PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mellen gama az?

Other bands play, MANOWAR kill !!!

Alien!
pffff....látta má valaki a Ghosthuntert???? Háááát ez valami überbrutál...kib*szott jó effektekkel tömték tele...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

lowdognak ha bejön amit adtam tippet, gondolom megosztja Veled, csak PRIVÁT csináljátok, mert nem lenne jó telefonszámokkal és nevekkel találkozni itt a topic-on!

thx

Sziasztok!
Mave.. nekem nincs semmi jó tipped?
Vagy valakinek?

Van -e élet a halál elött?

privát megy a tipp, ha úgy ok. !

Ez teljesen igy van (mármint az AR cd lemásolásának hiábavalósága).

Viszont van egy mód, amivel a kellemetlen resetgombnyomvatartást el lehet kerülni (ha olyan verzióju ar van vkinek ahol resettel kell indulni és nyomva is tartani és a negyedik kéz mutatóujjával közben...ahhh). Szóval erre van egy tuti megoldás, 200 ft-ból megoldható a dolog :) És úgy már egyáltalán nem (volt) gáz a dvd boot.

És egy kiegészítés az elõzõmhöz: Természetesen nem csak a "régi" ps2-nél kellett kifogni azt, amiben nagyon jó a fej, az újaknál is változó, csak sztem az átlag jobb az újaknál. De ez csak az én meglátásom a saját tapasztalataim alapján.

Mave, nekem nem tudsz valami tanácsot adni? játék ügyben? =]

Egyértelmûen erõsebb az új gépek feje!!! Ez tuti, mert nekem ez a 6. gépem, és le tudtam követni, mlyik fej mennyire "izmos". A legrégebbi gépek között volt olyan (pl. Versionnak a 2 gépe közül az egyik) amelyik a backup cd-t csak MINDEN 3-4. -re vitte. Szvsz elég izé volt. Persze voltak jobbak is, gondolom Laza ilyet foghatott ki. De tény, hogy az új gépek feje jobb (csak több megpörkölõdik, mint a régibõl, talán, de ez sem tutkó, mer most jóval több a gép, mint anno...lehet hogy csak ezért tûnik ez a dolog gyakoribbnak. :) Az a baj, hogy ezzel a fejelégés adok-kapokkal annyi ilyen "infót" sikerült az utóbbi idõben felhalmozni, hogy ha egy ps2 novícius, vagy leendõ tulaj meglátja ezt a topicot, rögtön bepánikol. :))
Tehát FONTOS!!!! Nagyon ritka a fejelégés, sõõt egyáltalán nem jellemzõ. Attól még lehet félni tõle, de csak annyira mint polgári repülõn a lezuhanástól, mert kb annyi az esélye. Nehogy emiatt ne vegyen valaki ps2-t, mert nem ezért irtuk le ezt a dolgot, csak azért, hogy aki véletlen igy jár, tudja mi van (és hogy ne lehessen olyan könnyen átverni ezzel esetleg egy tulajdonost)
Tehát uraim ps2-re fel!!!!

hali

segíjjen má nekem valaki plz!

kelennének játékok =]

nemtom vki felhozta Cheapboyt, én tudom ajánlani, megbízható, és igen korrekt én már két gépet is vettem tõle...

üdv
lowdog

Adi
Pl.: Mave, v. Mohus v. HZX nagyon vágják a témát!:) De cheapboy is konyít hozzá!:))

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
mhh.. pasz.. a forumokon hírdesed magad. Itt az sg-n, indexen, 576-on.. stb. De amúgy kérdez meg vki mást is, hogy nincs-e vmi más lehetõség!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Szia!
Kötél,nadrágszíj áztatva:))
Vicc mentesen hol lehetne itt a neten meghirdetni hogy vennék cd-t vagy esetleg olcsón készletet.

Adi
Szégyelheted is magad!!!!!:)
Mi az a GameShark?
A GameShark lényegében egy "csalókártya". A konzolos játékok körében nagyon gyakoriak az úgynevezett "titkos részek": a játékok olyan részei, melyek csak bizonyos feltételek mellett elérhetõek. Egyes videorészletek vagy pályák csak meghatározott játékidõ elérése után válnak választhatóvá, speciális autók az autóversenyekben, melyeket csak azután vehetünk használatba, ha meghatározott nehézségi fokozaton is megnyerük a bajnokságokat és sok-sok hasonló kis trükk. A GameShark (illetõleg Playstation 2 -höz a GameShark 2) lehetõvé teszi az ezen részekhez való közvetlen hozzáférést. A GS2 dobozban található maga a kártya (egy memóriakártyához hasonló illesztõ), egy PS és egy PS2 csaló-lemez (cheat disk). A GS csak azokhoz a játékokhoz nyújt segítséget, amelyek a GS menübõl kiválaszthatóak. A kiválasztható játékok köre a honlapról letöltve (http://www.gameshark.com) bõvíthetõ az újabb játékokkal. Lehetõség van újabb csalások kézi bevitelére is, az ehhez szükséges adatok megtalálhatóak a GS honlapján, illetõleg a konzolos magazinok is gyakran publikálják azokat.

Hogyan kell használni a GameShark kártyát?
A kártyát helyezzük a memóriakártya illesztõbe, és tegyük be a megfelelõ GS lemezt (PS vagy PS2). A lemezrõl elindul a GS menü, válasszuk ki a kívánt játékot, tegyük be a játék lemezét, és indulhat a játék.

Mi az az Action Replay?
Az Action Replay a GameShark "európai" neve. Az öreg kontinensen ilyen név alatt fut a GameShark kártya.

Adi
Na..
1. nekem volt action Replay kártyám.
2. ne biztos amit mondok.
3. remélem elletek verve a gyerekek :DDDD
Szóval az én véleményem szerint az AR cd-t nem lehet lemásolni, mert asszem az arra van, hogy bebootolja neked a gameket és ezért eredeti az. Szóval ha lemásolod ugyanott tartasz mintha betennél egy backup dvd-t.
1#.: veszel újra egy AR csomagot.
2#.: szvsz inkább tetessél bele egy chipet. Én speciál rohadtul untam, hogy ki-be kell venni a dvd-t vagy a cd-t. :) El is adtam a ps2-met aztán késõbb mikor már lehetett normálisan chipeltetni akkor vettem újra. És így sokkal jobb. Csak beteszem és viszi is!
3#.: eladod a ps2-t és elkezded fejleszteni a pc-d, hogy menjen majd a Doom 3 és a HL2. Fél év után pedig újra fejlesztheted. - Na jó ez csak vicc volt. ;)

Al Age
Öröm volt olvasni Alien, Mave... és Neme. hozzászólásait kb #678-tól #694-ig. Fiatal vagyok (18), ezért érdemleges dolgot nem tudok hozzáfûzni a témához, de Maverick egyik 1200-ese nálam van harmincassal és azt tudom, hogy AMIGARULEZ4EVER!!!
Thanx Jay Miner!!!

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sephi
En soha sem tudtam mit jelent az a aAction Replay vaz... magyizamar el valaki. 11 eve konzolos vagyok es meg mindig nem tudom...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok !
Segítséget kérnék.Az Action Replay kártyához adott lemezt a fiaim eltörték.Kaptam egyet kölcsön megpróbáltam lemásolni de a másolt nem indult.A neten se találtam olyat ami mûködne lehet hogy azért mert az enyémnek 1.92 a verzió száma.Lehet ilyen cd-t találni valahol?Akár írottan is,vagy meg kell vennem kártyástól mindenestõl? Ksz elõre is .A címem :[email protected]

Alien!
háááát nemtom...most csipeztettem a haverom 30004-esét...a fej rögtön megadta magát,fejcsere után is birta 5 órát aztán megin behalt.....azé az én ezüstöm eléggé egybe van....mondjuk ezek az újak már támogatják a dvd-r/rw lemezeket,tehát elviekben a fejnek is birni kéne...ha már gyárilag támogatja....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Laza
nana, azert mert regi szeria, meg nem szenny.. :)
a regi 'szennyek' meg mindig jobban birjak.. :))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
jaja, a 30004-es a legelso szeria...
nekem is ilyen van, mar 3 eves.. :)

nem hinnem, hogy a KS-es skacoknak sikerult elokaparniuk egy vadi uj regi gepet...
az, hogy nem viszi a backupot rendesen egy KS-bol vett gep, mar sztem senkinek sem meglepo.. :) de ettol a tipustol ez nem fugghet...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nyomjatok a Manhunt-ot... nagyon brutal.. :)

Laza
ertsd mar meg, seknisem mondta, hogy a fej ajanlat nem kedvezo annak, akinek szuksege van ra... tehat aki akar, vegyen... ennyi...

Laza
"Ha nem neked szólt, mér te "humorizáltál" vele?"

Azert, mert ez egy nyilvanos topic, es arra reagalok, amire jol esik... :)

Neme.
OFF
Elsõ demo, amit láttam, asszem, az Odyssey volt. Aztán Human Target, Vision(Reflect), State of the Art stb. Musicdisk: Bacteria, Játék: Robocod2, Cybernoid2 (
zene itt). Nem is sorolom tovább.. :)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

adios Amigas

Alien!
jaja..én má fél éve megtettem ugyanezt...demó,zene,gamma...itt figyelnek a vinyón....na megyek me várnak a haverok...üdv!

nemrég húztam le egy valag demót a back2roots.org-ról, és a500 beizzít, villany leó, siri csend... mint régen. Van 1 új tag a csapatban, és kellett ez a stílustanulmány neki, hogy képben legyen. Õ nem láthatta ezeket akkor, mert még pici gyerek volt, de az ájulás így 2003-ban is teljes volt :) és ez ettõl õrület.

nekem a RedSector MegaDemo volt az elsõ amit láttam, meg az F18 interceptor gama. Még annál a féreg Macinál láttuk Versionnal. Akkora volt a tömeg a szobájában, hogy ihaj!

Alien!
interference....pffff....az elsõ amigás demó volt amit láttam.kész voltunk a haverommal.a 2. meg a state of the art....na attól is...:) aztán jött AGA-n a complex,meg a Big time Sensuality Björk örjítõen komoly remixével...Olyan zenéje volt,hogy sikítottunk....:)

És már ezért megéri!!! (mármint hogy eljátszik a gondolattal) Ilyenkor beugrik a kép az AmigaVilág-ból (ami inkább megszûnt, de nem lett Intelvilág) amin billgatya kocsiablakot mos... De tudod mit mondok? Nem baj ha van pécé. Lényeg, hogy legyen más is. Ha pl. melóhelyen pumpán kell dolgoznod, otthon tarts egy Amigát. Miért? Mert jó és kész. Demózni és egyebek. Nálam a Sanity Interference még most is ugyanazt az ideget stimulálja mint akkor. És komolyan hiszem, hogy még 10 év múlva is azt fogja. Aki röhög, nézze meg, hányan használják az UAE Amigaemulátort. Biztos nem véletlen.

Alien!
18.

Ja igen , a magic 3.1 is "zöldetlenített" elvileg...Gyakorlatilag meg nem. És ezeken az új szériákon a forrasztósdi sem megy úgy tudom... Hatezerféle bél, ez a ps2-pánikroham. Persze ok. olcsóbbítani kell, mert csak igy érhetõ el a mostani 50000 körüli ár. Csakhát az idegeink ugyebár. Psx még tutijó volt, volt a chip és ment minden. PsOne mááár gááz volt. Ps2, huh, hát azzal igy lehet járni.
Télleg mennyit fizettél a chip-ért? mármint a ripper2-ért

Alien!
:)...pedig látod...sajna ez a szemétdomb nyert.ugye az ember eljáccik a gondolattal....mi lett volna ha......

jah, az öreg vas.... erre mondják, "jó az ÖREG a háznál"
Erre a "szeméthegy pécére" csak azért van szükségem, mert mikrohullámú nethez ez kell. De amig volt analóg vonalam, Amigával neteztem, és nekem bõven jó volt. A Versionnal cseréltünk modemet, mert a USRobotics nekem nem nagyon akart menni Miami-val, de a Version Dialcom 56K-ja mint a sakál úgy tekert. Gyorsabban töltött le az akkor még 68030-as a1200-essel, mint elõtte a Version p3-600 as kalbásztõttõjén. Ez az, mikor nem driver alól megy a driver ami lekezeli azt a drivert, ami kezeli a soros portot, amin van a modem, amit ugye megincsak driver kezel .....idegbaj vaz' :))

Alien!
milyen jó....én meg itt vinnyogok a netet böngészve,hogy milyen fasza lesz a gép...erre még a dvd képe is zöld...aszittem szétb*szom az egészet.

az AGA-t elfogadnám...:)

És ezek a szennylapok most hogy új Amiga van (lesz) a láthatáron melldöngetve dicsekednek el vele, hogy valaha ÕK is.... hát jobb lenne ha hallgatnának és gondolkodnának egy nagyot (karöltve az Escom, Gateway és egyéb nyomorék céggel)
Még szerencse, hogy a ps2 ellen a mikrof@s késõn kezdte a lejáratóhadjáratokat, és nem jutott az is erre a sorsra. Igaz ha csak az újságokon múlott volna....

én könnyen vagyok, most itt a "kacathalmaz" mellett figyel 2 db A500 és 1 a1200 +ppc+bvision na meg 1 psx meg egy ps2. Engem ha elkap a nosztalgia, az csak jó....

ott átba...õõõõ átverés van !!! (látod, cenzúra van!! de csak nekem ám...) Nálam is igy volt a Magic 3.1-el. Ott is voltak ilyenek, hogy asszem a háromszög (inditáskor) MC-ról bootol, a négyzet dvd-módban, a kör ps1 modban az x ps2 modban inditja a gépet. Ez itt senkinek se mûxik, mert nem a magic-et teszik a gépedbe, csak egy sima PIC microcontroller van felprogramozva, és "ezerláb-ezervezeték" módon odagányolva a mainboardra. Legalábbis amiket én láttam, egy sem eredeti Magic volt, mert az egy panel pár ic és !!csatlakozóél!!-ben végzõdik. Erre mi kaptunk egy 100lábú hernyót Magic áron.... Soxor azt mondom, jobban jár az ember, ha megrendeli a modchip-es fiuktól (nemtom megy -e még a rendelés) és egy képzett rádióamatõrrel (úgy értem olyan hobbielektronikus manusszal, aki vágja a témát) belerakatja a küldött leirás alapján. Mert ilyenkor végignézheted, miket csinálnak a vassal...

Alien!
nekezd me elkap a nosztalgia...:)

A "megalkuvó" fajta (élén a magyar volt Amigás újságok és t. szerkesztõik, hehe, ide sem férne, ha felsorolnánk, ugye Alien...) pedig ellenkezõleg, keresi a közös "nevezõt"....

Alien!
sztem titan lehet,mer úgy kell kezelni,mint anno az enyémet kellett...azé az se semmi,hogy az én ezüstömbe ripper 2-öt tettek cheapék,ami ugye elvileg egy elég komoly cucc...de kiderült,hogy nem mûködik az mc loader opció és még csak rgb fix sincs benne....tehát azé érdekelne,hogy mé fizettem ennyit.

érdemes lenne rájukpirítani.... De én bocsesz, de a KS felnyomásával kapcsolatban nem szólok többet, mert újabb féléves háborút robbantok ki. Igaz, mi az egy örök Amigásnak, nemigaz? Hozzá vagyunk szokva, mint csernobili atompatkányok a világító fenyõfához.

Alien!
és ez szerintem igy is van...de ez mekkora geciség...bemegy egy tudatlan nõ és eladnak neki egy szennyet...mer ugye az új gépek má halkabbak,meg jobb a fejük...de ez...ez má 1000 éves széria.

látod, már fáradok (tm by HOFI), már van benne chip... jé kitaláltam :)
Milyen a chip, lehet tudni?

akkor olyan volt sztem mindegyik (legalábbis amit láttam), bár a nagyon jók tudták a 10-bõl 8-at kb.
Nézd a jó oldalát, tutira kap bele chip-et :)

Nem károgásból, de.... én a KS-ról azt is elhinném (most már) hogy valamikor visszavitt garos gépet megjavitják, és eladják "újként" (mert mondjuk nincs raktáron gép)
Amúgy tényleg, a ps2 nem igazán "kopik", ha valaki eleve chipelve veszi, fel sem tûnik neki, hogy használt vagy új, nem?

Alien!
ja és 10-bõl 6x indul el a backup.

Igaz én az ElectroWorld-ben vettem...