PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
azok

Davidus
Ja és Cheaboy árai bruttó árak?

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ha nem lehet akkor a PS2-t valahogy rá lehet erõltetni a monitorra? Mert akkor nem veszek TV-t 😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mert akkor eladom a monitorom😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Asszem eljött az idõ hogy megvegyem a PS2.(27 ruppó a használt cheapboynál😛)

Azt meg lehet oldani valahogy hogy a PS2 és a PC egyszerre legyen rákötve a TV-re?

V9ykn8_TZL0

Értem én, csak kicsit megszekáltalak irígységbõl (de jó lenne nekem is csak 1 ilyen jóbarát)

Sephi
Neeem!

Csak mondom hogy en ezert mar nem agodok....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laza
beepitette egy iroasztalba? 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ezt azért írtad hogy irigyeljünk?
Tudod mit

Laza
inkabb ide 😊
neztetek az MGS3 alcazos videot?!
nem egyszeru 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sephi
En mondgyuk ettol nem felek mert ket legjobb haverem mester fokon javit Ps2-oket 😊 Egyik meg TV-et is 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shevy
elmentem az iratóba erre ott nincsen és nem is hallottak róla, mármint FN2004rõl. Nem tudtok valami helyet ahol lehet tölteni? Lehet fizetõs is

Dzson
Nekem 1x alaplap csere volt ps-ben, betettek egy pal alaplapot a japán helyett (lusták voltak bios-t cserélni), full áron, hogy zsír új. Hazaviszem, nem kezeli a kontrollert. Mérges lettem, leoperáltam a garit (vannak rá módszerek 😊), nézem, össze vissza volt forrasztva gányolva az IO rész. Gari jegy vissza, megyek a boltba hogy nem megy, de ELÕTTEM szedjék szét, hogy az alaplap új-e. Persze nem vállalták, visszaadták a pénzt és a régi lapot azzal, hogy az meg egyáltalán nem mûködik. Hát nem is mûködött, otthon azt is szétszedtem, hát a barmok mikor leforrasztották a mod chipet róla, csináltak egy szép átfolyást a nyák-on. Megszüntettem, egybõl jó volt.

A chippelés, fejtisztítás meg ilyesmi amúgy nagy misztikum, de egy gyakorlott ember simán megcsinálja - egyik ismerõsöm asztalos és PS2-ket modifikál nagy sikerrel. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Az ilyen alaplap javítás érdekes dolog. 😊 Meg kéne nézni, hogy látszik-e forrasztgatás nyom (felületszerelt cuccokon baromira látszik), vagy csak rendesen dugták vissza a reset - open/close gombok kábelét. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

cenobite
😄

gamertag: kenobita

shevy
benne van Mike Tyson? 😊

UNREG
Hehe, ezt benyaltam 😊))

CrucifX
box mint sportág 😊

UNREG
Nem csak Box, van PS2re is.

shevy

ign.com, gamespot.com, gamespy.com, stb.

shevy
tudsz mondani egy oldalt ahol olvashatok róla?

cenobite
Én most akarom megrendelni. Iszonyat jó játék, a legjobb box program a piacon. Mindenhol nagyon jó kritikákat kapott. Csak ajánlani tudom!

gamertag: kenobita

shevy
valaki játszott már a Fight Night 2004-gyel? milyen a játék?

😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

barret
No meg megtalálni a burkolat csavarjait...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Nalam nem volt be a sima tisztitas ugyhogy elvittem egy zsenihez. Kiderult mesze nem az volt a baj hogy piszkos lett volna a lencse. Megbuherelta kicsit a gepet es megyen rendesen. De csak en lattam bazz miket csavarozott ki es miket hogyan szedett szet. Azert en azt tuti nem tennem meg egyedul 😊)))

Szedi ki a halál! 😄
Annyira azért nem vagyok szerelõzseni! 😄
De mivel ez is beválik, így szvsz nincs is szükség arra, hogy jobban szétszedjem!

Sephi
Jaa! Varjal mar mi nem ugyanarrol beszelunk. Ahogy te csinalod az csak felszines tisztitas! En aszitem maga a tukrot is es a tobbi lencset is magyarul aszitem arrol van szo amikor kiszeded az egesz mechanizmust 😊

Adi
Én leszedtem a boritást, aztán a dvdv rom-ot.... meg is tisztitottam a fejet. Aztán kapcsolnám-be de nem mûködöt a reset & power gomb!! 😊 Azt mondták, hogy alaplap javítás volt és fejtisztitás... érdekes...Pedig kurva óvatos volt!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
LOL!
Én egyszer szét szedtem a ps2-õt.. vittem szervízbe..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Azt tény, hogy vigyázni kell, ebben igazad van, de ha odafigyelsz akkor azért nem olyan nagy dolog!
Én szépen leszedtem a borítást, utána a dvd-rom-ot védõ kis feket fedelet is és megtisztítottam a lencsét fülpiszkálóval (tisztító folyadék rajta van). Ennyi!

Sephi
De varj. Te hogyan tisztitottad ki? Mert van vagy harom fajta muvelet is amivel lehet.

Es csak megjegyzem hogy igenis kurvara kell vigyanzni mert egy hibas mozdulat es 65 e forintnak lehet integetni....

Azért annyira ne legyen már nehéz ez a mûvelet!
Én is csak olvastam neten, hogy hogyan is kell csinálni és szétszedtem és megcsináltam. Aki valaha is babrált már mûszaki cikkben (pl. videófej tisztítás) annak nem jelent különösebb gondot. Egyedül az nehéz, hogy a fejet védõ fekete kis fedélhez pici kis csavarhúzó kell és ha az nincs na akkor már el lehet vele szórakozni!

Sephi
Jo de ebbol a embernek mi jon le? Hogy kibontja es megfujja nem? Eleg bonyorult dolog....

barret
Odairtam,ha ügyes. kezdõként én sem nyúlnék hozzá!Aztán vihetem javíttatni...

Sephi
Azert en nem mondtanam ilyen batran...

Eloszor is amikor kibontod azonnal vigyazni kell a gepen levo Stand By es Eject gombok kivezeto/bevezeto kebelre mert ha azt sikerul elszakitanod akkor amen...

Tovabba maga a lencset iranyito mechanizmust kalibralo ket csavva is mert azt is szepen el lehet am baszni...

Azert en ha kezdo lennek nem probalnam meg...

küldj egy mailt:
[email protected]

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

barret
Kifújatni a port,és letakaritani a lézerfej lencséjét.Ha ügyes vagy te is megtudod csinálni!

sziasztok
azon mit értenek hogy kikell takaritani a gépet és én megtudom-e csinálni és mikell hozzá
Sephi
Nekem az elejen szarul ment es ugy felev utan tert magahoz. Ugyertem a masolt DVD-ekel... igaz nemvolt tul sok.

nem féltem,de sokallom azt a 20ast mindenképpen.cheapboynál 10esért megcsináltatom inkább,mégha nem is a legujabb,legjobb chip lesz benne,erre telik...

Én több mint 20 pénzér csináltattam a gépbe a belevalót, ha sokallod és félted a gépet akkor meghagyod úgy ahogy a boltban kapod és slusz. Havonta veszel egy ütõs nehéz játékot és azt nyomod.
Van ismerõsöm aki ezt csinálja!

A te döntésed...

torrente
Lehet hogy chip nélkül is beszart volna. A gép volt rossz , nem a chippeltetés.

Akkor mondj egy helyet ahol normálisan megcsinálják de nem 20eért.Egyébként nem mondtam hogy igy van,csak kérdeztem,mert én most akarom a chippeltetést megcsináltatni az enyémben.

Meg a Colin McRae 04-ben és a Need For Speed Underground-ban is észlelhetõ a nyomásérzékelõs gomb.

Seth
Mondjuk a GT3-ban gázadásnál

PSN ID.: Beegabor

barret
Hogy tudnám ezt kipróbálni? Én még nem vetem észre,hogy nyomásérzékeny.

Seth
Az se biztos hogy a chip-tõl megy tönkre...nem kell mindent arra kenni...a Sony se lehet tökéletes

PSN ID.: Beegabor

CrucifX
Jók ezek a vészmadarak, elriasztják az embert a csippeltetéstõl (engem sikerült 😉 )

Normális helyen kell csináltatni!
ennyi.

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Rincewind
50-50%, teljesen véletlen, hogy kinél megy tönkre. Ismerek olyat, akinek már 3 éve gond nélkül megy meg olyat is, akinek 3 hónap után beszart a chiptõl a PS2-je.