PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Other bands play, MANOWAR kill !!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mave.. nekem nincs semmi jó tipped?
Vagy valakinek?
Van -e élet a halál elött?
Viszont van egy mód, amivel a kellemetlen resetgombnyomvatartást el lehet kerülni (ha olyan verzióju ar van vkinek ahol resettel kell indulni és nyomva is tartani és a negyedik kéz mutatóujjával közben...ahhh). Szóval erre van egy tuti megoldás, 200 ft-ból megoldható a dolog :) És úgy már egyáltalán nem (volt) gáz a dvd boot.
És egy kiegészítés az elõzõmhöz: Természetesen nem csak a "régi" ps2-nél kellett kifogni azt, amiben nagyon jó a fej, az újaknál is változó, csak sztem az átlag jobb az újaknál. De ez csak az én meglátásom a saját tapasztalataim alapján.
Tehát FONTOS!!!! Nagyon ritka a fejelégés, sõõt egyáltalán nem jellemzõ. Attól még lehet félni tõle, de csak annyira mint polgári repülõn a lezuhanástól, mert kb annyi az esélye. Nehogy emiatt ne vegyen valaki ps2-t, mert nem ezért irtuk le ezt a dolgot, csak azért, hogy aki véletlen igy jár, tudja mi van (és hogy ne lehessen olyan könnyen átverni ezzel esetleg egy tulajdonost)
Tehát uraim ps2-re fel!!!!
segíjjen má nekem valaki plz!
kelennének játékok =]
nemtom vki felhozta Cheapboyt, én tudom ajánlani, megbízható, és igen korrekt én már két gépet is vettem tõle...
üdv
lowdog
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Kötél,nadrágszíj áztatva:))
Vicc mentesen hol lehetne itt a neten meghirdetni hogy vennék cd-t vagy esetleg olcsón készletet.
Mi az a GameShark?
A GameShark lényegében egy "csalókártya". A konzolos játékok körében nagyon gyakoriak az úgynevezett "titkos részek": a játékok olyan részei, melyek csak bizonyos feltételek mellett elérhetõek. Egyes videorészletek vagy pályák csak meghatározott játékidõ elérése után válnak választhatóvá, speciális autók az autóversenyekben, melyeket csak azután vehetünk használatba, ha meghatározott nehézségi fokozaton is megnyerük a bajnokságokat és sok-sok hasonló kis trükk. A GameShark (illetõleg Playstation 2 -höz a GameShark 2) lehetõvé teszi az ezen részekhez való közvetlen hozzáférést. A GS2 dobozban található maga a kártya (egy memóriakártyához hasonló illesztõ), egy PS és egy PS2 csaló-lemez (cheat disk). A GS csak azokhoz a játékokhoz nyújt segítséget, amelyek a GS menübõl kiválaszthatóak. A kiválasztható játékok köre a honlapról letöltve (http://www.gameshark.com) bõvíthetõ az újabb játékokkal. Lehetõség van újabb csalások kézi bevitelére is, az ehhez szükséges adatok megtalálhatóak a GS honlapján, illetõleg a konzolos magazinok is gyakran publikálják azokat.
Hogyan kell használni a GameShark kártyát?
A kártyát helyezzük a memóriakártya illesztõbe, és tegyük be a megfelelõ GS lemezt (PS vagy PS2). A lemezrõl elindul a GS menü, válasszuk ki a kívánt játékot, tegyük be a játék lemezét, és indulhat a játék.
Mi az az Action Replay?
Az Action Replay a GameShark "európai" neve. Az öreg kontinensen ilyen név alatt fut a GameShark kártya.
1. nekem volt action Replay kártyám.
2. ne biztos amit mondok.
3. remélem elletek verve a gyerekek :DDDD
Szóval az én véleményem szerint az AR cd-t nem lehet lemásolni, mert asszem az arra van, hogy bebootolja neked a gameket és ezért eredeti az. Szóval ha lemásolod ugyanott tartasz mintha betennél egy backup dvd-t.
1#.: veszel újra egy AR csomagot.
2#.: szvsz inkább tetessél bele egy chipet. Én speciál rohadtul untam, hogy ki-be kell venni a dvd-t vagy a cd-t. :) El is adtam a ps2-met aztán késõbb mikor már lehetett normálisan chipeltetni akkor vettem újra. És így sokkal jobb. Csak beteszem és viszi is!
3#.: eladod a ps2-t és elkezded fejleszteni a pc-d, hogy menjen majd a Doom 3 és a HL2. Fél év után pedig újra fejlesztheted. - Na jó ez csak vicc volt. ;)
Thanx Jay Miner!!!

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Segítséget kérnék.Az Action Replay kártyához adott lemezt a fiaim eltörték.Kaptam egyet kölcsön megpróbáltam lemásolni de a másolt nem indult.A neten se találtam olyat ami mûködne lehet hogy azért mert az enyémnek 1.92 a verzió száma.Lehet ilyen cd-t találni valahol?Akár írottan is,vagy meg kell vennem kártyástól mindenestõl? Ksz elõre is .A címem :[email protected]
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
a regi 'szennyek' meg mindig jobban birjak.. :))))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
nekem is ilyen van, mar 3 eves.. :)
nem hinnem, hogy a KS-es skacoknak sikerult elokaparniuk egy vadi uj regi gepet...
az, hogy nem viszi a backupot rendesen egy KS-bol vett gep, mar sztem senkinek sem meglepo.. :) de ettol a tipustol ez nem fugghet...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Azert, mert ez egy nyilvanos topic, es arra reagalok, amire jol esik... :)
Elsõ demo, amit láttam, asszem, az Odyssey volt. Aztán Human Target, Vision(Reflect), State of the Art stb. Musicdisk: Bacteria, Játék: Robocod2, Cybernoid2 (
zene itt). Nem is sorolom tovább.. :)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Télleg mennyit fizettél a chip-ért? mármint a ripper2-ért
Erre a "szeméthegy pécére" csak azért van szükségem, mert mikrohullámú nethez ez kell. De amig volt analóg vonalam, Amigával neteztem, és nekem bõven jó volt. A Versionnal cseréltünk modemet, mert a USRobotics nekem nem nagyon akart menni Miami-val, de a Version Dialcom 56K-ja mint a sakál úgy tekert. Gyorsabban töltött le az akkor még 68030-as a1200-essel, mint elõtte a Version p3-600 as kalbásztõttõjén. Ez az, mikor nem driver alól megy a driver ami lekezeli azt a drivert, ami kezeli a soros portot, amin van a modem, amit ugye megincsak driver kezel .....idegbaj vaz' :))
az AGA-t elfogadnám...:)
Még szerencse, hogy a ps2 ellen a mikrof@s késõn kezdte a lejáratóhadjáratokat, és nem jutott az is erre a sorsra. Igaz ha csak az újságokon múlott volna....

Milyen a chip, lehet tudni?
Nézd a jó oldalát, tutira kap bele chip-et :)
Amúgy tényleg, a ps2 nem igazán "kopik", ha valaki eleve chipelve veszi, fel sem tûnik neki, hogy használt vagy új, nem?