle gart a vadi új gépre)

PAYNE
köszike! és a csippeltetéstõl tényleg elhalálozik?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Sõt cheap még a chipelésben is tud "segíteni" asszem. És nem mellékes, hogy (a fórumosok véleményét látva) meglehetõsen megbízhatónak tartják.

www.cheapboy.hu-n meg tudod nézni az árakat.

Mert én megtettem, és ez szörnyû hibának bizonyult....nem tudtam én bunkó, hogy ez itt TABU téma, vagy mi....Gondolom ilyeneket kellett volna irnom, hogy ps2 rulez, meg xbox suck stb stb stb... na majd eztán..

Tehát úgy kell mint a politikusok? Burkoltan kell anyázni? Az mé jobb?? Legyek Torgyán, fenyegetõzzek alamuszi módon? Nem kenyerem sorry... Aki nem piszkálgatott, azt még sosem flémeltem, nemtom feltûnt-e. Pl Mohust nemigen szoktam, pedig 1000 dologban nem értünk egyet...(ami tök oké, mivel ez egy FORUM)
És végül egy kérés: Kérlek (de tényleg) ird most be ide a fórumba, hogy online shop-ból lehet 60 dollárért fejet rendelni ps2-be, és csodálkozz miket irnak a védenceid.

PAYNE
császtok mennyi cash most egy ps2?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

jah és sorry, de a "csak akkor irsz" cimû nóta nem Neked ment, csak elég fukk a netem, szakad stb, és "elfelejtette" az explorer, hogy ez Abyss-nek ment volna a paranoiámra vonatkozólag...

Hiába fél éve... nem egyet fújunk.... azzal indult, hogy Tufával ment a buli, hogy a Sony mit reagálna a "felnyomásra". Akkor azt próbáltuk megértetni, hogy nem magunkat nyomtuk volna fel, hanem a KS-t. Ezt az idézetet a UM-ból azé irtam le, mert ez asszem jól mutatja a Sony hozzáállását a dologhoz. Valószínûleg nem veregetnék meg a vállukat, fõleg hogy viszonteladók.... (mert azt el tudnám még képzelni, hogy pl. egy "xyz" nevû srác, aki sufniban 1-2 gépet megcsipel, nem fogja felkelteni a "cég" érdeklõdését...) Na de akkor õszintén, arra ird meg a véleményed, amirõl szó volt. Ne a btk-t ird le, mert az sem igaz (láttál már magyarországon bsa-által lecsukatott embert? 😊 ), hanem arról a KS-ós esetrõl.....

Persze csak a csipelt gépbe teszel irott cd-t ugye? Na figyu, 2 olyan emberkét tudok, akinek nincs ship a ps2ben, de az irott audiocd-ket azon hallgatja..... Asszem nem kell folytatnom.... irott cd, elég a fej....és a chipelés miatt? Meg sincs chipelve....
"Kisgyerekre": láttál már 105 kg-os 29 éves "kisgyereket"? Mert felénk ritka....
Más: Nem NEKED irtam az "olcsó fej ajánlatot", hanem annak akinek pl. elég a fej a gépében, és a KS 2* annyiért akarja adni néki..... Ha nem neked szólt, mér te "humorizáltál" vele? (ölég egyéni módon)
Optika lemezzel történõ leverése elõfordult gyakran ps1-en, mert abban ha halni kezdett a fej, jobban olvasott, ha a psx-et fejreállította a júzer, ui. ilyenkor a lencsét tartó rugalmas felfüggesztés közelebb engedte "lógni" a cd-hez. Csakhogy gyakran túl közel.... Ebbõl kiindulva ez elvileg ps2-n is simán belefér, de ha nem haragszol meg, most nem csekkolnám le a gépemmel (lehetõleg más se tegye)

Laza
aztan lattunk mar olyat, hogy (ha jol emlekszem) a lemez leverte az optika tetejet.. 😊 (ugye Cheap😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
meg egy megjegyzes:
"de van hozza koze, mert a csippeles miatt megy tonkre..."

ha ertelmezesi problemaid vannak eme mondattal kapcsolatosan:
ez egy masik hozzaszolas valasza, ami szerint nincs koze a felhasznalonak a fej tonkremenetelehez...
a "chipeles miatt megy tonkre" pedig csupan azt takarja, hogy ha NEM chipeltetsz, kisebb a valoszinusege, hogy tonkremegy a fej, de ha chipeltetsz, konnyen a kezedbe kerulhet egy olyan irt lemez, ami miatt problemak adodhatnak...

tehat, ha a felhasznalo chipeltet es irt jatekot hasznal, koze van a fej elromlasahoz (megha kozvetetten is)

ennyi...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
OFF
Kisgyerek, nem vagyunk mi akkora pajtasok, hogy megengedj magadnak ilyen hangnemet... ha valami szemelyes problemad van, keress fel, allok elebe...

Ki a frakk mondta, hogy en azt allitom, amit te kiveszel a hozzaszolasombol?! mert ezt csak te gondolod egyedul...
Az, hogy egy olcso fej ajanlatra nem kapom rogton a kabatom, es futok vasarolni, es hogy e kedvezo ajanlatot olyan humor jellegu adalekkal illetek, hogy "ne tedd tonkre", meg nem azt jelenti, hogy barkinek a gondjat-bajat szekiroznam... egyebkent nem is talalok a hozzaszolasomban szemelyes utalast senki fejproblemajara, kozel sem arra, hogy valakit le LAMAztam volna emiatt...

a kulturalt viselkedes ereny, es celravezetobb... csak a szellemileg gyengebbek hiszik az ellenkezojet... 😊
azt, hogy szted hova jobb tartozni, dontsd el magad...
ON

Nos, a bolt csak azért gáz, mert a boltok a szoftvert, mint hagyományos árúcikket kezelik. Azaz ha bemész a Tesco-ba, hogy eltört a lemez, akkor nemfog kibontani neked egy másikat, hogy kivegye a lemezt, mert nyilván darabszámra számol el. De ha pl. felcsörgöd a kiadót, akkor tényleg szoktak küldeni új lemezt (már ha tudod igazolni, hogy tényleg fizettél a szoftért).

.hzx

Ja, lenne néhány kérdésem:
Playstation2-re tudtok valami tuti golfjátékot? egyik, másik, hogy kéne olyasmi is ami vagy magyar nyelvû (ebben nem nagyon bízom, bár hallottam hogy fejlesztenek rá játékot itthon is, de nem biztos hogy magyar nyelvût), vagy könnyedén elboldogul vele egy nyelvtudás nélküli 10-12 éves gyerkõc is (én pl a Pacmanre gondoltam, van valami ilyesmi a PS2 demócdn láttam)...
kösz elõre is a segítséget!
üdv
lowdog

Tehát röviden mégsem szabadna chippelni =]
Egyébként a szoftverek licencszerzõdésével kapcsolatban megjegyezném, hogy ennek okán ha mondjuk kettétöröd a lemezt vagy összekarcolod, és beviszed a boltba szó nélkül ki kellene cseréljék egy vadi újra, mert te nem a lemezt vetted meg hanem a szoftvert (illetve használati jogát)
Más kérdés, hogy ha ezt megpróbálod akárhol, körberöhögnek és küldenek haza =]

Ezt csak azért írtam le mert új vagyok a topikban, de visszaolvastam pár oldalt, és kevés használható infót találtam inkább ne vitázzatok ezen mert úgyse változtat semmin...

üdv
lowdog

Martin576
Próbálj meg anyázás nélkül válaszolgatni a vitapartnereidnek - ha megkérhetlek.

Al Age
Pls help!!!
Mi a tudásbeli különbség Messiah2Pro és Magic 3.1 között???
Elõre is thx!

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

www.scee.com 😊
nem ám...

Hi!
Valaki írjon már le pár ftp címet ahonnan le lehet tölteni PS2-re vagy Xbox-ra játékot.Vagy bármilyen oldalt!
THX!
jah, még télleg egy uccsó dolog, talán még elméxik mindenki, volt egy húzódó vitám tufával, mert ... de nem is érdekes, csak az, hogy akkor tettem olyan kijelentést, hogy a Sonyt tutira érdekelné hogy valaki chipeli a ps2-t, amennyiben kapna egy fülest, mert a vásárlói licenszszerzõdés tiltja a gép otthoni szétszedését és forrasztgatását. Akkor is le lettem paranoiás-ozva (kb), akkor tessék, A PS2 GYÁRI INSTRUCTION MANUALJA, 2. oldal, -precautions:
"Never disassemble the console
Use your ps2 computer entertainment system according of the instructions in this manual.
!!!!!No authorisation for the analysis or modification of the ps2 console, nor the analysis and use of its circuit configurations, is given.
Tudtok angolul gondolom (annyit biztosan, hogy ezt leforditsátok) Akkor ki volt a hülye? A paranoiás mi? mert a "nem engedélyezett az analizálása vagy módosítása a ps2 konzolnak" mondat asszem elég világos. TUFA BAZEG,remélem olvasod??? vagy nincs is ps2-d, ergo manuálod se lehet? És annyit még, hogy a könyv egyben a vásárlói szerzõdés, ami a feltételeket és jogokat is tartalmazza, tehát (ha nem kanyarországon élnénk) csinálna a Sony a chipelésen rajtakapottakkal olyat, hogy ihaj.....Mert a vásárláskor elfogadtam (azzal, hogy megvettem) a feltételeket, amiket a gyártó kiszabott. No Comment.

"So For Now Wave Goodbye And Leave Your Hands Held High
Hear This Song Of Courage Long Into The Night "

nektek :/

se ez se az pajtás. Elég rossz emberismerõ vagy, ha ekkora baromnak nézel. Engem se nagyember se kisember nem tud arra rávinni, hogy saját magamnak okozzak kárt.
És most itt be is zárom részemrõl az ilyen témákat, mert ugyis van itt sok frankó csávó, akik összefognak, hát most segitsetek mindenkinek aki csak rászorul. Én nem, ugyhogy menek kódolgatni. (irok egy pécéfelgyújtószimulátort)

te, figyu, talán a "környezet" teszi, nem? Könnyen vagy, csak olyankor irsz vmit, amikor tudod, senki nem fog belekötni, emiatt neked ilyen problemjeid nincsenek.

de már mondtam, most irkálj választ mindenre TE, és én nem fogok egyetérteni veled, és meglesem, hogy nem leszek-é lebunkózva. Amúgy én nem tudatlan bunkóztalak le, legalábbis nem igy, és nem is titulálnálak tudatlannak, de olvasd már vissza a fejrõl szóló dolgot (az elejétõl)......hát ezér kattantam be rád, és ezt csak magadnak köszönd. Mer AlAge is tudja ezeket, mégse futott 3 kör szöveget, hogy kommentelje, amit leirtam, és végül csak ugyanarra lyukadjon ki....

nem tudtok olvasni?
Én annyit irtam, hogy OLVASTAM a modchipesek vmelyik oldalán, és mivel ott igy hivatkoztak rá, nekem ez elég volt, mert õk ebben tutira jók. Ennyi. Amúgy ennek nehez utánanézni, mer a sonyi egy fika bötvet nem ir róla.... pedig az igazság odaát van (a ferdeszemüeknél)

Al Age
Other bands play, Maverick kill!!!!
That's the truth...

Adi
Gépet megfelgyújtaná! 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Eh-eh felakasztaná magát...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

aabyssx
Huh, anyám! Mér' vagy Te ilyen paranoiás? Nem akar senki sem bántani! /😊

OFF

Lehet, hogy viccnek is rossz, amit írok, de kiváncsi volnék, hogy mit kezdenél ME2-vel. Ismered? 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

meg biztosan azért vagy rámakaszkodva, ugye? Senki másnak nem irtál itt egyetlen sort az utóbbi idõben, csak velem baszakodsz. Ha ennyire hülye vagyok, mér foglalkozol velem? (CSAK VELEM!) Kapd be, látom fájt az !!!IGAZSÁG!!!. Hát akkor ne fikázgass, én sose szólítottalak le. Lefikázol, utána mikor kiosztalak, akkor itt nekem ne finnyáskodj vaz!

csak egy nagypofájú bunkó tudatlan, mint pl. te.

Al Age

hzx!
Amúgy ha te is ennyire tudod a dolgokat, mér várod meg mindíg, míg én megirom mi van, erre te folyton belekötsz??? Egyszer vedd a fáradtságot, és válaszolj te a kérdezõnek. És majd én kötök beléd, majd 10 oldal után kilyukadok annál amit te már leirtál. Fogadjunk, hogy b@szott ideges lennél...

ugye nem az én szövegemet fogod újra megismételni, mint a dvd "fejrongálása" esetében, mert kicsit idegesítõ, hogy 10 kanyar után kikötöttél ugyanott, amit én a legelején leirtam, csak hogy mindenki lássa, király vagy. Amit irtam fedi a valóságot, mert ha a modchip.com és társaik CounryCode-nak hivják, akkor az az is. Ha neked nem az, kezdd el keresgélni a "további védelmeket", hátha találsz még párat!

akkor nézz meg egykét linket a moidchipekkel kapcsolatban. Csak a country code van, ez a védelem. Csakhogy ezt nem lehet átirni a cdirókkal. Viszont ott a srácok fejtegették, hogy jön elvileg egy olyan asszem philips iró, ami tulajdonképpen egy az egyben copilálja a lemezt....
Olyan oldalon olvastam ezt a dolgot a countrycode-ról, ahol CSAK ezzel meg a modchipekkel foglalkoznak.
Amúgy meg a játéknak a régiókódra mi szüksége??? Ha irtál programot ps1, vagy 2-re tudod, hogy a programból indítod ntsc, vagy pal modban a gépet, ráadásul a system indítófájl is tartalmazza ezt....

Mindenképpen át kell verni a gépet, ha másolt gamát akarsz futtatni. A chip nem azért kell, hogy "vigye" a másolt lemezt, hanem mert:
A ps1 és ps2 lemezeken van egy ún. country code, amit nem lehet cdiróval felirni a diskre, ugyani olyan helyen található, ami hivatalosan ÜRES
Azóta mát rájöttek, hogy a PRE-GAP nevû helyen figyel ez a dolog (ez amúgy a LEAD IN utáni "rés", ami az elsõ track és a LEAD IN között van) Erre úgy jött rá a srác, hogy papirral letakarta a cd belsõ 1.6 cm-es területét, de ettõl a gyári ps cd még vidáman ment (ugyanis a Lead In és a Lead Out nem kötelezõ a lemezre, csak a kompatibilitás miatt kell. A dolog iróniája, hogy ha ezt a CountryCode-ot is rá lehetne égetni az irókkal a lemezre, nem kéne semmiféle chip a gépbe.....
A chip arra kell, hogy mikor a ps2 bios utasitja az olvasót a cc beolvasására, a chip elküldi neki, mintha a lemezrõl "jönne", de úgy hogy ebbõl a ps2 bios semmit sem vesz észre.
Az általad leirt dolog azért jó, mert erõsebb fejre utal!!!! Tehát jobb az új fej, mint a régi. Ez amúgy minden széria esetén igaz volt, mert az elsõ gépek semmiféle cdrw-t nem láttak meg mé fejállítás után sem, de az elsõ kinai vasak már pl. a philips rw-t nálam és havernál is vitték, igaz legtöbbször csak 2.-3. ra. (mielõtt vki beleköt, nem használtunk hozzá ilyen lemezt, mert a fej igy belehalt volna, csak leteszteltük...)

Majd Laza megcsipeli, úgyis akkora ÁSZ....

Laza te totál segghülye vagy a dologhoz. Nemtom mekkora ps2 téren a tapasztalatod, de amint látom elenyészõ. Na figyelj kispöcs: NEM a chipelés vágja haza a fejet, hanem az irott lemez. Ergo, ha irott dvd filmet nézegetsz chipeletlen gépen, no meg irott audiocd-t hallgatsz, ugyanugy hazavágod a fejet. Szal kispöcs, montam akadjál le rólam, és olvass könyveket abból tanulsz. Ha itt irogacc mindenféle baromságokat, azzal csak beégsz, de te tudod, nekem tökmind1.
Amúgy nekem akkor lett az elsõ ps2-m, mikor megjelent jurópban (rá két napra), mer boltunk volt, és hoztuk be.... Aztán chipeléssel kapcsolatos ügyek, és ehhez hasonlók. Persze lehet hogy neked már csak a Messiah után lett, igy nem csoda, ha nem érted a szisztémát. A Neo 2-esek idejében halt csak igazán hamar a fej. Sõõõt akkor még rá is "állítottak" a fejre, annyira gyenge volt baz'. Akinek még "olyan" gépe van, az a te szövegeddel kib. sokra megy, ugye???? Mégeccer: Örülünk, hogy neked semmi bajod a ps2-ddel, de sokan fukkolnak rá. Az egész téma amúgy így indult, konrétan úgy, hogy gammaboy kérdezett rá, mi meg leírtuk, mi van. Erre jöttél TE osztani az észt, mikor fingod nem volta dologról. Persze, ha valaki leir/elmond valamit, amirõl lila ibolyád sem volt, arra könnyû ám nagyarcúan legyinteni, hogy "persze, ezt én is tudtam". Én sajna soxor taláxom ilyen "emberekkel", akik nem tudják azt mondani, amit gammaboy tudott, hogy thanx.... Attól mert valami hihetetlen, még lehet igaz, ezt soha ne felejtsd el. (sok parasz nézegetett, mikor turbófeltöltõ ügyben nekiállt okoskodni, hogy az "max 30000-et pörög", aztán mikor vittem a szakirodalmat, hogy nemritkán 270000-et, akkor volt a "ja, én nem arra gondoltam".) Hát persze.
Tomy ügyével kapcsolatban meg: IGENIS TE IRTAD, HOGY AKI TÖNKRETESZI AZ LAMER, MERT (OLVASD VISSZA!!!!) szószerint ezt irtad: "bazz, ennek orulni kene?!
inkabb ne tedd tonkre.." Ezexerint tomy "tönkretette", márpedig aki tömkreteszi az lamer. Persze ha most múltál 20, akkor ennek a szónak a VALÓDI jelentését már nem ismerheted, ez még akkor volt....Amigán....aztán a sok Lamer elkezdte használni MÁSHOGY" mind1 hagyjuk

Jajj, kérdezném a tisztelt nagyonnagytudású uraktól, hogy döntik el, melyik a jó lemez? Mert PS2-ben az a jó lemez, amit legtöbbször ismer fel elsõre!!! Mi a bánatot süketeltek itt arról, milyen hangot ad töltés közben? Qrvára semmi köze sincs a lemezhez. A sz@rul megirt gama egyfolytában seek-elteti a fejet, ráadásul nem tartja a cd-hajtó motort állandó sebességen, emiatt adja ezeket a "szörnyû" hangokat. Tény, hogy jobban használódik ezzel a cd/dvd olvasó, de nem a lézerdióda agyasok, csak a fejléptetõ mechanika meg a motorcsapágyazás. A fej elégés nem emiatt van. Ha jót akarsz a gépednek, ne a cdborító alapján döntsd el, jó a lemez vagy gagyi, mert a "hurkás" kiszerelésû 130 ft-os cd 100szor jobb a ps2-nek (meg a ps1 nek is), mint pl. a ZÖLD TÉDÉKÁ, ami egy rakás .....
Ha tudni akarod, melyik lemez jön be a gépednek, számold meg hányszor ismeri fel 10 inditásnál elsõre. Amelyik lemezt többször, az a jó. Amúgy a Philips lemezek általában jók szoktak lenni, de ez sem szentirás, fogtam már ki olyan szériát, hogy jobb nem is beszélni róla.... Vagy ott a Verbatim. Mikor az elsõ ps2-k megjelentek, még a verbatim metal azo lemezek voltak a kedvencek. De a verbatim változtatott, és az új super azo eszméletlen nem jön be a ps2-nek.
Konklúzió: csak óvatosan

Van olyan gép, ami tojik rá, milyen lemezt teszel bele. Ezé montam, hogy ki kell fogni....
Ha meg fos a fej, tökmind1, mennyire jó minõségû a lemez.
Örülök, hogy 100 kör futás után a többiek is kilyukadtak pont annál, amit én (na meg AlAge) már két hete fújunk.

Fogalamzzunk úgy hogy 100 gépbõl 1-et jól chipelnek meg😊) Legalábbis az én gépemet 2,5 éve ott csippelték (azóta a róla szóló kritikák elolvasása után már szégyellem is magamat) de hálaistennek eddig nem volt semmi baja.(pedig a kezdeti idõszakban csak cd-ket etettem vele)

Adi
Konzol Kuckó
PS1, PS2, XBOX, GameCube, GBA, N64, SNES, NES
Használt és új konzolok, szoftverek, tartozékok adásvétele, szervíz átvevõhely
[email protected]
Budapest XVII., Pesti u. 100. vagy 130 nem tudom!
Mobil: (20)9238-655, (20)9808-086
Nyitva: H-P: 11-19h, SZ: 9-13h

Adi
Konzol Kucko!!

Al Age
Ez esetben 1 kérdés:
Hol érdemes chipeltetni, ahol biztos tuti jól megcsinálják a fél éves és eddig hibátlanul mûködõ gépet?
(Esetleg garral...)

Laza
A szar minosegu lemezek tenylegesen tonkrevagjak a fejet...
Folleg azok szivnak, akik a CDs jatekokat hasznaljak (rippelt szarokat)...

De ezek mar regi es hosszu historiak... mar elvesztek a mult homalyaba.. 😊