PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cheapboy-nál lehetõleg SENKI ne csipeltesse a gépét!!!!
Hogy miért?
1., Aszonta Magic 3.3 lesz benne. Ilyen chip nem létezik.
2., Tehát mit tett a gépembe? sx28ac/dp jelzésû programozható IC-t. Rákerestem a neten, ki is jöttek ilyenek: Magicfriend chip (medzsikbarát??? bazzz.....) 100%magic 3.1 kompatibilis...
3., 15e Ft volt. Magic 3.1-et külföldrõl postaköltséggel együtt 8e-ért lehet rendelni.
És miért nem ajánlom ezt a csipet?
Azért mert a ps2-ben szinte mindent gyilkol.
Fejet is? ez tény
Alaplap? nincs a csipnek külön tápellátása, így a feszejt azokról a dolgokról szíjja el, amire rá van kötve....
A Magic 3.1 fix 3.3 volttal mûxik, míg a magicfriend-nél ez erõsen ingadozó lehet....
BIOS? Hát, ami azt illeti, azért szedtem szét a gépet, mert nem tudok vele audio cd-t hallgatni, míg csipelés elõtt ez minden gond nélkül ment. A szoftver pedig a BIOS-ban van.....
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Elso Link
Masodik Link
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bérbe vehet? reklámfelület...
www.streetlegal.hu
TDK R4.7 1-4x Sigle Sided For Data.Video
A boriton egy szemuveges pasi mosojog egy dvd-vel a kezeben.
Tényleg milyen TDK lemez az?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Siren-el kapcsolatban tudtam hogy ez lesz 😊
Beszereztem egy original bolti Tony Hawk 3-at és az elején, amikor lemegy az intro, egyszerûen kiakad a game és csak a reset segít. Ez csak akkor van, amikor végignézem az intro-t, mert, ha elnyomom, akkor rendesen bejön a játék és megy is normálisan. Találkozott már valaki hasonló problémával, vagy szar a lemez?
PS2 +2eredeti joy, +8mb memokártya, <b>+action replay2 kártya(15e) - ezzel viszi az irott játékot+filmet chip nélkül így nincs belebuherálva, sokkal kissebb a hibalehetõség.</b>
Igaz lehet ez? Nem kell chip? Tud errõl valaki? Fejér megyében esetleg chippel valaki? Csak olyan érdekel ahol megvárhatom, ill visszamehetek érte, nem kell napokat várnom!
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
ps2 onlinenal kapcsolatban szeretnek toletek kerdezeni, ha mar szoba kerult a tema elnezest, de nincs idom, minden hozzasszolast visszaolvasni, ha tudtok segitsetek.
tehat neten szeretnek jatszani ps2vel magyarorszagrol, mi kell ehhez?
annyit kideritettem a konzolstudiotol emilen, hogy egy broadband adapter (16ezer huf) nevu kutty kell hozza es ezt az expansion baybe kell beletolni. de ennel tobbet ok nem tudtak, mivel meg nem probaltak a dolgot, csak eladtak mar par ilyen szerkezetet.
szoval aki tudja pontosan mi kell a dologhoz az legyen szives irja meg (hol lehet elofizetni stb)
irott jatekokkal lehet neten jatszani vagy ps2 is olyan mint az xbox, ha csippelt, akkor a szolgaltatas letiltja az accountot?
irhatnatok par jatekcimet is aminek van netes jateklehetosege
www.streetlegal.hu
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Ne harizz de ebbõl kicsit sík vagyok!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

So veszek két jack dugot? vagy aminek a mind a két vége jack dugó? És az rca az meg mi?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Katt a Playstation 2 feliratra, aztán a "C" betû és voila!
gamertag: kenobita
V9ykn8_TZL0
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0