17159

WAREZ = azonnali BAN!

• marsu
    kösz
  • Devla
    Google
  • marsu
    Hol van ez a program, kell nekem is.
  • Devla
    Ez egy program neve. Egy NÉV, ok? Tud DVDt is, csak nem változtatták meg a jól bejáratott nevet.
  • marsu
    Mi a cloncd??? Nem clone dvd????
  • petyka2
    A világ eggyetlen programja,ami a 4.85-ös DVD-t"leteszi"egy normál 4.7-es lemezre!
  • UNREG
    NE a KS-be vidd!
  • Mark123456
    Ja közben megtaláltam.Sajna nem segített,de azért köszi.Azt hiszem KS lesz :)
  • Afe
    Gép bekapcs, 3szög a menüben, majd a console-n is 3szög és ott "on".
    Csak kisebb problémáknál segithet, ha komoly a baj akkor szerviz.
  • Mark123456
    KS-en kívűl hova lehet még vinni Pesten?Én eddig csak KS-ról hallottam.Diagnosis-t h kell csinálni?
  • Afe
    Nekem is volt kb fél éve hasonló prob, néhány régebbi DVD nem indult el. Aztán egy fórumos tanácsra nyomtam egy diagnosist, ami állitolag helyére állitja a fejet, és működött.
  • UNREG
    "Nincs vmi más megoldás?"

De van, nem a KS-ba kell menni! 15ezer egy fejcsere, nem egy beállítás, az 2-3ezer egy normális helyen.
  • Mark123456
    Hi,az lenne a problémám,h a ps2 nem tudja lejátszani az újab EA játékokat.Pl:fifa2005,nba live2005 stb.Vki azt mondta,h vigyem el a KS-be és beállítják,neki is ez volt,de 15e HUF-jába került.Nincs vmi más megoldás?:(
  • marsu
    nem bizony!!!!
  • petyka2
    Szernted a Ps2 játékok milyen hordozon vannak???
  • bobo11
    helo a cloncd az nemtud irni dvd gamet ugyi?
  • petyka2
    Ps2 játékokokat:clone cd-vel 2X-en,Filmeket:alcohollal-hadd szóljon-Neroval csak audiot...Ajánlott lemez retek,és nem lesz problemátok
  • Devla
    Jah magamra gondoltam, de majd erőt veszek magamon és maradok 1xesnél, hosszútávon biztos megéri.
  • s73
    Láttam már 8x írt Ps2 játékot is, a nagyobb gond nem az, hogy esetleg nem indul, hanem a fej úgy kattog a gyorsabban írt lemezeknél, mint valami rossz varrógép. Ezt még meg lehet fejelni Princo, Gigamaster, Fibra és egyébb fantasztikus minőségű lemezekkel, utána pedig lehet sírni, hogy tönkre ment a fej. Úgyhogy szerintem min. Ritek alapanyag, és lassabb írás. Én magamnak csak egyszeresen, havernak ha nagyon sürgős
    2x. Szerintem...
  • Al Age
    sztem magára gondolt
  • Lammer at Work
    temost akkor qvvván félreértettél, írdatlan sok (gyüjteményemnek kb 80% a 1Xesen van írva, többit 2X) ... miért türelmetlenség?
  • Devla
    A lustaság és türelmetlenség nagy úr... :D
  • Lammer at Work
    én le nem merem írni mennyit írtam már 1Xesen(nemcsakmagamnak)
    /elcsukló hangon suttogva: több100
    és eddig egy deka hiba nem volt... 2X,4X már voltak gigszik azért...
  • Devla
    Volt már játék, ami nem ment 1xesen kiírva, csak 2xesen, ugyabból a dobozbol volt a két lemez, PC símán felismerte :D Eddig semmi bajom nem volt 2xes írással, bár csak 5-6 lemezt írtam így, azelőtt 1xesen írtam.
  • s73
    Ez így igaz, az a tuti!
  • Lammer at Work
    én meg PS2nél az 1Xesnél...
  • Devla
    No majd azzal égetem meg Killzonet, azt meglássuk. Azért én maradok 2xes sebességnél, biztos ami biztos.
  • Lammer at Work
    pont ez mondtam én is,csak DVDdecryptert helyetesítsd be Alcohollal vagy Neroval... :)
    amúgy filmeknél észrevettem, hogy a DVDdecrypternél tényleg nincs jobb... sógoromnak szoktam karcolni filmeket és amit neroval 2X(!!!!!)esen pláne 4X!!! en megírok az ugrál a lejáccójában, amit Decrypterrel karcolok az 4X!!!! is tökéletesen viszi... tehát nekem(azért nem írok általánosságot, mert lehet másnak megy) magyar XPsp2(eddig ugye SP1 de tökmind1) Nforce 2 ultra400 chipset(most 5.10es driver), Pio107D 1.20-as Gradius hackelt firmware(hoppá most néztem lemaradtam, mert van 1.21, na majd otthon felrakom), Etalon Ritek G04(a lila), Traxdata G04, Ridata g04, és most Ridata G05(ezüst olyan, mint a tajvani Verbatim) ezekre írtam, illetve PRÓBÁLTUK meg a 4Xes teszteket... és érdekes csak a Decrypter-rel nem ugrál... hmmm
  • Devla
    Hát, szerintem a chippeltnek illene vinnie bármilyen progival készített backupot.
  • Lammer at Work
    omg. ő szerintem nem arra gondolt... hát az logic, hogy a másolt lemezt a nemokosított gép nem viszi, de a chippelt egy sima Dvddecrypt-el készített eredeti backupját viszi...
  • Devla
    Akkor áruld el, hogy miért nem viszi bolti PS2 a másolt játékot? PS2nél is vannak olvashatatlan részek a lemezen.
  • torrente
    ps2 játéknál nincs lemezekbe épített probléma. nincs semmi baromság, mint a pc-s játékoknál. Komolyan mondom, mostanában tört pc-játékot már nem lehet simán felinstallálni, midegyikkel külön el kell játszogatni.
  • s73
    Az esetek nagy részében segít megoldani a lemezekbe épített "problémákat"...
  • s73
    Nem kifejezetten a Ps2 játékokra céloztam, hanem Nero vs. Decrypter. Ez egy piros pont a Decrypter-nél, jó persze ez movie-nál fontos. De szerintem a Decrypter vagy akár a Clone P2 játéknál megbízhatóbb, mint a Nero, legalábbis az én tapasztalataim szerint.
  • petyka2
    A Macrovison hogy jön ide???
  • Devla
    Avass be, plz.
  • s73
    Ja, egészen addig, míg nincs Macrovison...
  • petyka2
    Clone cd a varázsszó.De csak 2X-en!!!
  • Devla
    Mi olyan jó ebben a decrypterben? Nero sokkal többet tud.
  • s73
    Inkább a Decrypter-rel, de szerintem a RecordnowMax a legjobb.