PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SL
Call of Duty 3, Battlefield 2: Modern Combat,S.O.C.O.M 1-2-3 stb.

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Sziasztok!

Valaki tudna ps2-re internetes játékot ajánlani?

Üdv: Kiss Roland
vegyél ebay-en pisztolyt. ps2höz nagyon olcsó
Anubys
lehet, csak gáz...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Time Crisis 2-õt lehet fénypisztoly nélkül játszani?

nagyon faxa ez a devil may cry 3! de megérte az árát!!
sambauer
Ugyanez a konzol elvihetõ 16000Ft-ért, csak már vigyétek 😄D

Turn Me On Dead Man

korrekt javítási módszer azért elég kemény véghez vinni bár érdekes az a különszalag kábeles megoldás is kössz a képeket 😊
sambauer
Még mindig eladó lenne egy vastag nem chippelt Playstation 2, 8 MB-os memkártyával, két eredeti dual shock 2 joyyal, és 3 eredeti játékkal (The Godfather, 24 The Game, Black)
Ár.: 18000 Ft

Érdeklõdni lehet itt priviben, vagy emailen: [email protected]

Turn Me On Dead Man

köszi! akkor nézek egyet valamelyikbõl. a 4 és az origins?
Seth
2-3 jók.
Nekem a 3 jobban tetszett

PSN ID.: Beegabor

melyik a legjobb SILENT HILL ps2-n?
Nem érzékeli a gép hogy van benne memókártya.
A programot letöltöttem már a net-rõl de sehol nem találtam egyértelmû útmutatót hogyan lehetne ezt rávarázsolni egy másik kártyára.

üdv:junior1972

jaszy
Ja értelek! Elbeszélünk egymás mellet! Mutatom:

Itt megnézheted 400c ! Elsõ kép

Ez az Spu

Ez pedig a pvr

jaszy
Ebbe nem megyek bele! Ez csak kamu duma. Fejvédelem csak egy szériába kell! Egyébként fejcserének nincs köze a fejvédelemhez!

Ha esetleg át tudod másolni a kártyád tartalmát, akkor ugyan úgy telepíteni is tudod, de ehhez chipelt gép kell, vagy vmi exploit. Ha viszont elindulna egy másik gépben, akkor tudsz magadnak csinálni egy saját telepítést is. Rakd fel pendrivera is. Indítsd el az uLaunch-ot és onnan a telepítõt. Onnan pofon egyszerû.
Szia mind az 1000 gépbe volt fejvédelem ?
ez vastag gép ebbe nem kell vagy esteleg másra gondoltál ? fotókkal prezentáld ha tudod mert én jó párban cseréltem már de egyben sem láttam fejvédelmet ami vastag tipusú de az a pár csak 10 db volt😊 azért érdekelne hol van benne a fejvédelem komolyan!
nem látja a géped?
amúgy szinte sehogy a soft modot telepíteni kell ,vaterán nézz szét én esetleg helyre is rakom neked a kártyát vagy próbáld ki másik gépben is a kártyádat vagy a másik slot ban másolással nem fog menni sajnos
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Meghalt a softmod-os kártyám.
Esetleg ha valaki tudna nekem segíteni hogyan tudnám a programot egy másik kártyára feltenni azt megköszönném.

üdv:junior1972

Sztem a szándék a fontos<#vigyor>
sambauer
mármint az akit linkeltél

Turn Me On Dead Man

tudnátok pár jó hack n slash játékot ajánlani?
dave9004
Halihó!
Eladó használt ps2-slim nem chipelt konzol. Megkímélt, kitûnõ állapotban.2 joystickkal(dualschock2) két 8 megás memóriakártyával, ajándék eredeti játékokkal.Az ár:25000Ft akit érdekel az írjon privibe, vagy a [email protected] címre
ViniSoundz
Én wipeout õrült vagyok 😊 nekem eredetiben van meg a pulse, szal nemtudom mirõl van szó. arctic edge az "biztonsági másolat" 😛 nem volt semmi rongálás, pedig már jó ideje tolom.
PoisonChihuahua
sksapps.com
Tapasztaltál a Wipeout Pulse memóriakártya-rongálásához hasonló jelenséget? Állitólag az tönkre teszi az FMCB-t. Ezért se mertem még megvenni. Amúgy már fél éve várom az Arctic Edget PS2-re. Instant get.
Ja így már értem. Elnéztem akkor...
Sziasztok! Nem tudom, hogy ez wareznak minõsül-e, de szerintem nem!Szóval én ps2re szeretnék letölteni NES emulator játékot. Snes már van!És nem tudom letölteni, megszerezni sehonnan! Valaki tud segíteni??

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Rip
Hüvelyk vagy mutató? <#idiota>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Miért írok furcsán?<#email>
ViniSoundz
szerintem jelenleg a legjobb psp-s játék az új motorstorm. ps2-re is nagyon király szerintem. totál ugyanaz az egész mindkettõ tartalmilag. persze a ps2-es azér jobban néz ki, de a psp-s verzióból is kihozták a maximumot.

érdemes kipróbálni.
Seth
Arra én is kíváncsi lennék. A psp változat elég jó értékeléseket kapott, de az nem jelenti azt, hogy ps2 változat is remek.

vélemények a motorstorm arctic edge játékról?
sambauer
Ez a gyerek nagyon-nagyon furcsán ír.

Turn Me On Dead Man

Anubys
Ja, és 15 a fejcsere FAT ps2-nél, az már 18. Én inkább ráköltenék még 7-et, és vennék egy újat garival...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Seth
3k -ért kapná a hibásat

Annyiértm ár egy ujjat is vehetsz.

http://www.gamestore.hu/console.php?machine=1 - itt pl csak 25k és vadonatúj...
Bogyi007
3e forintért odaadnák nekem ezt a ps2-t amit írtam korábban, tud valaki itt Szeged környékén egy olcsó és megbízható szervízt ahol meg tudják nézni az olvasófejét?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

jaszy
De a Ps2 nél nem így van

PoisonChihuahua
Öcsém mobilja (SE C902) használható külsõ adathordozóként USB kábellel, PC/X360 is annak ismeri fel, semmi külön progi nem kell. Gondolom ez más hasonló modelleknél is így van.
A GPS-ben igazad lehet, bár ezeket már PDA-kal együtt építik vagy PDA funkciókkal együtt kínálják és mivel az én PDA-m is tudja a fennti "pendrive funkciót" így nem elképzelhetetlen a dolog.
jaszy
ÁÁÁÁ dehogy használhatók!

Rip
Vagy rendelje meg E-Bay-en bagóért, ha már adunk valamit a banner alatti feliratra.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Sztem ne macerázzon...írja ki dvd-re,indítsa egy chippelt gépen,másolja a memokártyára,memokártya át saját gépbe...tádám<#vigyor>
PoisonChihuahua
Gondolom ezek az eszközök használhatóak pendrive-ként és úgy próbálta futtani.

jaszy
Ne4m vagy egyedül!

Mit akartál a PS2-vel,telefonnal és gps-szel?Valamit úgy látszik nem értek<#fejvakaras>
ViniSoundz
ha minden igaz, ma jön a motorstorm - arctic edge ps2-es változata.
Szegeden lakok ha tudtok segíteni abban hogy ráteszitek nekem a programot a kártyára akkor az még jobb lenne ha közeliek vagytok!
sziasztok srácok!
Kérlek segítsetek!Próbáltam a ps2-re a programot telefonnal , gps-szel és egyikkel sem észlelte sõt még cd-vel sem.Mi lehet az oka?Kérlek titeket segítsetek nagyon kellene egy jó megoldás elõre is köszönöm!!!!
Köszönöm kérdésed, igen. 😄 Eddig már háromszor fordult elõ, hogy 2 pálya között leállt a töltés és nem is bírta utána felvenni a fonalat az olvasófej. Mondjuk mind a három 3rd Party gamma volt és ESR patchelt (Juiced 2, Indy Staff of the Kings, Stuntman Ignition), a Sony címek vígan futnak.