PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Iteligens hozzalas. Kivanomveled is tortenyek meg ez a dolog es majd meglatod milyen szar erzes.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Amikor en akartam megiratni nekem senki sem valaszolt es azzal a szoveggel szurtak ki a szemem.

Amikor az egyik gyerek innen megkerdezte akkor senki sem akarta neki elmondani es en irtam neki egy privi uzenetett hogy hogyan is kell mire masnapa faszi viszairta hogy tok fasz vagyok mert o ugy megprobalta es nem sikerult es egy csomopenzt kidobott az ablakon. Ez a hala?

Ha en bazz akirol nem lehet aszondani hogy roszakaratu vagyok elarulok valakinek valamit es az meg le is szid erte akkor minek tegyem?

Ha nekem is igy valaszoltak en miert nem tehetem ugy?

Sot volt mar olyan mas topikon hogy leirtam hogy kell mire irtak nekem emailt hogy ha kedves az egessegem ne terjeszem hogyan kell megcsinalni.

Szal...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Adi
Sephi nem rád értettem a hülyegyerekes részt....... nehogy nekem itt bevágd a durcát.....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
De ha az utolsó mondatodat mondod akkor máris más a helyzet... na mindegy...
"senki sem lesz olyan hulye hogy elaruja nekem ezt a nagy szakmait titkot mert ok maguk is csomo penzt adtak ra amikor rajottek. "
Ezzel ügye csak vicceltél.........
Amúgy meg nem csak egy forumon kell járni.. itt az sg.hu-n nem nagyon segítenek. Inkább index-en sokkal segítõ készebbek az emberek. SZVSZ az élet kor is sokkal magasabb, mint az sg-n. Sg-re elég sok hülyegyerek járkál aki nyit egy külön topicot az egyéni problámájára. Hogy crackelje meg az adott játékát aztán kap két választ:
1. Van már ilyen topic
2. Abba a topicba már válaszolnak neki.
Viszont amikor abba a topicba kérdezik, hogy kell elindítani a game-t akkor õ már nem segít, mert ügye neki már sikerült és a szerencsétlen hülye majd rájön....
Jóó ez csak egy példa volt...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sephi
Erdekes en amikor megkerdeztem hogy kell megirni egy Ps2 DVD-et hogy 100% menyen a gama aszontak nekem hogy senki sem lesz olyan hulye hogy elaruja nekem ezt a nagy szakmait titkot mert ok maguk is csomo penzt adtak ra amikor rajottek.

Egyebkent a .gi kiterjesztest nem ismerem mert csak .iso -t szoktam kiirni.

Aramir
Ahoz kell egy gyári dvd-s játék, a Dead Or Alive 2-t szokták ajálgani és dupla lemezcsere lesz az indítás, illetve nem mindegy, hogy mi az Action Replay 2-ednek a verziószáma, mert nem mindegyikkel mûködik.

Aramir
RecordNow Max vagy Prasi PrimoDvd és a 1,44 Kb-ost kell megnyitnod.

musha
na jó, azért vannak kivételek is 😊

musha
szerintem itt felesleges kérdezni, ugyanis a kétféle ember aki itt van:
1 - nem tudja a választ
2 - baszik válaszolni (lásd sephi)

Sziasztok!
Leht hogy megint olyat kérdezek ami már volt a topicban.Én 4 oldalt olvastam vissza de bûn lassu a netem.A kérdés :Action Replay chip+kártyás gépen lehet -e és hogy írott dvd játékot játszani?Korábban láttam a topicon valami beckup cd-t v. mit,de ehhez én láma vagyok
Elõre is ksz.és B.U.É.K

Van -e élet a halál elött?

Adi
Vagy hadd kínlódjon?

Adi
Akkor válaszolhatnál neki nem?😄

Sephi
Akkor sok szerencset kivanok neked mert szerintem itt a 90% az embereknek sajat penztarcajukbol probalgattak a dolgot. Nekem pl 3 nap allat es par elbaszott DVD utan sikerult rajonnom melyik a legjobb DVD iro a legjobb iro progival es a legjobb DVD lemez amire irni kell.

Neme.
Apydia --> Apidya ...ehh :]

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
Ajánlom mindenkinek az unexotica nevû site-ot, Amigás játékok zenéi eredeti formátumukban (a mod pl. elég ritka, legtöbb NoisePacker, TFMX meg ilyenek).

Ha a bõség zavarában nem tudtok választani, itt van pár cím ötletadónak: :-)
Gods - Into the Wonderful (amit a 3D Demo II-ben remixeltek), Turrican1-2-3, Apydia, Beast3(Castle), Cybernoid2...

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Al Age
Ha már demo, akkor sztem a PMC-t is meg kell említeni, nagyon alap zene és asszem mindössze 100 kilo?
Remekmû

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Alien!
én a flower power/anarchy zenéjétõl akadok ki annyira alap....viszont ami elõtt tényleg fejet hajtok az björk - big time sensualtity-je ami az azonos címû demóban volt hallható....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Al Age
"van rá modplayer úgyhogy teletoltam zenékkel"
Naja. Amigás zenék a mai napig megállják a helyüket. Azért Jogeir bácsi nagyot alakított, az biztos, (Keys To Imagination, Variations, Face Another Day 1, de fõleg 2 hallatán még ma is borsódzik a hátam, annyira rulez), de felsorolhatnék még 1-2 (izé, inkább jónéhány😊 mûvészt, akik nagy hatással vannak rám, jelenlegi kedvencem pl a Kefrens2aaaaaaa, asszem Laxity😊))) Vazeg, qrva nagy zene!!! Egyébként az valami borzalom, ahogy a winamp játsza a modokat, remélem nem ezt használod.

Alien!
na mave ma gondoltam rád...vettem egy ipaq 2210-est,sajna amiga emulátor nincs rajta(atari st már van és állítólag csinálják is már az amigát),de snes/megadrive az van...és hát ezekre is megcsinálták a chaos engine-t,cannon foddert,another world-öt(sajna ez egyikkel sem tökéletes,pedig örökérvényü favorit),sensi soccert,shadow of the beast 2-öt...és ultrafasza újrajáccani õket...😊 van rá modplayer úgyhogy teletoltam zenékkel....azé jó dolog az emuláció...bár pc-n semmi pénzér nem tolnám huzamosabb ideig..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

És ez erdményezi (debug funkció) általában azt, hogy nincs mese, marad a cé.... kivétel a gba hál istennek. Mert a jutilok erõsen pécések által készülnek pécéseknek, akik azé akarnak pici péesskettõt is kódolni. Játékfejlesztés nem hinném hogy menne az igazi TOOL nélkül, én láttam mûködés közben a toolt, meg hogy miket tud produkálni (hogy segít optimalizálni a kódot) Grafikonokkal jelzi, mikor melyik proci vagy busz "idle" (pihenõs), és ezzel tudod a lehetõ leghatékonyabban idõzíteni a különféle procik mûködését. Version hónapokig móktolt az engine-jén, és a végére kb 5* lett gyorsabb ugyanaz a módszer, de más idõzítésekkel. Persze kétlem, hogy bárki más nekiáll kiszámolni, hány mûvelet fér bele ennyi meg ennyi órajelbe stb.... De ,megnézem én azt a ps2 tool emulációt, ami csak hasonló szagú dolgot tudna..... elõbb jólenne ha a winsuxx futna mongyuk rendesen, nem? A gba-t viszont már 2 ghz-en stabil 100%-on emulálom. Ez ugye egy egyprocis 16 mhz-s arm cucc, lehet kalkulálni......

Other bands play, MANOWAR kill !!!

Neme.
"Mert miért akarna mindenki ps2emu-t írni, beszerezni"

PS2 Home Development. Ha valaki nem csak játszani akar a PS2-jén, hanem alkotni is, és (PS2 official devkit híján) egy viszonylag hatékony debugolási/tesztelési lehetõséggel élni (lásd GBA emu). Ehhez persze kell a 100%-os sebesség is, de mivel az pár évtizeden belül (eheh) nem lesz elérhetõ, így marad a 100%-os kompatibilitás (vagy legalábbis az elérésének célja.. 😊).

Sir Quno Jedi
PS2 über alles !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Al Age
svcd-t még nemtom, de 1 próbát mindenképpen megérne, de sztem ne fûzz hozzá reményeket....

Al Age
Gran Turismo nem ment automatikusan (forma1 nincs meg...), csak a memóriakártyán max 1 GT játékállás mentés lehet. Valszeg pont azért, hogy csak 1 ember játszhasson vele. Ergo: ha többen akarnak játszani, vegyenek még 1 memcard-ot. Ez üzletszagú. Persze lehet, hogy hülyeséget írtam, de szerintem ez lehetséges verzió. Egyébként nekem is jól jönne, ha több mentés is lehetne 1 memokártyán.

musha
én nem

musha
sorry, küldtem én is privátot!

Adi
Írj a mailom-ra. Ha esetleg a priviket nem tudod, hogy kell megnézzni!

Adi
Vazzeg a privátodat nem olvassod????????????????????????????????????

musha
a jelek szerint itt mindenki magának írja a játékokat. de jó nektek 😞

musha
ha tud valaki olyan embert, aki ír ps2 játékokat, az kérem szépen jelentkezzen!

köszi!

Én csak úgy vettem, nemtom mér. Volt elõtte már 2db ps2-m, de akkor épp nem volt konzol. Aztán AlAge vette meg tõlem, és asszem õ most el akarja adni olcsón jó sok mindennel....

barret
asszem,hitachi sh4 risc vagy mi...dc volt nekem is 1 évig...azért érdekelne.

Bérbe vehet? reklámfelület...

én mindenre a bleemet használtam, de nekem töpörtyû gépeken is ment. 1024 nem tom mér kéne psx-hez? általában 320*200 vagy 256 a felbontás játékok alatt. Nagyítani nem kéne, mert akkor 1: vagy az eredeti pixeleket megnéccerezed, és ûbergány lesz 2:3d-ben simítgatja a hardver, de akkor már nem psx... szal mind1, én a epsxe-t nem láttam, de a bleem ment stabilan, és a gamák zöme gond nélkül ment vele.
Az már más kérdés, hogy elvbõl elítélek minden emulációt, fõleg ha Amigát vagy psx-et emuznak pumpán, mert pont az nem lesz meg, ami ezeket a gépeket a legnagyobbá tette, mégpedig az Amiga illetve psx feeling. Angolul ilyesmiket szoktak erre mondani: Emulation is not the real thing....
A dc emu nevét már kérdezem haveroktól, remélem meglesz. Nem hiszem hogy techdemo-t láttam volna, mert az ecco ment, persze lehet hogy ez lett volna a tech demo? Hmm. Nekem DC emu-nak mondták, én ezt ide leirtam, de hamarosan úgyis kiderül, mi a helyzet vele. Nyugi, azt is leírom, ha télleg tech demo volt és csak azért mondták hogy emu, mert nekik mindegy.... De ha télleg van, akkor meglesz a neve. Amúgy foglalkoztam a DC doksikkal, mert volt DC-m is, és úgy volt code-olgatni fogok rá ezt azt, de mikor megláttam az utasításkészletét elröhögtem magam. Tettek volna bele egy PPC 603e-t vagy 604e-t 200mhz-n, helybõl átogorja azt a fos procit amit belekalapáltak (asszem Hitachi ugye?) Persze Mips alapján jó, de milyen mûveletekkel........ Persze papíron jól néz ki. A 3d része jó, és csak emiatt vannak rá relatíve jó gamák. De fizikát meg AI-t számolni nemigen tudnak vele, mert a proci....

barret
márpedig mûködõ dreamcast emulátor nem létezik!!! only tech demo.

barret
1024x768.......elirtam!

barret
emu nevét ird meg( DC) mert ha nem,elbõgöm magam... siess!

barret
mijjen szutyokról beszélsz? évek óta epsxe-t használok! ha diavetitést akarsz,rakj fel mindent maxra!!! elég 1020-ben...ezt az emut még most is fejlesztik,és imádom!!!!!!!!!

Én nem tudom, mit csinálsz, ha a 700-as gép kevés a psx-hez (nekem a psx a régi mindig, és az is marad), nem felejted el felnyomni a bleem-et d3d-re??? Mert annélkül nem tom, de d3d accelerated modban nekem ennél még kisebb gépen is ment (asszem 530 körül, de geforsz 2 mx400 d3d-vel). Dc emu nevét kutatom, mert én egy srácnál láttam 633-as cerka1-en, és az ecco-t nyomták rajta bõszen (100%-on állt az emu). Ha megtudom az emu nevét, elérhetõségét, megírom istibiz.

musha
az új PS2 is háklis a cd-kre?

Adi
Ja értem. Én max. csak azzér teném a gépbe, hogy megnézzem a game-t azt rendelném ha tetszik dvd-n.
Nagyon nem szereti a fej a cd-t.

Adi
[email protected]
Erre írjál és mond meg neki, hogy én mondtam neked.

Adi
Pffff - ez a véleményem.
HAMÁR MÁSOLT GAME-t nyomsz akkor szvsz ez a legcsövesebb dolog amit csinálhatsz a gépel.
Ja és nem ez az elõnye. HANEM A HÁTRÁNYA.
CD-n a fél vagy kevesebb game van rajta. Extra felejtõs, zenék felejtõs stb.
DVD-re írd ki a gameket mindenkép.

Adi
Figy neked minden kép új serialos gép kell?
Mert nekem van egy haverom aki eladja a gépét.

"Micsoda véletle, én épp el szeretném passzolni a gépem.
Be van chippatva és 15 gém (legjobbak/legújabbak) vannak hozzá..
Hetente portalanítottam,szervízben tisztítattam, nem dohányzom, és amikor nem használom, letakarom egy fehér lepedõvel..
Ha nem az enyémet veszed, de használtat, akkor vess egy pillantást az eladó egy-két játékára..A lemez karcosságából lehet a géppel való bánásmódra a lepontosabban következtetni szerinte..
Eladás oka : Egy ezüst ps2-t szeretnék!
Ha érdekel írj mailt.."

"Üdv
Rayman3"
Érdekkel? Ezt egy fórumról loptam el tõle!😊

Adi
Konzol Kuckó-ba is chipelnek. KS-ba NE VIDD!!!!!- asszem azt szidták itt nagyon sokan.

Adi
"hogy bebukta az egészet a chip-berakás és garancai elvesztés miatt, mert beszart a gép???"
Na errõl folyt itt egy kisebb vita. Egyet tudok. Szerencse. Nekem is chipes a gép és nem volt vele semmi gond.(az az chip gond nem volt vele)

lehet hogy nem jól emlékszem, de azt hiszem, én ilyesmit nem kérdeztem...
nem akarok vitázni, de szerintem félreértettél vagy felületesen olvastad el a hozzászólásomat...

Al Age
Másolt dvd film, másolt audio cd OK.
Másolt játékhoz kell a chip. Ár: kb 15-35e Ft.
Chipelésnél bátran ajánlom Cheapboy-t.
Nálam 15e Ft volt és eddig hibátlan minden játékot elsõre visz.

Al Age

Al Age!
Én is bocs a név elírásért.😊(nem volt szándékos)
Nem sértettél meg se te se más.Csak azt szerettem volna elérni,hogy megszünjön a pc vs.konzol háború,és hogy aki esetleg teljesen kezdõ ezen a téren feltehessen egy (talán mások számára megmosolyogtató)kérdést anélkül ,hogy hülyét csináljanak belõle.DVD vs VHS egyértelmû?Elég strapás dolog a Jóbarátok xy.dik részét rögzíteni dvd-re ha a feleség épp dolgozik és nem szeretne kihagyni egy részt se.😊Valahogy így van ez a pc és a konzolnál is.DE érdekelnek a konzolok is szeretek elcsodálkozni azon a fantasztikus grafikán ami egyelõre nagyrészt csak konzolon látni.Kellemes ünnepeket mindenkinek! hátha késõbb elfelejteném

Van -e élet a halál elött?