PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2., Al Age
3., Nem Neked címeztem a hozzászólást, inkább csak általános megállapítás volt. (és fõleg nem sértegetés!!)
4., Nem vagy konzolos, a pc-t szereted, DE elismered mindkettõ értékét. Ebbõl is látszik, hogy nem rólad írtam.
5., DVD vs. VHS sztem egyértelmû😊)
6., még1* bocs, ha esetleg megsértettelek.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ehhez képest nálam egy 25 mhz-s cpu-val (is) szerelt khm..nem pécé alapú gépen 24 bit 1024*768-as Workbench screen-en 25 fps-el ANIMÁLT IKONOK figyelnek (akármekkorák akárcsak a "sima" ikonok )
Szal nem csoda, hogy a pécévas emulációban ennyire "frankón" teljesít. (billgatya gondoskodik róla)
Other bands play, MANOWAR kill !!!
Konklúzió: Egy hardware leemulálásához szükséges teljesítménytöbblet nagyban függ az emulálást végzõ platform és az emulálandó rendszer közti különbségek számától és nagyságától.
Jujj, de áltudományosra sikeredett....

Az hogy a n64 emu beakad néha, köszönhetõ a blindóznak (suxxxxx) meg a fantörpikus pécéreprogramotirók hozzáállásának .(motto: "vegyél nagyobb gépet, a program igenis jó" stb stb stb)
És köszi hogy felhívtad a figyelmem, én is a teljességre törexem ha lehet! PS2 brutal power !!!!
Ezek fényében javítanám amit irtam: a mai pc-k 0,5%-ot emulálnának ps2-bõl. Gáz mi?
Van -e élet a halál elött?
Kaptam a fejemre😊
Én meg a konzolt szeretem, ezért járok konzolos topikba. Nem fogom az ész osztani a PC-s topicokban. És ha esetleg érdekelne PC-emulátor, akkor azt a konzolos topicban kérdezném meg, hiszen konzolra kell. Szerinted milyen válasz kapnék a PC-s fórumokon, ha beállítanék: "figyeljetek, szeretném megkérdezni, van-e PS2-re mûködõ PC emulátor?" Ez egy tisztességes kérdés. Szerinted hány tisztességes választ kapnék rá? 😊))
Tételezzük fel én is a spenótot szeretném, de már megkínáltak jó szaftos steak-kel, szal. azóta nem a spenót az ételek királya, de ha mégis ragaszkodnék hozzá, lenne rá már jogalapom (legalábbi a steak-kel szemben)... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
by barret.(remélem nem fog haragudni, hogy a hozzászólását copyzom.
Ja és itt van egy link:
Emulatorok, ROM-ok.
Most a fórum mûködésérõl szeretnék kérdezni.Eddig azt hittem hogy a fórum azért van hogy aki valamit nem tud megkérdezhessen másokat.Ne felejtsd el hogy nem csak userek lehetnek itt.Elõfordul a 8 évestõl az 70 éves estleg mûszaki analfabétáig mindenki.És egy teljesen tisztességes kérdésre (mégha a legtöbbek számára hülyeség is)lehet correct választ adni.Lásd Mave,akinek ksz a választ😊
Én nem vagyok konzolos én a pc-t szeretem.De elismerem mindkettõ értékét.Mindkettõ más igényeket szolgál ki.Olyan mintha vitáznánk mi a jobb a dvd vagy a vhs.Én a hippy mozgalom végén születtem,de emlékszem a jelmondatukra :ne háborúzz szeress😊
Pláne így karácsony környékén.

Ezt fõleg azok fogják érteni, akik nem csak a pécét ismerik a ps2-n kivül.
Szóval a hab a tortán a beágyazott videoram (4mega) ami 48 giga/sec átvitelt produkál (ez a ddr-nél majnam tizszer gyorsabb), a rencermemória meg 32mega rd-ram(emlékezetem szerint ez sem a pécék sajátossága).
Ezt ha összeadod, és belekalkulálod, hogy egy jól mûködõ emuláláshoz legalább 5-10 szeres sebességtöbblet kell(kéne), és azt, hogy a pécéd (pécénk, mindenki pécéje stb... 😊 ) 32 bites nyomorék cpu-ja még 2,2 ghz-en is csak kamu tesztekben veri az EmotionEngine-t, hááááááát..... A grafikus rendszer túl egyedi, az egész ps2 a DMA-ra épül, ami pécén nem tudom hol van, mert mindenhol be lehet kapcsolni, de hogy KAMU az tuti (mp3 playah közben floppymûvelettõl beszaggat a 2 ghz-es penya...)
Szal az én 2,2-es gépem kábé 3%-ot tudna ps2-bõl emuzni. Azzal mit lehet kezdeni? De még ha menne is majd eccer a 20%, az 10 fps a gt3-ban pl. és csak 5 a fifa-ban stb... az képregény, nem tudom mi szüksége lenne erre valakinek.
Mire a pécé emulálni tudja a ps2-t kijön a ps3. Tehát tökfölös. Ja, és a BIOS is kisebb hadititok......
Csak nem belátták a legmenõbb ultrafasthyperps2killerconfig-os pc-sek, hogy JÓ a ps2?
Mert miért akarna mindenki ps2emu-t írni, beszerezni, stb..., hogyha tudja róla, hogy egy szar???
Persze ezt (márhogy a ps2 1 király), így, ebben a formában egyik sem lenne hajlandó beismerni, de ha kijönne 1 mûködõ emu, mindegyik kapva kapna az alkalmon, hogy beszerezze.
Azt nem tudom miért nem vesznek 54e fityingért 1 valódi, új, garos SCPH-50004, legújabb szériás PS2-t?
Bocs, nem gondoltam, hogy ps2emu ügyben komolyan veszed, amit írok 😊))
üdv
duc
Pusztán csak kiváncsiságból kérdezem,miért nem megvalósítható egy ps2 emu?Nem egy tökéletesen mûködõre gondolok,hanem olyanra amivel beletudok nézni a progiba mégha szaggatva is?Tehát megismétlem olyanra gondolok amin futna a progi max 10 -20 %-os sebességgel.
és komolyan beszéltem, tényleg úgy emlékszem hogy volt vmi ps2 emulátor, nem ment úgy mint a ps2 de ment. lehet hogy rosszul emlékszem, ezért írtam, hátha tudjátok mirõl beszélek.
bocs, de ezeket a lealacsonyító hozzászólásokat nem szeretem...
ha nem tudsz értékeset hozzászólni, inkább maradj csöndben plz!
üdv
lowdo
Amúgy a hét vicce nekem az volt, mikor "értelmiségi" fiatalok valamelyik amcsi box topikban ilyeneket irtak kábé: ps2 emu Xboxra! Csináljuk meg! A box 2*gyorsabb, belefér.... hahahahahahahahahaha..... Értelem zéró!!!! 1:nem gyorsabb (fõleg nem kéccer), 2: nem fér bele ugyebár
De érdekes, mennyire lehet butitani az embereket. Mindenki meg van gyõzõdve róla, hogy a ps2 mivel CSAK 300 mhz, egy 2ghz-es pumpa tutira leemulálja. Azt már nem reklámozzák ennyire, hogy mondjuk a gt3 szintjét saját pumpára irt kóddal meg geforsz ezerrel sem sikerült elérniük, nemhogy emulálni....
Neme! Miazottalul, kínaiul tanulsz? Vagy a videókártyád kézikönyvében volt? (az is kinai) 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
gamertag: kenobita
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Bérbe vehet? reklámfelület...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"ps2 emulatort"
Én ezt komolyan nem értem. Miért feltételezik ilyen sokan a létezését.
www.youtube.com/aabyssx
Elõre is köszönöm!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)