PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Valaki tudna ps2-re internetes játékot ajánlani?
Üdv: Kiss Roland
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ár.: 18000 Ft
Érdeklõdni lehet itt priviben, vagy emailen: [email protected]
Turn Me On Dead Man
A programot letöltöttem már a net-rõl de sehol nem találtam egyértelmû útmutatót hogyan lehetne ezt rávarázsolni egy másik kártyára.
üdv:junior1972
Itt megnézheted 400c ! Elsõ kép
Ez az Spu
Ez pedig a pvr
ez vastag gép ebbe nem kell vagy esteleg másra gondoltál ? fotókkal prezentáld ha tudod mert én jó párban cseréltem már de egyben sem láttam fejvédelmet ami vastag tipusú de az a pár csak 10 db volt😊 azért érdekelne hol van benne a fejvédelem komolyan!
amúgy szinte sehogy a soft modot telepíteni kell ,vaterán nézz szét én esetleg helyre is rakom neked a kártyát vagy próbáld ki másik gépben is a kártyádat vagy a másik slot ban másolással nem fog menni sajnos
Meghalt a softmod-os kártyám.
Esetleg ha valaki tudna nekem segíteni hogyan tudnám a programot egy másik kártyára feltenni azt megköszönném.
üdv:junior1972
Eladó használt ps2-slim nem chipelt konzol. Megkímélt, kitûnõ állapotban.2 joystickkal(dualschock2) két 8 megás memóriakártyával, ajándék eredeti játékokkal.Az ár:25000Ft akit érdekel az írjon privibe, vagy a [email protected] címre
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
érdemes kipróbálni.
PSN ID.: Beegabor
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
http://www.gamestore.hu/console.php?machine=1 - itt pl csak 25k és vadonatúj...
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
A GPS-ben igazad lehet, bár ezeket már PDA-kal együtt építik vagy PDA funkciókkal együtt kínálják és mivel az én PDA-m is tudja a fennti "pendrive funkciót" így nem elképzelhetetlen a dolog.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Kérlek segítsetek!Próbáltam a ps2-re a programot telefonnal , gps-szel és egyikkel sem észlelte sõt még cd-vel sem.Mi lehet az oka?Kérlek titeket segítsetek nagyon kellene egy jó megoldás elõre is köszönöm!!!!