PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Mivel lett kiírva az image (programmal), hogyan, stb. Minden részlet érdekelne, mert feltett szándíkom, hogy tegyek vele egy próbát. Bár nem bízom a sikerben... 😊
Al Age
Chipelésrõl:
Cheapboy-nál lehetõleg SENKI ne csipeltesse a gépét!!!!
Hogy miért?
1., Aszonta Magic 3.3 lesz benne. Ilyen chip nem létezik.
2., Tehát mit tett a gépembe? sx28ac/dp jelzésû programozható IC-t. Rákerestem a neten, ki is jöttek ilyenek: Magicfriend chip (medzsikbarát??? bazzz.....) 100%magic 3.1 kompatibilis...
3., 15e Ft volt. Magic 3.1-et külföldrõl postaköltséggel együtt 8e-ért lehet rendelni.
És miért nem ajánlom ezt a csipet?
Azért mert a ps2-ben szinte mindent gyilkol.
Fejet is? ez tény
Alaplap? nincs a csipnek külön tápellátása, így a feszejt azokról a dolgokról szíjja el, amire rá van kötve....
A Magic 3.1 fix 3.3 volttal mûxik, míg a magicfriend-nél ez erõsen ingadozó lehet....
BIOS? Hát, ami azt illeti, azért szedtem szét a gépet, mert nem tudok vele audio cd-t hallgatni, míg csipelés elõtt ez minden gond nélkül ment. A szoftver pedig a BIOS-ban van.....

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Bebebe tegnap szereztem eztVeddMeg Tescos Kuri Kuri Mixet 2990-ért 😊

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sephi
Probald meg itt ezeket a linkeket es a Smart Search-al keresel ra Guncom jatekokra.

Elso Link

Masodik Link

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jah azt tom csak nekem valami listaszerüség kéne mert elvileg a namco guncon 2m csak a guncon2 t tudja mûvelni:

Sephi
Aszem a Resident Evil Dead Aim is Guncom kompatibilis :_

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valaki nem tudja hogy melyek azok a játékok amelyek guncon 2 kompatibilisak?mert namco honlapján néztem,de ott összvissz 2 van leirva,máshol meg vagy 8,szal nemtom pontosan.

barret

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Megvan a Hitman Contracts (leoltotem mert mar nem birtam) es bazz hat nem semmi....

ps2 online ugyben senki nem tud segiteni? esetleg tud valaki masik forumot ahol tobb ps2es emberke fordul elo?

www.streetlegal.hu

Sephi
Ehh 😊)

barret
Csak nem Aramir??

Sephi
Kerem!

TDK R4.7 1-4x Sigle Sided For Data.Video

A boriton egy szemuveges pasi mosojog egy dvd-vel a kezeben.

Kaplan
Ez érdekes!
Tényleg milyen TDK lemez az?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rincewind
Miféle bizalmatlanság? 😊
barret
Mi ez a bizalmatlanság?

Rincewind
Írd le plz pontosan melyik ez a TDK-nak, tennék egy próbát én is az R szériásommal.
Sephi
Nem chipelt. Elottem szedte ki haver dobozbol. Meg gyari ragacs is van rajta. Az irott CD-eket nem viszi sem a TRaxdatara irt jatekokat. Van nekem 3 TDK-ra irt gamam es azok mennek gond nelkul.

Siren-el kapcsolatban tudtam hogy ez lesz 😊

Sephi
Tom 😊

torrente
Megnézted? Biztos, hogy nem chippelt? Vagy csak azt mondták rá? A Sirennel kapcsolatban igazad volt: nem olyan jó játék. Csak te hamarabb rájöttél. Szerintem az nem jó játék, amit csak segítséggel lehet végigjátszani.

Rincewind
Van egy problémám:
Beszereztem egy original bolti Tony Hawk 3-at és az elején, amikor lemegy az intro, egyszerûen kiakad a game és csak a reset segít. Ez csak akkor van, amikor végignézem az intro-t, mert, ha elnyomom, akkor rendesen bejön a játék és megy is normálisan. Találkozott már valaki hasonló problémával, vagy szar a lemez?
Rincewind
Ez durva... 😄
Sephi
En most kaptam egy 50004 -est es chip nelkul futnak rajta a TDK-ra irott gamak vazz 😊))

Barpi
Privi ment, légyszi sasold meg.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

torrente
Action Replay kártya nem a másolt játékok lejátszásához kell. Szerintem chippes gépnél sem nagyobb a hibalehetõség, ha jó helyen csináltatod.

Barpi
Sziasztok! Ma vettem én is egy PS2-es gépezetet. Chippeltetni szeretném, ezért keresgéltem a forumokban, hol mennyiért lehet. Ekkor találtam ezt a hírdetést:

PS2 +2eredeti joy, +8mb memokártya, <b>+action replay2 kártya(15e) - ezzel viszi az irott játékot+filmet chip nélkül így nincs belebuherálva, sokkal kissebb a hibalehetõség.</b>

Igaz lehet ez? Nem kell chip? Tud errõl valaki? Fejér megyében esetleg chippel valaki? Csak olyan érdekel ahol megvárhatom, ill visszamehetek érte, nem kell napokat várnom!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

sziasztok
ps2 onlinenal kapcsolatban szeretnek toletek kerdezeni, ha mar szoba kerult a tema elnezest, de nincs idom, minden hozzasszolast visszaolvasni, ha tudtok segitsetek.
tehat neten szeretnek jatszani ps2vel magyarorszagrol, mi kell ehhez?
annyit kideritettem a konzolstudiotol emilen, hogy egy broadband adapter (16ezer huf) nevu kutty kell hozza es ezt az expansion baybe kell beletolni. de ennel tobbet ok nem tudtak, mivel meg nem probaltak a dolgot, csak eladtak mar par ilyen szerkezetet.
szoval aki tudja pontosan mi kell a dologhoz az legyen szives irja meg (hol lehet elofizetni stb)
irott jatekokkal lehet neten jatszani vagy ps2 is olyan mint az xbox, ha csippelt, akkor a szolgaltatas letiltja az accountot?
irhatnatok par jatekcimet is aminek van netes jateklehetosege

www.streetlegal.hu

barret
Te jó megfigyelõ vagy,nem úgy mint...

Milyen haedset? nem ps2 aktív PC hangfalra kötésrõl van szó..?

Neme.
Gyárilag is lehet kapni.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Adi
Na és akkor ennek mi a köze a headsethez?😄
Ne harizz de ebbõl kicsit sík vagyok!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

barret

barret
Elmondom magyarul,GY.K: egyik kábel mindkét végén 3.6-os jack. Másik kábel mindkét végén két-két rca dugó(piros és fekete) kábel elvág,és ÉRTELEM szerûen összeköt.két darab árnyékolás, és két darab jel vezeték az árnyékolóban.Ennyi! Amit kapsz: egyik vége 3,6-os jack,a másik pedig 2 db rca(piros és fekete) a kábel pedig jó hosszú lesz,mert összeadódik a hossz!

Adi
Magyarul beszélj bazzeg!😄
So veszek két jack dugot? vagy aminek a mind a két vége jack dugó? És az rca az meg mi?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

barret
Én csináltam. veszel 2 fajtát egyik jack+jack,a másik rca+rca.Mindkettõnek egyik felérõl levágod a csatlakozót,majd összekötöd a két kábelt.Én mikor kerestem,nem találtam.

Adi
Tudnál egy képen mutatni egy ilyen kábelt? Pl.: MM-be lehet kapni?

Adi
Nem ajánlom....ps2+monitor = hányás

cenobite
De hogy a kérdésre válaszoljak: Nincs.
Ps1-re van.

gamertag: kenobita

cenobite
Ha esetleg nem vagy biztos abban, hogy az adott játék van -e a gépedre, akkor a www.gamefaqs.com oldal-t megnézve megbizonyosodhatsz róla. Többnyire minden megjelent, vagy készülõ játék fent van.
Katt a Playstation 2 feliratra, aztán a "C" betû és voila!

gamertag: kenobita

van carmageddon PS2re? vkinek esetleg meg is?

Sephi
En hamarosan veszek CG-et mert egy haver megmutatta a Metroid jatekot es 10 perc nekem eleg volt.

Davidus
*Ha nem lennék ekkora MGS buzi tuti GC-t VENNÉK😛
Még nem vettem meg a PS2-t se😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
És azt honnan is szerzek?😛 Bocs de sík vagyok ebben a témában😊

V9ykn8_TZL0

barret
Jack-rca átalakító kell csak hozzá, és már megy is!

Davidus
PC speakeremet szeretném használni PS2-höz(Altec Lansing 321) Kell valami speckó kábel? Azt tudom hogy valahogy rá lehet varázsolni.

V9ykn8_TZL0

Kaplan
MGS3 nem biztos,hogy megjelenik PC-re!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Davidus
Bár majdnem GC mellett döntöttem mert Miyamoto játékai eszméletlen jók. Ha nem lennék ekkora MGS buzi tuti GC-t vettem volna😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
FFXII-röl nem is beszélve ami meg nem is fog kijönni PC-re😊 El se hiszem hogy végre nekiugorhatok a FFX-nek😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
27-ért PS2? Kell ennél jobb😛 Most akartam új videokrátyát venni de rájöttem hogy felesleges. Amivel most játszok(Lineage 2+talán WoW) ahhoz elég ami most van. Videokártyát nem úsztam volna meg 40-bõl itt meg 27-ért kapok egy PS2-t😛 Meg nem lett volna idegem kivárni amíg a MGS3 megjelenik PC-re😊

V9ykn8_TZL0

Kaplan
Ja bruttók!
De nagyon olcsó Cheap!
😄